Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2020. Peștii își recapătă pofta de viață

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2020. Peștii își recapătă pofta de viață
Nu rata horoscopul zilei, realizat de astrologul Mădălina Manole, exclusiv pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay.com)
Publicat: 29/11/2020, 08:20
Actualizat: 29/11/2020, 13:58

Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi iese din retrogradare, după aproximativ jumătate de an, în zodia Pești, Neptun, planeta viselor și a iluziilor, întocmai guvernatoarea semnului. Acest context astrologic va aduce o mai mare visare, iluzionare, dar totodată, ne va oferi mai multă sensibilitate și empatie, emotivitate și altruism. Vom avea ocazia să vedem dintr-un alt unghi o situație de viață care corespunde sectorului unde se află Neptun. La modul general, ne vom elibera de frici, anxietăți, vicii și obsesii.

Cel mai mult vor resimți acest aspect nativii din zodia Pești sau care au ascendentul în Pești, dar și cei care îl au pe Neptun în astrograma natală în aspecte importante cu planetele personale: Soare, Lună, Marte, Mercur și Venus.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 29 noiembrie 2020

Dragoste

S-ar putea să te confrunți cu unele sentimente de vinovăție, să vezi o situație dintr-o altă perspectivă și să te necăjească, să te frământe. Dacă te simți vinovat de ceva, nu ezista să-ți ceri iertare, deși în prima etapă nu vei simși să o faci.

Carieră și bani

Viziunile tale legate de un proiect creativ, social, de comunicare, se pot schimba acum și poți resimți unele nemulțumiri, însă vei avea și soluții la toate.

Sănătate

Vei simți o îmbunătățire a stării de spirit, un entuziasm interior. O serie de temeri, stări de anxietate, agitație mentală, stări depresive și chiar obsesii se vor dizolva acum, mai ales fricile legate de starea de sănătate. Ai șansa să te vindeci apelând la spiritualitate, credință, homeopatie și orice altă ramură care ține de mental, de subconștient.

Horoscop zilnic Taur – 29 noiembrie 2020

Dragoste

Relațiile de prietenie se îmbunătățesc și simți mai mult nevoia de a petrece timp cu cei dragi, de a te axa și pe nevoile lor, de a-ți reactiva viața socială.

Carieră și bani

Revenirea lui Neptun în mers direct poate aduce o nouă perspectivă asupra unui proiect în care ești implicat. Pot veni soluții pe cale intuitivă și poți avea idei bune, chiar dacă pot părea utopice, irealizabile.

Sănătate

Nevoia de acțiuni umanitare este mare și de aici îți poți reîncărca și bateriile. Totuși, nu fac excese financiare. Decât să dai un ban, mai bine oferi un ajutor înțelept, poate chiar îi înveți pe ceilalți ceva din ceea ce tu știi.

Horoscop zilnic Gemeni – 29 noiembrie 2020

Dragoste

Ești mai dornic de stat la povești cu prietenii, de purtat discuții filozofice și chiar poți face strategii, planuri cu aceștia.

Carieră și bani

Neptun în mers direct în sectorul carierei îți schimbă o viziune profesională. Posibil ca toate nemulțumirile resimțite până acum să te ajute să iei o decizie majoră de schimbae a direcției, însă nu face pasul acum.

Sănătate

Ești destul de responsabil cu privire la sănătatea ta și nu faci excese. Ai în continuare nevoie de odihnă și relaxare, mai ales că îți circulă fel și fel de gânduri prin minte.

Horoscop zilnic Rac – 29 noiembrie 2020

Dragoste

Principiile, valorile morale, idealurile și convingerile tale se vor schimba și vei avea ocazia să le dai o altă formă. Te poți gândi intens la un context din trecut.

Carieră și bani

Fristrările și nemulțumirile pe care le-i simți în plan profesional pot găsi acum o soluție, nu neapărat și o rezolvare rapidă. S-ar putea să vezi dintr-un alt unghi ideea de a învăța ceva,de a studia și astfel de a te dezvolta pe o direcție profesională nouă.

Sănătate

Sunt gânduri legate de sănătate care te sperie, însă acum ai șansa să le vezi dintr-un alt unghi și să le acorzi mai puțină credibilitate. Tendința de a visa este mare.

Horoscop zilnic Leu – 29 noiembrie 2020

Dragoste

Se poate reaprinde pasiunea, romantismul în viața intimă și poți da frâu liber mai ușor unor dorințe sexuale. Atenție la tensiunile cu partenerul care pot pleca de la bani, de la cheltuielile comune.

Carieră și bani

Situația unor bunuri materiale, credite, asigurări, moșteniri reintră în vizorul tău și poți avea acum o nouă perspectivă. Poate îți vin idei mai înțelepte despre cum să le administrezi.

Sănătate

A fost o perioadă în care fricile tale au atins cote înalte, însă de acum le vei vedea dintr-un alt unghi și asta te poate ajuta să le dizolvi, să le acorzi mai puțină importanță.

Horoscop zilnic Fecioară – 29 noiembrie 2020

Dragoste

Neptun iese din retrogradare întocmai în sectorul relațiilor de lungă durată și-ți aduce o nouă viziune asupra vieții de cuplu. Susține-ți mai mult partenerul, dă dovadă de mai multă empatie și solidaritate.

Carieră și bani

Neptun are influență și asupra relațiilor parteneriale și ar fi de preferat să asculți și ceea ce au ceilalți de zis, să fii mai solidar cu cei cu care ai colaborări și parteneriate. Poate reanalizezi un contract.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă poți avea tendința de a căuta prea mult în profunzimea lucrurilor și acest răscolit de contexte, de idei te poate indispune.

Horoscop zilnic Balanță – 29 noiembrie 2020

Dragoste

Posibil să începi să simți neliniști cu privire la viața sentimetală, la o poveste nou începută, și să nu le găsești o explicație clară.

Carieră și bani

Neptun revine în mers direct în sectorul muncii și te va ajuta să ai o nouă perspectivă asupra modului în care-ți îndeplinești sarcinile zilnice. Dacă au existat nemulțumiri legate de job, acum poți simți să iei decizii în privința unor schimbări.

Sănătate

Tot Neptun te poate susține să faci schimbări legate de stilul de viață. Posibil ca o serie de frici legate de starea de sănătate pe care le-ai avut până acum să înceapă să se dizolve.

Horoscop zilnic Scorpion – 29 noiembrie 2020

Dragoste

Neptun își revine în mers direct întocmai în sectorul iubirii și va aduce o mai mare doză de sensibilitate, romantism și empatie, atenție acordată persoanei iubite. Relația cu copiii, dacă ai, se va îmbunătăți.

Carieră și bani

Această revenire a lui Neptun în mers direct îți va susține creativitatea, simțul artistic, imaginația și poț da nașeter unor adevărate opere de artă, mai ales dacă lucrezi în domenii de profil.

Sănătate

Vei simți din ce în ce mai mult nevoia de a-ți potența talentele și asta îți va aduce foarte multă bucurie, poftă de viață și chef de distracție.

Horoscop zilnic Săgetător – 29 noiembrie 2020

Dragoste

Cu Neptun în mers direct în sectorul familiei s-ar putea să exagerezi cu grija pe care o acorzi celor dragi, să fii prea protector. Vei deveni mult mai atent la nevoile familiei și asta va aduce o îmbunătățire în relațiile cu aceștia.

Carieră și bani

S-ar putea ca astăzi să te dedici mai mult unor activități ce țin de casă. Poate reorganizezi ceva în locuință, reamenajezi căminul astfel încât să te simți confortabil în propria ta locuință.

Sănătate

A fost o perioadă în cae emoțiile tale te-au zguduit și unii nativi chiar s-au simțit debusolați, au trăit o furtună interioară. De acum s-ar putea să devii mai blând și mai îngăduitor cu tine și cu trecutul tău.

Horoscop zilnic Capricorn – 29 noiembrie 2020

Dragoste

Faptul că Neptun își revine în mers direct în sectorul comunicării îți va arăta o altă față a modului în care dialoghezi. Nu este exclus să fii prea idealist și ceilalți să nu te înțeleagă sau să trasmiți mesaje subtile pe care ceilalți să le perceapă întocmai invers.

Carieră și bani

Vei da dovadă de multă creativitae, imaginație și vei avea parte de idei bune, poate chiar utopice și fanteziste, însă nu strică să le cauți latura practică și să le aplici.

Sănătate

Nevoia de visare ese mai mare și asta, într-o oarecare doză, îți va face bine, însă nu te lăsa condus de iluzii. O plimbare pe malul unui lac ai te-ar putea binedispune.

Horoscop zilnic Vărsător – 29 noiembrie 2020

Dragoste

Sa-r putea să resimți unele tensiuni vizavi de un context sentimental, însă nu te grăbi să tragi concluzii și să acționezi. Este, cel mai probabil, infuența Eclipsei de lună care se va petrece mâine în acest sector.

Carieră și bani

Neptun iese din retrogradare în sectorul financiar, după o perioadă în care ți-a arătat o față destul de sadică a situației, însă este posibil să te fi făcut să conștientizezi necesitatea unor economii. Încearcă să nu faci mari cheltuieli și să nu iei decizii financiare riscante acum pentru că sunt încă niște confuzii care tronează.

Sănătate

Neptun în mers direct poate stimula talentele și abilitățile tale și chiar dacă până acum n-ai îndrăznit să te pui în valoare, s-ar putea ca de acum să prinzi un curaj chiar neașteptat. Până la urmă, ce ai de pierdut?

Horoscop zilnic Pești – 29 noiembrie 2020

Dragoste

Azi ai toate motivele să te bucurii pentru că Neptun, guvernatorul tău, iese din retrogradare în zodia ta și-ți aduce o altă imagine asupra modului în care relaționezi cu ceilalți și mai ales asupra felului în care vezi viața. Deocamdată nu vei simți să spui prea multe, să te exprimi exterior, însă interior vei simți importanța dialogului.

Carieră și bani

Deși va crește confuzia, intuiția și inspirația îți vor fi aliați în perioada următoare. Zilele acestea, însă, fii foarte atent la deciziile pe care le iei, mai ales dacă ai de negociat un contract.

Sănătate

Neptun direct îți readuce bucuria și pofta de viață, entuziasmul acela caracteristic care te susține în visare. Ai, însă, grijă să nu te iluzionezi prea tare și să rămâi ancorat în realitate. Empatia, sensibilitatea și emotivitatea vor crește.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Marea Britanie a intrat într-o recesiune „superficială”