Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 decembrie 2021. Fecioarele pot căuta un fost partener

Publicat: 28/12/2021, 06:00
Actualizat: 28/12/2021, 09:39

Horoscopul zilei de 28 decembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi are loc o conjuncție între planeta iubirii, Venus, aflată în retrogradare în zodia Capricorn, și planeta comunicării, Mercur, context care ne poare stimula să căutăm persoane din trecutul nostru, cu care am avut o relație sentimentală, dar și financiară, profesională sau de altă natură.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dacă lucrezi astăzi, este o zi bună să rediscuți termenii și condițiile unei colaborări. Posibil chiar să renegociezi un contract profesional important. Pe de altă parte, nu este exclus ca un fost angajator sau fost partener de afaceri să te caute pentru a relua colaborarea. În plan sentimental, poți fi tentat să cauți un fost partener sau să redeschizi niște subiecte de dialog mai vechi, dar foarte importante pentru viitorul relației.

Horoscop zilnic Taur

Astăzi îți vei susține cu tările principiile și convingerile de viață și nimeni nu va reuși să aibă suficiente argumente să te combată. Poți analiza și reanaliza o situație financiară, salarială. Pe de altă parte, cineva de peste hotare sau care se află la distanță te poate surprinde cu un mesaj. Și tu poți fi tentat să reiei o astefl de legătură sau chiar să-ți faci bagajele și să pleci într-o călătorie pentru a te întâlni cu cineva pe care nu l-ai mai văzut de multă vreme.

Horoscop zilnic Gemeni

Pentru tine, această conjuncție poatet reactiva subiecte mai sensibile în cuplu, de natura suspiciunilor, geloziilor și s-ar putea să discuți pe tema unei infidelități a partenerului. Pe de altă parte, s-ar putea ca banii, investițiile comune sau poate cheltuielile partenerului să fie cele care aprind discuții intense în cuplu. Mulți nativi vor încerca să reducă din cheltuielile pe distracții.

Horoscop zilnic Rac

Conjuncția de astăzi îți poate aduce renegocieri profesionale, reluarea unor discuții legate de condițiile unui contract, iar în viața de cuplu poate readuce în actualitate subiecte mai vechi, dar necesare pentru viitorul relației. Unii nativi pot fi căutați de foști parteneri. Atebție la slăbiciunile sentimentale care pot aduce necazuri ulterior.

Horoscop zilnic Leu

Din nou sectorul muncii și sănătății tale este activat de aspecte. Această conjuncție poate aduce unor nativi reluarea unor disccuții profesionale, poate legate de sarcini și program, iar altor nativi le poate aduce o revenire la un fost loc de muncă. Nu este deloc exclus să te caute un fost angajator. Este un moment bun pentru decizii legate de îmbunătățirea stilului de viață.

Horoscop zilnic Fecioară

Conjuncția dintre Venus retrogradă și Mercur, guvernatorul tău, se petrece în sectorul iubirii tale, prin urmare s-ar putea să te stimuleze să cauți pe cineva din trecut sau poate o fostă mare iubire te va cputa pe tine. Oricum ar fi, de preferat este să-ți reanalizezi serios principiile pe baza cărora intri în noi relații. Ziua este favorabilă exprimării sentimentelor în cazul nativilor care au relații fericite.

Horoscop zilnic Balanță

În familie se pot aborda subiecte mai delicate, se pot readuce în discuție teme care se voiau uitate sau care se credeau integrate. S-ar putea să fie vorba de reluarea unor discuții pe teme patrimoniale sau pur și simplu de rememorarea unor amintiri, mai ales amintiri dureroase, legate de persoane care nu mai există în prezent în familie.

Horoscop zilnic Scorpion

Dacă astăzi lucrezi, atunci folosește-te de acest context pentru a renegocia termeni și condiții într-o colaborare. Oricum, este o zi în care se pot relua eme de discuție importante și nu este exclus ca un fost partener să te caute sau tu să fii tentat să reiei un dialog cu cineva din trecut. Nu te grăbi, în schimb, să faci noi negocieri.

Horoscop zilnic Săgetător

Dacă aștepți o sumă de bani să-ți intre în conturi, poate chiar o datorie. S-ar putea ca astăzi să se petreacă minunea. Este o zi bună să pui în practică niște idei financiare pe care le abandonasei. Totodată, se pot rediscuta condiții salariale sau legate de comisioane. În alte cazuri, este vorba de reorganizarea bugetului comun cu partenerul de viață și de reluarea unor discuții pe tema cheltuielilor.

Horoscop zilnic Capricorn

Conjuncția dintre Venus retrograd și Mercur se petrece chiar în zodia ta și te poate stimula în mai multe direcții. Una dintre ele ar fi să cauți o persoană din trecut și să reiei un dialog. Altă direcție te poate stimula la reevaluări serioase privind viața ta personală și, implicit, la decizii care să implice niște schimbări majore.

Horoscop zilnic Vărsător

S-ar putea ca astăzi să fii tentat să dezgropi niște amintiri, să cauți foști parteneri, să te interesezi despre o fostă mare iubire. Dacă în perioada aceasta nu te-ai simțit în largul tău sau ai simțit că se repetă niște situații, de preferat ar fi să discuți cu psihoterapeut sau cu o persoană care este de încredere și cel puțin te poatea sculta. Ai nevoie să te descarci.

Horoscop zilnic Pești

Cum Mercur este guvernatorul relațiilor tale, nu este deloc exclus să fii tentat să cauți un fost partener sau poate să te gândești intens la o fostă relație. Sunt și nativi care revin asupra unei negocieri profesionale, dar și nativi care încă mai au ceva de împărțit cu un fost soț/soție. De asemenea, îți poți revizui niște planuri pe care ți le-ai făcut în cuplu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Regula care NU îți dă voie să circuli cu mașina. E OBLIGATORIU conform Codului Rutier...
Schimbări pe piața imobiliară. Investițiile, reglementate printr-o lege nouă
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Un traseu popular din Barcelona, șters de pe Google și Apple Maps din cauza turiștilor...