Horoscop săptămâna 4 – 10 octombrie 2021. Noi începuturi pentru Balanțe

Horoscop săptămâna 4 - 10 octombrie 2021. Noi începuturi pentru Balanțe
Publicat: 04/10/2021, 08:29

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 4 – 10 octombrie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 4 – 10 octombrie 2021 poate aduce o doză mai mare de optimism în relațiile sentimentale.

În săptămâna 4 – 10 octombrie 2021 se va forma o Lună Nouă în zodia Balanță, eveniment atsrologic important, dar fiind că în același semn se găsesc și Marte, planeta acțiunii, și Mercur retrograd. Va fi momentul unei reanalize a relațiilor noastre și momentul să ne setăm noi intenții, dar din alte perspective.

Venus, planeta iubirii, va intra în zodia Săgetător, aspect care va mai aduce un plus de optimism în plan sentimental și va contribui la creșterea poftei de aventură și la noi experiențe amoroase pentru cei singuri.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 4 – 10 octombrie 2021

Dacă ai fi crezut că aspectele astrologice care-ți vizează zona relațională au trecut, iată că nu este nici pe departe așa, ci din contră. Săptămâna aceasta poți trăi intens relația cu partenerul de viață, puteți discuta pe toate părțile și puteți lămuri dacă viitorul vostru este sau nu împreună. Noi începuturi se anunță și pentru cei singuri, care au ocazia să cunoască pe cineva sau cineva din trecut să se întoarcă în viața lor. Profesional se pot relua discuții mai vechi și se pot renegocia contracte. Unii nativi revin la o colaborare abandonată sau notează noi condiții într-un contract mai vechi.

Horoscop săptămânal Taur: 4 – 10 octombrie 2021

După stresul și agitația din planul muncii din ultimul timp, săptămâna aceasta poți gusta cireașa de pe tort, iar tot acest context destul de tensionat te poate face să iei o decizie privind viitorul tău profesional. Unii nativi pot să schimbe programul de muncă, modul în care-și desfășoară sarcinile, stilul de viață, în timp ce alții pot decide că a avenit momentul să-și caute un nou loc de muncă. Venus în Săgetător te va susține din plin să reaprinzi pasiunea în dormitor.

Horoscop săptămânal Gemeni: 4 – 10 octombrie 2021

Sectorul sentimental este din nou în atenția ta și săptămâna aceasta și s-ar putea să iei noi decizii sentimentale, însă ține cont că poți să fii destul de confuz. Dacă vei cere prea mult de la partener sau vei încerca să-l schimbi, află că nu vei reuși. Oricum, Venus în tranzit prin Săgetător te va ajuta să-ți îmbunătățești viața de cuplu, dar și anumite relații profesionale. Cei singuri pot fi căutați de persoane din trecut, de foști parteneri. Un nou contract profesional, creativ poate veni acum spre tine.

Horoscop săptămânal Rac: 4 – 10 octombrie 2021

Preocupările principale se învârt și săptămâna aceasta în jurul casei și al familiei, însă de data aceasta fă un efort să eviți tensiunile cu cei dragi. Poți avea tedința de a-i împăca pe toți și la final tu să fii cel neîmpăcat și neîmplinit. În plus, nu te implica în bârfe de familie și nu te lăsa convins să faci parte dintr-o tabără. Rămâi neutru și vei fi mai avantajat. Pe de altă parte, Venus în Săgetător te va ajuta să-ți îmbunătățești stilul de viață, dar mai ales te va susține să muncești cu mai mult drag, cu mai multă tragere de inimă.

Horoscop săptămânal Leu: 4 – 10 octombrie 2021

Sectorul comunicării tale este plin de planete și acest context de săptămâna aceasta te poate face destul de acid în exprimare, prea direct și nervos. Ai grijă la deciziile pe care le iei pentru că nu toate pot suficient analizate și mai ales că riști să iei decizii din ambiție. Totodată, ai grijă și la actele semnate, dar și la deplasările pe care le faci. În plan sentimental, cu Venus în Săgetător va urma o perioadă destul de promițătoare pentru lămurirea unor situații în cuplu și pentru rearmonizarea poveștilor de iubire.

Horoscop săptămânal Fecioară: 4 – 10 octombrie 2021

Tedința de a cheltui o ai și săptămâna caeasta, însă poate fi ușor exagerată acum, mai ales dacă vei cumpăra pentru alții sau la îndemnul altora. Altfel, poate fi o perioadă bună să prinzi idei despre cum să-ți gestionezi eficient veniturile sau despre cum sdă faci să ți le crești. Cu Venus în Săgetător, va urma o perioadă în care îți vei dori să petreci mai mult timp acasă, să-ți reorganizezi căminul și să aduci armonie în viața ta.

Horoscop săptămânal Balanță: 4 – 10 octombrie 2021

Ești vedeta săptămânii și asta grație buchetului de planete din zodia ta, dar și grație Lunii Noi care formează aici și care-ți promite noi începuturi în plan personal și nu numai. Vei avea mai mult curaj, mai multă putere de exprimare și mai multă încredere în propriile tale idei. Poți lua decizii de viitor, dar nu le lua în grabă și ai grijă în ce competiții intri să nu-ți consumi energia pe nimicuri.

Horoscop săptămânal Scorpion: 4 – 10 octombrie 2021

Săptămâna aceasta s-ar putea să trăiești cu sentimentul că nimic nu este pe placul tău, că nimic nu merită, că eforturile tale au fost în zadar. Ține cont că este un context astrologic de moment care îți poate stimula stările anxioase, temerile și angoasele și ar fi ideal să cauți compania oamenilor optimiști, dar mai ales să cauți să te relaxezi prin meditație, muzică, yoga și orice altă activitate care te liniștește mental. Venus va intra în sectorul tău financiar și te va susține să găsești noi surse de a-ți crește veniturile.

Horoscop săptămânal Săgetător: 4 – 10 octombrie 2021

S-ar putea ca săptămâna aceasta să treci prin fel și fel de tensiuni cu prietenii sau cu colaboratorii și să afli lucruri mai puțin plăcute despre aceștia. În cuplu, te pot agita discuțiile cu partenerul, mai ales dacă are așteptări prea mari de la tine, însă parte cu plus este că Venus va intra în zodia ta și timp de aproximativ o lună te va susține să-ți îmbunătățești viața personală. Vei fi mai dornic să te preocupi de modul în care arăți, de look-ul tău și îi vei magnetiza pe cei din jur, astfel că poți profita pentru a obține mai ușor ceea ce-ți dorești de la ceilalți.

Horoscop săptămânal Capricorn: 4 – 10 octombrie 2021

Din punct de vedere profesional, continuă aspectele care te susțin să te afirmi și poți face pași importanți către atingerea unui obiectiv avut. Nu te teme să te lauzi în fața superiorilor, să îți demonstrezi alentele și abilitățile. Vor fi și nativi care vor decide, după multe tăgade, să pornească pe o nouă direcție în carieră. În plan sentimental, Venus te susține fie să vindeci o decepție în dragoste, fie să reiei o legătură cu o persoană din trecutul tău sentimental.

Horoscop săptămânal Vărsător: 4 – 10 octombrie 2021

Cu Venus în Săgetător poți intra într-o perioadă în care te preocupi de prieteni, petreci timp cu aceștia, ești mai dornic de ieșiri și poți cunoaște noi persoane. În plus, ai mai multă încredere în planurile tale de viitor și te bucuri de popularitate. Totodată, nativii care vor să facă progrese, personale sau profesionale, acum au ocazia să se înscrie la un curs, să învețe ceva nou, să obțină sau să folosească o diplomă avută.

Horoscop săptămânal Pești: 4 – 10 octombrie 2021

Săptămâna aceasta poți avea parte de discuții în cuplu despre intimitate, despre respect, încredere și fidelitate și s-ar putea să fii nevoit să fii sincer cu tine. Unele relații ascunse pot fi conduse la alt nivel sau unii nativi se pot lăsa purtați într-o aventură pasională cu o persoană din trecut. Pe de altă parte, se pot rezolva situații financiare ce țin de acte, procese, litigii și partaje. Cprofesional, cu Venus în Săgetător, se deschide o perioadă bună pentru recunoașterea meritelor și afirmare în carieră, pentru atingerea unor țeluri avute.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
Cum arată Adi Minune după OPERAȚIA de micșorare a stomacului. E transformat total
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Ultimele informații despre starea de sănătate a Regelui Charles. Palatul Buckingham se așteaptă la ce...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Decizie definitivă pentru cei cu CARDURI de ENERGIE. Legea promulgată azi, 26 aprilie, de Iohannis
Burna Boy, pe scena Untold 2024. Artistul a câștigat și un premiu Grammy
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Cum au decis Oana Moșneagu și Vlad Gherman să petreacă petrecerea burlacilor, resprectiv petrecerea burlăcițelor
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
(P) Cum Poți Utiliza Camera de Inspecție în Viața de Zi cu Zi?