Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 23 august 2021. Fecioarele au parte de intrarea Soarelui în zodia lor

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 23 august 2021. Fecioarele au parte de intrarea Soarelui în zodia lor
Horoscop zilnic
Publicat: 22/08/2021, 19:12

Horoscopul zilei de 23 august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, Soarele va intra în zodia Fecioară, semn în care va rămâne aproximativ o lună, insuflându-ne mai mult interes pentru stilul de viață abordat, pentru muncă și sănătate. Vom deveni mai practici în abordări, mai atenți la detalii și mai conștiincioși cu noi înșine, dar și mai critici și analitici.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dragoste

Sentimental, încă ești sub influența Lunii Pline de ieri și poți trăi intens la nivel afectiv. Posibil deja știi ce vrei să faci cu viața ta sentimentală, încotro îndrepți o relație de dragoste sau de prietenie.

Carieră și Bani

Cu Soarele în sectorul muncii, perioada următoare va fi foarte spornică pentru tine, mai ales că poți să-ți faci un program și să-l urmezi cu strictețe astfel încât să-ți crești randamentul la locul de muncă, dar și în activitățile cotidiene.

Sănătate

Soarele îți activează axa sănătății, iar acest aspect va fi foarte benefic pentru tine în perioada următoare pentru că îți va aduce energie. Devii mai atentă la stilul de viață, simți nevoia să faci unele schimbări, inclusiv în programul de muncă, și vei face curățenie, vei elimina din viața ta ceea ce te obosește, te consumă, indiferent de pierderile colaterale.

Horoscop zilnic Taur

Dragoste

Soarele în Fecioară îți activează întocmai sectorul iubirii și vei acorda o atenție mai mare vieții sentimentale. Devii mai analitic, mai atent la detalii și știi exact ce-ți dorești de la persoana de lângă tine. Poți consolida o poveste de iubire.

Carieră și Bani

Tot Soarele, în tranzitul lui prin Fecioară, te susține din punct de vedere artistic și creativ, așa că proiectele în care ești implicat pot căpăta o anume strălucire. Vei fi mai organizat și mai practic în activitățile desfășurate.

Sănătate

Vei dori să te și distrezi, să te și relaxezi, dar și să-ți duci la bun sfârșit sarcinile profesionale, mai ales că stresul venit din zona carierei este mare. Caută un echilibru și nu uita să te odihnești.

Horoscop zilnic Gemeni

Dragoste

Soarele în Fecioară te face atent asupra unor probleme de familie sau care vizează casa. Poți face curățenie, poți începe reamenajări sau renovări în casă. Atenție și la nevoile celor dragi.

Carieră și Bani

Acel obiectiv, scop, pe care ți l-ai propus pe lista de azi, îl vei face, fără îndoială. Ești susținut de contextul astrologic să-ți atingi un ideal, un țel, prin urmare nu trebuie decât să faci ceva în sensul acesta și succesul este garantat.

Sănătate

Starea de sănătate este bună, însă ceea ce-ți ridică cu adevărat probleme este starea emoțională pentru că poți fi cuprins de frământări și remușcări, mai ales legate de trecut, chiar de copilărie.

Horoscop zilnic Rac

Dragoste

Cu Soarele în Fecioară îți vei comunica mai clar și explicit gândurile și sentimentele și-ți vei îmbunătăți dialogul cu cei din jur. Poți face o vizită la rude sau poți primi pe cineva în vizită.

Carieră și Bani

Este o zi favorabilă să faci ordine printre acte, să verifici facturile, să te documentezi despre un curs, o vacanță. Acest tranzit al Soarelui este favorabil pentru studiu, iar cei care învață pentru examene sau dau interviuri, susțin discursuri publice, ședințe, negocieri vor fi foarte bine susținuți.

Sănătate

Chiar dacă ziua nu începe în forță și te poți simți peste măsură de obosită, chiar extenuată, către seară îți recapeți din energie și poftă de viață.

Horoscop zilnic Leu

Dragoste

S-ar putea ca astăzi să activezi niște temeri, suspiciuni și neîncrederi în relația cu partenerul de viață. Ai grijă la tendința de infidelitate!

Carieră și Bani

Soarele îți va activa sectorul financiar și pentru tine va urma o perioadă în care vei avea mai multă determinare să-ți rotunjești veniturile. Vei face calcule și vei fi mai responsabil cu cheltuielile, dar totodată poți să vezi și cum să-ți administrezi cât mai profitabil banii.

Sănătate

Cum Soarele este guvernatorul tău, acest tranzit te va susține să-ți recâștigi încrederea în tine, să ai o stimă de sine crescută, ceea ce este benefic pentru starea ta de spirit.

Horoscop zilnic Fecioară

Dragoste

Ai ocazia să-i transmiți partenerului ce simți cu adevărat, care sunt nevoile și dorințele tale. Este o zi bună să te reapropii de persoana iubită și să-ți reechilibrezi relația, însă fă tot posibilul să eviți conflictele.

Carieră și Bani

Azi se recomandă mai multă grijă la proiectele în care te implici, mai ales dacă sunt și alții la mijloc. Poți fi mai ușor de păcălit și înșelat de un colaborator. Analizează toate detaliile unui contract.

Sănătate

Dat fiind că Soarele îți activează zodia începând de astăzi, nu ai de ce să te temi în perioada următoare, însă nici nu trebuie să exagerezi pentru că, având energie, te poți suprasolicita ușor. Ți se luminează viața și o privești cu mai multă bucurie. Unele Fecioare încep o dietă sau își reorganizează stilul de viață.

Horoscop zilnic Balanță

Dragoste

Soarele îți va lumina niște amintiri pe care voiai să le uiți sau poate readuce în prezent situații din trecut peste care voiai să treci. În perioada acestui tranzit ar fi de preferat să înveți iertarea și să depășești niște răni sentimentale.

Carieră și Bani

Se întrevăd tensiuni la locul de muncă și cel mai probabil ceva nu a fost făcut cum trebuie sau la timpul potrivit și acum se văd urmările. Colegii pot fi foarte greu de înduplecat.

Sănătate

Posibil să ai parte de niște frământări legate de o afecțiune mai veche sau o afecțiune pe care nu ai tratat-o corespunzător sau, mai grav, ai ignorat-o. Soarele în Fecioară te susține să ameliorezi un context legat de sănătate.

Horoscop zilnic Scorpion

Dragoste

Soarele în Fecioară te susține să fii mai sociabil și mai deschis către noi persoane și noi prietenii. Este o perioadă favorabilă să intri în noi anturaje, iar azi chiar poți cunoaște o persoană care să te atragă, dacă ești singur.

Carieră și Bani

Tot energia solară este cea care te ajută să vezi cum să-ți conduci la succes un proiect în care ești implicat și să te faci cunoscut, să obții o promovare, popularitate.

Sănătate

Nu refuza o invitație în oraș și dedică-te mai mult unor hobby-uri pe care le ai. Fă în așa fel încât timpul liber să fie chiar…liber.

Horoscop zilnic Săgetător

Dragoste

Încearcă să nu te impui prea mult în fața celorlalți și să păstrezi un echilibru între viața personală și cea profesională, să acorzi atenție nevoilor familiei, dar și nevoilor tale sufletești.

Carieră și Bani

Soarele, în tranzitul său prin zodia Fecioară, îți va activa întocmai sectorul carierei, așa că va urma pentru tine o perioadă în care vei simți nevoia să te afirmi și mai ales să-ți atingi un obiectiv profesional.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, iar dacă vei evita excesele poți să te bucuri de o stare de spirit foarte bună și o energie demnă de invidiat. Zona emoțională te poate copleși dacă refuzi să arăți ceea ce simți.

Horoscop zilnic Capricorn

Dragoste

Azi s-ar putea să fii mai conflictual cu cei din jur și să nu reușești să ajungi la o viziune comună. Nu-ți impune punctul de vedere și caută o cale de mijloc.

Carieră și Bani

Te simți motivat să faci ordine într-o situație profesională, așa că poți să iei un pix și o hârtie și să așterni programul pentru perioada următoare. Dacă te gândești să scoți niște bani din buzunar, fă-o pentru a cumpăra o carte sau pentru a te înscrie la un curs.

Sănătate

Cu Soarele în Fecioară te poți simți mai atras de zona de spiritualitate și dezvoltare personală, așa că nu ezita să cauți să te informezi în aceste privințe. Posibil să vrei să pleci într-o călătorie de relaxare, însă azi nu e momentul să cauți oferte.

Horoscop zilnic Vărsător

Dragoste

Soarele va activa sectorul intimității și al sexualității, așa că în perioada următoare poți duce pasiunea pe culmi înalte, mai ales dacă ai avut o perioadă tensionată în cuplu. Dacă ești singur, poți fi tentat să intri într-o aventură.

Carieră și Bani

Soarele în Fecioară îți va lumina sectorul financiar al banilor deținuți împreună cu alții și te poți preocupa de obținerea unei sume de bani, a unui bun material, a unei moșteniri sau poate depui actele pentru a obține un credit, o pensie, un ajutor financiar.

Sănătate

Nu este chiar cea mai bună zi din punct de vedere al sănătății pentru că te poți simți foarte obosită și foarte copleșită. Te concentrezi greu și ai tendința de a-ți disipa energia în multe direcții.

Horoscop zilnic Pești

Dragoste

Soarele, în tranzitul lui prin zodia Fecioară, va lumina sectorul relațiilor și îți va aduce ocazia să-ți consolideze viața de cuplu, iar dacă ești singur, să începi o nouă relație care se va dovedi de lungă durată.

Carieră și Bani

Cu Soarele în Fecioară perioada care urmează este favorabilă pentru negocieri, pentru a semna noi colaborări și asocieri, pentru a intra în noi parteneriate de afaceri.

Sănătate

Luna traversează zodia ta astăzi și te susține să-ți reechilibrezi starea emoțională, în ciuda tensiunilor care pot să apară cu cei din jur și a unui disconfort pe care-l resimți pe interior.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Care este starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea. Familia Regală Britanică a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Resturile unei rachete abandonate în spațiul cosmic de 15 ani au trecut pe lângă un...