Horoscop săptămânal 23 – 29 noiembrie 2020. „Fecioarele” au idei bune și productive

Horoscop săptămânal 23 - 29 noiembrie 2020. „Fecioarele” au idei bune și productive
Astrologul Mădălina Manole îți oferă horoscopul, exclusiv, pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay.com)
Publicat: 22/11/2020, 16:01
Actualizat: 22/11/2020, 16:03

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 23 – 29 noiembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 23 – 29 noiembrie 2020 poate adce o serie de surprize și situații neașteptate în relațiile sentimentale și profesionale.

Săptămâna 23 – 29 noiembrie 2020 este impactată de două aspecte armonioase pe care Mercur, planeta comunicării, le face pe rând, cu Neptun retrograd, planeta viselor, și cu Jupiter, Marele Benefic. Acest context ne susține foarte mult intuiția, imaginația, capacitățile intelectuale și ne aduce un plus de chef de socializare.

Pe de altă parte, vom resimți din plin opoziția dintre planeta iubirii și a banilor, Venus, și Uranus retrograd, planeta surprizelor. Cu alte cuvinte în relațiile cu ceilalți, în special sentimentele, putem avea parte de evenimente neașteptate care să aducă răsturnări de situație. De asemenea, contextul poate aduce evenimente imprevizibile și în sectorul financiar.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 23 – 29 noiembrie 2020

Dragoste

Sectorul vieții intime este activat de planete, iar acest context pe de o parte poate aduce clarificări în cazul nativilor care au relații ascunse, secrete sau discuții edificatoare despre viața intimă a cuplului, mai ales că acum nevoia de iubire profundă, cu sufletul, trupul și mintea este foarte mare. Pasiunea în cuplu se reaprinde, dar pot exista contexte în care relațiile se încheie, de exemplu acolo unde nativii nu se simt apreciați, valorificați sau, în alte cazxuri, se pot afla secrete, infidelități ale partenerului care vor șoca și nu vor fi trecute cu vederea.

Carieră

Profesional, este o săptămână foarte bună, în care poți avea idei constructive, poți găsi soluții bune la contextele apărute în sectorul carierei. Te poți pune în lumină prin discursuri entuziaste, poți primi promisiunea unei avansări.

Bani

Banii sunt o temă sensibilă a săptămânii și pot apărea fel și fel de contexte surprinzătoare care să răstoarne planul de cheltuieli sau să determine nativii să recurgă la economii. Este nevoie de un refresh, de o nouă strategie de câștig. Sectorul creditelor, ratelor, asigurărilor, litigiilor, bunurilor materiale are nevoie de clarificări și posibil ca întocmai aici să apară situații neașteptate care să determine nativii să ia o decizie.

Sănătate

Este o perioadă, în special către finele săptămânii, când ai șansa să vezi foarte clar un context ce vizează starea ta de sănătate și să iei decizii dintre cele mai bune. Ești mai sensibil, mai emoțional decât de obicei și nu este exclus să te întorci cu gândul la trecut, însă de această dată să-l vezi dintr-un alt unghi care să te ajute să-l integrezi în viața ta, să-l depășești și să te vindeci.

Horoscop săptămânal Taur: 23 – 29 noiembrie 2020

Dragoste

Este o perioadă care-ți poate aduce evenimente neașteptate în plan relațional. S-ar putea să ai parte de contexte care să răstoarne complet o situație și să fie nevoie de o abordare nouă, inedită, complet diferită de cea de până acum. Pe cât de mare este nevoia ta de a fi într-o relație unită, profundă, completă, pe atât de mare va fi nevoia de a te îndepărta de parteneri toxici, manipulatori, mai ales dacă-ți îngrădesc libertatea și nu te lasă să te exprimi cum îți dorești. Totodată, ai marea șansă de a purta dialoguri cu partenerul de cuplu și de a ajunge la soluții înțelepte, de a face un pas important în conturarea unor viziuni și idealuri comune.

Carieră

Relațiile cu colaboratorii și asociații sunt tensionate și nu este exclus ca o serie de contracte să se încheie pentru că îți îngrădesc prea mult libertatea. Pot exista clarificări în unele cazuri, se pot seta noi condiții de colaborare pe viitor și se pot contura noi perspective profesionale. Mulți nativi vor dori să progreseze învățând ceva nou.

Bani

Banii vin din contracte și colaborări și de aceea este foarte important ce negociezi în această privință. Ești susținută în astfel de dialoguri și poți veni cu idei bune, chiar idei bune de investiții.

Sănătate

Ai șansa să vindeci vulnerabilități din trecut, să scapi de temeri, să te îndepărtezi de vicii. Sunt amintiri care-ți revin, gânduri și frământări pe care le vezi acum într-o altă lumină, mult mai optimistă. Cei care au afecțiuni cronice pot simți o îmbunătățire a simptomelor.

Horoscop săptămânal Gemeni: 23 – 29 noiembrie 2020

Dragoste

Dialogul cu partenerul de viață este bine aspectat și puteți să faceți progrese importante în cuplu, să ajungeți la viziuni comune, să dați dovadă de mai multă înțelepciune. Totuși, pot să apară situații neașteptate în plan sentimental sau care să vizeze relația cu copiii. În unele cazuri, unii nativi se gândesc la cineva din trecut sau pot fi atrași de cineva de a locul de muncă.

Carieră

Este o perioadă în care te poți aștepta la fel și fel de contexte care să dea peste cap niște planuri făcute. Posibil să fie vorba de evenimente profesionale care să te ia prin surprindere, să fii nepregătit pentru ele. În schimb, este o perioadă bună să vii cu idei noi și soluții concrete, chiar revoluționare, care să-ți îmbunătățească situația de la locul de muncă. Discuțiile cu colegii se dovedesc productive și te pot ajuta să-ți dai seama de direcția pe care te afli. Posibil chiar să-ți vândă ponturi care să te ajute să-ți atingi niște obiective.

Bani

Ai idei bune despre cum să-ți îmbunătățești situația financiară. Poți apela la sfatul unor specialiști dacă ai de făcut o investiție sau îți poți asculta intuiția în cazul în care este vorba de credite, moșteniri, litigii. Dacă ai de returnat o datorie, sunt șanse acum să o faci.

Sănătate

Acordă mai multă atenție sănătății. Sunt vești care vin și care te pot tensiona, sunt contexte care te pot agita peste măsură și ai nevoie de mai multă odihnă și relaxare. Sistemul circulator îți poate ridica unele probleme

Horoscop săptămânal Rac: 23 – 29 noiembrie 2020

Dragoste

Sunt evenimente care se petrec în viața sentimentală și pe care nu le-ai planificat. Neprevăzutul te va lua prin surprindere și ar trebui să dai dovadă de mai multă deschidere la nou. Dă un refresh relațiilor tale. Poți observa că ești foarte dependent de partener sau că dezvolți gelozii și posesivități care nu au bază reală. Este un moment bun să discuți cu partenerul de viață despre viziunea de viitor, despre progresul vostru împreună. Cei singuri pot cuceri pe cineva și pot începe o nouă relație.

Carieră

Ai idei constructive, creative, găsești soluțiile ideale pentru a rezolva tensiunile profesionale. Posibil chiar să discuți noi termene și condiții contractuale. În schimb, ar fi bine să te bazezi mai mult pe tine decât pe ce spun alții. S-ar putea să vezi adevărata față a celor cu care colaborezi și să-ți pierzi încrederea în aceștia. Este o perioadă bună să vezi care-ți sunt vulnerabilitățile profesionale care nu te lasă să avansezi.

Bani

Banii vin în funcție de munca depusă, așa că dacă poți face unele comisioane, poți face ore suplimentare, fă-o cu încredere acum pentru că vei fi răsplătit. În plus, energia de care te bucuri acum te poate ajuta să faci față oricărei munci și să fii eficient și productiv.

Sănătate

Este o săptămână de vindecare aceasta, o săptămână în care-ți conștientizezi slăbiciunile și lucrezi pentru a le întări. Vitalitatea este maximă și optimismul și gândirea pozitivă te susțin din plin.

Horoscop săptămânal Leu: 23 – 29 noiembrie 2020

Dragoste

Pot apărea fel și fel de contexte neprevăzute legate de locuință sau situații incomode în care te pun membrii familiei. Sunt tensiuni în cămin și unele sunt chiar greu de anticipat. Posibil ca familia sau partenerul de viață să te surprindă cu unele teme de dialog. Totuși, dacă porți un dialog înțelept și matur s-ar putea să faci progrese cu cei dragi. Viața sentimentală se bucură de susținere și ai ocazia să-ți îmbunătățești niște mentalități și convingeri. Cei singuri pot fi mai dornici să înceapă ceva nou, să se vindece de o durere mai veche.

Carieră

Ai idei bune despre cum să faci progrese la locul de muncă, cum să devii mai eficient și să-ți atingi un ideal. Soluțiile tale te pot ajuta să evoluezi. Poți avea parte de contexte destabilizatoare care vizează cariera, o funcție, imaginea profesională, de aceea este bine să fii înțelept și responsabil în activitățile întreprinse, dar și deschis la tot ce vine nou. Nu te teme să faci o adevărată revoluție profesională. Poate este momentul să mai înveți ceva pentru a te dezvolta sau să vezi din alt unghi un context și să-ți schimbi abordarea, mentalitatea.

Bani

Ai idei financiare bune despre cum să rezolvi un context ce vizează bunuri materiale, bunuri de patrimoniu. Intuiția te poate ghida dacă vrei să faci un credit, un împrumut sau vrei să returnezi o sumă de bani. Un context legat de litigii, partaje, moșteniri se va bucura de o viziune nouă care vine la pachet și cu soluții optime. Posibil să faci cheltuieli legate de casă.

Sănătate

Nu ai de ce să-ți faci probleme legate de sănătate. Este o perioadă benefică pentru tine, curativă, inclusiv din punct de vedere al principiilor de viață. Poți lăsa negativismul în spate și poți face progrese legate de stilul de viață. Veștile legate de sănătate care sosesc acum sunt bune și poți face investigații care să te liniștească. Evită totuși excesele!

Horoscop săptămânal Fecioară: 23 – 29 noiembrie 2020

Dragoste

După o perioadă care te-a tensionat și te-a limitat în plan sentimental, săptămâna aceasta poți răsufla ușurat. Ai ocazia să-ți îmbunătățești dialogul cu persoana iubită, să ajungeți la aceleași concluzii, să vă conturați viziuni de viitor împreună și să rezolvați ceea ce până acum v-a tensionat. Cei singuri pot începe noi relații.

Carieră

Dialogurile cu colaboratorii și asociații sunt productive și ai toată susținerea să-ți expui ideile și acestea să fie luate în calcul. Posibil să ai ocazia de a negocia, poate chiar semna, noi contracte profesionale. La locul de muncă te poți izbi de unele situații neprevăzute, dar le poți face față abordând un dialog matur și înțelept și mai ales demonstrând că nu te sperie noutatea. Abordările inedite vor avea rezultate pe măsură.

Bani

Poți avea parte de situații financiare care să te ia prin surprindere, fie că este vorba de un dialog, o negociere sau o plată neplanificată. Totodată, s-ar putea să vezi o altă abordare a unui context legat de credite, bunuri materiale, asigurări, litigii, moțteniri.

Sănătate

Indiferent de provocările care-ți vin, tu vei avea puterea și energia să le depășești. Este o perioadă în care ai șansa să-ți vindeci frici, vulnerabilități și să te desprinzi de tot ce nu te mai reprezintă.

Horoscop săptămânal Balanță: 23 – 29 noiembrie 2020

Dragoste

Ai ocazia, după o perioadă tensionantă și frustrantă în relațiile de familie, să rezolvi toate neclarificările și neînțelegerile apărute cu cei dragi. Comunicarea este de ajutor acum și pentru a ajunge la un consens în privința locuinței, poate a unei mutări, achiziții, renovări.

Carieră

Relațiile cu colegii de muncă și cu partenerii de afaceri sau colaboratorii au șanse mari să se îmbunătățească acum și să se ajungă la ideri constructive și profitabile de ambele părți. La locul de muncă va crește, implicit, și eficiența și vei munci cu mai mult spor.

Bani

Poți avea parte de fel și fel de contexte financiare care să te ia prin surpindere. Fie cheltuieli neplanificate, fie rusturnări de situații care vizează niște bunuri materiale. Poate ești mobilizat, de fapt, să-ți valorifici niște talente personale. Este de preferat ca săptămâna aceasta să eviți pe cât posibil investițiile, întocmai din cauza neprevăzutului care poate apărea, iar dacă apare, abordează-l la fel de neprevăzut. Fii deschis la noutate!

Sănătate

Starea de sănătate este foarte bună. Este o perioadă în care recâștigarea stimei de sine și a încrederii în propria ta persoană te repune pe linia de plutire. Ascultă-ți intuiția pentru că te va ghida către decizii sănătoase.

Horoscop săptămânal Scorpion: 23 – 29 noiembrie 2020

Dragoste

Cu Mercur și Venus în zodia ta, ai toate șansele să-ți îmbunătățești viața personală. Dialogurile cu cei din jur vor fi foarte bine susținute și asta te poate ajuta să ieși din orice impas de care vei avea parte acum. Posibil să fii surprins că partenerul vrea mai multă libertate sau chiar tu să cauți mai multă independență în relație. Oricum, este momentul să dai refresh vieții de cuplu și să încerci să ajungi la o cale de mijloc cu partenerul pentru că acum veți reuși. Cei singuri se pot îndrăgosti acum și pot începe să flirteze cu curaj și interes.

Carieră

Sunt contexte care apar în relațiile de colaborare, cu sociații și partenerii de afaceri care te pot lua pe nepregătite, dar pentru care vei avea idei bune și căi de rezolvare intuitive. Soluțiile tale se vor dovedi demne de luat în calcul.

Bani

Negocierile sunt un punct forte. Ai toate cuvintele pregătite, știi exact ce vrei, însă ai grijă la tendința de a manipula. Este o perioadă bună să vezi ce poți schimba la contractul de muncă, cum poți câștiga mai mulți bani sau suma corectă pe care știi că o meriți în urma muncii depuse.

Sănătate

Nu ai de ce să te îngrijorezi cu privire la starea de sănătate. Îți conștientizezi mult mai clar vulnerabilitățile, îți vezi punctele sensibile și astfel le poți întări.

Horoscop săptămânal Săgetător: 23 – 29 noiembrie 2020

Dragoste

Sunt niște vulnerabilități în viața ta sentimentală, ai niște puncte sensibile care nu te lasă să te manifești și pe care acum ai șansa să le vezi, să le analizezi și poate chiar să le vindeci. Trecutul, amintirile îți bat la ușă și nu vei putea trece mai departe decât rezolvând acele contexte care te-au marcat și ai toate șansele săptămâna aceasta. Emoțiile tale nu te mai sugrumă și mintea te va ajuta să le percepi altfel, dintr-o nouă perspectivă. Perioadă bună pentru a clarifica contexte legate de casă și familie.

Carieră

Te poți aștepta la fel și fel de contexte care să-ți dea peste cap un plan profesional, poate programul de la locul de muncă. Poți fi luat pe nepregătite de sarcini și activități și vei vrea să te eliberezi de ceea ce te constrânge mai mult ca niciodată. Posibil să ai de muncă mai mult decât ai fi crezut, dar partea bună este că ai o voce interioară care teghidează și pe care ar fi de preferat să o asculți.

Bani

Intuiția financiară de care vei da dovadă săptămâna aceasta este remercabilă și te poate ajuta să iei cele mai bune decizii vizavi de investiții, cheltuieli. Poate cineva din trecut îți promite returnarea unei sume de bani. Posibil să aibă loc discuții legate de salarizare. Ai idei bune care îți aduc progres în plan financiar.

Sănătate

Starea de sănătate este destul de sensibilă, așa că săptămâna aceata ar trebui să eviți stresul și să te odihnești mai mult. Agitația interioară poate aduce răbufniri și poate sta la baza incapacității de a-ți desfășura sarcinile zilnice. Ar fi o perioadă excelentă să-ți dai un refresh, să faci lucruile altfel, să-ți schimbi stilul de viață complet și să vezi cum te simți.

Horoscop săptămânal Capricorn: 23 – 29 noiembrie 2020

Dragoste

Săptămâna aceasta pot apărea situații atipice în dragoste sau prietenii pot schimba niște planuri pe neașteptate. Comunicarea este destul de importantă pentru tine și prin dialog se pot rezolva multe neînțelegeri. Ai nevoie de un refresh în viața ta sentimentală și nu este exclus să răspunzi unui flirt, unui compliment.

Carieră

Poți fi surprins de întorsătura pe care o ia un proiect personal, mai ales dacă la mijloc mai sunt și alții implicați. Este o săptămână în care ideile care-ți vin nasc soluții ingenioase și astfel poți să aduci îmbunătățiri într-un astfel de context.

Bani

Poți primi vești bune despre un context financiar legat de bunuri materiale, credite, moșteniri și poți avea o viziune complet nouă, schimbată despre cum trebuie să abordezi o negociere. Posibil să faci și cheltuieli neașteptate.

Sănătate

Te bucuri de o stare de sănătate foarte bună. Ai energie și poftă de viață și mai ales capacitatea de a-ți reîncărca bateriile pentru a funcționa la maximum. Vei observa că și dacă te confrunți cu afecțiuni mai vechi, cronice, simptomele se vor îmbunătăți.

Horoscop săptămânal Vărsător: 23 – 29 noiembrie 2020

Dragoste

Este o săptămână promițătoare în plan sentimental. Ai șansa să clarifici neînțelegeri mai vechi cu partenerul de viață și să vă stabiliți obiective comune. Cei singuri pot flirta mai ușor și pot face progrese dacă-și doresc să cucerească pe cineva.

Carieră

Secretul reușitei este găsirea unui echilibru între carieră și familie. Pot apărea evenimente care să te ia prin surprindere în sectorul profesional, însă și tu vei găsi soluțiile cele mai bune pentru a ieși la limat. Este o săptămână în care te bucuri de aprecieri, laude, iar comunicarea cu superiorii se va îmbunătăți remarcabil. Posibil să începi să vezi noi direcții profesionale de viitor și să cauți metode de a te încadra în acestea.

Bani

Intuiția financiară funcționează la cote înalte și dacă ai de negociat contexte care vizează cariera, poate imaginea ta profesională, acolo unde este cazul, vei ieși pe plus. Oricum, vezi mult mai clar acum care-ți sunt cheltuielile, cum trebuie să-ți administrezi bugetul și ce trebuie să faci ca să-ți crești veniturile. Poți returna o datorie.

Sănătate

Încep să ți se așeze ideile și asta poate aduce și un oarecare optimism mental. Dedică-te mai mult activităților care-ți fac plăcere, unui hobby, pentru că este o bună sursă să-ți reîncarci bateriile.

Horoscop săptămânal Pești: 23 – 29 noiembrie 2020

Dragoste

Săptămâna aceasta în mintea ta pot lua naștere tot soiul de întrebări existențiale. Îți analizezi pe toate părțile principiile de viață, mentalitățile și convingerile care au stat la baza alegerilor tale și poți să fii surprins și tu de răspunsurile pe care le primești. Totodată, viața socială se mai poate anima, iar comunicarea cu partenerul de viață poate fi favorabilă pentru a ajunge la viziuni comune și a vă contura idealuri de viitor în cuplu.

Carieră

Îți canalizezi mare parte din energie pentru a-ți îmbunătăți cariera și imaginea profesională. Ești determinat să-ți atingi niște obiective, mai ales dacă acestea au și recompense financiare. Îți vin idei bune și soluții constructive legate de un proiect personal. Totodată este o perioadă favorabilă dezvoltării profesionale, poate mai înveți ceva nou sau primești un sfat bun care te propulsează.

Bani

S-ar putea ca unele negocieri avute până acum să aibă parte de întorsături bruște sau să te trezești în mijlocul unor dialoguri financiare pentru care nu te-ai pregătit. Ascultă-ți intuiția în acest caz. Îți poți descoperi niște puncte slabe legate de zona banilor, niște vulnerabilități financiare.

Sănătate

Axează-te mai mult pe spiritualitate în această perioadă pentru că legătura aceasta nevăzxută, dar perfect simțită de tine îți poate aduce multă liniște în viață. Este nevoie să dau refresh raționamentului, gândirii și ideilor tale.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna noiembrie 2020

Horoscopul lunii noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna noiembrie se remarcă prin conjuncția Jupiter-Pluto din Capricorn, o conjuncție extrem de rară, dar care se reface pentru a treia oară anul acesta, și care este deosebit de impactantă la nivel socio-politic.

Cele două planete nu se vor mai întâlni în Capricorn, cel puțin nu în următorii 248 de ani, prin urmare ceea ce trăim vine să repună bazele unor noi sisteme și ierarhii pentru viitor. Jupiter este Marele Benefic, iar Pluto este planeta regenerării.

După ce acestea s-au unit și au provocat schimbări sociale, economice și legislative, iată că vin acum să repare situația pe o nouă temelie. Impactul este și individual, fiecare resimțind o îmbunătățire în sectorul de viață care corespunde zodiei Capricorn din astrograma natală, motiv pentru care această previziune devine mai puternică pe ascendent și nu pe zodie.

Alte două evenimente majore ale lunii noiembrie 2020 sunt reprezentate de momentul în care Mercur, planeta comunicării, își încheie mersul retrograd prin zodia Balanță, pe 3 noiembrie, și reintră apoi în Scorpion în mers direct, și momentul în care Marte, planeta acțiunii, își încheie mersul retrograd prin zodia Berbec, pe data de 15 noiembrie 2020.

Acest context va ridica niște limitări pe care le-am resimțit în comunicare și în acțiuni, ne va ajuta să vedem mai clar o situație și ne va îndemna să acționăm pentru a ne atinge niște obiective propuse.

Pe 30 noiembrie 2020 vom fi martorii unei eclipse de Lună, care nu va fi vizibilă din România, dar al cărei impact va fi resimțit de toate zodiile pentru că va fi vorba de un reglaj karmic, de evenimente care ne vor lua prin surprindere și ne vor repune pe direcția de mers înainte.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Cât a ajuns să coste un kilogram de roșii românești în piețele din București! Ce...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
S-a dat lege pentru toți proprietarii de TEREN din România. Regula imposibil de ocolit
Mari probleme în dragoste. Aceste zodii riscă să se despartă
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Gazul înghețat de pe Uranus și Neptun ne-ar putea spune cum s-au format aceste planete