Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 1 octombrie 2020. Capricornii vindecă răni emoționale

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 1 octombrie 2020. Capricornii vindecă răni emoționale
Nu rata horoscopul zilnic, oferit de astrologul Mădălina Manole, exclusiv pe Gândul.ro!
Publicat: 01/10/2020, 16:04

Horoscopul zilei de 1 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, Luna, care deja a pășit în zodia Berbec, aici unde mâine va forma fenomenul de Lună Plină, se află în strâns aspect cu Chiron, Micul Înțelept și Vindecător al astrologiei, iar energia de astăzi va fi despre descoperirea unor vulnerabilități care nu ne lasă să fim noi înșine, să ne manifestăm adevăratul eu. Odată conștientizate, șansele de vindecare sunt foarte mari.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dragoste

Cumva, astăzi, ai șansa de a-ți vedea o altă latură a emoțiilor tale, a trăirilor tale. Ultimele zile ți-au pus în lumină diferite aspecte relaționale, iar peparcursul zilei vei analiza intens ce emoții te dor, ce emoții îți provoacă suferință. Ei bine, pe acelea le vei putea vindeca în această perioadă. Poate fi vorba de o relație de familie, cu părinții, cu trecutul și copilăria ta.

Carieră

Ai capacitatea de a-ți da seama ce te ține în loc, care sunt fricile, temerile care te împiedică să evoluezi profesional. Nevoia de afirmare este mare și vei răzbi în cele din urmă, atingânduă-ți obiectivele.

Bani

Și la capitolul financiar, la modul în care-ți câștigi banii, vor urma reevaluări serioase, însă deocamdată doar începi să le conștientizezi.

Sănătate

Cu Chiron în zodia ta vei reuși să-ți dai seama, mai devreme sau mai târziu, ce anume trebuie să vindeci, care sunt adevăratele tale răni. Astăzi te vei raporta mult la trecut, poate chiar și la copilărie, pentru că acolo este o ancoră care trebuie ridicată.

Horoscop zilnic Taur

Dragoste

Ai ocazia să discuți cu cineva din trecut, cel mai probabil un fost partener, și să-ți dai seama de unele sensibilități, de unele puncte slabe care, de obicei, te vulnerabilizează. Vestea bună este că acum nu mai ești dispusă să cedezi.

Carieră

Te-ai stresat peste măsură în ultima perioadă, ai muncit mult și acum s-ar putea să fie nevoie să iei o pauză. Redefinește-ți programul și prioritățile.

Bani

Poți da dovadă de multă înțelepciune în negocieri și dacă ai de rediscutat niște aspecte financiare  s-ar putea să fie în avantajul tău.

Sănătate

Simți nevoia să te relaxezi, iar pentru a te detașa de stres, cea mai bună cale poate fi discuția cu un psiholog sau chiar să-ți scrii simțămintele și gândurile pe o hârtie.

Horoscop zilnic Gemeni

Dragoste

Ai mari șanse să descoperi ce anume te rănește în relațiile de prietenie. Poate fi vorba despre faptul că cei din anturaj nu-ți dau valoarea pe care o meriți sau crezi tu că o meriți.

Carieră

Cumva, un proiect în care ești implicat nu te face să te simți suficient de valoroasă, suficient de capabilă să te exprimi, să te faci remarcată și asta te doare.

Bani

Descopri niște vulnerabilități financiare, posibil să cheltui prea mult pentru prieteni sau cu prietenii sau poate descoperi că te simți mult mai bine ajutându-i pe alții.

Sănătate

Vindecarea poate veni cu ajutorul celorlalți sau poate din exprimarea autentică a ceea ce ești, de fapt. Psihologul sau meditațiile te pot ajuta.

Horoscop zilnic Rac

Dragoste

Analizează când ți-a fost afectată imaginea de sine, ce anume te-a rănit cândva și ți-a inhibat dorința de a mai ieși în față și a te afirma? Unii nativi pot reuși acum să conștientizeze niște răni lăsate de partenerii profesionali sau cunoscuți prin intermediul profesiei.

Carieră

Sunt nemulțumiri și frustrări profesionae care te-au afectat de-a lungul timpului și pe care acum ai șansa să le vindeci sau măcar să le conștientizezi. Multe dintre acestea nu te lasă să te afirmi.

Bani

Financiar, aspectele zilei nu sunt proaste, însă comunicarea pe această teme poate scoate la iveală unele acțiuni greșite.

Sănătate

Este oz i favorabilă să-ți vindeci niște traume, însă de această dată vor avea mare legătură cu sectorul profesional. Posibil chiar ca unii nativi să fi pierdut o funcție, o ocazie de a se afirma și acum să înțeleagă rănile lăsate de acest aspect.

Horoscop zilnic Leu

Dragoste

Tu, mai mult ca oricine, ai ocazia să te vindeci de propriile tale principii și convingeri, să realizezi că-ți faci rău visând prea departe și refuzând să vezi ce este în jurul tău, palpabil, concret.

Carieră

Gândește-te la ce ți-ai fi dorit să faci în carieră, la ce stidii ți-ar fi plăcut să urmezi, care erau idealurile tale odinioară și ce anume te-a împiedicat să le atingi. Cumva, poți descoperi acolo o durere, o frustrare pe care să o vindeci.

Bani

Dintr-o dată pare că banii și partea materială a vieții te lasă rece. Te interesează mult mai profund să descoperi care sunt lipsurile tale și nu în puține cazuri, acestea nu vor fi financiare.

Sănătate

Vindecarea poate veni prin spiritualizare, prin progresul spritual, așa că nu ezita să studiezi această oportunitate. Gândește-te, nu cumva ție îți fac rău întocmai principiile tale?

Horoscop zilnic Fecioară

Dragoste

O zi cu puternic și intens impact pentru tine, mai ales legat de viața intimă. Cumva, poți descoperi ce anume te doare la o relație intimă pe care o ai sau ai avut-o, ce anume te rănește în viața sexuală. Poate fi vorba de o relație care nu este recunoscută, care este ascunsă, care nu te pune în valoare așa cum ți-ai dori.

Carieră

Încearcă ca tot ce faci și tot ce spui la locul de muncă să fie corect, să fie diplomat și să nu faci critici și acuze care mai apoi să se întoarcă împotriva ta.

Bani

Unele atașamente financiare pot fi mai toxice decât ți-ai fi imaginat și acum le-ai putea conștientiza. Poate fi vorba de frica de a pierde ceva sau pe cineva, frică care trebuie vindecată și în niciun caz prin agresivitate și impunere, cât mai degrabă prin recunoașterea propriei tale valori.

Sănătate

Starea de sănătate este bună și ești susținută să vindeci atât prezentul, cu simptomele lui, cât și trecutul, cu traumele lui.

Horoscop zilnic Balanță

Dragoste

Încearcă să analizezi acele momente în care nu te-ai simțit pusă în valoare de partener, în care ai fost rănită de atitudinea sa, pentru că ai șanse mari să vindeci niște răni legate de relațiile tale.

Carieră

Este o sensibilitate, o durere legată de acsensiunea ta profesională. Poate un fost colaborator, un partenr de încredere te-a dezamăgit la un moment dat și ți-a lăsat o rană mare. Identifică și iartă.

Bani

S-ar putea să trebuiească să te pregătești pentru a apela la niște economii, la niște bani puși deoparte. Momentan evită deciziile financiare pentru că vei reveni asupra lor.

Sănătate

Dacă te vei concentra cu adevărat la propria ta persoană, vei afla ce anume te nemulțumește, ce anume te doare, în interior, în exterior. Echilibrul și împăcarea cu ceilalți vor fi remediile cele mai bune.

Horoscop zilnic Scorpion

Dragoste

Oricât ți-ai dori să iei o decizie în legătură cu partenerul de viață, s-ar putea să trebuiască să o revizuiești pentru că vei observa multe neconcordanțe și veo descoperi multe nemulțumiri ulterioare.

Carieră

În sinea ta sunt niște dureri profesionale, niște situații legate de locul de muncă care te-au durut și te-au amprentat negativ. Încearcă să le vezi din altă perspectivă și să le vindeci.

Bani

Nu te grăbi să bași palma pentru un partenriat sau colaborare pentru că sunt șanse mari să revii asupra deciziei din cauza unor nemulțumiri care apar pe parcurs.

Sănătate

Ai șansa să vindeci, cu credință, spiritualitate și prin cunoaștere înaltă, niște simptome, afecțiuni, frici și temeri care zac latente în tine.

Horoscop zilnic Săgetător

Dragoste

Sunt suferințe vechi în plan sentimental care te-au afectat, răni mai vechi pe care nu le-ai vindecat, dar pe care acum ai ocazia să le vezi din alt unghi. Poate trebuie să ierți pe cineva, să-ți dai o șansă să fii fericită cu adevărat. Unii nativi pot ierta o infidelitate sau pot ierta un moment în care partenerul de viață nu le-a dat valoare sau pot depăși o aventură, o relație secretă pe care nu au dus-o la alt nivel.

Carieră

Pasiunile și hobby-urile tale sunt cele care au cea mai mare nevoie de atenție acum. Nevoia de timp liber este mare. Pe de altă parte, dacă prea mult timp liber și distracție ți-au adus eșecuri și imposibilitatea de a te afirma, este momentul să schimbi strategia.

Bani

Este în regulă să muncști, să depui eforturi să câștigi bani, dar dacă asta înseamnă să te devalorizezi pe tine, poți să nu simți nicio mulțumire când portofelul este plin.

Sănătate

Trecutul nu-ți va da pace dacă nu vei fi sinceră cu tine și poți avea mare surpriză ca cineva, un partener, să se întoarcă la tine și să te răscolească. Recunoaște-ți fricile, temerile, obsesiile și vei depăși cu bine momentul.

Horoscop zilnic Capricorn

Dragoste

Este o agresivitate pe care o simți în tine și pe care trebuie să o tratezi. Acum, emoțiile tale sunt în centrul atenției. Poți descoperi răni din trecut dureroase, poți descoperi ce anume nu te lasă să faci pace cu tine. Poate fi vorba de un fost partener pe care nu l-ai iertat, de relația ta cu mama.

Carieră

Te concentrezi greu e ceea ce ai de făcut la muncă și asta pentru că universul tău interior are nevoie de vindecare. Chiar dacă te refugiezi în muncă, nu vei face față trăirilor.

Bani

Nu te hazarda și nu te grăbi să iei decizii financiare pentru că pot reveni aceste contexte în viața ta și pot fi destul de nemulțumitoare.

Sănătate

Din nou, aspectele astrologice indică faptul că vindecarea vine din iertarea familiei, a trecutului, din depășirea unor traume ale copilăriei sau din iertarea unui partener care te-a abuzat.

Horoscop zilnic Vărsător

Dragoste

Trebuie să înveți să comunci cu ceilalți fără a fi dură, prea directă, fără a întoarce cuțitul în rană. De altfel, poți descoperi că și tu ai fost rănită de cineva apropiat și ai evitat să conștientizezi asta până acum.

Carieră

Nevoia de a fi prea rațională, prea ancorată în realitate te poate vulnerabiliza și te poate face să pierzi din vedere niște aspecte spirituale care te pot ajuta în evoluție, în dezvoltarea persoanlă și profesională. Nu totul trebuie să fie mereu alb pe negru.

Bani

Ai grijă la tendința de a face excese sau de a te iluziona cu privire la niște câștiguri rapide. Cineva îți poate returna o sumă de bani.

Sănătate

Sănătatea se îmbunătățește remarcabil și va conta mult faptul că îți dai valoare din ce în ce mai mult, că începi să-ți recapeți încrederea în tine.

Horoscop zilnic Pești

Dragoste

Ai nevoie să fii mai mult valorificată de persoana iubtă, iar unii nativi realizează că trebuie să se pună mai mult în valoare în plan sentimental. Lipsa stimei de sine poate conduce la pierderea unei relații. În unele cazuri, o poveste de iubire se clatină din cauza faptului că nativii nu dau valoare celeilalte persoane.

Carieră

O situație mai veche, o persoană din trecut te poate stresa și-ți poate aduce fel și fel de momente de tensiune în plan profesional.

Bani

Poți cumva să realizezi că nevoia de a face bani, de a avea bani se trage dintr-o rană veche, dintr-o rană a lipsurilor, a sărăciei, a pierderii. Vindecă contextul și nu te lăsa condusă de valori materiale.

Sănătate

Starea de sănătate este bună și parcă începi să-ți faci planuri de viitor cu mai mult optimism. Dcaă lucrezi și la încrederea în tine, vei răzbi!

 

 

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Prințul cuceritor s-a despărțit de șatena sexy din Cluj și… din nou lângă marea iubire
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Cât a ajuns să coste un kilogram de roșii românești în piețele din București! Ce...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Studiu: Aproape jumătate dintre români preferă să aibă în case între 22 şi 24°C
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
S-a dat lege pentru toți proprietarii de TEREN din România. Regula imposibil de ocolit
Mari probleme în dragoste. Aceste zodii riscă să se despartă
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Gazul înghețat de pe Uranus și Neptun ne-ar putea spune cum s-au format aceste planete