Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 mai 2021. Gemenii se afirmă

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 mai 2021. Gemenii se afirmă
Horoscopul zilei de 29 mai 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate / Sursă FOTO: Shutterstock
Publicat: 29/05/2021, 11:04

Astăzi se formează la grad perfect conjuncția dintre Venus, planeta iubirii și a banilor, și Mercur, planeta comunicării și rațiunii, în zodia Gemeni. Acest context vorbește despre creativitate, inspirație și exprimare artistică. Pe de altă parte, ne pot veni idei financiare bune, însă trebuie să avem grijă la superficialitatea cu care le analizăm, mai ales că Mercur este staționar și se pregătește de retrogradare. În plan sentimental, conjuncția de astăzi ne stimulează la dialog, implicit la flirt, la împăcare și la armonizarea relațiilor.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 29 mai 2021

Dragoste

Conjuncția de astăzi te susține foarte mult în comunicarea în cuplu, dat fiind că Venus îți guvernează relațiile. Poți lămuri situații, te poți împăca și îți poți exprima mai ușor sentimentele.

Carieră și bani

Azi ai o mare putere de convingere asupra celorlalți, așa că o poți folosi pentru negocieri. Relațiile profeisonale sunt foarte bine susținute din punctul de vedere al dialogului.

Sănătate

S-ar putea să faci o deplasare astăzi, poate o vizită la rude sau poate te întâlnești cu prieteni pe care nu i-ai mai văzut de multă vreme. Unii nativi planifică o vacanță.

Horoscop zilnic Taur – 29 mai 2021

Dragoste

Cum Venus este guvernatoarea ta, azi vei fi foarte expresiv și vei comunica mult mai ușor ceea ce simți. Profită și fă o declarație de dragoste.

Carieră și bani

Conjuncția de astăzi se formează chiar în sectorul tău financiar și îți pot veni idei bune despre cum să-ți crești veniturile, poate chiar și oferte, însă analizează-șe cu mare atenție.

Sănătate

Pune-ți talentele în valoarea mai mult, mai ales dacă acestea țin de zona artistică, pentru că vei simți o mare bucurie interioară. O întâlnire cu un prieten te poate bucira nespus.

Horoscop zilnic Gemeni – 29 mai 2021

Dragoste

Pe lângă faptul că Venus este planeta iubirii, în astrograma ta solară este și guvernatoarea sectorului iubirii, iar astăzi face această remarcabilă conjuncție cu Mercur, guvernatorul tău, în zodia ta. Este fără îndoială momentul să-ți exprimi sentimentele, să stai de vorbă cu persoana iubită despre ceea ce-ți dorești, să te împaci cu trecutul și chiar cu persoane cu care ești certat.

Carieră și bani

Imaginația ta escaladează astăzi cele mai înalte culmi, ești creativ și foarte expresiv, mai ales în zona artistică. Evită, totuși, să crezi toate promisiunile financiare pe care le vei auzi astăzi.

Sănătate

Azi te bucuri mai mult de lucrurile frumoase din viața ta și ești dornic de a stabili armonia cu cei din jur. Îți pasă de felul în care arăți și poți aduce unele îmbunătățiri fizice.

Horoscop zilnic Rac – 29 mai 2021

Dragoste

Cuma această conjuncție de astăzi se petrece în sectorul trecutului, nu este deloc exclus să ai parte de amintiri care te încolțesc, de nemulțumiri și regrete, însă este un moment de vindecare, de revelație și eliberare de tot ce te doare și te ține acorat în trecut.

Carieră și bani

Lasă deoparte orice activitate, dacă nu lucrezi astăzi, și dedică-ți timp ție și dialogului cu propria ta persoană.

Sănătate

S-ar putea să descoperi remedii eficiente dacă te confrunți cu o problemă de sănătate mai veche sau poate remedii de ameliorare a unei afecțiuni cronice. Atebție la agitația mentală. Încearcă să te odihnești mai mult.

Horoscop zilnic Leu – 29 mai 2021

Dragoste

Conjunția dintre Venus și Mercur îți activează pofta de a ieși din casă, de a te întâlni cu prietenii. Te poți împăca cu o persoană apropiată.

Carieră și bani

Este o zi foarte bună să-ți faci planuri de viitor și s-ar putea ca din vorbă în vorbă chiar să ți se propună un proiect sau să primești sfaturi despre cum să-ți conduci la succes un proiect.

Sănătate

Fă mișcare astăzi, plimbă-te, întâlnește-te cu oamneii dragi și setează-ți aspirații înalte, dar realiste.

Horoscop zilnic Fecioară – 29 mai 2021

Dragoste

Mercur este guvernatorul tău și această conjuncție te poate ajuta să te exprimi mai mult în zona sentimentală, poate chiar să te împaci cu cineva drag. Oricum, vei căuta echilibrul în relații.

Carieră și bani

Conjuncția se petrece în sectorul carierei tale și te va ajuta foarte mult să-ți dai seama ce trebuie să faci pentru a-ți îmbunătăți situația profesională. Poți avea idei bune despre cum să-ți atngi niște obiective.

Sănătate

Azi te vei relaxa mult dacă vei sta de vorbă cu cei din jur. Lasă deoparte grijile, tsresul și orice alt context care-ți agită mintea sau te ține în priză și relaxează-te. Preocupă-te mai mult de imaginea ta.

Horoscop zilnic Balanță – 29 mai 2021

Dragoste

Venus este guvernatoarea ta și această conjuncție de astăzi poate veni cu unele revelații sentimentale, poți să-ți dai seama de anumite situații care trebuie schimbate, de prejudecăți și tipare adoptate.

Carieră și bani

Poți să-ți faci planuri de viitor, să faci strategii de atingere a unor obiective, însă multe dintre aspirațiile tale se pot adeveri dacă vei schimba niște princiăii și concepții care te țin în loc. Unii nativi pot decide să se înscrie la un curs sau să exploreze mai mult un domenii care le-a trezit curiozitatea.

Sănătate

Este o zi bună să planifici o călătorie sau poate chiar să fugi într-o minivacanță. Oricum, relaxează-te citind o carte, urmărind un serial.

Horoscop zilnic Scorpion – 29 mai 2021

Dragoste

Pe lângă faptul că Venus este planeta iubirii, este și guvernatoarea relațiilor tale, iar aspectul astrologic de astăzi te susține foarte mult să porți discuții în cuplu despre bani, buget comun, viață intimă. Ești mai declarativ cu sentimentele tale, dispus să lași de tine și cauți armonia în relație.

Carieră și bani

Poți avea parte de discuții cu cei cu care desfășori activități comune, poate chiar cu colaboratorii, însă nu te lăsa prea mult influențat de ceea ce îți spun aceștia.

Sănătate

Poți încerca astăzi să te detașezi de niște frici financiare, să scapi de unele angoase, dependențe emoționale sau financiare care-ți trezesc demonii interiori. Încearcă să vezi ce te sperie, de fapt.

Horoscop zilnic Săgetător – 29 mai 2021

Dragoste

Conjuncția Venus-Mercur se petrece chiar în sectorul relațiilor tale, prin urmare te susține să stai de vorbă mai mult cu partenerul de viață, să rezolvați neînțelegeri și să reașterneți armonia în cuplu. Nu ar strica o declarație de dragoste. Cei singuri pot fi atrași de noi persoane.

Carieră și bani

Tot această conjuncție poate veni și cu beneficii profesionale, mai ales dacă ai de discutat niște termeni contractuali sau de făcut o negociere. Oricum, toată atenția ta este canalizată asupra câștigurilor financiare.

Sănătate

Ai putea să dedici măcar jumătate din zi pentru a te bucura de compania persoanei iubite, mai ales dacă în ultimul timp au fost neînțelegerei.

Horoscop zilnic Capricorn – 29 mai 2021

Dragoste

Pe lângă faptul că Venus este planeta iubirii, în astrograma ta solară îți guverneză chiar sectorul sentimental, prin urmare conjuncția de astăzi te susține să te exprimi mai ușor, să vorbești despre ceea ce simți. Este o zi bună să-ți rearmonizezi viața de cuplu și relația cu copiii prin dialog.

Carieră și bani

Conjuncția Venus-Mercur se petrece în sectorul muncii tale și te face foarte creativ, mai ales dacă lucrezi în domeniul artistic. Este o zi foarte bună să descopri cum să faci lucrurile după bunul tău plac și să obții rezultatele dorite.

Sănătate

Poți discuta despre problemele de sănătate sau poate afli un tratament bun pentru a depăși o neplăcere pe care o ai. Oricum este o zi pe care ar trebui să ți-o dedici din toate punctele de vedere.

Horoscop zilnic Vărsător – 29 mai 2021

Dragoste

Conjuncția Venus-Mercur se petrece chiar în sectorul iubirii tale și te face mai dornic de flirt, având totodată toate șansele să cucerești pe cine-ți dorești. Dacă ai deja o relație, este un moment bun pentru împăcare, armonizare prin dialog, rezolvarea neînțelegerilor. Puteți discuta despre copii, iar adcă ești deja părinte, te poți apropia mai ușor de nevoile copiilor.

Carieră și bani

Ești foarte creativ, te exprimi cu ușirință, ai inspirație, iar dacă lucrezi într-un domeniu artistic poți face adevărate minuni.

Sănătate

Bucură-te de viață, dă frâu liber pasiunilor și hobby-urilor și profită de contextul astrologic pentru a face ceea ce-ți place cu adevărat.

Horoscop zilnic Pești – 29 mai 2021

Dragoste

Relațiile de familie par a se îmbunătăți, iar conjuncția de astăzi te susține foarte mult să discuți cu cei dragi, să fii mai iertător și mai îngăduitor. Se pot rezolva multe neînțelegeri.

Carieră și bani

Astăzi nici măcar nu ar trebui să existe în vocabularul tău cuvântul muncă, decât dacă este vorba de confortul casei tale și te dedici curățeniei sau redecorării.

Sănătate

Conjuncția Venus-Mercur te susține să-ți îmbunătățești starea emoțională, să înțelegi niște trăiri interioare apăsătoare și chiar să vindeci ceva din trecut ce te frământa în urma acestor conștientizări pe care le poți avea.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut...
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Rusia amenință România și spune că monitorizează Baza Kogălniceanu: Întărirea NATO în Europa de est...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Ai văzut-o? Copilă de doi ani dispărută în Serbia, căutată pe teritoriul României. Autoritățile fac...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Cum merge Duster 2024 în off-road? Test REAL cu noul SUV românesc – VIDEO
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Putin CUTREMURĂ Europa! Ce țări poate ATACA Rusia: E legitim
Ouăle vopsite din supermarketuri, contaminate
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Imagini tulburatoare! Andreea Morega, condusă pe ultimul drum de sute de oameni și un sobor...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată că sărăcia poate accelera îmbătrânirea creierului