Horoscop zilnic, 17 decembrie 2023. Zodia care trebuie să-și urmeze pasiunea. Nu te descuraja!

Horoscop zilnic, 17 decembrie 2023. Zodia care trebuie să-și urmeze pasiunea. Nu te descuraja!
Foto: Profimedia Images
Publicat: 16/12/2023, 15:00

Urmează-ți pasiunile. Nu te descuraja. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de duminică, 17 decembrie 2023.

Berbec

Emoțiile tale pot fi volatile în acest moment. Există pasiune în spatele cuvintelor tale. Ai puterea de a instiga schimbări majore în viața ta. Dacă ești înțelept, vei lua în considerare mai multe modalități de a le face. Găsește partea din tine care are nevoie de un impuls, zona care duce lipsă de pasiune. Pornește bateria care guvernează acest aspect al ființei tale.

Taur

Dacă nu ești atent la energia pe care o împrăștii astăzi, vei descoperi că totul se întoarce împotriva ta. Este posibil ca și alte persoane să fie la fel de încăpățânate ca și tine, așa că procedează cu prudență. Cu cât încerci să-i controlezi și să-i manipulezi mai mult pe ceilalți, cu atât mai multe fricțiuni se vor crea. Este posibil ca lucrurile să explodeze. Adoptă o atitudine prietenoasă și încercă să nu iei nimic prea în serios.

Gemeni

Astăzi este o zi fantastică pentru tine. Ar trebui să te bucuri de o bună dispoziție și de experiențe pozitive cu ceilalți. Cel mai probabil, există o energie care se mișcă lent, care se transformă în viața ta acum și care îți atinge emoțiile. Vei descoperi că există o mare cantitate de foc și pasiune care îți alimentează inima, așa că fii generos cu spiritul tău bun și du-te până la capăt cu promisiunile tale.

Rac

Este posibil ca alte persoane să fie exigente cu tine, așa că fă tot ce poți ca să le faci pe plac. Nu exagera în a crede că trebuie să fii altcineva și, cu siguranță, nu face nimic care să te facă să te simți inconfortabil. Fii generos cu afecțiunea ta, dar asigură-te că primești sprijin emoțional în schimb. Este posibil să existe unele dezechilibre care necesită mici ajustări.

Leu

Este posibil ca oamenii să fie oarecum egoiști și egocentrici astăzi, dar asta nu înseamnă că trebuie să le urmezi exemplul. Amintește-le celorlalți de importanța colectivității. Cu toții trebuie să punem umărul și să ne facem partea noastră pentru a fi fericiți. Ai capacitatea de a oferi un echilibru situației și ar trebui neapărat să pui acest lucru la încercare. Fă tot ce poți pentru a face ca balanța să se încline din nou spre centru.

Fecioară

S-ar putea să nu fie cea mai ușoară zi pentru a relaționa cu ceilalți, dar, ca de obicei, dacă te lași pur și simplu dus de val, vei descoperi că te poți distra. Încearcă să nu te lași prins în drama celorlalți. Este posibil să se joace telenovele în jurul tău și ai face bine să te ferești de ele. Păstrează o atitudine lejeră astăzi și încearcă să nu citești nimic prea profund.

Balanță

Lucrurile ar trebui să curgă extrem de bine pentru tine. Încarcă-ți motorul cu combustibil suplimentar, pentru că vei arde la foc roșu. Nu lăsa nimic să îți stea în cale. Prin toate mijloacele, luptă pentru ceea ce ai nevoie. Există o mare putere în spatele emoțiilor tale și vei descoperi că intensitatea sentimentelor tale este reală și curajoasă, indiferent dacă râzi sau plângi.

Scorpion

Ai nevoie de îmbrățișări mai mari și mai lungi decât de obicei. O forță puternică se mișcă prin viața ta și încearcă să zguduie lucrurile. Nu te coborî la nivelul certurilor mărunte și al luptelor verbale. Cu cât te opui mai mult, cu atât mai încăpățânată și mai greoaie devine situația. Asigură-te că îți stăpânești bine emoțiile înainte de a ieși din casă.

Săgetător

Acționează cu curaj. Îmbracă-te ca și cum ai merge să te întâlnești cu un important om de stat. Privește-te în oglindă și fii mândru să spui că arăți bine. Acționează cu încredere și simte-te liber să te dai mare. Fii sincer cu realizările tale și lasă-i pe oameni să știe că ești puternic și demn de încredere. Asigură-te că oferi multe complimente, credit și mulțumiri oamenilor din jurul tău.

Capricorn

Fii conștient de propriile nevoi și simte-te liber să fii puțin egoist. Acordă-ți creditul pe care îl meriți și nu-i lăsa pe ceilalți să te intimideze și să te facă să te simți ca și cum nu ești demn de atenția pe care o primești. Ai un număr mare de daruri de oferit lumii și nu ar trebui să îți fie teamă să le arăți. Înveselește-te și fii mândru. Ceilalți oameni sunt norocoși să te cunoască.

Vărsător

Energia și curajul tău ar trebui să revină în sfârșit după câteva zile în care te-ai simțit ușor abătut. Ar trebui să te bucuri de o stare de spirit bună toată ziua. Puterea ta de convingere este puternică. Există un plus de energie în spatele emoțiilor tale. Vei descoperi că acest lucru ar putea duce la un fel de transformare în profunzime. Orice ai face, fă-o cu pasiune.

Pești

Ieși din noroi. Distrează-te și nu-ți face prea multe griji pentru consecințe. Lasă deoparte lista de lucruri de făcut pentru o vreme și concentrează-te pe a te distra. Persoanele apropiate vor avea nevoie de o atenție suplimentară astăzi, așa că fii generos cu timpul tău. Emoțiile tale sunt puternice și dinamice. Intensitatea din spatele cuvintelor tale reflectă pasiunea ta.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Tradiții și obiceiuri la români. Ce nu ai voie să faci în Duminica de Florii...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Regula din CODUL RUTIER care te poate lăsa FĂRĂ PERMIS. Foarte puțini șoferi o cunosc...
Ce pește e indicat în ziua de Florii. Recomandare pentru cei care au postit
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Cum au trecut razele cosmice prin atmosfera Pământului acum 41.000 de ani?