Horoscop săptămânal, 7 – 13 decembrie 2020. „Balanțele” sunt susținute în relații

Horoscop săptămânal, 7 - 13 decembrie 2020. „Balanțele” sunt susținute în relații
FOTO - Pixabay.com
Publicat: 05/12/2020, 11:10
Actualizat: 05/12/2020, 11:18

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 7 – 13 decembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 7 – 13 decembrie 2020 poate adce o serie de surprize și situații neașteptate în relațiile sentimentale și profesionale.

Săptămâna 7 – 13 decembrie 2020 se remarcă printr-o stare de confuzie, visare, prin mai multă imaginație, dar și printr-o ambiție exagerată și prin capacitatea de a acționa cu curaj încât să ne atingem visele.

În plan sentimental, săptămâna 7 – 13 decembrie 2020 ne aduce ocazia de a ne regenera și transforma astfel încât să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur. Din punct de vedere financiar vom dezvolta o mai bună intuiție și perspicacitate.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 7 – 13 decembrie 2020

Dragoste

Sunt șanse mari ca săptămâna aceasta să ajungi la o viziune comună cu partenerul de viață, să vă faceți planuri împreună și să lămuriți neînțelegerile legate de principiile și mentalitățile voastre. Viața intimă să animă și aveți posibilitatea să alungați monotonia din cuplu.

Carieră

Se întrevăd relații încordate cu superiorii, însă pe măsură sunt și șansele de a ajunge la un acord, mai ales dacă acesta este legat de salarizare sau o investiție în cadrul unui proiect. Dortința de a face progrese profeionle, de a învăța lucruri noi, de a cunoaște este mare.

Bani

Sectorul banilor și bunurilor la comun cu ceilalți, chiar cu partenerul de viață să bucură de clarificări și poți ajunge la concluzii importante legate de moșteniri, taxe, impozite, litigii sau asigurări.

Sănătate

Este o săptămână foarte bună din punct de vedere al sănătății. Starea generală se îmbunătățește și ai parte de multă energie, optimism și determinare să duci totul la capăt, așa cum ți-ai propus. Atenție la tendința de visare și iluzionare.

Horoscop săptămânal Taur: 7 – 13 decembrie 2020

Dragoste

Venus, guvernatoarea ta, aflată în sectorul relațiilor, face aspecte de susținere cu Pluto, întocmai guvernatorul relațiilor tale, deci ai șanse foare mari să regenerezi viața de cuplu, să trăiești pasiunea intens și să-ți consolidezi relația.

Carieră

Relațiile profesionale sunt destul de bine aspectate și ai șansa de a face progrese într-o asociere, de a schimba termenii unui contract în favoarea ta sau de a semna noi colaborări și parteneriate, de data aceasta bazate pe noi perspective.

Bani

Un proiect personal are nevoie de investiții, cel mai probabil financiare, însă poate să-ți cear și mai mult timp. Posibil să ai parte de discuții tensionate pe tema unor datorii.

Sănătate

Starea de sănătate, mai ales dacă te-ai confruntat cu intervenții chirurgicale, se îmbunătățește. Este un aspect care aduce mule oportunități de ameliorarea și în cazul nativilor care se confruntă cu afecțiuni cronice.

Horoscop săptămânal Gemeni: 7 – 13 decembrie 2020

Dragoste

Te bucuri de deschidere în cuplu, de noi perspective, însă nu te aștepta ca totul să vină de la sine pentru că este nevoie să depui efort și să discuți sincer cu partenerul pentru a vedea ce anume nu funcționează legat de mentalitățile voastre.

Carieră

Relațiile cu superiorii sunt mai tensionate săptămâna aceasa și șansele unor conflicte suntdestul de mari, mai ales că fiecare are viziunea lui. Ai putea să nu te grăbești în luareaa deciziilor, ci să încerci să te pui în postura caestora și să vezi din alt unghi situația.

Bani

Sunt șanse destul de mari să obții niște beneficii de la locul de muncă, nu neapărat o creștere salarială, cât un bonus, o primă, un avantaj care să-ți permită să te bucuri de faptul că lucrezi în respectivul mediu.

Sănătate

Starea de sănătate este bună și ai șansa de a avea unele conștientizări legate de stilul de viață. Poți aduce unele îmbunătățiri pe care ți le doreai de multă vreme.

Horoscop săptămânal Rac: 7 – 13 decembrie 2020

Dragoste

După o prioadă destul de grea în plan relațional, iată că pentru tine vine un moment în care realizezi că tot efortul depus a meritat. Astfel, viața de cuplu se îmbunătățește remarcabil, ai parte de conștientizări importante și reaprinzi pasiunea, aspect care va aduce nu doar alungarea monotoniei, ci și uniune și consolidare.

Carieră

Este o săptămân excepțională în plan profesional. Ai șansa de a-ți atinge niște obiective, de a face un pas înainte în direcția dorită de tine și tot ceea ce-ți propui acum va ajunge la succes. Marte, palneta acțiunii, aflat în tranzit prin casa carierei, susținut de Soare de pe casa muncii, îți oferă toată energia necesară, așa că nu sta pe gânduri!

Bani

Odată cu acțiunile profesionale vor veni și cele financiare, iar mușți nativi care au fost nemulțumiți de locul de muncă pot căuta unul mai bine plătit, dnd dovadă acum de mai mult curaj ca niciodată.

Sănătate

Deși ai tendința să te îngrijorezi și să-ți faci fel și fel de scenarii, starea ta de sănătate este una bună întreaga săptămână. În plus, te bucuri de mai mult timp liber și te poți dedica activităților care-ți fac plăcere.

Horoscop săptămânal Leu: 7 – 13 decembrie 2020

Dragoste

Relația cu membrii familiei se poate îmbunătăți și puteți ajunge la un acord privind niște bunuri de patrimoniu sau activități casnice. În cuplu vei traversa o perioadă de înțelegere, în care poți ajunge la viziuni comune cu partenerul, iar dacă ești singur, statutul se poate schimba săptămâna aceasta pentru că dorința ta de a flirta este mare și vei cuceri.

Carieră

Săptămâna acaesta vor fi foarte avantajați nativii care au proiecte personale sau de grup pentru că șansele de a se afirma prin talentele lor sunt remarcabile. Pot conduce mai ușor către succes po afacere personală.

Bani

Se întrevăd discuții tensionate carre vizează banii la comun, bunurile comune, poate chiar o moștenire. Totuși, sunt și șanse mari de a ajunge la o înțelegere în acest sens, cel puțin pe moment.

Sănătate

Nu ai de ce să te îngrijorezi din punct de vedere al sănătății. Este o săptămână foarte bună care-ți aduce energie, vitalitae dat fiind că Soarele, guvernatorul tău, se găsește în aspecte de susținere cu Marte. Dacă vrei să faci o schimbare în stilul de viață sau să ții o dietă, acum este momentul pentru că ai susținerea astrelor.

Horoscop săptămânal Fecioară: 7 – 13 decembrie 2020

Dragoste

Te bucuri de o săptămână cu aspecte bune în plan sentimental. Poți ajunge la o înțelegere cu persoana iubită sau cu copiii, poți lămuri neînțelegeri cu multă empatie și chiar poți discuta despre posibilitateta de a deveni părinte sau legat de educația copiilor, dacă ești deja părinte. Cei singuri pot cuceri și pot începe noi relații.

Carieră

Relațiile cu colaboratorii și asocviații sunt destul de tensionate și asta pentru că nu aveți viziuni comune și nu reușiți să aju8ngeți la o cale de mijloc, la o înțelegere.

Bani

Este o perioadă bună să începi demersurile necesare pentru a intra în posesia unei moșteniri, unui bun de patrimoniu sau pentru a-ți achita taxele, impozitele, pentru a te lupta pentru un beneficiu material care ți se cuvine.

Sănătate

Starea de sănătate este una bună, dar ceea ce se observă în mod deosebit săptămâna aceasta este curajul tău de a-ți exprima emoțiile, trăirile interioare. Nu vei ție nimic în tine și exteriorizarea te poate ajuta foarte mult să-ți menții starea de sănătate bună.

Horoscop săptămânal Balanță: 7 – 13 decembrie 2020

Dragoste

Marte, guvernatorul relațiilor tale, care se află întocmai în sectorul relațiilor face aspecte de susținere cu Soarele, care se găsește în casa comunicării, prin urmare ai toate șansele să te împaci cu partenerul, să ajungeți la o cale de mijloc convenabilă. Nu sunt excluse nici cererile în căsătorie acum.

Carieră

Situația profesională se îmbunătățește și ai curaj să pui punctul pe I în ceea ce privește un contract, o colaborare. Poți semna noi parteneriate săptămâna aceasta, dar ai grijă să nu fii înșelat sau tu să te iluzionezi prea mult. Citește cu atenție termenii și condițiile contractuale.

Bani

Reușești să ajungi la acorduri financiare cu membrii familiei în privința unor bunuri de patrimoniu. Posibil să primești chiar ajutor financiar de la părinți pentru a rezolva o chestiune ce ține de casă.

Sănătate

S-ar putea ca veștile pe care le primești săptămâna aceasta legate de starea ta de sănătate, mai ales dacă aștepți rezultatul unor analize, sau legate de starea de sănătate a cuiva drag să nu fie pe placul tău.

Horoscop săptămânal Scorpion: 7 – 13 decembrie 2020

Dragoste

Aișansa să clarifici multe aspecte importante legate de viața de cuplu, însă nu va fi deloc ușor, mai ales dacă te afli la început de relație, pentru că apare senzația de lipsă de aprerciere din partea celuilalt. Cei singuri dau dovadă de magnetism, sunt mai dispuși să flirteze, însă au și tendința de a se iluziona prea ușor.

Carieră

S-ar putea să iei atitudine vizavi de locul de muncă și să vrei să faci acele schimbări pe care până acum nu ai avut curaj să le faci. Unii nativi chiar pot căuta un alt job mai bine plătit. Simți că nu te poți exprima pe deplin din punct de vedere artistic și asta te poate frustra.

Bani

Sectorul financiar este amprentat de tranzite și asta denotă interesul tău major pentrtu a-ți îmbunătăți veniturile. Ai tendința de a visa cu ochii deschiși pe de o parte, dar pe de altă parte nu este exclus să deschizi dialogul privind salarizarea sau, cum spuneam, să cauți un job mai bine plătit.

Sănătate

Te bucur de o stare de sănătate excepțională. Ai energie, poftă de viață și putere de muncă, dar și o doză mai mare de entuziasm și optimism față de până acum.

Horoscop săptămânal Săgetător: 7 – 13 decembrie 2020

Dragoste

În familie pot apărea tensiuni din cauza viziunilor diferite, a mentalităților opuse și a diferenței de generații. În schimb, viața de cuplu se bucură de pasiune și ai șansa să alungi monotonia. Cei singuri au ocazia de a începe o nouă poveste de dragoste pentru că energia va fi mult canalizată către flirt.

Carieră

Posibile tensiuni și conflicte cu superiorii sau cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta. Ai grijă să nu încalci regulile săptămâna aceasta.

Bani

În plan financiar ai șansa de a returna o datorie sau de a rezolva un context mai vechi care conducea la pierderea veniturilor. Poți avea idei bune în acest sens, însă nu te grăbi să vinzi o casă sau un bun material.

Sănătate

Venus, Micul Benefic al astrologiei, se află în casa sănătății și face aspecte bune, context care-ți poate aduce anumite conștientizări legate de stilul tău de viață, dar și ocazia descoperirii unor remedii pentru o afecțiune cronică. Ai grijă la gândurile tale. Menține-ți optimismul și vei depăși totul cu bine.

Horoscop săptămânal Capricorn: 7 – 13 decembrie 2020

Dragoste

Relațiile de prietenie sunt de interes săptămâna aceasta și vei reuși să petreci mai mult timp, să stai la povești cu cei apropiați. Este foarte probabil chiar să se lege idile sau să se nască pasiuni cu o persoană din anturaj, dat fiind că Pluto din zodia ta face aspecte bune cu Venus din sectorul prietenilor.

Carieră

Un proiect în care ești implicat pare să înflorească grație ideilor tale și intuiției pe care o pui în aplicare. Posibil să fie vorba despre ceva legat de locuință.

Bani

Cătr finele săptămânii ar trebui să eviți investițiile riscante, negocierile și tranzacțiile financiare pentru că poți lua decizii proaste sau te poți entuziasma prea tare de ofertele primite.

Sănătate

Veștile pe care le poți primi săptămâna aceasta, mai ales dacă aștepți un rezultat al unei investigații, pot fi mai puțin plăcute. Totodată, este posibil să fie vorba de starea de sănătate a cuiva drag care te îngrijorează.

Horoscop săptămânal Vărsător: 7 – 13 decembrie 2020

Dragoste

Își canalizezi mare parte din energie pentru cei din jur. Posibil să te implici în proiecte umanitare sau pur și simplu să simți nevoia de a petece mai mult timp cu prietenii. Poate faci vizite mai des sau vă dați întâlnire în mediul online.

Carieră

Ai toate șansele să rediscuți cu superiorii legat de o temă profesională care te-a iritat, te-a blocat și te-a făcut să te gândești la ideea de a-ți schimba direcția. Se întrevăd schimbări benefice și beneficii legate de obiectivele tale, de imaginea ta.

Bani

Săptămâna aceasta sdunt posdibile tensiuni financiare din cauza prietenilor sau a unei datorii. De asemenea, un proiect poate pierde o investiție promisă sau cineva își retrage sposorizarea. Atenție la cheltuieli pentru că te poți lăsa prea ușor dus de val.

Sănătate

O serie de frici avute încep să se dizolve și parcă te bucuri altfel de viață, iar viziunea asupra viitorului nu mai este la fel de sumbră. Posibil să afli un remediu bun pentru o afecțiune cronică.

Horoscop săptămânal Pești: 7 – 13 decembrie 2020

Dragoste

Relațiile de prietenie se îmbunătățesc și tinzi să te înconjori de oameni cu care ai aceleași principii și valori de împărțit. În schimb, în cuplu este o perioadă mai tensionată.

Carieră

Este o săptămână tensionată în plan profesional. Sunt posibile tensiuni cu superiorii din cauza viziunilor diferite, a opiniilor sau a sarcinilor ce ți se impun. O funcție promisă va mai întârzia.

Bani

Mare parte din energie va fi consumată pentru îmbunătățirea veniturilor și, deși pare greu de crezut, iată că situația financiară se va bucura de creștere.

Sănătate

Oboseala se va accentua mult în această perioadă, mai ales că treci prin fel și fel de momente stresante. Ești mai irascibil decât de obicei, așa că va trebui să faci tot posibilul să te odihnești mai mult.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna decembrie 2020

Horoscopul lunii decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna decembrie 2020, dincolo de alte tranzite și aspecte planetare importante, se remarcă prin conjuncția Marelui Benefic, Jupiter, cu Marele Învățător, Saturn, care se petrece în zodia Vărsător și care deschide un nou ciclu de 20 de ani care vorbește despre revoluționarea vieții, despre tehnologizare și progres prin umanitarism.

Marea Conjuncție, așa cum este numită în astrologie, s-a petrecut în urmă cu 20 de ani în zodia Taur și, iată, a venit cu schimbări importante legate de sistemul bancar, de zona de alimentație, dar și de tipare de frumusețe, trei caracteristici specifice Taurului. A condus la apariția cardurilor bancare, la alimentația bio, la un mare accent în zona intervențiilor estetice și lista poate continua.

Ei bine, de acum, Marea Conjuncție, va vorbi despre noi domenii de interes, iar acestea au legătură cu tehnologia în primul rând, de aceea sfatul meu este ca toți să se reorienteze către online sau, cel puțin, o latură online a afacerii, proiectelor pe care le dețin.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor fi închise
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
Gruparea Hamas ia în calcul depunerea armelor. Care este condiţia pentru ca acest lucru să...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
Vremea îi surprinde și meteorologi. Ce se întâmplă în următoarele 24 de ore
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
EXCLUSIV! Kamara se lansează în afaceri. Din ce vrea să facă bani artistul: ”Este inspirat...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
5 construcții impresionante pe care merită să le vezi măcar o dată in viață