Horoscop săptămâna 30 august – 5 septembrie 2021. „Berbecii” iau decizii importante

Horoscop săptămâna 30 august – 5 septembrie 2021. „Berbecii” iau decizii importante
Publicat: 30/08/2021, 10:15
Actualizat: 31/08/2021, 00:48

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 30 august – 5 septembrie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 30 august – 5 septembrie 2021 poate aduce o mai mare nevoie de liniște și pace în viața noastră.

Săptămâna 30 august – 5 septembrie 2021 debutează cu intrarea lui Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, în zodia Balanță, aspect care ne face să fim mai toleranți cu cei din jur, mai deschiși socializării, dar și mai indeciși și nehotărâți în luarea deciziilor.

Pe de altă parte, trebuie să avem întreaga perioadă pentru că războinicul Marte din zodia Fecioară, face o opoziție cu Neptun retrograd din Pești, iar acest context poate amprenta acțiunile noastre cu o mare doză de confuzie și ne poate face să credem că nu reușim să răzbim într-un context.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 30 august – 5 septembrie 2021

Dragoste

Poți avea șansa de a discuta aspecte importante ale vieții de cuplu cu partenerul și puteți ajunge mai ușor la o cale de mijloc sau la o viziune comună de viitor. Atât Venus, guvernatoarea relațiilor tale, câtt și Mercur proaspăt intrat în acest sector te ajută să-ți îmunătățești viața de cuplu sau, dacă ești singur, sp cunoști pe cineva care să te atragă.

Carieră și Bani

Ai parte de o săptămână destul de aglomerată, însă opoziția Marte-Neptun nu te încurajează deloc, ba chiar îți poate da peste cap planurile și modul în care-și desfășori activitățile. Va fi foarte greu să-ți prioritizezi acum sarcinile, însă poți încerca să-ți faci un program și să nu te abați de la el.

Sănătate

Cum Marte este guvernatorul tău, se află pe casa sănătății și în aspecte tensionate, nu este deloc exclus să ai parte de unele probleme de sănătate, maia les cauzate de stres și oboseală.

Horoscop săptămânal Taur: 30 august – 5 septembrie 2021

Dragoste

Cum Marte este guvernatorul relațiilor tale și se află în sectorul iubirii, poți profita din plin de opoziția cu Neptun pentru a da frâu liber pasiunii în cuplu. Ai imaginație, fantezie și multă dorință de a iubi, dar și de a cuceri pe cineva, deși nu este cel mai oportun moment pentru a începe o relație din cauza confuziilor care se manifestă acum.

Carieră și Bani

Poți profita din plin de faptul că Mercur a intrat în sectorul muncii tale pentru a-ți pune la punct un program de lucru sau pentru a discuta și negocia anumite responsabilități profesionale. Săpămâna aceasta sunt încurajate discuțiile cu superiorii.

Sănătate

Schimbările de rutină, de stil de viață vor fi de bun augur pentru menținerea sănătății tale și cum Venus, guvernatoarea ta, se află în casa sănătății, iar Mercur i se alătură, perioada aceasta poate fi bună să te responsabilizezi.

Horoscop săptămânal Gemeni: 30 august – 5 septembrie 2021

Dragoste

Mercur în Balanță te susține în zona afectivă și poți fi mai deschis la discuții cu persoana iubită și cu copiii. Este o perioadă bună să faci declarații de dragoste, să-ți recunoști sentimentele și să flirtexzi mai mult.

Carieră și Bani

Situațiile da familie sau poate legate de o casă s-ar putea să-ți ocupe mult timp săptămâna aceasta și să apară tensiuni cu superiorii. Evită să te iei după alții în contextele legate de carieră pentru că te pot deziluziona ușor. Deocamdată evită acțiunile profesionale importante.

Sănătate

Cu Mercur în Balanță îți recapeți pofta de viață, entuziasmul și vei dori să ai mai mult timp liber pentru a te dedica pasiunilor tale, mai ales că ești creativ și ai un simț artistic mai dezvoltat.

Horoscop săptămânal Rac: 30 august – 5 septembrie 2021

Dragoste

Mercur să iei deciziile legate de casă și te ajută să îți îmbunătățești comunicarea cu familia. Ține cont că săptămâna acesata poți fi mai acid și poți înțepa prin vorbe sau poți încerca să-i manipulezi pe cei dragi ca urmare a unei neîncrederi pe care o simți față de aceștia.

Carieră și Bani

Săptămâna aceasta evită deciziile importante care presupun acțiuni imediate, dar și tot ce ține de negocieri, acte și semnări contracte pentru că este multă confuzie și te poți păcăli singur sau alții pot înerca să te păcălească și să cazi în capcană.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă ai mai multă grijă la deplasările pe care le faci săptămâna aceasta, cu precădere pe data de 2 septembrie și mai ales dacă ești la volan, pentru că poți fi neatent, poți greși drumul, poți uita actele, etc.

Horoscop săptămânal Leu: 30 august – 5 septembrie 2021

Dragoste

Profită de contextul astrologic al săptămânii pentru a purta discuții mature și responsabile în cuplu. Este o perioadă foarte bună să lămurești lucruri, să iei decizii despre viitorul relației și să stabilești noi reguli de funcționare.

Carieră și Bani

Opoziția Marte-Neptun poate fi destul de problematică la capitolul cheltuieli, așa că evită să dai bani pe orice îți iese în cale, mai ales că ai tendința de a cumpăra lucruri nefolositoare. În plus, te poți păcăli ușor, așa că evită să dai bani pe ofertele promoționale. Totodată, este o perioadă bună pentru negocierea unui contract profesional.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă s-ar putea să se trezească în tine temeri, angoase, frici emoționale sau s-ar putea să te simți decepționat de un context și astfel să pierzi destul de multă energie.

Horoscop săptămânal Fecioară: 30 august – 5 septembrie 2021

Dragoste

Opoziția Marte-Neptun, dat fiind că Marte este în semnul tău, poate aduce multe confuzii din cauza altora și s-ar putea să rănești prin acțiunile tale. Totodată, te poți lăsa și păcălit mai ușor de ceilalți și, din nou, poți fi decepționat sau tu să-i păcălești pe alții, chiar și fără să vrei.

Carieră și Bani

Mercur, guvernatorul tău, se mută în sectorul financiar, ipostază din care poate susține discuțiile pe teme legate de bani și salarizare. Săptămâna aceasta nu este deloc favorabilă activităților care cer atenție la detalii, deci ai grijă să nu greșești și să primești mustrări.

Sănătate

S-ar putea ca anumite stări anxioase să se activeze acum și pentru a nu le lăsa să se agraveze, ar trebui să faci mai multă mișcare, chiar să începi un antrenament sportiv.

Horoscop săptămânal Balanță: 30 august – 5 septembrie 2021

Dragoste

Cu Mercur în zodia ta ai susținere în comunicare, ești mai deschis socializării și mai dornic să faci declarații de dragoste. Posibil chiar să cucerești pe cineva cu felul tău de a fi.

Carieră și Bani

La locl de muncă pot să apară fel și fel de sarcini și solicitări care să te obosească de aceea o idee bună ar fi să ceri ajutorul colegilor sau pur și simplu să spui că nu le poți face. Evită să muncești mai mult decât este cazul. Este o perioadă bună pentru negocieri.

Sănătate

S-ar putea să mai apară probleme de sănătate în această perioadă, însă dacă faci analize și investigații, nu trece imediat la fapte, ci repetă-le sau cere și o altă părere înainte de a acționa.

Horoscop săptămânal Scorpion: 30 august – 5 septembrie 2021

Dragoste

Este o perioadă romantică și pasională în viața sentimentală și te poți apropia mai mult de partener, mai ales dacă lași imaginația să zburde. În schimb nu te baza prea mult pe planurile făcute cu prietenii sau pe promisiunile acestora că vor face ceva.

Carieră și Bani

Niște planuri profesionale, cel mai probabil legate de un proiect, s-ar putea să nu se concretizeze acum. Dacă ai așteptări prea mari de la asociați, s-ar putea să fii dezamăgit.

Sănătate

S-ar putea să analizezi mai atent și să simți nevoia de a te implica mai mult într- o problemă de sănătate, nu neapărat a ta, ci a cuiva drag. Dacă este vorba de tine, poate fi mai degrabă ceva de ordin emoțional.

Horoscop săptămânal Săgetător: 30 august – 5 septembrie 2021

Dragoste

Mercur în Balanță te susține să-ți activezi mai mult viața socială, să iași cu prietenii și să-și facă noi cunoștințe, să-ți lărgești anturajul. Cum este guvernatorul relațiilor tale, este o perioadă bună pentru a discuta serios despre viitorul alătui de partener, pentru a te împăca cu acesta și a lămuri în mod matur niște situații ale vieții conjugale.

Carieră și Bani

Este o săptămână destul de dificilă în ceea ce privește sectorul profesional din cauza opoziției Marte-Neptun și ar fi de preferat să fii atent la acțiunile tale, la modul în care-ți desfășori responsabilitățile și-ți exerciți funcția și autoritatea. Evită să faci pași importanți acum în carieră pentru că pot fi greșiți.

Sănătate

Dincolo de faptul că stresul profesional este mai mare acum și poți fi destul de confuz, nu se întrevăd probleme de sănătate.

Horoscop săptămânal Capricorn: 30 august – 5 septembrie 2021

Dragoste

Săptămâna aceasta viața sentimentală nu prezintă aspecte deosebite, însă ai putea profita de contextul astrologic pentru a-ți analiza niște principii și convingeri pe baza cărora îți construiești relațiile.

Carieră și Bani

Profesional sunt multe aspecte importante, mai ales că Mercur a intrat în sectorul carierei. Profită să porți niște discuții cu superiorii, să-ți negociezi o funcție, un statut sau chiar responsabilitățile pe care le ai. Nici salariul, comisionul nu sunt de neglijat acum și poți discuta despre aspectele financiare cu cei care te plătesc, mai ales că poți primi și unele laude, deci poți profita. În schimb, este o perioadă dificilă pentru cei care au de învățat, de dat examene, de susținut interviuri și negocieri sau de rezolvat situații ce țin de acte.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă ai mai multă grijă la deplasări pentru că pot fi solicitante.

Horoscop săptămânal Vărsător: 30 august – 5 septembrie 2021

Dragoste

În cuplu pot să apară discuții și neînțelegeri care pleacă de la bani, buget comun sau de la viața intimă. Totuși, șansele de reaprindere a pasiunii sunt foarte mari și poate fi chiar o prioadă bună de alungare a monotoniei.

Carieră și Bani

Săptămâna aceasta ai grijă la investiții, la modul în care administrezi banii altora și asigură-te că ești la zi cu ratele unui credit, cu o datorie, cu taxele și impozitele. Vită să faci cheltuieli sau speculații financiare.

Sănătate

Va fi nevoie să acorzi mai multă atenție sănătății, în special alimentației și odihnei. Ține cont că există riscul de a-ți consuma energia în activități care nu merită.

Horoscop săptămânal Pești: 30 august – 5 septembrie 2021

Dragoste

Opoziția Marte-Neptun are impact relațional, așa că evită să ai așteptări prea mari de la alții. Ține cont că și partenerul de viață poate dori ceva ce tu nu poți oferi și de aici să apară tensiunile. Poți fi foarte ușor dezamăgit din cauza modului în care ceilalți acționează.

Carieră și Bani

Partenerii profesionali pot avea cerințe enervante și va trebui să te dai după aceștia, aspect care te va enerba și debusola. Atenție la cheltuieli, mai ales dacă nu sunt banii tăi, dar și la investiții și împrumuturi, la credite, datorii, procese și litigii, și la tot ce ține de bani pe care-i ai la comun cu alții.

Sănătate

Profită de contextul astrologic și discută despre ceea ce te doare, exprimă-ți emoțiile cele mai ascunse și lasă să iasă la suprafață ceea ce te doare. Este o perioadă bună să renunți la un viciu sau să scapi de o dependență, de un obicei care-ți face rău.

ŞOC! Bărbatul celebru adorat de întreaga ţară a violat o adolescentă de 16 ani. Mama...
Mirela Vaida, OUT de la Antena 1! EI o înlocuiesc :O
FOTO. Nepoata lui Petre Roman, apariție controversată în costum de baie!
Bolile pe care le riști în funcție de grupa de sânge. Cine este predispus la...
Gigi Becali a dat tunul imobiliar cu hotelul miliardarului Ioan Niculae! Cum arată „bijuteria” de...
Cercetătorii au dezvoltat medicamentul pentru diabetul de tip 1, care ar putea înlocui clasica injecţie
Un șofer repetă o greşeală de mai multe ori pe E85 „DRUMUL MORȚII”. În final...
BANCUL ZILEI – O blondă dotată, pe plajă la nudiști, intră în vorbă cu doi...
Africa de Sud a detectat o nouă variantă de coronavirus. B.1.1.529 are un număr mare...
Mirela Vaida, OUT de la Antena 1! EI o înlocuiesc :O
Cât de MARE trebuie să fie? Răspunsul care îi LINIȘTEȘTE pe mulți bărbați
Varianta OMICRON, depistată și în ITALIA!
Au fost prinși cu serialul „Squid Game” în Coreea de Nord. Ce a urmat e...
Știrea ȘOC a momentului în România: A fost găsit mort
ȘOC TOTAL la nivel mondial! Adevărul despre varianta care a speriat toată Planeta: Răsturnare totală...
Tulpina Omicron declanșează alertă maximă în România! Nimic nu ne mai protejează
Schimbări majore pe piaţa RCA pentru şoferi. Preţurile de acum vor fi istorie
În urmă cu 15 ani, dădea cu mopul într-un Lidl din Germania, iar acum conduce...