Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021. Taurii se echilibrează emoțional

Publicat: 21/10/2021, 00:00

 Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna traversează astăzi zodia Taur și ne oferă ocazia să ne mai liniștim emoțional, dar și să ne preocupăm de situația financiară și să căutăm să o stabilizăm. Confortul devine important, însă grijă mai mare la tendința de încăpățânare și la mâncatul pe fond emoțional.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Azi vei da dovadă de mai multă încredere în tine și vei reuși să-i cucerești mai ușor pe cei din jur cu această atitudine. Te-ai mai detensionat după Luna Plină care s-a petrecut ieri în zodia ta și deja te concentrezi pe situația financiară. Este de preferat să faci economii și nicidecum cheltuieli. Poți face planuri cu partenerul și puteți stabili bugetul comun pentru o activitate în doi.

Horoscop zilnic Taur

Luna îți traversează zodia și te ajută să te conectezi mai bine la tine și la nevoile tale. De altfel, astăzi acordă-ți mai multă grijă și caută echilibrul emoțional. Vei fi eficient la locul de muncă și vei reuși să-ți rezolvi sarcinile în timp util. Și relația cu partenerul de viață este una mai voioasă și mai optimistă.

Horoscop zilnic Gemeni

S-ar putea să te lași cuprins de unele gânduri, amintiri și temeri și de preferat ar fi să nu le acorzi prea multă atenție. Dacă ești singur, flitează, cucerește, iar dacă ai o relație dedică-te activităților în doi, distrează-te cu copiii și fă tot posibilul să fii fericit și să te simți bine cu tine înainte de orice. Oricum, nu exagera cu nimic și odihnește-te corespunzător.

Horoscop zilnic Rac

Starea emoțională este mai bună și ești mai dornic să rezolvi situații ce țin de casă, de familie. Nu vei simți să te exteriorizezi decât în privința unor persoane de încredere. Relațiile de prietenie revin în prim plan și nevoia de socializare este mare, însă ai grijă să nu te iluzionezi prea ușor cu un plan și cineva dina nturaj să te dezamăgească.

Horoscop zilnic Leu

Ai în continuare o mare putere de convingere, mai ales în negocierile profesionale, însă astăzi trebuie să ai grijă și la tendința de a te certa cu superiorii sau de a te impune prea dur într-o situație ce ține de cariera ta. Nu acuza și nu da verdicte fără argumente. Pe de altă parte, ziua dea stăzi te susține să-ți îmbunătățești relația de cuplu și să îți faci planuri de viitor cu partenerul de viață.

Horoscop zilnic Fecioară

Poți câștiga niște bani astăzi, însă cel mai probabil dintr-un job, o activitate suplimentară care-ți consumă timpul destul de mult. Este posibil ca unele principii de viață să-ți fie puse la încercare, să ți se testeze niște valori morale după care te ghidezi, așa că ai mare grijă la ceea ce faci și la ce decizii iei.

Horoscop zilnic Balanță

Este o zi foarte bună să te dedici unor activități distractive, să cucerești o persoană care-ți place sau, dacă ești parte a unui cuplu, să dai frâi liber pasiunii în dormitor. Este momentul să te reapropii de partener, maia les dacă au fost zile tensionate în cuplu până acum. Posibile discuții pe teme financiare și legate de buget comun.

Horoscop zilnic Scorpion

Resimți o stare de bucurie interioară pe care nu vei fi prea dispus să o împărtășești cu toată lumea, dar care va fi de bun augur pentru starea de spirit, dar și pentru relația cu familia sau cu partenerul de viață. S-ar putea să fii totuși surprins de atitudinea perechii tale și să devii suspicios sau, în alte cazuri, să fie vorba de unele neîncrederi pe care le manifești față de colaboratori.

Horoscop zilnic Săgetător

Ai chef de distracție, de ieșit cu prietenii și poți flirta cu o persoană din anturaj care te fascinează. Profesional, însă este o zi cu mult stres și activități care te pot face să stai peste program. Un proiect se bucură de sprijin și poate fi demarat mai ușor în această perioadă. Oricum, nu uita că ai nevoie și de odihnă și dacă exagerezi organismul îți va trimite semne.

Horoscop zilnic Capricorn

Azi dai dovadă de mai multă încredere în tine și îți expui talentele cu mândrie. Poți culege niște roade financiare în urma unor proiecte profesionale în care te-ai implicat. Pe de altă parte, ești mai dornic de flirt și aventură și nu este exclus să te atragă cineva la prima vedere sau să cauți pe cineva din trecut. Dacă ești părinte, fii mai atent la nevoile copiilor.

Horoscop zilnic Vărsător

Azi ești mai bien dispus și mai dornic să faci schimbări, să iei decizii importante privind viața ta persoanlă, poate legate de un curs, de o călătorie. Oricum, starea emoțională este mai bună și nevoia ta acum va fi să te ocupi de casă și familie, de necesitățile celor dragi, dar și de cele ale spațiului în care locuiești.

Horoscop zilnic Pești

S-ar putea să ai parte de mesaje sau de discuții care să te surprindă sau, în alte cazuri, să vină vești profesionale care să nu-ți fie pe plac. Pe de altă parte, poți scăpa de niște temeri și atașamente toxice care te agitau, sau poți rezolva o situație financiară sau o situație legată de viața intimă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui...
Ce făcea, de fapt, Vali Vijelie în timp ce soția lui anunța că divorțează după...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
A pierdut la Marriott banii de la cămătari și... De ce a cedat Mititelu Jr.?!...
Declarațiile SFÂȘIETOARE ale unei vedete: de ce nu a devenit mamă până acum!
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
Surpriză în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
Un nou val de praf saharian vine peste România zilele acestea! La ce trebuie să...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
Un nou Drum Expres în România. Conexiune mai rapidă spre Bulgaria
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
Mesaje de Sf. Gheorghe 2024: Urări și felicitări cu La mulți ani. „Îți doresc să...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
”Numai Dumnezeu știe cât de tare m-am săturat” Zi importantă pentru Dana Roba în procesul...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Musculițele care zboară în jurul fructelor nu sunt muște de fructe. Cum să scăpăm de...