Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 12 decembrie 2021. Săgetătorii trec prin confuzii

Publicat: 12/12/2021, 06:00

Horoscopul zilei de 12 decembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Soarele din zodia Săgetător și Neptun, planeta iluziilor, din Pești, formează astăzi un careu, context care poate aduce confuzie și irascibilitate, dar și o vitalitate scăzută. Putem fi mințiți și dezamăgiți de cei din jur și ne putem pierde încrederea în multe persoane pe care le admiram.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Încearcă să nu-ți forțezi mai mult decât trebuie organismul. Ai nevoie de mai multă odihnă, mai ales dacă starea de oboseală îți dă târcoale de ceva vreme încoace. Pe de altă parte, nu este momentul să te implici în dezbateri și nici să iei decizii importante. Deocamdată, nu vezi lucrurile prea clar.

Horoscop zilnic Taur

S-ar putea să ai parte de niște dezamăgiri care vin din partea prietenilor. Nu este exclus ca cineva să-și încalce niște promisiuni. Ai grijă mai multă la cei din anturaj. În aște cazuri, s-ar putea ca starea de spirit să-ți fie afectată de un context care vizează familia.

Horoscop zilnic Gemeni

Ziua aceasta poate aduce tensiuni în cuplu, însă nu te grăbi să iei decizii pentru că s-ar putea ca momentan să nu vezi lucrurile prea clar. Posibile lupte de putere duse fără rost în cazul unor nativi. În alte situații, orgoliile prea mari stau la baza neînțelegerilor.

Horoscop zilnic Rac

Ai grijă la tendința de a te suprasolicita doar pentru a pune la punct niște sarcini. Nu este nici pe departe momentul să-ți consumi timpul liber cu activități de rutină, ci să te odihnești. Cei care așteaptă rezultatul unor analize ar trebui să ia în calcul și un posibil diagnostic greșit.

Horoscop zilnic Leu

Soarele, guvernatorul tău, este tensionat astăzi, așa că și starea ta generală poate fi mai sensibilă. Te poți simți obosit și confuz. Ai grijă la sănătatea ta și odihnește-te mai mult. În cuplu pot să apară tensiuni din cauza ta sau din cauza atitudinii greu de înțeles a persoanei iubite. Poți fi dezamăgit de o situație sentimentală sau de atitudinea copiilor.

Horoscop zilnic Fecioară

S-ar putea să ai parte de tensiuni în cuplu și partenerul de viață să refuze să facă ceea ce-l rogi. Poate nu ar trebui să te ocupi astăzi de casă și de activitățile gospodărești, ci să petreci timpul  cu cei dragi. Posibil să nu vezi deloc clar o situație relațională. Grijă și la tensiunile care pot lua naștere în familie, cu părinții în special.

Horoscop zilnic Balanță

Încearcă să nu deformezi prea mult adevărul pentru că ai tendința de a-i da o conotație diferită de realitate. Nu-țiu acorda încrederea tuturor și nici nu o acorda cu prea mare ușurință. Unii pot face promisiuni de care să nu se țină, însă și tu poți promite marea cu sarea și apoi să-ți dai seama că te-ai lăsat dus de val.

Horoscop zilnic Scorpion

Cheltuielile pe care le faci astăzi îți pot destabiliza bugetul și asta pentru că nu vei ști când să te oprești. Pe de altă parte, te poți lăsa păcălit de diferite oferte să scoți bani din buzunar și ulterior îți vei da seama că ai cumpărat obiecte inutile. De asemenea, nu cheltui pentrua  cuceri sau pentru a impresiona pe cineva.

Horoscop zilnic Săgetător

Soarele se află în zodia ta, așa că s-ar putea să resimți o stare de amorțeală și o lipsă de vitalitate. În plus, poți fi mai confuz și irascibil și poți avea tendința de a deforma o situație cu care te confrunți. Evită să lași ambițiile prea mari să pună stăpânire pe tine. În plus, ai grijă la tensiunile pe care le poți provoca în familie.

Horoscop zilnic Capricorn

Azi ar trebui să lași deoparte orice activități obositoare și să te odihnești mai mult. S-ar putea să fi acumulat destul de mult stres în ultima perioadă și din cauza asta să-ți activezi și probleme de sănătate mai vechi. Pe de altă parte, nu este exclus să iasă la lumină niște secrete sau situații care ți-au fosta scunse până acum. Nu lua încă decizii că poți vedea distorsionat o situație.

Horoscop zilnic Vărsător

Posibil ca în cazul unor nativi să apară unele deziluzii din partea anturajului. La fel de bine, poate fi vorba de tensiuni cu partenerul din cauza faptului că acesta nu este de acord cu prietenii sau nu place pe cineva din anturaj. Grijă la cheltuielile pe care le faci dacă ieși din casă sau dacă mergi la un eveniment.

Horoscop zilnic Pești

Starea de confuzie se poate accentua astăzi, dat fiind că Neptun este în zodia ta. Nu vezi deloc clar o situație din viața ta, poate legată de carieră sau ed sănătate. Încearcă să ai grijă la imaginea ta mai mult și lasă deoparte ambițiile prea mari și orgoliile nemăsurate. Încearcă să nu asculți sfaturile tuturor. Nu sunt neapărat bine intenționați.

.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Lege pentru românii care au casă la curte. Este INTERZIS pentru toți proprietarii
Vreme câinoasă în România. În unele zone plouă, în altele va ninge
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Un traseu popular din Barcelona, șters de pe Google și Apple Maps din cauza turiștilor...