Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 10 octombrie 2021. Săgetătorii își recapătă optimismul

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 10 octombrie 2021. Săgetătorii își recapătă optimismul
Publicat: 10/10/2021, 00:00

Horoscopul zilei de 10 octombrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna trece astăzi prin zodia Săgetător și ne oferă o mai mare doză de optimism, chef de viață și energie, însă trebuie să avem grijă să nu facem excese.
Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Nu este o zi bună să iei decizii importante pentru că poți fi destul de confuz cu privire la convingerile și credințele tale. Totodată, ai grijă să nu vorbești prea mult, să nu spui lucruri pe care ar trebui să le ții pentru tine și mai ales să nu strici un acord pe care-l ai cu cineva, o înțelegere, oficială sau nu.

Horoscop zilnic Taur

Azi te macină niște sentimente de neîncredere în partener, ești mai suspicios și neîncrezător, însă și o situație financiară poate fi de vină pentru stările tale de nesiguranță. Poți deveni mai gelos, iar dacă ești singur poți fi tentat să intri într-o aventură pasională, dar nu-ți face mari speranțe că va deveni ceva serios.

Horoscop zilnic Gemeni

Sentimentele de neîncredere pe care le ai față de partener pot fi copleșitoare astăzi. Te poți simți trădat, mințit, înșelat și există riscul să dai naștere unor tensiuni în cuplu. Dacă ești singur, flirtezi, cucerești, însă nu vei fi tentat să te duci către ceva serios și stabil, ci mai degrabă către o idilă romantică de moment.

Horoscop zilnic Rac

Azi ar fi de preferat să te odihnești. Oboseala acumulată peste săptămână își spune cuvântul, iar dacă și-ai planificat activități astăzi nu te aștepta să ai prea mare tragere de inimă să le faci. Este posibil să te deranjeze și anumite probleme de sănătate, posibil chiar mai vechi.

Horoscop zilnic Leu

Ești binedispus, vesel, energic și pus pe distracții, însă ai grijă la tendința de a exagera. Nu face niciun fel de exces și nu duce lucrurile la extrem. O activitate recreativă te poate costa mai mult decât ți-ai planificat. Totodată, ești mai dornic de flirt, însă nu vei dori să legi relații, ci mai degrabă să trăiești pasiunea de moment.
Horoscop zilnic Fecioară

Este o zi bună să o petreci în sânul familiei, mai ales că vei evita conflictele, vei face tot posibilul să ignori gesturile sau cuvintele care îți pot strica echilibrul emoțional. Posibil să fie nevoie să te ocupi de niște activități casnice, dar o vei face cu mai puțin entuziasm ca altă dată.

Horoscop zilnic Balanță

Este o zi bună pentru comunicare, deși ai grijă la tendința de a vorbi mai mult decât trebuie sau de a spune ceea ce nu trebuie. Te poți împăca cu o persoană pe care ai deranjat-o prin cuvinte, însă ai grijă la ce informații îți ajung la ureche pentru că nu toate sunt adevărate. Este o zi bună pentru plimbări în aer liber și excursii.

Horoscop zilnic Scorpion

S-ar putea să trăiești cu un sentiment de frică și nesiguranță pentru o situație financiară. Posibil să trebuiască să faci o plată care să-ți lase portofelul cam gol. Oricum, ar fi de evitat să eviți cumpărăturile impulsive și să ai grijă să nu fii păcălit dacă faci tranzacții financiare.

Horoscop zilnic Săgetător

Luna îți tranzitează zodia și te încarcă cu o doză de optimism și energie și vei fi motivat să duci la bun sfârșit tot ce ți-ai propus. Nevoia de a te reconecta la partener este mare și s-ar putea să fii mai deschis către declarații de dragoste, însă nu neapărat vei spune ce simți sau nu vei fi prea sigur de ceea ce simți.

Horoscop zilnic Capricorn

Nu te lăsa copleșit de amintiri, gânduri și frământări despre trecut, cu încearcă să te bucuri de ziua liberă mai mult. Ești obosit și asta te poate face să devii mai temător. Ar fi ideal să te odihnești mai mult. În unele cazuri o persoană din trecut te poate contacta.

Horoscop zilnic Vărsător

Este o zi favorabilă ieșirilor cu prietenii, însă ai grijă la acele relații cu persoane din anturaj cu care ai de împărțit ceva material, financiar pentru că pot apărea animozități. În continuare evită să te contrazici pe teme legate de convingeri pentru că poți să-ți strici ziua și starea de spirit.

Horoscop zilnic Pești

Ai grijă la modul în care te expui în public pentru că imaginea ta poate fi afectată. S-ar putea să fii ținta unor ironii și bârfe, mai ales dacă ai obținut o promovare sau te-ai făcut remarcat într-un context oficial, în fața unei mase de oameni.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie din Peru a stat 43 de zile cu un cui în gât fără...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Riscul terifiant al unui Al Treilea Război Mondial se apropie”. Peter Szijjarto face un apel...
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Se jucau "urşii şi vânătorii" cu profesorul de geografie. Reacția directorului Liceului Tehnologic dn Bacău, după...
Andreea ar fi presimțit ce urma să i se întâmple la Timișoara?! Incredibil ce a...
Un nou proiect pentru Vero Căliman după ce a părăsit Gașca Zurli: ,,Voi face naveta...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
NASA a creat anvelopa indestructibilă, fără aer - VIDEO
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu copacii din toată lumea! Primii care au observat
Decizie finală în România. Legea intră în vigoare din 1 iunie. Ciolacu: Așa e corect
Harry, gata să se împace cu William. E dispus să facă orice
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Otrava din farfuria românilor. Cum se îngălbenesc puii ca sa arate ca și când ar...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Test de cultură generală. Care e cea mai rapidă limbă?