Horoscop săptămâna 7 – 13 martie 2022. Capricornii se preocupă de creșterea veniturilor

Horoscop săptămâna 7 - 13 martie 2022. Capricornii se preocupă de creșterea veniturilor
Horoscop / Sursa foto: Pixabay
Publicat: 06/03/2022, 17:37

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 7 – 13 martie 2022, pentru toate zodiile. Săptămâna 7 – 13 martie 2022 ne oferă ocazia consolidării relațiilor sentimentale și profesionale.

Săptămâna 7 – 13 martie 2022 este marcată de intrarea planetelor Venus și Marte în conjuncție în zodia Vărsător, aspect care ne stimulează solidaritatea și conștiința civică. În vrelații vom simți nevoia de spațiu și chiar independență, libertate mai multă. Mercur intră în zodia Pești și n stimulează inntuiția, gândirea creativă și imaginația. Suntem mai deschiși să iertăm și mai îngăduitori. Weekendul este amprentat de conjuncția Soare-Neptun care ne poate aduce un grad mare de idealism, visare și tendință de iluzionare.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 7 – 13 martie 2022

Săptămâna aceasta vei fi mai dornic de sovcializare și de ieșit cu prietenii. S-ar putea chiar să cunoști persoane importante care să te ajute și să te inspire. Este o perioadă în care poți avea acces la credință și pot fi ghidați intuitiv, inclusiv în procesul de vindecare. Profită de weekend și reconectează-te la spiritualitate. Poți ierta mai ușor pe cineva din trecut sau care ți-a greșit.

Horoscop săptămânal Taur: 7 – 13 martie 2022

Ești stimulat profesional de conjuncția Venus-Marte și ai toate șansele să crești, să te afirmi și să îți atingi niște obiective. Ai mai mult curaj să te exprimi și poți primi aprecieri și sprijin din partea altora, fie că-ți sunt prieteni, asociați sau chiar partener de viață. În weekendul poți participa la evenimente sau întâlniri care să te încânte.

Horoscop săptămânal Gemeni: 7 – 13 martie 2022

Săptămâna aceasta vei căuta răspunsuri și vei dori să-ți consolidezi niște credințe, convingeri și valori morale. Este o perioadă în care vei avea nevoie de mai multă libertate și independență și te vei bucura de susținerea lui Mercur, guvernatorul tău, să-ți îmbunătățești comunicarea cu superiorii, dar și cu partenerul de viață.

Horoscop săptămânal Rac: 7 – 13 martie 2022

Săptămâna aceasta discuți pe teme financiare, faci negocieri, partaje și cauți soluții în cazul în care ai de împărțit bani și bunuri materiale. Ai nevoie să-ți pui ordine în gânduri și să iei unele decizii. Unii nativi vor dori să studieze, în timp ce alții vor dori să plece într-o călătorie. Profită de weekend și conectează-te la spiritualitate și credință.

Horoscop săptămânal Leu: 7 – 13 martie 2022

Săptămâna aceasta s-r putea să simți multă presiune din parte celor din jur, în special în cuplu și în relațiile profesionale. Unii nativi pot înțelege acum adevăratele intenții ale celorlalți și pot decide dacă rămân sau nu într-un parteneriat. Este o perioadă în care poți purta discuții financiare. În weekend poți profita pentru a reaprinde pasiunea în cuplu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 7 – 13 martie 2022

Se întrevede o săptămână cu multă muncă și stres profesional, de aceea ar trebui să-ți faci programul în așa fel încât să te și odihnești. Pe de altă parte, comunicarea în cuplu se va îmbunătăți remarcabil și poți profita de weekend pentru a te reconecta la partener. Ai susținere în perioada aceasta în negocieri.

Horoscop săptămânal Balanță: 7 – 13 martie 2022

Săptămâna aceasta ai mai mult chef de viață, de a face ceea ce-ți place și te bucură. În cuplu îți poți exprima mai bine sentimentele, iar dacă ești singur vei fi mai dornic să cunoști pe cineva și chiar te poți îndrăgosti. Este o perioadă bună pentru a te reapropia de copii. Profită de weekend și odihnește-te mai mult. Tot acum vei observa că ești mai creativ și dacă lucrezi în mediul artistic acest aspect este de bun augur.

Horoscop săptămânal Scorpion: 7 – 13 martie 2022

Săptămâna aceasta preocupările legate de casă și familie vor fi prioritare. Este o perioadă bună și în plan sentimental, pentru exprimarea sentimentelor sau pentru a cuceri persoana care-ți place. Profesional, ai idei creative, imaginație și un simț artistic dezvoltat. În weekend cresc șansele de a ieși la o întâlnire romantică.

Horoscop săptămânal Săgetător: 7 – 13 martie 2022

Este o perioadă bună din punct de vedere al comunicării, în special în familie, unde ajungi mai ușor la o înțelegere cu cei dragi. Poți lua decizii importante sau poți face negocieri de avantajoase. În plus, poți rezolva situații ce țin de acte și pot obține aprobări și avize. În weekend te binedispune un eveniment în familie sau pur și simplu petreci mai mult timp în intimitatea căminului.

Horoscop săptămânal Capricorn: 7 – 13 martie 2022

Preocupările financiare, de creștere a veniturilor îți vor ocupa mare parte din timp. Ești interesat să obții o sumă de bani. Totodată, ai susținerea astrelor în negocieri, în activitățile care presupun scris sau vorbit și îți vei susține cu mult curaj punctul de vedere. Dacă vrei să convingi pe cineva de ceva, acum este momentul.

Horoscop săptămânal Vărsător: 7 – 13 martie 2022

Săptămâna aceasta te vei bucura de mai multă energie, de o revenire la viață, odată cu intrarea planetelo Venus și Marte în zodia ta. Vei avea poftă de distracție, dar mai ales curaj și ambiție să faci schimbări în plan personal. Preocupă-te mai mult de felul în care arăți și fă mișcare. Mercur îți aduce discuții și idei financiare și poți găsi soluții pentru a-ți crește veniturile. Ai mai multă grijă l cheltuieli în weekend.

Horoscop săptămânal Pești: 7 – 13 martie 2022

Vei avea susținerea lui Mercur în comunicare și negocieri și vei deveni mult mai sociabil. În plus, poți negocia în favoarea ta, iar în cuplu poți lua decizii de viitor. S-ar putea ai nevoie de odihnă și să te preocupe sănătatea mai mult. Sentimental, un fost partener poate reveni în viața ta sau poți fi tentat să intri în relații ascunse. Profită de weekend pentru a da frâu liber imaginației. În plus, te bucuri de o carismă aparte, ești mai visător, ai intuiție și creativitate.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Inter Milano a sărbătorit titlul “Made in Romania”. Imaginile cu fotbaliștii care dansează pe piesa...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului