Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 noiembrie 2021. Racii sunt cuceritori

Publicat: 16/11/2021, 06:00

Horoscopul zilei de 16 noiembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Tot Soarele din zodia Scorpion va forma astăzi un aspect plăcut, de sextil, cu Pluto din Capricorn, context care ne aduce mai multă putere interioară și forță de regenerare și depășire a obstacolelor și pierderilor suferite, indiferent că sunt sentimentale, financiare sau de altă natură.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Te bucuri de multă forță interioară, de putere de a transcede lucrurile și de voință să depășești orice obstacol, cu atât mai mult cu cât Luna îți traversează zodia. O deziluzie sentimentală poate fi astăzi mai ușor de vindecat, iar dacă ai suferi o pierdere, vei reuși să înțelegi la alt nivel contextul. Orice îți propui, poți obție, dar nu exagera cu autoritatea.

Horoscop zilnic Taur

Ai putea să te folosești de aspectul astrologic al zilei pentru a sta ed vorbă cu partenerul despre planurile și visurile tale. Astfel, vei observa dacă idealurile tale sunt aceleași cu ale sale. În plus, poți ajunge mai ușor la o viziune comună de viitor și poți lămuri niște situații încâlcite care te-au dezamăgit în cuplu, dar contextul este de ajutor și în relațiile profesionale.

Horoscop zilnic Gemeni

Te simți în putere astăzi, simți că ai forță să rezolvi sarcini care ți se păreau dificile și reușești să ajungi la zi cu activitățile din urmă. Vei face față cu brio provocărilor de moment. Starea generală este una mult mai bună, deși în interiorul tău se produc transformări subtile și copleșitoare.

Horoscop zilnic Rac

Profită de configurația astrologică a zilei pentru a te apropia de partener, pentru a face gesturi romantice și a reaprinde pasiunea în cuplu. Dacă ești singur și îți place o persoană anume, nu mai amâna și încearcă să o cucerești. Vei avea șanse mari de izbândă, însă nu mai amâna pentru că poți transforma totul într-o obsesie.

Horoscop zilnic Leu

Azi simți că îți recapeți puterea și ești mai în vervă ca zilele trecute, ba chiar dispus să finalizezi sarcini pe care le-ai tor amânat. Azi poți depăși o vulnerabilitate emoțională, un moment în care starea ta interioară te-a copleșit. Relația cu familia este mai bună și inclusiv sarcinile gospodărești ți se vor părea mai ușor de rezolvat.

Horoscop zilnic Fecioară

Dai dovadă de multă putere de convingere, atragi de partea ta persoanele de care ai nevoie, negociezi cu încredere, însă ai grijă să nu devii manipulator, fie că vrei, fie că nu-ți dai seama. Ste o zi bună și pentru reconectarea la persoana iubită și pentru a te bucura mai mult de hobby-urile tale, de activitățile alături de cei dragi.

Horoscop zilnic Balanță

Deși continuă atenționările legate de cheltuieli, azi fie rezolvi ceva cu bani puțini, fie primești un sprijin financiar din partea cuiva din familie. Este foarte probabil ca unii nativi să repare ceva în casă sau să-și cumpere ceva care să le înfrumusețeze locuința. Important este că ai mai multă încredere în tine.

Horoscop zilnic Scorpion

Contextul astrologic de astăzi te susține din plin dat fiind că Soarele este în zodia ta și Pluto este guvernatorul tău. Te vei simți mult mai stăpân pe o situație, mult mai puternic pe interior și forța fizică pe care o vei demonstra altora te va ajuta să te ridici pe un piedestal de care ai nevoie. Ești convingător și atragi de partea ta tot ceea ce-ți dorești.

Horoscop zilnic Săgetător

Azi vei recăpăta mare parte din forța interioară, te vei simți în stare să depășești orice moment dificil cu care te-ai confruntat și poți să te detașezi mai ușor de niște frământări avute. Poți profita astăzi să petreci mai mult timp cu tine, să faci o introspecție pentru că ai șanse mari să primești niște răspunsuri importante.

Horoscop zilnic Capricorn

Este o zi bună să te luminezi în privința unei relații de prietenie sau cu un asociat, poate chiar și angajat. Vei fi mai impunător și nu vei permite prea multe celor din jur. Unii nativi au un avânt necesar pentru a se lansa în noi proiecte, în timp ce alții pot fi interesați să intre în noi grupuri și organizații de unde să-și ia doza de pueter necesară.

Horoscop zilnic Vărsător

Reușești să te detașezi de situațiile profesionale încordate, să vezi dintr-o perspectivă mai profundă un context ce ține de carieră și vei observa că ai puterea interioară necesară pentru a face față provocărilor. Încearcă să nu cazi în capcana unei relații ascunse cu o persoană cu care ai conexiuni profesionale.

Horoscop zilnic Pești

Prietenii te pot sprijini astăzi cu un sfat bun, pe care chiar va merita să-l iei în calcul. Totodată, poți avea puterea necesară să repui pe picioare un proiect sau să te implici într-un proiect de grup care te avantajează. Ziua dea stăzi îți poate aduce momente de conștientizare și revelație foarte importante pentru viitorul tău.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Autoritățile au decis. Cine va avea custodia Ritei, fiica regretatei Rona Hartner: ,,Tatăl are rolul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Veste ȘOC pe piața mașinilor electrice. Chinezii au lansat mașina care bate TESLA! - GALERIE...
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
RUSIA, în lacrimi! A MURIT împușcat de 3 ori! S-a încercat imposibilul
Răsturnare de situație la Survivor. Motivul real pentru care Alexandra a fost eliminată
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Marina Voica, povestea unei vieți ca un Tango la ceas de seară | EXCLUSIV la...