Horoscopul zilei de 22 august 2020. Soarele intră în zodia Fecioară

Horoscopul zilei de 22 august 2020. Soarele intră în zodia Fecioară
FOTO: Pixabay
Publicat: 22/08/2020, 06:11
Actualizat: 22/08/2020, 10:38

Horoscopul zilei de 22 august 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate. Astăzi, Soarele, astrul care reprezintă personalitatea și vitalitatea noastră, va intra în zodia Fecioară, semn în care va rămâne aproximativ o lună, insuflându-ne mai mult interes pentru stilul de viață abordat, pentru muncă și sănătate. Vom deveni mai practici în abordări și mai conștiincioși cu noi înșine.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dragoste

În cuplu nu reușești să ajungi la o înțelegere cu partenerul și asta pentru că fie tu vrei să fie totul ca tine, fie nu reușești să-i înțelegi nevoile celuilalt și ai impresia că exagerează. Încearcă să te temperezi și să lași deoparte pornirile revoluționare și încăpățânarea.

Carieră

Deși este zi de weekend, mulți nativi vor fi determinați să muncească astăzi, mai ales dacă este vorba de un proiect personal sau o colaborare, o afacere personală.

Bani

Faci calcule legate de un proiect și vrei să vezi în ce măsură investiția ta, fie că este vorba de investiția timpului, a resurselor personale sau o investiție financiară, va fi recompensată. Posibile nemulțumiri legate de unele cheltuieli necesare.

Sănătate

Soarele îți activează axa sănătății, iar acest aspect va fi foarte benefic pentru tine în perioada următoare pentru că îți va aduce energie. Devii mai atentă la stilul de viață, simți nevoia să faci unele schimbări, inclusiv în programul de muncă, și vei face curățenie, vei elimina din viața ta ceea ce te obosește, te consumă, indiferent de pierderile colaterale.

Horoscop zilnic Taur

Dragoste

Soarele, în tranzitul său prin zodia Fecioară, îți activează întocmai sectorul iubirii. Practic, aici se aprinde lumina în perioada următoare și pentru tine va însemna o atenție mai mare acordată sentimentelor. Devii mai practică, știi exact ce-ți dorești de la cel de lângă tine și este foarte probabil ca astăzi să porți o deschiție serioasă cu partenerul legată de viitorul vostru.

Carieră

Azi vei fi nevoită să muncești pentru a încheia un proiect mai vechi, însă vei fi foarte determinată să pui punct. Totuși, există și tendința de a te suprasolicita psihic, de a te stresa, poate ceva nu iese cum îți dorești, poate te cerți cu un colaborator sau cu o persoană care este implicată în proiectul la care lucrezi.

Bani

Azi poți să cheltui mai mult decât aveai în plan și cel mai probabil vei face asta pentru a te distra sau pentru a-ți satisface o plăcere nevinovată. Unii nativi pot pleca într-o excursie, iar alții, care au copii, pot scoate bani din buzunar pentru cerințele acestora.

Sănătate

Ești obosită astăzi, stresată, simți că nu reușești să faci tot ce ți-ai propus, motiv pentru care starea ta de spirit va fi afectată, de aceea ar fi recomandat să te și odihnești pe măsura efortului depus.

Horoscop zilnic Gemeni

Dragoste

În dragoste, dar și în cercul de prieteni apar tensiuni, situații conflictuale care te pun în ipostaza de a lua atitudine. În unele cazuri, tensiunile sunt între tine și prieteni din cauza partenerului (sau invers) sau între planurile tale și planurile celorlalți, care nu coincid. Nimeni nu dă înapoi și se creează contextul perfect de conflict. Evită să începi o nouă relație azi și mâine.

Carieră

Acel obiectiv, scop, pe care ți l-ai propus pe lista de azi, îl vei face, fără îndoială. Ești susținut de contextul astrologic să-ți atingi un ideal, un țel, prin urmare nu trebuie decât să faci ceva în sensul acesta și succesul este garantat.

Bani

Se întrevăd cheltuieli majore astăzi, mai ales sub impulsul momentului, pe activități distractive, și în special menite să-ți satisfacă poftele și capriciile. Evită jocurile de noroc și speculațiile financiare.

Sănătate

Starea de sănătate este bună, însă ceea ce-ți ridică cu adevărat probleme este starea interioară pentru că poți fi cuprinsă de frământări și remușcări, mai ales în partea a doua a zilei.

Horoscop zilnic Rac

Dragoste

Luna, guvernatoarea ta, se află pe parcursul zilei în aspecte tensionate, iar tu le vei resimți din plin, mai ales că unul dintre ele vizează tocmai planeta iubirii, Venus, care se află în zodia ta. Ești capricioasă, chiar ușor agresivă în relațiile cu cei dragi și nimic nu-ți este pe plac și nu te satisface. Unii nativi pot afla despre o infidelitate a partenerului. Evită să începi o poveste de iubire azi și mâine.

Carieră

Cei mai mulți nativi Rac vor avea de lucru astăzi și vor simți o reală tensiune interioară din acest motiv. Familia are nevoie de ei, pe de o parte, dar cariera îi suprasolicită pe altă parte. Va fi aproape imposibil să găsești echilibrul între nevoile tale interioare și dorințele celorlalți. Cei care nu lucrează se vor preocupa de activități casnice, gospodărești, vor face curățenie cu multă îndârjire pentru că simt nevoia de a se elibera de ceva, de a uita ceva, de a-și distrage atenția de la un alt aspect.

Bani

Este o zi favorabilă să faci ordine printre acte, să verifici facturile să vezi dacă sunt cu plata la zi, să te documentezi cu privire la o investiție făcută, să cumperi ceva online pentru bunăstarea ta.

Sănătate

Chiar dacă ziua începe în forță, până seara vei cosuma toate rezervele de energie și te vei simți peste măsură de obosită, chiar extenuată. Ți-ar prinde bine o baie fierbinte, un masaj și un pahar cu vin roșu.

Horoscop zilnic Leu

Dragoste

Nu este deloc indicat să-ți impui punctul de vedere pentru că riscul de a intra în conflict cu cei din jur este foarte mare. Ai senzația că deții adevărul absolut și că principiile tale sunt cele mai bune. Posibil să ai parte de dialoguri pe teme spirituale, filozofice și să te frământe ceea ce nu cunoști într-atât de tare că te vei pune pe investigat.

Carieră

Azi ai tendința să vezi o situație profesională într-o lumină mult mai bună, favorabilă și poți să capeți și o atitudine mult mai încrezătoare în raport cu cei din jur, dar nu exagera. Cei care lucrează trebuie să evite să fie agresivi verbal cu colegii de muncă. Diplomația îți lipsește cu desăvârșire azi.

Bani

Soarele îți va activa începțnd de astăzi sectorul financiar și pentru tine va urma o perioadă în care vei avea mai multă determinare să-ți rotunjești veniturile, mai ales că acolo se află și Mercur și te susține în negocieri. Posibil ca cineva din familie să-ți ceară niște bani sau să fie nevoie să faci niște cheltuieli pentru casă.

Sănătate

Azi preocupă-te mai mult de tine și de stilul tău de viață, căruia ai mari șanse să-i aduci îmbunătățiri. O discuție cu tine în oglindă poate fi revelatoare pentru a descoperi ce nevoi interioare ai, de fapt. Posibile frământări interioare care să-ți dea peste cap metabolismul.

Horoscop zilnic Fecioară

Dragoste

Ai ocazia să-i transmiți partenerului ce simți cu adevărat, care sunt nevoile tale ascunse și ce vrei de la el. Ai mare nevoie să fii apreciată și valorificată astăzi și nu trebuie să eziți să-i ceri asta. Posibile întâlniri cu persoane din trecut.

Carieră

Azi se recomandă mare grijă la proiectele în care te implici, mai ales dacă sunt și alții la mijloc. Poți fi păcălită, înșelată. Evită să iei decizii importante și să demarezi planuri noi.

Bani

Azi trebuie să fii foarte atentă la partea financiară pentru că există riscul de a pierde bani, de a plăti mai mult decât valorează un obiect. Evită să dau bani cu împrumut. Posibile tensiuni financiare în cuplu sau legate de o moștenire, bun material comun cu cineva.

Sănătate

Dat fiind că Soarele îți activează zodia începând de astăzi, nu ai de ce să te temi în perioada următoare, însă nici nu trebuie să exagerezi pentru că, având energie, te poți suprasolicita ușor. Ți se luminează viața și o privești cu mai multă bucurie.

Horoscop zilnic Balanță

Dragoste

Azi ești contra tuturor și nimic nu-ți convine. Cel mai vizat de ieșirile tale nervoase va fi întocmai partenerul de viață care s-ar putea să nu fie deloc îngăduitor și să-ți trântească ușa în nas. Ești foarte nehotărâtă și mofturoasă și vei enerva pe cei din jur cu atitudinea ta. Atenție la agresivitatea verbală!

Carieră

Dacă ai întâlniri de afaceri programate astăzi, pregătește-te să nu iasă nimic așa cum îți dorești. Încă mai ai timp. Anulează-le. Amână-le, mai ales dacă sunt importante.

Bani

S-ar putea să fii nevoită să te uiți în trecut la o greșeală financiară făcută pentru că trebuie rezolvată. Familia te poate ajuta cu o sumă de bani în acest sens, așa că nu ezita să le ceri sprijinul.

Sănătate

Posibil să ai parte de niște frământări legate de o afecțiune mai veche sau o afecțiune pe care nu ai tratat-o corespunzător sau, mai grav, ai ignorat-o. Degeaba te macini, dacă nu acționezi. Pe de altă parte, cineva îți poate cere un sfat medical. Dacă nu ești în măsură să-l dai, nu ești avizată, evită să-ți dai cu presupusul.

Horoscop zilnic Scorpion

Dragoste

Ai tendința de a exagera în anumite privințe, poate te a-ți impune cu prea multă vehemență punctul de vedere și astfel să faci o furtună într-un pahar cu apă. Posibil să te întâlnești cu cineva din trecut, să reiei o legătură și să lămurești niște aspecte care te-au marcat cândva. Oricum, evită să începi noi relații în acest weekend.

Carieră

Se pot relua niște discuții mai vechi cu colegii, așa că dacp lucrezi astăzi, află că vor fi destul de tensionate, prin urmare de preferat ar să le eviți. Unii nativi se pot frământa mult în interior cu privire la o decizie profesională pe care trebuie să o ia.

Bani

Verifică-ți facturile, ordinele de plată pentru că s-ar putea să descoperi că ai omis să achiți ceva. Dacă aștepți bani de la cineva, nu numai că nu vor veni, dar s-ar putea să te și cerți cu persoana respectivă pentru că te întârzie. Dacă pleci într-o deplasare, pregătește-te să faci unele cheltuieli.

Sănătate

În interiorul tău se duce o luptă acerbă. Unii nativi se pot simți copleșiți după o săptămână de muncă, în timp ce alții se pot îngândura din cauza unui simptom, unei probleme de sănătate pe care o resimt din nou.

Horoscop zilnic Săgetător

Dragoste

Va trebui să apelezi astăzi la toate rezervele de maturitate și înțelepciune pe care le ai pentru că s-ar putea să fie nevoie să aplanezi un conflict în grupul de prieteni. De asemenea, se întrevăd tensiuni și momente extreme și în cuplu, așa că evită să-ți faci planuri cu persoana iubită astăzi pentru că nu veți rezona.

Carieră

Soarele, în tranzitul său prin zodia Fecioară, îți va activa întocmai sectorul carierei, așa că va urma pentru tine o perioadă în care vei simți nevoia să te afirmi și mai ales să-ți atingi un obiectiv profesional. Te vei centra foarte mult pe calitățile tale și vei dori să devii mai practică în modul de abordare a unei situații.

Bani

Nu te încântă deloc, dar s-ar putea să trebuiească să plătești dacă vei vrea să ieși în lume. Nevoia de socializare este mare așa că, cel mai probabil, vei uita de orice restricție financiară pe care ți-ai impus-o.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, iar dacă vei evita excesele poți să te bucuri de o stare de spirit foarte bună și o energie mentală demnă de invidiat.

Horoscop zilnic Capricorn

Dragoste

Ai grijă la conflictele cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta, fie că este vorba de părinți, de partenerul de viață sau cel de afaceri sau de un reperezentant al unei instituții a statului. Ai o ușoară tendință de a exagera, de a duce lucrurile la extrem și de a deveni conflctuală cu cei din jur. Evită să începi noi povești de dragoste în acest weekend.

Carieră

Te simți motivată să faci ordine într-o situație profesională sau de afaceri. Poți să iei un pix și o hârtie și să așterni programul pentru perioada următoare. Garantat că îl vei respecta și nu te vei abate o secundă de la el.

Bani

Dacă te gândești să scoți niște bani din buzunar, fă-o pentru a cumpăra o carte, pentru a te înscrie la un curs online, un seminar de dezvoltare personală.

Sănătate

În afară de niște puternice tensiuni interioare, frământări legate de trecut, de niște decizii cândva luate, nu se întrevăd probleme care să-ți strice ziua. Dacă reușești să lași trecutul deoparte pentru moment, vei avea parte de o zi relaxantă.

Horoscop zilnic Vărsător

Dragoste

Soarele va activa sectorul intimității și al sexualității, așa că în perioada următoare poți duce pasiunea pe culmi înalte. Dacă ești singură, poți trăi o aventură remarcabilă, însă evită să te arunci în mrejele ei în acest weekend. Dacă ai o relație, ai mari șanse să reaprrinzi pasiunea în cuplu.

Carieră

Nativii care lucrează astăzi sunt atenționați că pot intra în conflicte de interese sau de opinie cu colegii de muncă. Oricum, randamentul la job va fi scăzut și sarcinile vor fi percepute ca fiind copleșitoare.

Bani

Ai ocazia astăzi să-ți cumperi un obiect mult visat sau dacă ai urmărit o reducere, ai așteptat o ofertă la un produs anume, astăzi ai șanse să-l achiziționezi la prețul cel mai bun.

Sănătate

Nu este chiar cea mai bună zi din punct de vedere al sănătății pentru că te poți simți foarte obosită și foarte copleșită. Te concentrezi greu și ai tendința de a-ți disipa energia în multe direcții.

Horoscop zilnic Pești

Dragoste

Este o zi tensionată în plan sentimental, fie din cauza unor discuții financiare, fie din cauza apetitului sexual care este la cote minime. Nu este exclus ca în unele cazuri o infidelitate să iasă la suprafață și să strice tot zen-ul relației. Cei singuri sunt sfătuiți să evite cu orice preț să înceapă o nouă poveste de dargoste în acest weekend pentru că nu va rezista. Oricum, Soarele, în tranzitul lui prin zodia Fecioară va lumina sectorul relațional și va aduce noi șanse în viitor, va stimula nativii să-ți consolideze relația.

Carieră

Pregătește-ți un proiect cu mai multă conștiinciozitate. Este o zi bună să reiei analiza unui contract pentru că poți observa niște amănunte pe care altă dată le-ai ignorat, le-ai trecut cu vederea.

Bani

Dincolo de banii pe care-i cheltui pentru că trebuie, pentru că te solicită un context, s-ar putea să mai trebuiască să scoți un ban din buzunar și pentru nevoile sau solicitările partenerului de viață.

Sănătate

În interiorul tău se duc niște lupte, niște drame de conștiință, însă doar de tine va depinde cum să le dizolvi sau măcar să le diminuezi. Poți apela la spiritualitate, la rigăciune, la ajutor din lumea ezoterică.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Halep a fost BLOCATĂ. Decizia finală în circuitul WTA
Chec de post. Rețeta ideală pentru iubitorii de cafea
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Fanii din Anglia și Scoția, avertizați înainte de Euro 2024 că berea germană e mai...