Horoscop săptămâna 6 – 12 iunie 2022. Taurii trec prin situații neprevăzute

Horoscop săptămâna 6 - 12 iunie 2022. Taurii trec prin situații neprevăzute
Astrologul Mădălina Manole
Publicat: 06/06/2022, 10:33

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 6 – 12 iunie 2022, pentru toate zodiile. Săptămâna 6 – 12 iunie 2022 vine cu evenimente neașteptate și cu schimbări majore.

Săptămâna 6 – 12 iunie 2022 este amprentată de o conjuncție între Venus, planeta iubirii, și Uranus, planeta neprevăzutului, în zodia Taur. Acest context astrologic aduce surprize și evenimente neprevăzute, atât în dragoste, cât și în plan financiar. Este momentul să facem unele schimbări radicale sau să ne adaptăm la ceea ce vine nou în viața noastră pentru a face pași înainte.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 6 – 12 iunie 2022

Săptămâna aceasta te poți aștepta la evenimente neprevăzute în plan financiar. Poate fi vorba de câștiguri neașteptate, dar și de cheltuieli neplanificate. Nu ar strica să-ți schimbi modul în care te raportezi la câștiguri și modul în care îți administrezi finanțele. În plan sentimental s-ar putea să fi atras în mod neașteptat de o persoană care face parte din anturaj.

Horoscop săptămânal Taur: 6 – 12 iunie 2022

Conjuncția sus-amintită se petrece în zodia ta și vine cu o mare nevoie de schimbare sau cu evenimente care produc schimbări în viața ta. Nevoia de libertate și independență este foarte mare și ar trebui să te rupi de acele contexte care te limitează. Nu este exclus să treci prin răsturnări de situație în plan personal, dar cu efecte pozitive.

Horoscop săptămânal Gemeni: 6 – 12 iunie 2022

Săptămâna aceasta trecutul te poate lua prin surprindere, fie că este vorba de un fost partener care te caută, fie că este vorba de secrete care ies la suprafață în cuplu. Tot acest context te poate stimula să închei o relație toxică. Pe de altă parte, ai mai multă grijă la problemele de sănătate vechi sau de natură cronică care se pot manifesta acum.

Horoscop săptămânal Rac: 6 – 12 iunie 2022

Te bucuri de o săptămână bună, pe placul tău, care îți poate aduce surprize din partea unor persoane din anturaj. Poate fi vorba de invitati surpriză din partea prietenilor sau de întâlniri neașteptate cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de multă vreme. Pe de alta parte, te poți alătura unor noi proiecte și îți poți schimba niște planuri de viitor.

Horoscop săptămânal Leu: 6 – 12 iunie 2022

Săptămâna aceasta, interesul tău se canalizează către zona profesională și te poți aștepta să ai parte de evenimente neprevăzute care să schimbe o situație legată de cariera ta. Poate fi vorba de noi responsabilități sau de o nouă funcție. S-ar putea să resimți destul de multă imprevizibilitate în această zonă. Pe de altă parte, și în cuplu te poți aștepta la surprize mai puțin plăcute din partea partenerului.

Horoscop săptămânal Fecioară: 6 – 12 iunie 2022

Contextul astrologic al săptămânii îți stimulează curiozitatea, iar acest lucru poate însemna fie o dorință de a te înscrie la un curs și de a învăța ceva nou fie o dorință de a călători și a explora noi locuri. Poți primi vești din străinătate sau o invitație într-o călătorie. De asemenea, poți afla informații importante care să-ți dea peste cap niște credințe.

Horoscop săptămânal Balanță: 6 – 12 iunie 2022

Săptămâna aceasta, fii mai atent la investițiile financiare pe care le faci pentru că poți avea parte de fel și fel de evenimente neprevăzute care vizează banii și bunurile materiale. Te poți aștepta la surprize și în cazul în care vrei să îți faci un credit sau te afli într-un partaj. Sentimental, s-ar putea să te atragă o persoană nonconformistă, însă ai grijă la aventurile sentimentale cu persoane indisponibile emoțional și la tendința de a intra în relații ascunse.

Horoscop săptămânal Scorpion: 6 – 12 iunie 2022

Venus și Uranus se întâlnesc în sectorul relațiilor tale și pot aduce surprize și evenimente neprevăzute în viața de cuplu. S-ar putea să fii surprins de atitudinea partenerului, care îți cere mai mult spațiu și mai multă libertate. Dacă ești singur, s-ar putea să fii atras de o persoană care nu se încadrează în tiparele tale obișnuite. Profesional, poți fi luat prin surprindere de o propunere de colaborare.

Horoscop săptămânal Săgetător: 6 – 12 iunie 2022

Așteaptă-te ca săptămâna aceasta să apară schimbări la locul de muncă și situații neprevăzute care să-ți dea programul peste cap. Poate fi vorba de noi activități, de un nou orar și de noi modalități prin care poți să-ți desfășori sarcinile. Unii nativi se pot angaja în aceasta perioadă, în timp ce alți nativi vor alege să-și schimbe stilul de viață.

Horoscop săptămânal Capricorn: 6 – 12 iunie 2022

Săptămâna aceasta te bucuri de experiențe neașteptate în plan sentimental. Poate fi vorba de o dragoste bruscă, la prima vedere sau de surprize care vin din partea persoanei iubite. Poți avea succes cu un proiect creativ și poți culege niște roade financiare, iar unii nativi se pot bucura de reușitele copiilor.

Horoscop săptămânal Vărsător: 6 – 12 iunie 2022

Este o perioada destul de frustrantă și delicată pentru tine care poate aduce evenimente neprevăzute ce au legătură cu casa sau familia, inclusiv cu actele unei locuințe. Sunt nativi care fac cheltuieli neplanificate pentru cămin, în timp ce alții se frustrează din cauza unei mutări sau renovări.

Horoscop săptămânal Pești: 6 – 12 iunie 2022

Contextul astrologic al săptămânii îți poate aduce vești neașteptate, dialoguri surprinzătoare și informații care să te scoată din zona de confort. Te poți întâlni cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de multă vreme. De asemenea, pot să apară evenimente neprevăzute care au legătură cu actele. Fii mai atent la deplasări și la negocieri.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor fi închise
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
Gruparea Hamas ia în calcul depunerea armelor. Care este condiţia pentru ca acest lucru să...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
EXCLUSIV! Kamara se lansează în afaceri. Din ce vrea să facă bani artistul: ”Este inspirat...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Trucul simplu și rapid prin care să-ți schimbi instant viața în bine