Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2020. Capricornii au nevoie de stabilitate în viața sentimentală

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2020. Capricornii au nevoie de stabilitate în viața sentimentală
Nu rata horoscopul oferit de astrologul Mădălina Manole, exclusiv pe Gândul.ro!
Publicat: 28/11/2020, 10:32

Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna traversează și astăzi zodia Taur, poziție din care ne aduce mai mult simț practic, nevoia de stabilitate, mai ales în relații și financiar, două sectoare destul de zguduite în aceste zile. Tot azi Luna va face un aspect de susținere cu Neptun retrograd din zodia Pești și ne poate aduce o mai mare doză de sensibilitate, imaginație, dar și confuzie.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 28 noiembrie 2020

Dragoste

Sunt amintiri și frământări pe care le resimți acum mai puternic și nu vei ști care este cea mai bună variantă pentru a le dizolva și a le depăși, de aceea poate ar fi mai bine să te gândești de două ori înainte de a lua o decizie.

Carieră și bani

Nu te avânta să faci cheltuieli prea mari pentru că s-ar putea să fie vorba de un impuls emoțional și nu de o necesitate și ai mai multă grijă să fii la zi cu toate plățile, ratele, taxele.

Sănătate

Ai nevoie să te pui în valoare mai mult, să te preocupi de talentele tale. Faptul că nu poți face asta îți crează o stare de îngrijorare și agitație.

Horoscop zilnic Taur – 28 noiembrie 2020

Dragoste

Posibil să ai parte de dialoguri cu prietenii care să-și schimbe starea de spirit. Relațiile sunt încă agitate, tensionate, neclare.

Carieră și bani

Te dedici unui proiect, iar dacă are legătură cu zona de creație ai putea chiar să aduci îmbunătățiri, să ai idei artistice, să oferi mai multă sensibilitate.

Sănătate

Cu Luna în zodia ta, te simți mai echilibrat și începi să-ți recâștigi echilibrul emoțional afectat zilele acestea. Ai mai multă nevoie de a te preocupa de tine.

Horoscop zilnic Gemeni – 28 noiembrie 2020

Dragoste

Îți revin în minte pasaje din trecut, amintiri și gânduri care te conduc la fel și fel de concluzii. Staea de interiorizare pe care o resimți astăzi te poate ajuta să meditezi mai mult la ceea ce este cu adevărat important pentru tine.

Carieră și bani

Sunt contexte profesinale la care visezi și cărora îți dorești să le dai încredere. Poți avea idei sclipitoare, însă îți va lipsi încrederea să le pui în practică.

Sănătate

Nu te simți în apele tale și ai nevoie de mai multă odihnă mentală. Pune-ți mintea pe pauză dedicându-te cititului sau altor activități care o țin ocupată.

Horoscop zilnic Rac – 28 noiembrie 2020

Dragoste

Nevoia de a fi înconjurat de prieteni este mare și azi s-ar putea să le dedici mult timp și multă atenție. Poți primi sfaturi din partea acestora care să te liniștească.

Carieră și bani

Un proiect personal sau de grup îți captează atenția. Ai idei bune despre cum să-l dezvolți și să-l pui în practică.

Sănătate

Azi începi să te simți mai bine și să-ți recapeți forțele interioare. Ești mai preocupat de modul în care arăți și poți face mici schimbări menite să te înveselească.

Horoscop zilnic Leu – 28 noiembrie 2020

Dragoste

Relațiile pasionale, intime sunt mai intense și ai tendința de a te lăsa purtat cu ușurință într-o aventură sentimentală.

Carieră și bani

Tânjești după admirația celorlalți, după popularitatea de care te-ai bucurat cândva și acest context te poate stimula să-ți pui fel și fel de întrebări astfel încât să vezi ce poți reconstrui. Poți avea viziuni și idei despre cum să-ți clarifici un context legat de bunuri materiale.

Sănătate

Recapeți mare parte din liniștea interioară care ți-a fost zbuciumată în ultimele zile. Dacă te vei analiza atent, vei observa că sunt transformări care se petrec în interiorul tău și care au rolul de a te ajuta în evoluție.

Horoscop zilnic Fecioară – 28 noiembrie 2020

Dragoste

Este o zi bună să porți discuții cu partenerul și să încercați să clarificați idealurile pe care le aveți împreună, să vedeți dacă există o viziune de viitor, să discutați pe baza principiilor de viață și convingerilor pe care le aveți.

Carieră și bani

Curiozitatea de care dai dovadă te poate stimula să înveți lucruri noi, să pui în practică o dorință de a studia ceva nou pentru a progresa profesional.

Sănătate

Te bucuri de o stare bună de sănătate. Ai energie interioară, forță mentală și putere de vindecare. Îți poți descoperi vulnerabilități pe care să le tratezi prin gândire pozitivă.

Horoscop zilnic Balanță – 28 noiembrie 2020

Dragoste

Nevoia de intimitate, de apropiere trupească și sufletească de partener este mare. Este o zi bună să faceți ceva diferit, să vă ocupați de o activitae nouă împreună.

Carieră și bani

Sunt discuții financiare, fie legate de banii în comun în cuplu, de cheltuieli, fie legate de un bun material care pot scoate la iveală unele soluții, poate o altă perspectivă asupra contextului.

Sănătate

Azi ar fi de preferat să te odihnești mai mult și să eviți să te implici în activități obositoare. Dedică-te unei pasiuni, mai ales dacă este creativă și te stimulează să-ți pui în practică simțul artistic.

Horoscop zilnic Scorpion – 28 noiembrie 2020

Dragoste

Cu Luna în tranzit prin sectorul relațiilor, nevoia de liniște, de stabilitate în cuplu este mare, mai ales după o perioadă care te-a luat pe nepregătite. Poți să-ți exprimi mai ușor sentimentele, iar dacă ești singur poți să cucerelti pe cineva sau cel puțin să fii mai dornic să te apropii sentimental de cineva.

Carieră și bani

Este o zi bună să analizezi un contract, să vii cu idei noi și să porți dialoguri cu partenerii de afaceri. Dat fiind că este weekend, poți doar trasa niște idei care să te ajute în restabilirea unui contract.

Sănătate

Încearcă să te dedici acelor activități care te distrează și nu ezita să ieși din rutină alături de partener.

Horoscop zilnic Săgetător – 28 noiembrie 2020

Dragoste

Te preocupi de casă și familie, nu de activități concrete, cât de planuri. Poate iei în calcul o reamenajare sau poate planifici o reuniune cu cei dragi.

Carieră și bani

Te dedici cu mult spor unor activități pe care le-ai amânat sau care nu au ieșit așa cum îți doreai tu. Azi dai dovadă de mult simț practic.

Sănătate

Starera de sănătate este bună, însă nevoia de liniște, de odihnă și relaxare este mare. Ai putea să faci unele schimbări legate de program pentru a te bucura de acestea mai mult.

Horoscop zilnic Capricorn – 28 noiembrie 2020

Dragoste

Nevoia de a te liniști din punct de vedere sentimetal este mare, mai ales că ai avut o perioadă destul de bulversantă. Comunicarea pote fi un atu al zilei de care poți profita.

Carieră și bani

Azi te dedici mai mult zonei creative și artistice, însă nu de plăcere, ci în cadrul unui proiect, unui plan pe care-l ai.

Sănătate

Nevoia de a te distra, de a ieși din monotonie, poate chiar de a face o scurtă plimbare, excursie este mare și s-ar putea să-i dai curs.

Horoscop zilnic Vărsător – 28 noiembrie 2020

Dragoste

Cei dragi îți sunt aproape și puteți perece momente mai liniștite față de zilele trecute, puteți ajunge chiar la viziuni comune. Posibil să vii cu un ajutor, prijin financiar pentru cineva din familie.

Carieră și bani

Preocupările tale sunt strict legate de locuință și astăzi și vei lăsa orice altceva pe loc secund. Poți avea intuiție sau cel puțin idei financiare bune, poți face o investiție pentru casă sau pentru sufletul tău.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate. Uranus, planeta care te guvernează, se desparte de aspectele tensionate și asta îți va aduce și ție mai mult liniște.

Horoscop zilnic Pești – 28 noiembrie 2020

Dragoste

Comunicarea poate fi un atu al zilei, mai ales dacă ai de clarificat ceva din trecut. Ultima perioadă a venit cu fel și fl de surprize, iar azi ai ocazia de a le lămuri.

Carieră și bani

Este o zi bună pentru negocieri și pentru împăcări, pentru restabilirea unor termeni și condiții. De asemenea, dacă ai de învățat, de susținut un examen, interviu, azi vei face față cu brio.

Sănătate

Ești mai sensibil decât de obicei, mai emotiv, empatic, dar și mai confuz în ceea ce privește luarea unei decizii practice. Ai, în schimb, imaginație și simț creativ.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Cel mai căutat fugar american, prins în Piața Sf. Petru din Vatican