Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 23 iunie 2021. Mercur revine în mers direct în zodia Gemeni

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 23 iunie 2021. Mercur revine în mers direct în zodia Gemeni
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 22/06/2021, 19:04

Horoscopul zilei de 23 iunie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

După trei săptămâni, Mercur își încheie astăzi retrogradarea în zodia Gemeni și ne susține în comunicarea și interacțiunea cu cei din jur, totodată oferindu-ne mai multă claritate mentală și ocazia să ne limpezim gândurile.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 23 iunie 2021

Dragoste

Comunicarea cu cei din jur se îmbunătățește radical, modul de relaționare se schimbă și dacă ai avut neînțelegeri cu vecinii, cu rudele, acum că puteți împăca.

Carieră și bani

Dacă până acum nu te-ai putut concentra nici pe ce-ți spuneau alții, nici pe învățat, nici măcar pe propriile tale idei sau nu ai reușit să-ți faci planuri clare, de azi poți răsufla ușurat că tot acest context confuz se clarifică.

Sănătate

Mercur guvernează și sectorul sănătății tale, iar revenirea sa în mers direct te ajută să te simți mai bine la modul general, dar și să-ți schimbi rutina zilnică și să aduci îmbunătățiri stilului de viață.

Horoscop zilnic Taur – 23 iunie 2021

Dragoste

Mercur este planeta care-ți guvernează iubirea, iar ieșirea sa din retrogradare te va ajuta să vezi mult mai clar un context sentimentaș. Dacă ai avut frământări, neînțelegeri, acestea au toate șansele să se clarifice.

Carieră și bani

Și încă o veste bună vine tot din partea lui Mercur care intră în mers direct în sectorul tău financiar, prin urmare o serie de blocaje și frământări financiare pot lua sfârșit. Vezi mai clar ce trebuie să faci ca să-ți stabilizezi veniturile și pot veni oferte financiare bune. Ești mai creativ și poți scoate bani din talentele personale.

Sănătate

Faptul că Mercur este guvernatorul fericirii tale și își revine în mers direct fără îndoială că va aduce un strop de bucurie, de optimism în viața ta. Gata cu starea posomorâtă! Fă-ți mici capricii și răsfață-te mai mult, dar nu exagera cu cheltuielile în acest sens!

Horoscop zilnic Gemeni – 23 iunie 2021

Dragoste

Tu ai toate motivele de bucurie, dat fiind că Mercur este guvernatorul tău și, în plus, intră în mers direct chiar în zodia ta. Vei observa că relațiile cu cei din jur și modul în care comunicați se va îmbunătăți semnificativ. Mercur îți guvernează sectorul familiei, deci și relațiile cu părinții se pot îmbunătăți.

Carieră și bani

De acum vezi mult mai clar viața ta, personală, relațională, profesională, și poți lua decizii în beneficiul tău. Te vei concentra mai bine pe scopurile tale și poți să aduci schimbări constructive în viața ta. Totodată, niște acte legate de locuință sau niște activități gospodărești se pot înlesni.

Sănătate

Fără îndoială că Mercur ți-a adus stres, agitație interioară, frământări și ai întors situațile cu care te-ai confruntat pe toate părțile (ceea ce nu este rău, dat fiind că ai tendința uneori de  afi prea superficial). Poate ai fost mai irascibil, însă tot acest context se dizolvă și te bucuri de o stare emoțională și psihică mult mai bună.

Horoscop zilnic Rac – 23 iunie 2021

Dragoste

Retrogradarea lui Mercur ți-a readus trecutul în față și probabil că amintirile au fost copleșitoare sau, în alte cazuri, poate ai reluat discuții cu foști parteneri. Ei bine, acum vezi mult mai clar situațiile din trecut și le poți face față cu brio. Te poți împăca cu un frate, o rudă sau un vecin cu care ai fost în conflict.

Carieră și bani

Mercur este chiar guvernatorul comunicării tale și te va susține de acum să te exprimi mai bine, să te faci înțeles de ceilalți, să iei decizii și să negociezi un contract sau să rezolvi o situație legată de acte.

Sănătate

Dat fiind că a retrograd pe o casă a sănătății, posibil să te fi simțit mai agitat, mai nervos și obosit psihic, însă de acum te poți folosi de meditație și orice alte terapii de relaxare pentru a-ți recăpăta energia mentală. Pentru nativii care simt că au nevoie de ajutor, psihologul este cea mai bună variantă acum pentru că se vor vedea mai repede efectele.

Horoscop zilnic Leu – 23 iunie 2021

Dragoste

Mercur revine în mers direct în sectorul prietenilor și-ți ridică un văl de pe ochi astfel că poți să vezi mult mai clar cine îți este cu adevărat alături și cu cine merită să rămâi în contact.

Carieră și bani

Tot Mercur este de bun augur să vezi intențiile reale ale asociaților, ale persoanelor cu care ești implicat într-un proiect. Poți intra într-o perioadă în care popularitatea ta crește. Cum Mercur este guvernatorul sectorului tău financiar nu este exclus să primești o sponsorizare, o finanțare, cineva să investească în planurile tale de viitor.

Sănătate

Odată cu revenirea în mers direct a lui Mercur și tu îți vei reveni la viață…la viața socială. Vei fi mai dornic să socializezi, să interacționezi cu noi persoane și vei ieși mai mult din casă, iar asta te va binedispune.

Horoscop zilnic Fecioară – 23 iunie 2021

Dragoste

Mercur, dat fiind că este chiar guvernatorul tpu, te-a făcut mai închis în tine și chiar mai conflictual cu cei care reprezentau o autoritate în viața ta sau îți impuneau direcții. De acum poți să-ți îmbunătățești nu doar comunicarea cu ceilalți, ci și viața personală, prin mici schimbări aduse.

Carieră și bani

Mercur revine în mers direct în sectorul carierei și va urma o perioadă în care vei vedea mult mai clar care este direcția profesională pe care trebuie să mergi de acum înainte sau vei agea cele mai bune idei și soluții pentru a-ți construi strategii care să te conducă la atingerea unor obiective avute.

Sănătate

Fiind guvernatorul tău, cu siguranță nivelul de stres a fost mai mare, te-ai simți mai agitat și ai fost mai irascibil, însă de acum ai ocazia să te relaxezi mental și poți să te odihnești mai bine.

Horoscop zilnic Balanță – 23 iunie 2021

Dragoste

Mercur este guvernatorul trecutului tău și este foarte probabil ca în perioada de retrogradare să-ți fi adus frământări, amintiri și stări anxioase și melancolice. De astăzi, poți depăși aceste situații și te poți detașa de ceva toxic din viața ta.

Carieră și bani

Cu Mercur în mers direct ai șansa să studiezi, să explorezi noi domenii, să obții sau să te folosești de o diplomă pentru a progresa profesional. Sunt și nativi care pot primi vești despre un job în străinătate.

Sănătate

Dacă visai la o călătorie și se interpuneau fel și fel de obstacole în calea ta, de azi poți să cauți oferte de vacanță. Este o perioadă de relaxare mentală, dar și de evoluție spirituală. O serie de crezuri și concepții pot trece printr-un proces de transformare benefic ție.

Horoscop zilnic Scorpion – 23 iunie 2021

Dragoste

Mercur revine în mers direct în sectorul vieții intime și relația cu partenerul de viață se poate îmbunătăți. Nu ezita să discuți despre lucrurile care vizează viața sexuală, bugetul comun sau despre acele subiecte ascunse, secrete care te-au măcinat.

Carieră și bani

Un context financiar care a întâmpinat blocaje și nemulțumiri până acum, de astăzi se poate rezolva sau tu vei găsi cele mai bune soluții financiare la problemele tale. Poate fi, de asemenea, vorba de un context legat de acte care a fost întârziat.

Sănătate

Odată cu încheierea retrogradării mercuriene viața ta socială se reactivează, iar tu vei avea ocazia să lași în spate frici, dependențe și angoase care te-au măcinat în ultima perioadă. Urmează o perioadă de detașare emoțională.

Horoscop zilnic Săgetător – 23 iunie 2021

Dragoste

Mercur revine în mers direct chiar în sectorul relațiilor tale și te susține să-ți îmbunătățești comunicarea cu partenerul de viață. Acum vei vedea mai clar și dintr-o nouă perspectivă o situație legată de cuplu. Sunt nativi care pot face cereri în căsătorie și nativi care pot depune actele de divorț, în funcție de concluziile trase după acest Mercur retrograd.

Carieră și bani

Relațiile profesionale, cu colaboratorii și partenerii de afaceri, cu colegii de muncă și supriorii se vor îmbunătăți și poți ajunge mai ușor la o cale de mijloc și la un acord. Poți semna contracte profesioanle.

Sănătate

Posibil să fi trecut printr-o perioadă ai stresantă, mai obositoare la nivel mental, însă de astăzi poți răsufla ușurat. Nu ți-ar strica o minivacanță.

Horoscop zilnic Capricorn – 23 iunie 2021

Dragoste

Mercur în mers direct îți îmbunătățește comunicarea cu exteriorul, poate chiar cu persoane aflate în străinătate sau care sunt de altă naționalitate. O serie de convingeri despre viață, de credințe avute se pot schimba de acum.

Carieră și bani

Mercur revine în mers direct în sectorul muncii tale și te ajută să vezi mai clar un context profesional, să vezi ce poți face pentru a-ți crește randamentul și a munci mai eficient. Relațiile colegiale se pot îmbunătăți considerabil.

Sănătate

Tot Mercur este responsabil și cu starea de sănătate actuală și îți poate aduce o reală detensionare, o îmbunătățire semnificativă a stării generală. Poți descoperi remedii foarte bune și eficiente pentru afecțiunile tale. Profită și schimbă-ți stilul de viață cu unul mai sănătos.

Horoscop zilnic Vărsător – 23 iunie 2021

Dragoste

Mercur revine în mers direct în sectorul iubirii tale și te susține să vezi mult mai clar o situație sentimentală și astfel să poți lua o decizie. Interacțiunea cu persoana iubită și copii se va îmbunătăți semnificativ. Dacă erai indecis în privința unei relații, acum totul se clarifică.

Carieră și bani

Mercur te susține să vezi mai clar un context financiar care ți-a adus nemulțumiri în ultima perioadă. Te poți folosi de ajutorul ceilalți, de resursele lor pentru a trece de un moment dificil. În plus, te bucuri de creativitate, inspirație și simț artistic.

Sănătate

Mercur în mers direct prin Gemeni îți readuce pofta de viață și bucuria în suflet. Ai ocazia să te dedici mai mult pasiunilor tale și să dezvolți un hobby. Răsfață-te și bucură-te de micile plăceri ale vieții. Ia-ți o scurtă vacanță.

Horoscop zilnic Pești – 23 iunie 2021

Dragoste

Mercur revine în mers direct în sectorul familiei și al locuinței și te poate ajuta să-ți îmbunătățești comunicarea cu familia, să te împaci cu părinții dacă ai fost în conflict. O situație ce ține de casă, poate de acte patrimoniale se poate rezolva, de asemenea. Mercur este guvernatorul vieții de cuplu și de acum te poate ajuta să rezolvi neînțelegerile cu partenerul și să vezi mai clar o situație sentimentală.

Carieră și bani

Comunicarea cu colegii de muncă sau cu colaboratorii, cu cei cu care interacționezi profesional se poate îmbunătăți și puteți rezolva neînțelegerile avute și chiar puteți reuși să ajungeți la un acord comun pentru viitor.

Sănătate

Mercur ți-a răscolit destul de mult starea emoțională și de acum te poți liniști, însă vei reuși dacă ai depistat care sunt minusurile care te țin ancorat în trecut. Poți depăși niște traume mai vechi, poate chiar din copilărie.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Un traseu popular din Barcelona, șters de pe Google și Apple Maps din cauza turiștilor...