Horoscop săptămânal, 4 – 10 ianuarie 2021. „Scorpionii” pot semna noi contracte și asocieri

Horoscop săptămânal, 4 - 10 ianuarie 2021. „Scorpionii” pot semna noi contracte și asocieri
Foto: Pixabay
Publicat: 03/01/2021, 21:44
Actualizat: 03/01/2021, 21:46

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 4 – 10 ianuarie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 4 – 10 ianuarie 2021 aduce o serie de schimbări importante în contextul astrologic general datorate tranzitului planetelor care-și schimbă zodiile.

Săptămâna 4 – 10 ianuarie 2021 este amprentată de 3 ingresuri planetare, adică trei planete importante își schimbă semnul zodiacal în care s-au aflat până acum, implicit energia de acțiune. Astfel, Marte, planeta acțiunii, va intra în zodia Taur, și ne va susține să conservăm ceea ce avem și mai puțin să inițiăm noi acțiuni. Mare parte din energia noastră se va canaliza către sectorul financiar, dar și către cel sentimental, în măsura în care consolidăm relațiile și mai puțin începem altele noi.

De asemenea, Venus, planeta iubirii, va intra în zodia Capricorn, și va face aspecte benefice cu Marte, deci contextul astrologic va susține relațiile. Astfel, vom deveni mai maturi cu sentimentele noastre și mai responsabili în plan sentimental, mai serioși mai dornici să ne stabilizăm legăturile, atât cele amoroase, cât și cele profesionale.

Mercur, planeta comunicării, va intra în zodia Vărsător, alăturându-se lui Saturn și Jupiter, aflate aici, și astfel ne va aduce idei noi, viziuni curajoase de viitor, soluții îndrăznețe, o gândire mult mai progresistă, chiar nonconformistă și va susține libertatea de exprimare. Totuși, s-ar putea ca ideile entuziaste de acum să nu poată fi puse în practică, cel puțin nu imediat, dat fiind că Mercur face aspect tensionat cu Marte din Taur, deci va fi o luptă pentru ca totul să rămână neschimbat.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 4 – 10 ianuarie 2021

Dragoste

Mercur te va susține în legarea noilor prietenii, în activarea vieții sociale, cel puțin la nivel de dialog și astfel ai șansa să-ți îmbunătățești relațiile cu cei apropiați. Pe de altă parte, este o perioadă bună pentru consolidarea relației, dat fiind că Marte, guvernatorul tău, va face aspecte bune cu Venus, guvernatoarea relațiilor tale.

Carieră

Venus îți va activa sectorul profesional și vei avea șanse să-ți îmbunătățești cariera, imaginea, reputația, să faci pași spre obținerea unei funcții sau spre atingerea unor obiective avute. S-ar putea să fie contracte pe care să decizi să le închei acum pentru a lega altele noi, mai ales dacă nu-ți aduc beneficiile așteptate.

Bani

Marte va activa sectorul tău financiar și te va stimula să cauți noi surse de venituri, să-ți canalizezi energia astfel încât să-ți îmbunătățești bugetul. Vor veni idei noi, dar nu și susținere deocamdată sau vor veni idei noi, dar nu și resurse pentru a le pune în practică imediat.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă așteaptă-te ca începând cu 7 ianuarie, atunci când Marte îți va părăsi zodia, să nu mai deții aceleași doze imense de energie, deci nu te vei mai putea suprasolicita așa cum ai făcut-o în ultimele luni.

Horoscop săptămânal Taur: 4 – 10 ianuarie 2021

Dragoste

Venus, guvernatoarea ta, va face aspecte de susținere cu Marte, guvernatorul relațiilor tale, prin urmare ai șansa să-ți îmbunătățești considerabil relația cu partenerul de viață, să ajungeți la viziuni comune de viitor, să vă stabiliți obiective împreună, să empatizați mai mult și să vă reapropiați în intimitate.

Carieră

Se întrevede o dorință majoră care se va activa săptămâna aceasta și care te va determina să studiezi mai mult, să înveți lucruri noi și folositoare dezvoltării tale profesionale. Mercur îți va activa sectorul carierei și te va stimula în dialogurile cu superiorii, însă ai mare grijă că acestea pot fi destul de încordate și tensionate. Posibil să-ți vină idei și noi viziuni despre cum să-ți îmbunătățești zona profesională.

Bani

Nu este momentul marilor cheltuieli și nici al investițiilor, ba mai mult de atât ai mare grijă cum îți adminstrezi veniturile pentru că Nodul Nord din casa ta financiară este tensionat de Neptun, planeta confuziilor, și există riscul să ai încredere în persoanele nepotrivite. Chiar dacă îți dorești cu ardoare să investești acum într-un proiect, mai așteaptă și asigură-te că merită.

Sănătate

Marte îți activează zodia și urmează o perioadă în care te bucuri de energie, vitalitate, forță interioară și putere să faci față tuturor provocărilor.

Horoscop săptămânal Gemeni: 4 – 10 ianuarie 2021

Dragoste

Venus, guvernatoarea iubirii tale, va aduce pasiune în cuplu, însă ai grijă la tendința de aventură sau de relație ascunsă care nu va fi de bun augur. Pot apărea împăcări, situații din trecut reactualizate, te pot căuta oameni pe care nu i-ai mai văzut de multă vreme.

Carieră

Aspectul creat de Nodul Nord din zodia ta și Neptun din casa carierei poate arăta o tendință iluzorie, chiar spre visare, idealuri mult prea înalte și frustrări în atingerea lor. Ia-o pas cu pas, fă-ți o listă de priorități și ai grijă la modul de expunere publică, la imaginea ta și la tensiunile cu superiorii pe care nu ar trebui să le lași să-ți taie entuziasmul. Totodată, Mercur, guvernatorul tău, te poate susține să studiezi lucruri noi, să te deschizi către noi orizonturi profesionale, poate chiar să obții o diplomă.

Bani

Venus va activa sectorul moștenirilor, al bunurilor materiale, creditelor, taxelor și impozitelor, al asigurarilor, litigiilor, prin urmare ai șansa să rezolvi situații ce țin de aceste domenii, mai ales dacă sunt mai vechi.

Sănătate

Marte va tranzita sectorul sănătății și va fi nevoie să fii mai responsabil, mai atent la acțiunile tale și să nu te suprasoliciți psihic, existând riscul de a dezvolta stări interioare anxioase, de a te stresa mult în interior.

Horoscop săptămânal Rac: 4 – 10 ianuarie 2021

Dragoste

Venus va activa sectorul relațiilor și te vei bucura de susținere în cuplu, vei avea ocazia să-ți îmbunătățești relația cu partenerul de viață și să reaprinzi pasiunea în cuplu. Vă veți face planuri de viitor împreună, iar cei singuri pot fi atrași de persoane din anturaj sau cunoscute prin prieteni, dat fiind că Marte, planeta care le guvernează iubirea, se va afla în aspect benefic cu Venus. Sunt șanse de noi relații.

Carieră

Și relațiile profesionale sunt foarte bine aspectate, în special asocierile în noi proiecte sau demararea unor noi colaborări. Oricum, planurile îndrăznețe de viitor de acum s-ar putea să nu aibă susținere financiară, însă sunt de luat în calcul.

Bani

Mercur va activa sectorul moștenirilor, al creditelor, al banilor deținuți împreună cu alții, al litigiilor și bunurilor materiale, asigurărilor, taxelor, impozitelor, prin urmare temele de discuții se pot canaliza către rezolvarea unui astfel de context. Nu te baza pe prieteni și evită să le ceri împrumuturi.

Sănătate

Fă un efort și renunță la unele convingeri greșite, toxice, la prejudecăți și mai ales la anumite vicii pentru a-ți îmbunătăți starea generală, mai ales stare de spirit. Poți afla remedii la probleme vechi cu care te confrunți, dar ar fi bine să nu iei de bun totce auzi fără un sfat avizat.

Horoscop săptămânal Leu: 4 – 10 ianuarie 2021

Dragoste

Mercur îți va activa sectorul relațiilor și vei avea șanse de dialog constructiv cu partenerul de viață. Puteți aborda dintr-o nouă perspectivă un conflict mai tensionat, vă puteți împăca dacă ați fost certați și vă vin idei îndrăznețe despre cum să faceți față provocărilor de cuplu.

Carieră

Cu Venus în tranzit prin casa muncii și Marte în sectorul carierei va începe o perioadă în care interesul tău va fi să-ți atingi niște obiective profesionale, să-ți îmbunătățești și eficientizezi munca și nu este exclus ca săptămâna asta să te bucuri de aprecieri și laude.

Bani

Mercur îți guvernează sectorul financiar și te susține să vii cu idei noi de îmbunătățire a veniturilor, să faci investiții curajoase, însă ai grijă ca ambițiile să nu fie prea mari și să pierzi, de fapt, bani. De asemenea, evită să faci prea multe cheltuieli în această perioadă pentru că ai tendința de a arunca cu banii.

Sănătate

Venus îți va tranzita sectorul sănătății și îți va aduce ocazia să-ți îmbunătățești considerabil starea generală, să descoperi tratamentele potrivite în cazul în care te confrunți cu o afecțiune. Vei avea energie și vei face față cu bine provocărilor apărute.

Horoscop săptămânal Fecioară: 4 – 10 ianuarie 2021

Dragoste

Venus îți va cativa întocmai sectorul sentimental și grație aspectelor bune pe care le face cu Marte te va ajuta să te deschizi mai mult în fața noilor relații, să fii mai dispus să începi o nouă poveste de dragoste, mai ales cu o persoană care te incită la nivel mental, de principii și convingeri, o persoană cu înțelepciune. Și în cuplu se poate îmbunătăți relația, însă pentru asta partenerii trebuie să ajungă la viziuni comune de viitor, să lucreze la crearea unor convingeri și idealuri comune.

Carieră

Mercur, guvernatorul carierei tale, va tranzita casa muncii și-ți va aduce ocazia îmbunătățirii nu dar a dialogului cu cei cu care lucrezi, dar și ocazia dezvoltării unor noi viziuni profesionale, ocazia de a te remarca prin idei curajoase, îndrăznețe, însă există și riscul ca deocamdată acestea să nu fie luate în calcul de ceilalți.

Bani

Se întrevăd aspecte bune în plan financiar, dat fiind că Venus, planeta care-ți guvernează banii, este susținută de Marte, planeta care-ți guvernează bunurile materiale. Posibil să obții avantaje financiare din vânzarea unor imobile, din închirieri, poate chiar un credit. Sunt bine aspectate și speculațiile financiare, însă nu risca prea mult. Concentrează-te pe zona de creativitate pentru că-ți poți monetiza un astfel de talent.

Sănătate

Este o perioadă favorabilă investigațiilor medicale în cazul în care ai simțit să ceva este în neregulă. Poți începe prin a te detensiona mai mult și a evita frământările, grijile și msai ales ca stresul profesional să-ți facă rău.

Horoscop săptămânal Balanță: 4 – 10 ianuarie 2021

Dragoste

Cu Mercur în tranzit prin sectorul iubirii și al copiilor, ai toate șansele să-ți îmbunătățești relația cu persoana iubită, poate chiar să deschideți subiecte despre o sarcină, iar dacă ești deja părinte te poți apropia de copii mai mult, îi poți înțelege mai ușor. Vor fi contexte mai tensionate în care se discută despre viața intimă a cuplului și bugetul comun, despre familie și cămin, bunuri de patrimoniu.

Carieră

Se întrevăd conflicte cu colegii de muncă sau cu cei cu care desfășori activități comune din cauza perspectivelor diferite, a ideilor și mentalităților. Ar fi ideal să nu acționezi după bunul tău plac și să cauți să te consulți cu persoane abilitate.

Bani

Este o perioadă în care trebuie să fii prudent la investiții, bunuri materiale, moțteniri, partaje, litigii pentru că acțiunile necugetate pot fi taxate. Caută soluții să achiți o datorie și evită specualțiile financiare.

Sănătate

Ai șansa să-ți recapeți energia și să-ți îmbunătățești starea emoțională, dar și sănătatea, însă va fi nevoie să schimbi niște principii de viață, să schimbi niște mentalități greșite.

Horoscop săptămânal Scorpion: 4 – 10 ianuarie 2021

Dragoste

Marte, guvernatorul tău, va activa sectorul relațiilor și va face aspecte de susținere cu Venus, planeta care-ți guvernează întocmai relațiiloe, prin urmare pentru tine urmează o perioadă benefică vieții de cuplu. Poți aprinde pasiunea și poți comunica impecabil cu partenerul, vă înțelegeți, vă îmbunătățiți dialogul și modul de interacțiune. Cei singuri trebuie să fie atenți la tendința de a intra în aventuri pentru că pasiunea s-ar putea să nu se concretizeze într-o relație.

Carieră

Și relațiile profesionale sunt bine aspectate și ai șansa să legi noi colaborări și asocieri, să semnezi noi contracte. Poți să-ți îmbunătățești dialogul cu partenerii de afaceri și să obții beneficii materiale din partea acestora.

Bani

Negocierile sunt foarte bine aspectate săptămâna aceasta, așa că te poți menține pe poziții. S-ar putea, în schimb, să cheltui niște bani pentru casă sau pentru obținerea unor acte legate de moșteniri, credite, litigii. De evitat speculațiile financiare.

Sănătate

Încearcă să-ți conservi pe cât de mult poți energia și să o canalizezi către acțiuni practice, concrete. Nu se întrevăd probleme de sănătate, iar către finele săptămânii o vizită, o excursie te poate detensiona și relaxa.

Horoscop săptămânal Săgetător: 4 – 10 ianuarie 2021

Dragoste

Aspectul frustrant care nu te pune în acord cu emoțiile tale și ale partenerului de viață continuă săptămâna aceasta mai intens și ar fi de preferat să fii mai atent la cerințele, nevoile partenerului dacă vrei să-ți îmbunătățești relația de cuplu. În plus, lasă în spate trecutul cu tot ce a fost pentru că nu reușești decât să așterni mai multă confuzie în viața ta.

Carieră

Marte îți activează sectorul muncii și te vei bucura de multă energie, determinare și eficiență în atingerea targetului, în rezolvarea sarcinilor și responsabilităților. Totodată, poat să apară conflicte cu cei din jur care să-ți strice total buna dispoziție. Încearcă să fii atent la soluțiile și ideile lor profesionale. Deși par grele, solicitante, s-ar putea să-ți decshidă noi orizonturi și chiar să-ți ușureze munca.

Bani

Venus, planeta banilor, se mută în sectorul tău financiar și vine cu numeroase oportunități de îmbunătățire a veniturilor. Ai șansa să aduci bani în conturi din activitățile întreprinse, însă și o negociere salarială poate fi de bun augur acum.

Sănătate

Marte va activa și sectorul sănătății și este important să faci mai multă mișcare, să fii mai atent la acțiunile tale și să te preocupi mai mult de tsraea generală. De preferat ar fi ca săptămâna aceasta să eviți deplasările sau să fii extrem de prudent la mijloacele de circulație.

Horoscop săptămânal Capricorn: 4 – 10 ianuarie 2021

Dragoste

Cu Venus, planeta care-ți guvernează iubirea, în tranzit prin zodia ta și în aspecte de susținere cu Marte care-ți tranzitează casa sentimentală, te vei bucura de o perioadă favorabilă îmbunătățirii vieții amoroase. Pasiunea se reaprinde, relația se consolidează, iar cei singuri au șanse mari să se îndrăgostească și să înceapă noi povești de iubire.

Carieră

Venus este și guvernatoarea carierei tale, iar tranzitul său prin zodia ta îți va aduce ocazia să te afirmi, să te pui în evidență, să-ți îmbunătățești imaginea și să faci pași mai siguri către atingerea obiectivelor tale.

Bani

Mercur îți activează sectorul financiar și îți va aduce idei noi, inedite, îndrăznețe despre cum să faci bani și să-ți îmbunătățești veniturile, însă cel mai probabil nu vei avea acum resursele necesare pentru a le pune în practică și asta te va frustra.

Sănătate

Este nevoie de o reconfigrare a stilului de viață, de puțin mai mult raționament legat de sănătatea ta. Nu este vorba de probleme, însă poate fi vorba de epuizare, suprasolicitare, lipsă de somn sau insomnii.

Horoscop săptămânal Vărsător: 4 – 10 ianuarie 2021

Dragoste

Săptămâna aceasta este destul de delicată în ceea ce privește relația cu familia pentru că poți fi extrem de conflictual. Mercur în tranzit prin zodia ta îți poate aduce idei nonconformiste cu care cei dragi nu pot fi de acord sau poate te exprimi într-un mod prea libertin pentru părinți. Vor fi nativi care vor dori să se mute, să plece de acasă și să se desprindă de familie pentru a-ți trăi viața pe cont propriu.

Carieră

Tot Mercur te susține în găsirea soluțiilor ingenioase legate de sectorul profesional, însă careul cu Marte, guvernatorul carierei tale, atestă că sunt irealizabile momentan, că nu dispui de resurse, fapt ce-ți poate crea frustrări. Atenție la tesiunile cu superiorii care se pot accentua în această perioadă.

Bani

Este un sector delicat cel financiar și săptămâna aceasta ar fi bine să eviți cu orice preț speculațiile financiare și să nu crezi sau să iei de bune toate propunerile care ți se fac fără a le analiza rațional.

Sănătate

Venus îți activează sectorul sănătății și-ți aduce ocazia să-ți îmbunătățești starea psihică, dar și starea emoțională. Poți avea momente de interiorizare, dar vor veni cu iluminare. Poți obține liniștea și pacea dorită, mai ales dacă ai sprijinul celor dragi în ceea ce faci și ajungeți la o viziune comună. Posibil ca trecutul să-ți dea târcoale, fie că este vorba de opersoanp, o afecțiune sau o amintire, un viciu, însă vei avea puterea să-ș depășești.

Horoscop săptămânal Pești: 4 – 10 ianuarie 2021

Dragoste

Venus îți activează sectorul social și Marte casa comunicării, iar cele două fac aspecte de susținere care te vor stimula să fii mai sociabil și comunicativ și mai deschis legării unor noi relații, dar și îmbunătățirii relațiilor de prietenie actuale. Atenție la conflictele cu familia care se pot accentua acum.

Carieră

Sunt șanse foarte mari să obții niște avantaje și mici beneficii de pe urma proiectelor în care ești implicat sau să ai ocazia să-ți îmbunătățești un astfel de proiect.

Bani

Marte îți părăsește sectorul financiar și îți poate debloca o serie de investiții, contexte legate de bani. Pe de altă parte, poți obține mai ușor finanțări, împrumuturi, sponsorizări, iar prietenii și asociații te pot susține.

Sănătate

La nivel mental, interior este mult stres, multă tensiune provocată de fel și fel de gânduri, de amintiri, regrete, dezamăgiri și tot contextul îți poate afecta stara de sănătate. Poți fi mai anxios, mai închis în tine, întors către trecut și poți dezvolta fristrări emoționale. Folosește-te de această stare pentru a purta un dialog cu propria ta persoană. Ascultă-ți intuiția și vocea interioară. Îți pot da cele mai bune răspunsuri și sfaturi.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna ianuarie 2021

Horoscopul lunii ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna ianuarie 2021 se remarcă prin intrarea planetei Marte, planeta acțiunii, în zodia Taur, un aspect care ne va domoli și ne va da putere să consolidăm ceea ce deja avem, însă nu va stimula noile acțiuni, decât dacă acestea au legătură directă cu obținerea confortului financiar și emoțional. Simțul practic, răbdarea și încăpățânarea vor crește.

În plan sentimental, Venus, planeta iubirii, va intra în zodia Capricorn și ne va responsabiliza, maturiza și ajuta să consolidăm relațiile cu ceilalți. De asemenea, Mercur, planeta comunicării, va activa zodia Vărsătorului și ne va stimula gândirea și exprimarea liberă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O profesoară s-a dus în Dubai ca să mediteze copiii miliardarilor. Un băiat i-a făcut...
Doi papagali au fost chemați ca martori într-un proces de divorț! Fabulos ce au repetat...
FOTO. Imagini incendiare cu Cristina ICH! S-a răzbunat pe Piți jr. și s-a pozat într-un...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
ȘOC în România! Miliardarul a divorțat pentru puștoaica de la TV, mai tânără cu 24...
S-a iubit cu Giani Kiriță, iar acum la 56 de ani arată fantastic! Sacrificiile pe...
Gestul unei femei din Neamţ, care a găsit pe stradă 4.100 de lei. Ai cui...
Mădălin s-a izbit de un copac când a aflat că iubita îl înșală! Ireal ce...
O nouă problemă de sănătate pentru Kate Middleton după anunțul cancerului! Ce diagnostic a primit
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sutienele sunt o necesitate de bază care ar trebui să fie scutite de TVA, spun...
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
Traian Băsescu a așteptat ani de zile acest moment. DECIZIE DEFINITIVĂ: Nu e nimic la...
Apare o nouă taxă. Turiștii români, direct vizați
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13...
Cine este tânărul de 23 de ani care a încetat din viață într-un cumplit accident...
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și...
"Mie nu îmi place să ling, după ce am scuipat o dată". Gheorghe Turda, despre...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
NASA bate în retragere! Aducerea mostrelor de pe Marte costă prea mult