Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 aprilie 2022. Capricornii reactivează atașamente vechi

Publicat: 21/04/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 21 aprilie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna intră astăzi în semnuk Capricorn și va forma opoziție cu Luna Neagră din zodia Rac, implicit conjuncție cu Priap. Acest context astrologic va declanșa în noi o serie de atașamente, temeri și dezechilibre și se pot reactiva unele obsesii mai vechi. Este important să avem grijă cum ne manifestăm puterea și autoritatea și să nu exagerăm pentru că statutul ne poate fi afectat.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Tu faci parte din categoria zodiilor care sunt cele mai expuse riscului de a deveni exigenți și autoritari. S-ar putea să nu accepți pe nimeni care încearcă să se impună în fața ta. Ai grijă la conflictele cu superiorii dar și cu părinții. Posibil ca aceștia să aibă pretenții prea mari de la tine.

Horoscop zilnic Taur

Grijă la problemele cu legea. Adevărul tău pote fi diferit de adevărul altora și din cauza asta pot să apară fel și fel de probleme. Îți poâi susține o părere până în pânzele albe, însă nu iei în calcul că raționamentul tău ar putea fi greșit.

Horoscop zilnic Gemeni

Există riscul să pierzi bani din cauza altora sau din cauza unor investiții proaste. Poți exagera chiar și cu cheltuielile. Azi nu da bani cu împrumut oricât de mare ar fi tentația. În plus,ține cont că îți poți activa niște frici, obsesii și vicii mai vechi.

Horoscop zilnic Rac

Luna trece prin sectorul relațiilor tale și poate pune în evidență niște dezechilibre în cuplu sau în relațiile profesionale. Unii nativi nu se mai simt bine într-o relație sau se simt dezamăgiți de partener.

Horoscop zilnic Leu

Te poți lăsa copleșit de stresul zilnic și de situațiile profesionale acaparante. Cu toate astea, nici nu renunți la nimic și vrei să le faci pe toate S-ar putea să fie o zi destul de dificilă la locul de muncă, așa că este nevoie de odihnă și grijă la sănătate.

Horoscop zilnic Fecioară

Trăirile afective sunt intense și se pot activa temeri legate de o relație, cel mai probabil de prietenie. Poate nu știi unde să o încadrezi sau poate dai cu bâta-n baltă în încercarea de a fi amabil și de a te face plăcut.

Horoscop zilnic Balanță

Luna trece prin sectorul tău emoțional și poate activa niște amintiri, temeri din copilărie, chiar și frica de singurătate și abandon. Tendința de a te refugia în muncă nu este cea mai bună variantă, mai ales dacă nici sănătatea nu este în cele mai bune condiții.

Horoscop zilnic Scorpion

S-ar putea ca raționamentul să-ți joace unele feste astăzi, așa că nu lua decizii importante și ai grijă la negocieri. Nu este o zi bună nici să semnezi acte și să te contrazici cu cei din jur. Faptul că nu renunți la ideile tale fixiste nu te va sprijini în discuții.

Horoscop zilnic Săgetător

Este foarte probabil să ți se activeze niște temeri financiare. Poate te temi de pierderi, te temi să nu rămâi fără bani dacă faci o investiție sau o cheltuială. S-ar putea ca tocmai din cauza propriilor frici să intri în asocieri păguboase.

Horoscop zilnic Capricorn

Lua trece prin zodia ta și îți oferă putere, motivație și perseverență, însă îți va activa și niște frici din cauza conjuncției cu Priap. S-ar putea să nu-ți placă de tine, să nu fii prea mulțumit de evoluția ta, de felul în care arăți și să cauți validarea în alții.

Horoscop zilnic Vărsător

Ai grijă la agitația interioară, la insomnii și la gândurile care nu-ți dau pace. Posibil ca trecutulsă revină sub diverse forme și asta să te debusoleze. Chiar dacă te vei refugia în muncă, nu este o variantă pe termen lung și sfatul astrelor este să te odihnești corespunzător.

Horoscop zilnic Pești

Îți va fi destul de greu să te decizi dacă o relație merită mai multă atenție decât i-ai oferit deja. S-ar putea să apară unele atașamente dezechilibrate față de persoane din anturaj și de aici la o aventură sentimentală să nu mai fie decât un pas.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Începând de astăzi, turiștii trebuie să plătească taxă de intrare în Veneția