Horoscop săptămâna 21 – 27 februarie 2022. Berbecii sunt mai iertători și îngăduitori

Horoscop săptămâna 21 - 27 februarie 2022. Berbecii sunt mai iertători și îngăduitori
Horoscop săptămâna 21 - 27 februarie 2022. Berbecii sunt mai iertători și îngăduitori / Sursa foto: Pixabay
Publicat: 21/02/2022, 16:36

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 21 – 27 februarie 2022, pentru toate zodiile. Săptămâna 21 – 27 februarie 2022 ne îndeamnă la blândețe și bunătate, la iertare și toleranță.

În săptămâna 21 – 27 februarie 2022 se formează două aspecte importante. Primul este un aspect de susținere între conjuncția Venus-Marte din zodia Capricorn și Neptun din Pești, care ne oferă empatie, sensibilitate și bunătate în acțiuni și ne face mai iertători și toleranți cu cei din jur. Al doilea aspect se resimte către finele săptămânii și este o cuadratură între Mercur din zodia Vărsător și Uranus din Taur. Este o configurație conflictuală care ne poate face să spunem lucrurilor pe nume și astfel să iscăm tensiuni cu cei din jur. S-ar putea, totodată, ca și noi să fim luați prin surprindere de vești și dialoguri purtate.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 21 – 27 februarie 2022

Săptămâna aceasta, Marte, guvernatorul tău formează aspecte plăcute cu eptun ceea ce înseamnă că și tu revii la gânduri mai bune. Ai ocazia să ierți pe cineva, posibil chiar un fost partener, și să depășești ceva din trecut care și-a lăsat amprenta asupra ta. În cuplu te bucuri de mai mult romantism și de liniște. Profesional, vei învinge teama de a ieși în față și te vei afirmaAtenție la cheltuieli către finelle săptămânii. Nu te întinde mai mult decât te ține plapuma.

Horoscop săptămânal Taur: 21 – 27 februarie 2022

Săptămâna aceasta ești foarte atras de evoluția spirituală și poți avea adevărate revelații sentimentale, poți înțelege într-o notă net superioră, mistică, o experiență de viață pe care ai trăit-o. Profesional, poți primi sfaturi bune care să contribuie la succesul unor proiecte pe care le ai în vizor. Către finele săptămânii ai mai multă grijă la comunicarea cu superiorii pentru că se întrevăd tensiuni serioase. Unii nativi pot primi vești profesionale care-i destabilizează pe moment.

Horoscop săptămânal Gemeni: 21 – 27 februarie 2022

Săptămâna aceasta simți că îți recapeți ușor, ușor puterea în fața celorlalți și nu mai lași de la tine, nu mai vrei să pierzi din cauza altora. Se restabilește raportul de forțe în cuplu sau în relațiile profesionale. Poți descoperi care este cauza oboselii din ultimul timp, a pierderilor de energie și ai voința necesară să închei un capitol toxic sau să renunți la un obicei nociv, la un viciu. Finalul de săpămână poate veni cu o stare de agitație interioară și s-ar putea să spui ceea ce ai ascuns până acum pentru a te elibera.

Horoscop săptămânal Rac: 21 – 27 februarie 2022

Dacă ești singur, săptămâna aceasta poți fi atras de o persoană înțeleaptă, cu care să empatizezi de la primele priviri și să fii pe aceeași lungime de undă din punctul de vedere al filozofiilor de viață. Și în cuplu poți ajunge la viziuni comune cu partenerul și în plus ești mai îngăduitor cu acesta și mai tolerant, aspect care poate aduce o împăcare, o consolidare a conexiunii, o redescoperire a ceea ce v-a unit cândva. În schimb, ai grijă la certuri către weekend. Tot atunci pot veni și vești financiare mai puțin plăcute.

Horoscop săptămânal Leu: 21 – 27 februarie 2022

Te pui în valoare la locul de muncă într-un mod care va atrage aprecierile celorlalți. În plus, ești foarte empatic cu colegii și asta te face remarcat de șefi. Dacă până acum te simțeai acaparat de sarcini, de acum le lei desfășura cu mai multă plăcere. Este o săptămână favorabilă pentru a-ți îmbunătăți starea de sănătate, pentru a-ți schimba rutina și stilul de viață. Poți descoperi remedii naturiste la afecțiunile cu care te confrunți. Către weekend ai grijă la discuțiile în cuplu care pot da naștere tensiunilor și mai ales la negocierile profesionale pe care le faci. Nu te grăbi să iei decizii!

Horoscop săptămânal Fecioară: 21 – 27 februarie 2022

Și săptămâna aceasta te bucuri de o stare afectivă bună, de emoții pozitive, constructive și de energie. Ai chef de distracții și ești mai cuceritor. În urma unui flirt poate lua naștere o poveste de dragoste. În cuplu își declari mai ușor sentimentele și te bucuri de momente romantice, de înțelegere și armonie. Din punct de vedere profesional, nativii care sunt implicați în proiecte creative pot avea parte de sprijin, aprecieri și recunoaștere. Posibile vești destabilizatoare și tensiuni la locul de muncă către finele săptămânii.

Horoscop săptămânal Balanță: 21 – 27 februarie 2022

Săptămâna aceasta te buucuri de înțelegere în cuplu și de sprijinul partenerului în activitățile casnice. Poate chiar te muți alături de persoana iubită. Este o ocazie bună să te reapropii de familie și să ierți pe cineva drag. Totodată, poți vindeca traume emoționale și îți poți regăsi echilibrul și pacea interioară. S-ar putea ca spre weekend să ai o stare afectivă mai apăsătoare și să te îngrijorezi pentru cei dragi. S-ar putea ca faptul că nu poți face ce-ți dorești să te întristeze.

Horoscop săptămânal Scorpion: 21 – 27 februarie 2022

Te bucuri de momente minunate în cuplu și poți ajunge la un acord cu partenerul de viață, îți poți declara sentimentele și-ți poți consolida relație, fie ea nouă sau veche. Cei singuri pot cuceri o persoană de care se simt atrași. Pe de altă parte, este o perioadă favorabilă celor care au de rezolvat acte sau de făcut negocieri, însă fă-o până vineri, când pot apărea tensiuni și schimbări nedorite. De asemenea, ai grijă la tensiunile cu familia care pot lua naștere din cauza sarcinilor gospodărești sau din cauza partenerului.

Horoscop săptămânal Săgetător: 21 – 27 februarie 2022

Începi săptămâna cu socoteli și vei observa că stai destul de bine din punnct de vedere fiinanciar, astfel că poți investi niște bani în casă sau în obținerea confortului personal. Unii nativi pot cheltui pentru familie, în timp ce alții pot primi sprijin din partea familiei într-o chestiune financiară. În plan sentimental, poți scoate bani din buzunar pentru a cuceri o persoană care ți-a făcut inima să bată mai repede. Griijă către sfârșitul săptămânii  la ce decizii profesionale iei. Poți primi vești care să te destabilizeze sau poți avea certuri serioase cu colegii.

Horoscop săptămânal Capricorn: 21 – 27 februarie 2022

Dat fiind că ești gazda conjuncției Venus-Marte și aceasta formează aspecte plăcute cu Neptun, a cam venit momentul să te pui pe primul loc și să faci mai mult ce-ți place, dar și ce simți că este nevoie pentru a-ți îmbunătăți sănătatea și înfățișarea. Starea de agitație de până acum va fi înlocuită cu una de liniște și pace și, în plus, vei simți să-ți exprimi sentimentele mai ușor, aspect care te ajută să-ți consolidezi relațiile. În plan profesional poți obține ce-ți dorești în urma unei negocieri, însă s-ar putea ca săptămâna să se încheie cu unele tensiuni financiare. Posibil să primești vești care nu-ți plac sau să fii nevoit să renunți la unele cheltuieli planificate.

Horoscop săptămânal Vărsător: 21 – 27 februarie 2022

Săptămâna aceasta ești mai preocupat de atura ta spirituală, de vindecarea interioară și s-ar putea chiar să mergi mai departe, spre a-i ajuta și vindeca pe alții. Poți să te ierți pentru trecutul tău șipoți să ierți pe cei care ți-au greșit. Nu este cea mai liniștită săptămână, iar apogeul va fi către finalul său, când s-ar putea să devii conflcitual și să te cerți cu toți, mai ales cu familia, fie din cauza treburilor gospodărești, fie ca urmare a unor responsabilități prea mari cărora simt că nu le pot face față.

Horoscop săptămânal Pești: 21 – 27 februarie 2022

Săptămâna aceasta te bucuri de popularitate și o viață socială activă. Poți primi sprijin și sfaturi de la cei din anturaj care să te ajute să-ți materializezi un vis sau să ai succes cu un proiect în care ești implicat. Către finele săptămânii, trecutul nu-ți dă pace, fie că este vorba de amintiri, fie de întâlniri cu persoane, poate chiar cu foști parteneri. Posibil să auzi fel și fel de zvonuri care să te dea peste cap. În cuplu este posibil să iasă la suprafață secrete sau să ai parte de discuții mai dure cu partenerul legate de trecut.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Explozie la rafinăria Petromidia. A fost activat Planul Roșu de Intervenție. Care este cauza incendiului
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Motivul inedit pentru care Volkswagen modifică logo-ul bine-cunosut - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Supermarketuri ÎNCHISE în weekend. A venit anunţul fulger: A apărut o problemă
Grigore Caramalac, crima organizată, sportul şi propaganda rusească în Republica Moldova (II)
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Tatăl lui Mirel Dragomir, despre crima sângeroasă comisă de fiul său: "Nu pot să-l privesc...
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Test de cultură generală. Care a fost prima țară care a trecut la ora de...