Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 18 mai 2021. Săgetătorii pot începe noi relații

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 18 mai 2021. Săgetătorii pot începe noi relații
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 18/05/2021, 10:13

Horoscopul zilei de 18 mai 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi are loc o conjuncție între Venus, planeta iubirii și banilor, și Destinul, conjuncție care se petrece o dată la aproximativ 18 ani în zodia Gemeni. Aspectul poate aduce evenimente karmice, predestinate, de natură sentimentală și financiară. Poate fi vorba de întâlniri, mesaje, idei, discuții și negocieri, deplasări care să ne pună pe sensul vieții.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 18 mai 2021

Dragoste

Cum Venus este guvernatoarea relațiilor tale, este foarte posibil să porți discuții importante cu partenerul de viață despre viitorul relației voastre sau să-ți dai seama dacă într-adevăr ești în relația, căsătoria în care vrei să fii. Cei singuri pot cunoaște persoane de car să se simtă atrași sau chiar poate fi vorba de o atracție bruscă față de o persoană deja cunoscută, poate chiar din adolescență.

Carieră și bani

Este o zi foarte bună să discuți despre o colaborare, să porți o negociere cu impact de viitor, să-ți dai seama dacă un contract profesional te avantajează sau nu.

Sănătate

Simți nevoia să faci mai mult ceea ce-ți place, să te dedici unei pasiuni, unui hobby pe care l-ai lăsat deoparte în ultima perioadă.

Horoscop zilnic Taur – 18 mai 2021

Dragoste

Venus este guvernatoarea ta și te susține astăzi să-ți dai seama mai exact ce-ți dorești de la viața ta sentimentală, de la o relație, care sunt calitățile partenerului ideal, iar dacă ești parte a unui cuplu poți vedea mai clar dacă partenerul te reprezintă, te valorifică sau nu.

Carieră și bani

Ai ocazia, grație acestei conjuncții remarcabile, să-ți îmbunătățești situația financiară cu ajutorul ideilor care-ți vin despre cum să-ți valorifici talentele tale. Pe de altă parte, faptul că te pui în valoare mai mult și-ți recâștigi stima de sine, încrederea, va contribui, chiar și indirect, la creșterea veniturilor.

Sănătate

S-ar putea să fii destul de solicitat emoțional, să te simți copleșit de emoții și trăiri interioare puternice, însă ai tendința de a respinge tot ce te poate răni.

Horoscop zilnic Gemeni – 18 mai 2021

Dragoste

Conjuncția de astăzi se petrece chiar în zodia ta și este momentul să-ți dai seama dacă partenerul de viață te reprezintă, dacă ești sau nu în relația care trebuie sau, dacă ești singur, îți poți contura o idee despre cum trebuie să arate partenerul ideal. Șansele unor întâlniri karmice, predestinate, sunt foarte mari astăzi și nu este exclus să-ți întâlnești chiar jumătatea.

Carieră și bani

Este o zi dedicată creativității și indiferent de domeniul în care lucrezi te poți simți inspirat și poți veni cu idei care să-ți îmbunătățească situația și relațiile cu ceilalți.

Sănătate

Învață să te iubești mai mult, să te preocupi mai mult de tine și să-ți acorzi mai multă atenție. O schimbare de look poate face minuni.

Horoscop zilnic Rac – 18 mai 2021

Dragoste

S-ar putea să realizezi că unele situații din trecut trebuie date uitării. Posibil să depășești, în urma unor conștientizări, o dezamăgire sentimentală sau să te rupi de o relație nocivă, ascunsă.

Carieră și bani

S-ar putea ca astăzi să apară nemulțumiri unele nemulțumiri financiare, să nu te simți apreciat, valorificat și să ai tendința să te închizi în tine.

Sănătate

Trebuie să ai mai mult grijă la sănătatea ta și la ce mesaje îți transmite organismul. Ai toate șansele să vindeci sau să ameliorezi o problemă de sănătate.

Horoscop zilnic Leu – 18 mai 2021

Dragoste

Prietenii îți sunt aproape și astăzi poți vedea mai clar dacă faci parte din anturajul care trebuie, care te reprezintă, dacă anumiți prieteni merită să rămână în viața ta sau nu. În cazul unor nativi s-ar putea să apară o atracție bruscă, inexplicabilă față de cineva din anturaj.

Carieră și bani

Conjuncția de astăzi te susține să realizezi ce trebuie să faci pentru ca planurile tale de viitor să capete contur dar, totodată, poate trimite la tine persoanele potrivite care să te susțină în proiectele tale.

Sănătate

Azi nu simți să-ți exprimi sentimentele, trăirile și emoțiile și asta te poate face mai total lipsit de spontaneitate și chiar ușor conflictual.

Horoscop zilnic Fecioară – 18 mai 2021

Dragoste

Încearcă să-ți revizuiești atitudinea față de persoanele cu autoritate din viața ta sau chiar tu să ai grijă la tendința de a te impune prea mult în fața altora.

Carieră și bani

Conjuncția de astăzi te susține din toate punctele de vedere să te afirmi profesional, mai ales prin idei și dialoguri, însă poate fi vorba, în anumite cazuri, și de decizii pe care le ai în vederea îmbunătățirii statutului tău. Îți poți atinge niște obiective sau chiar poți hotărâ că este momentul să-ți schimbi direcția profesională.

Sănătate

Azi ești mai interioarizat și mai anxios și vei căuta cu orice preț liniștea și relaxarea, mai ales dacă profesional este o zi solicitantă.

Horoscop zilnic Balanță – 18 mai 2021

Dragoste

Relațiile aflate la distanță se bucură de apropiere și este foarte probabil ca unii nativi să ia decizii importante despre viața personală sau legate de partener. Balanțele singure pot cunoaște pe cineva care să le incite toate simțurile.

Carieră și bani

Este o zi foarte bună să te înscrii la un curs sau să înveți ceva nou, să obții o diplomă. Venus este guvernatoarea ta și te susține prin conjuncția de astăzi să evoluezi personal sau profesional. Unii nativi pot primi vești din străinătate sau legate de o călătorie.

Sănătate

Dacă te simți stresat, obosit, copleșit, azi este o zi foarte bună să-ți faci niște planuri de vacanță și chiar să planifici o călătorie.

Horoscop zilnic Scorpion – 18 mai 2021

Dragoste

Venus este guvernatoarea relațiilor tale, iar prin aspectele pe care le face astăzi te susține foarte mult să porți discuții despre viitorul relației tale sau să-ți dai seama dacă partenerul este ceea ce-ți dorești. Cei singuri pot întâlni pe cineva și se pot îndrăgosti.

Carieră și bani

Preocupă-te să analizez un contract, să vezi dacă o colaborare te reprezintă și, totodată, să rezolvi ceva ce ține de bunuri materiale, să obții o aprobare, să câștigi un proces. Sunt nativi care planifică un buget sau schimbă regulile financiare în cuplu.

Sănătate

Este o zi foarte bună să renunți la tot ceea ce nu te mai reprezintă, să lași în spate dependențe, vicii și tot ce este toxic pentru tine.

Horoscop zilnic Săgetător – 18 mai 2021

Dragoste

Venus se întâlnește cu Destinul chiar în sectorul relațiilor tale și este un moment unic pentru tine care îți poate scoate în față partenerul ideal, jumătatea ta. În unele cazuri, este vorba de o persoană pe care dintr-o dată o vezi cu alți ochi. Dacă ai o relație deja, nu este exclus să apară o atracție pentru altcineva, însă cel mai probabil, în cupluri va fi vorba de discuții importante menite să traseze viitorul conexiunii.

Carieră și bani

Este o zi foarte bună să-ți dai seama dacă ești pe calea profesioanlă dorită, dacă mai merită să păstrezi o colaborare. Unii nativi pot negocia noi contracte.

Sănătate

Azi este recomandat să ieși din casă, să te plimbi, să te întâlnești cu oameni. Vei observa că starea de spirit ți se va îmbunătăți remarcabil.

Horoscop zilnic Capricorn – 18 mai 2021

Dragoste

Venus este guvernatoarea iubirii tale și conjuncția de astăzi îți poate aduce clarificări importante în viața sentimentală, dar și ocazia de a te îndrăgosti de cineva, posibil chiar de un coleg de muncă sau de o persoană cu care desfășori activități zilnice.

Carieră și bani

Conjuncția de astăzi se petrece în sectorul muncii tale și-ți oferă șansa să vii cu idei noi care să ajute la creșterea eficienței la locul de muncă. Posibil ca unii nativi să-și dea seama dacă sunt sau nu la jobul potrivit, dacă le place sau nu munca lor.

Sănătate

Încearcă să ai mai multă grijă la sănătate și fă tot posibilul astăzi să aduci îmbunătățiri stilului de viață. Conjuncția te susține să ai idei bune, să găsești remediile necesare pentru a vindeca o afecțiune sau pur și simplu pentru a schimba rutina zilnică în avantajul tău.

Horoscop zilnic Vărsător – 18 mai 2021

Dragoste

Conjuncția dintre Venus și Destin se petrece chiar în sectorul iubirii tale și este foarte probabil ca astăzi să ai parte de o întâlnire predestinată. De fapt, această perioadă îți poate aduce ocazia să te îndrăgostești, iar dacă ești parte a unui cuplu, atunci este posibil să decideți să deveniți părinți. Atenție la aventuri și la triunghiurile amoroase.

Carieră și bani

Este o zi foarte creativă pentru tine și îi poți surprinde pe cei din jur cu simțul artistic de care dai dovadă. Dacă ai pasiuni, dă-le un refresh astăzi și bucură-te de ceea ce cultivi.

Sănătate

S-ar putea ca prea multă distracție să-ți dăuneze și astăzi să te simți mai obosit decât de obicei, așa că ar fi recomandat să te odihnești corespunzător.

Horoscop zilnic Pești – 18 mai 2021

Dragoste

Conjuncția de astăzi te susține să vii cu schimbări în viața personală. Sunt nativi care decid să-și întemeieze o familie sau să o mărească, nativi care decid să-și renoveze sau construiască o casă și nativi care decid că trecutul trebuie lăsat în spate.

Carieră și bani

Reușești să rezolvi în timp util problemele care țin de locul de muncă. Azi ești mai organizat ca niciodată și asta pentru că, probabil, îți dorești mai mult timp liber pentru cei dragi.

Sănătate

Starea emoțională poate fluctua și aceste trăiri interioare te pot copleși. Partea cu plus este că poți înțelege cauza unor frici și limitări pe care le  ai și poți vindeca o serie de situații traumatizante din copilărie sau adolescență.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Cum să evitați epuizarea la locul de muncă: sfaturile utile de la specialiști
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Mesajul cutremurător postat de Mihaela înainte de a se arunca de la etajul 15 al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi...
Vreme de coșmar. Ține o săptămână
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Horoscop zilnic, 20 aprilie 2024: Leii trebuie să fie foarte atenți în fața cui își...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Tulburătoare și Înălțătoare discuția dintre Ana Blandiana și Adrian Artene | ALTCEVA CU ADRIAN ARTENE