Horoscop săptămâna 3-9 aprilie 2023: Mercur intră în TAUR. Cum sunt afectate zodiile

Publicat: 01/04/2023, 10:00

Horoscopul săptămânii 3-9 aprilie 2023. Previziunile astrologului Virginia Olteanu pentru toate zodiile.

Berbec – Mai structurat și mai stabil cu planurile tale!

O săptămână în care atât planul financiar cât și relațiile tale vor fi în vizor. Intrarea lui Mercur în Taur îți amplifică dorința de a deveni mai productiv în gestionarea surselor de venit și a propriilor talente. Chiar dacă te poți confrunta cu unele piedici inițiale, ai șansa să faci progrese grație experienței acumulate dar și perseverenței de care dai dovadă. Luna Plină din Balanță pune reflectoarele pe relațiile și parteneriatele tale semnalând necesitatea unor schimbări de abordare personală sau financiară pentru a reechilibra situația.

Taur – Exprimarea autentică a propriei personalități!

Dorința de a-ți exprima personalitatea într-un mod mai asertiv va fi evidențiată de intrarea lui Mercur în propriul semn. În ciuda încercării cuiva de a-și impune autoritatea asupra ta, vrând să forțeze unele lucruri, reușești să rămâi pe poziție încrezător în propriile idei și convingeri. Luna Plină din Balanță din sectorul muncii și al sănătății te va determina să devii mai organizat schimbând unele lucruri în programul de muncă sau stilul de viață pentru a te reechilibra. Susținerea unui prieten sau credința în ceva mai înalt decât tine te inspiră și te motivează.

Gemeni – Depășirea unor situații cu credință și încredere!

În ciuda unei situații care amplifică unele griji sau insecurități personale generate de intrarea lui Mercur în Taur, dacă reușești să-ți păstrezi obiectivitatea și încrederea în tine într-un mod perseverent și strategic, lucrurile se pot stabiliza. Luna Plină din Balanță te îndeamnă să gestionezi mai echilibrat timpul pentru tine sau pentru ceea ce iubești cu timpul alocat sectorului social, chiar dacă unele griji sunt în continuare acolo. Susținerea cuiva mai mult sau mai puțin vizibilă se dovedește extrem de încurajatoare și binevenită.

Rac – Asigurarea stabilității emoționale!

Speranțele sau așteptările tale vizavi de un plan de viitor se conturează din ce în mai bine grație intrării lui Mercur în Taur, chiar dacă o conversație profundă cu cineva îți ridică semne de întrebare în privința angajamentului acestei persoane. Indiferent de rezultat ești dispus să-ți urmezi propriile planuri cu determinare. Căminul, familia, stabilitatea emoțională sunt în vizorul Lunii Pline din Balanță care te îndeamnă să te uiți mai profund în interiorul tău pentru a „integra” unele lucruri sau situații pe care le-ai fi vrut să fie altfel. În ciuda acestora pășești înainte cu încredere.

Leu – Testarea unor convingeri îți va deschide de fapt noi orizonturi!

Intrarea lui Mercur în Taur îți amplifică vizibilitatea pe plan socio-profesional chiar dacă poziția radicală a unei persoane într-un context profesional sau a propriului partener te determină să regândești unele decizii profesionale. În același timp te simți pregătit și cu destulă experiență încât să știi cum să întorci cărțile în favoarea ta. Luna Plină din Balanță va continua să-ți testeze convingerile confruntându-te cu oameni cu păreri diferite de ale tale cu care totuși va trebui să ajungi la un compromis. Poți fi nevoit să renunți la o anumită stabilitate pentru a-ți urma un obiectiv.

Fecioară – Susținere în lărgirea orizonturilor!

Libertatea de mișcare sau exprimare va fi din ce în ce mai puternică pe măsură ce Mercur intră în Taur însă prezența unor sarcini sau responsabilități pe care ți le-ai asumat nu-ți va ușura lucrurile. Totuși cu determinare și ajutor din partea cuiva, reușești să-ți atingi obiectivele fie personale fie profesionale. Eforturile de echipă sunt încurajate. Situația unei asocieri sau a unui business propriu va fi în vizorul Lunii Pline din Balanță care îți solicită să încerci să găsești numitorul comun între ce-ți dorești tu și are valoare pentru tine cu ce-și dorește și celălalt. Va fi nevoie să-ți revizuiești unele abordări.

Balanță – Asumarea unor decizii personale sau profesionale!

Luna Plină din propriul tău semn de săptămâna aceasta te îndeamnă să analizezi modul de desfășurare al unui proiect sau relații începute în toamna anului trecut pentru a vedea dacă este unul satisfăcător și dacă ți se potrivește. Unele schimbări te pot lua prin surprindere necesitând o nouă abordare din partea ta. Intrarea lui Mercur în Taur îți amplifică profunzimea cu care analizezi lucrurile, relațiile dar și modul în care te evaluezi. Dacă vei considera că meriți mai mult, sentimental sau financiar, ai destulă perseverență și hotărâre în a-ți apăra propriile interese.

Scorpion – Schimbarea perspectivelor îți este de folos!

Mercur intră în Taur, în semnul opus ție îndemnându-te să fii mai deschis la perspectivele celuilalt, mai detașat și mai înțelegător însă pentru asta va trebui să-ți depășești unele convingeri după care te-ai ghidat până acum. Partea bună este că ai oameni care te inspiră și alături de care te simți încrezător în tine și în potențialul tău. Luna Plină din Balanță activează un sector psihic, al vindecării și al spiritualității semnalând că ai nevoie să fii mai conștient de tine la toate nivelurile, nu doar cel fizic. Poate a venit momentul să investești mai mult în ce-ți aduce pace și echilibru.

Săgetător – Eficientizarea unor activități sau lucruri!

Reușești să dezvolți o abordare mai practică și mai organizată a activităților zilnice pe măsură ce Mercur intră în Taur însă unele schimburi mai intense de idei cu cineva în prima zi a săptămânii crează un stres asupra ta. Totuși continui să lucrezi strategic la un plan concret pe care îl ai și care vizează stabilizarea sau modificarea unui spațiu anume sau poate a unui program de muncă. Luna Plină din Balanță cere să-ți eficientizezi cât mai bine timpul astfel încât să echilibrezi ce este important pentru tine la nivel individual și ce se cere de la tine pe plan social sau colectiv, fără însă a te suprasolicita.

Capricorn – Gândești și acționezi strategic și încrezător!

Creativitatea, nevoia de socializare, afectivitate sau interacțiune sunt amplificate de intrarea lui Mercur în Taur însă unele impedimente de natură financiară se pot ivi. Totuși dacă ceva sau cineva contează mult pentru tine vei găsi soluțiile pentru a-ți atinge scopurile întrucât comunici și acționezi într-un mod încrezător și sigur pe tine. Luna Plină din Balanță te îndeamnă să devii mai vizibil cu unele planuri sau dorințe iar dacă mediul actual nu-ți oferă recunoșterea sau vizibilitatea pe care o cauți, vei fi dispus să faci unele schimbări pentru a te realinia cu tine.

Vărsător – A lupta pentru ceva important pentru tine!

Chiar în prima zi a săptămânii ceva ce este important pentru tine este combătut de viziunea mai practică sau mai fixă a cuiva apropriat, fapt care nu te face să te simți susținut. În ciuda acestui lucru, odată cu intrarea lui Mercur în Taur devii extrem de hotărât în privința unor proiecte importante pentru tine pe care le planifici strategic și eficient. Luna Plină din Balanță îți amplifică libertatea de exprimare sau manifestare cerând de la tine să duci proiectul la care lucrezi la un nivel mai înalt decât cel actual chiar dacă unele incertitudini interioare încă există sau cineva din familie are o perspectivă diferită.

Pești – Perseverență și voință în atingerea obiectivelor!

Începi săptămâna stimulat de tot felul de gânduri sau idei, grație intrării lui Mercur în Taur, însă o conversație cu cineva poate să-ți amplifice unele temeri profunde. În ciuda acestui lucru, dacă reușești să-ți păstrezi obiectivitatea, realizezi că ai destulă experiență și voință pentru a-ți concretiza ideile. Luna Plină din Balanță din sectorul afacerilor și al devoțiunii poate cere de la tine să devii mai angajat într-o asociere, mai dispus să-ți asumi unele riscuri dacă vrei să-ți atingi obiectivele personale sau financiare, chiar dacă unele știri sau zvonuri îți crează o stare de neliniște sau incertitudine.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine,...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Cadavrul unei femei a fost descoperit în dulapul din dormitor. Polițiștii l-au reținut pe principalul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Vestea DESPRE PENSII pe care o așteptau milioane de români. SE PREGĂTEȘTE egea la Guvern
Mare surpriză la Survivor All Stars. A plecat acasă un mare favorit
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Poluarea cu metan, acum mai ușor de observat ca niciodată din spațiu