Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 26 octombrie 2021. Racii sunt prea emoționali

Publicat: 26/10/2021, 00:00

Horoscopul zilei de 26 octombrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna traversează astăzi zodia rac și ne încarcă cu emoție, sensibilitate, intuiție și mai multă nevoie de siguranță interioară, nevoie de a sta acasă și alături de cei dragi, de a ne preocupa de sarcini gospodărești.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Azi ar trebui să te dedici mai mult celor dragi, să petreci timp cu familia, să faci ordine prin casă, chiar dacă nu ești în cea mai bună dispoziție emoțională. Nu este exclus ca partenerul de viață să-ți reproșeze că nu acorzi suficient timp căminului. Evită să te lași afectat de tot ceea ce se petrece în jurul tău.

Horoscop zilnic Taur

Este o zi bună pentru discuții salariale, negocieri, pentru a învăța sau a susține un interviu, o ședință. Chiar dacă lucrurile nu ies chiar așa cum îți dorești tu, vei avea capacitatea de a echilibra situația. Pe de altă parte, evită discuțiile în contradictoriu cu colegii. În cuplu se pot lămuri anumite situații, însă de preferat în prima parte a zilei.

Horoscop zilnic Gemeni

S-ar putea ac astăzi să fii nevoit să faci unele cheltuieli, iar acestea să fie mai mari decât te-ai fi așteptat tu. Cel mai probabil va fi vorba de cheltuieli pentru copii sau pentru a-i face un cadou persoanei iubite. Unii nativi pot fi mai tentați să cheltuie bani pe un răsfăț de moment, însă speculațiile financiare sunt de evitat.

Horoscop zilnic Rac

Luna trece prin zodia ta și te susține emoțional. Te poți liniști mai ușor, poți ajunge la pacea interioară de care atât ai nevoie, însă către seară s-ar putea să apară tensuni și discuții în contradictoriu cu familia. Ești mai sensibil, mai emotiv și mai intuitiv și ține cont că poți fi rănit mai ușor de vorbele neatente ale altora.

Horoscop zilnic Leu

S-ar putea să fii mai sensibil astăzi și să pui la suflet cuvintele celor din jur, să te lași afectat de unele informații sau zvonuri pe care le auzi. Starea de sănătate este bună, te simți bine în pielea ta și poți să-ți dai seama că ai puterea de a depăși ceva din trecut, o situație mai veche care era apăsătoare. Seara odihnește-te devreme.

Horoscop zilnic Fecioară

Este o zi perfectă să te vezi cu prietenii, să faci înttruniri chiar și în online și să stați de povești, însă ține cont că poți pune foarte ușor la suflet niște glume pe care le fac aceștia. Totodată, s-ar putea ca unele neînțelegeri apărute acum să strice armonia în anturaj. Nu te grăbi să investești bani într-un proiect.

Horoscop zilnic Balanță

Luan trece prin sectorul carierei tale și te poate face mai autoritar, mai dornic să iasă totul ca tine și, implicit, această atitudine poate aduce tensiuni cu superiorii. Fă un efort și menține-ți diplomația și vei face față provocărilor. Pe de altă parte, evită să cheltuiești bani pe fond emoțional.

Horoscop zilnic Scorpion

Este o zi bună să-ți demonstrezi niște convingeri și credințe, să vezi dintr-o altă persectivă o situație de viață și să te bucuri de mai multă încredere în tine, în sistemele de valori și tiparele de gândire. Ai intuiție, ești sensibil, dar încearcă să nu pui la suflet tot ce se petrece în jurul tău și nici să nu lași unele gânduri să te întristeze.

Horoscop zilnic Săgetător

Ai toate șansele astăzi să activezi temeri mai vechi, poate temeri legate de o pierdere financiară sau emoțională și dependențele tale se pot activa. Evită să cazi pradă unui viciu și să te întorci prea mult în trecut sau să intri în relații ascunse, cu atțât mai mult cu cât faci parte dintr-un cuplu solid.

Horoscop zilnic Capricorn

Luna trece prin sectorul relațiilor tale și te stimulează să intri mai mult în contact cu cei din jur, să discuți cu partenerul de vaiță sau să discuți termenii unui contract, fără a lua însă și o decizie finală. Ține cont că pot să apară discuții în contradictoriu cu superiorii și nivelul de stres profesional poate crește.

Horoscop zilnic Vărsător

Azi ai mai mult spor la muncă și ești mai motivat să-ți termini toate sarcinile de pe listă. Cu toate astea, deși starea de sănătate este bună, ai grijă la tendința de a te obosi. De asemenea, ai grijă și la discuțiile cu colegii sau superiorii pentru că pot fi tensionate. Oricum, vei face față cu brio provocărilor de azi.

Horoscop zilnic Pești

Luna trece prin sectorul tău sentimental și te stimulează la trăiri afective puternice, dar acestea vor fi presărate cu păreri de rău, cu momente de regret și chiar confuzie. În cuplu poți da naștere tensiunilor, iar dacă vei flirta cu cineva astăzi, nu te aștepta ca lucrurile să aibă o finalitate sau să se transforme în ceva serios.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Ce au descoperit anchetatorii în mașina presupusului criminal din Orhei. Polițiștii au luat în calcul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Statele Unite ale Americii pregătesc un pachet de arme de 1 miliard de dolari pentru...