Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 5 martie 2022. Peștii au parte de “cea mai fericită zi a anului”

Publicat: 05/03/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 5 martie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Soarele și planeta beneficiilor și expansiunii, Jupiter, din zodia Pești vor forma astăzi o conjuncție, ceea ce se numește în astrologie cea mai fericită zi a anului”. Acest context astrologic ne aduce bucurie, voie bună și entuziasm. Azi vom fi mai optimiști și vom reuși să găsim fericirea mai ușor în jurul nostru, dar și să facem progrese să ne materializăm un vis.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Azi ascultă-ți vocea interioară și transmite doar gânduri pozitive către Univers. Este o zi în care poți face progrese pe calea spiritualității, dar și a vindecării, în special de trecut. Mulți nativi au șansa să descopere terapii alternative de vindecare și să se apropie mai mult de credință.

Horoscop zilnic Taur

Dincolo de faptul că te bucuri de recunoaștere în grupul de prieteni și în online, azi poți face progrese cu un proiect în care ești implicat. Ai parte de trăiri emoționale înălțătoare și te pot bucura de șanse venite prin alții, de ajutor de la asociați și persoane din anturaj. Oamenii noi cunoscuți acum te pot inspira.

Horoscop zilnic Gemeni

Conjuncția de astăzi se petrece în sectorul carierei și aspirațiilor înalte și poți avea șansa de a-ți atinge un obiectiv la care până acum doar ai visat. Profită și fă-te remarcat, ieși în față și nu te teme de ceea ce vor spune alții.

Horoscop zilnic Rac

Conjuncția Soare-Jupiter te ajută să faci progrese pe calea spiritualității și a evoluției tale. Mulți nativi pot întâlni ghizi, persoane cu experiență care să le împartă din înțelepciunea lor. Profită și citește o carte, uită-te la un film, stai de vorbă cu cei care te caută astăzi. Sunt și nativi care decid să se înscrie a un curs sau primesc șansa să plece într-o călătorie.

Horoscop zilnic Leu

Contextul astrologic al zilei îți cere să gândești pozitiv și să faci un efort pentru a nu-ți amplifica niște temeri. Poți avea șanse de câștig, iar în cuplu poți trăi momente încărcate de pasiune și erotism. Soarele este guvernatorul tău, așa că te vei bucura de un entuziasm aparte și de mai mult optimism.

Horoscop zilnic Fecioară

Conjuncția Soare-Jupiter se petrece chiar în sectorul relațiilor tale și te susține să faci progrese în cuplu, să redescoperi fericirea alături de partener. Cei singuri ar trebui să profite să cunoască noi persoane pentru că au șansa să înceapă o relație de lungă durată.

Horoscop zilnic Balanță

Azi vei avea spor în toate activitățile desfășurate, însă astrele te sfătuiesc să te dedici în primul rând acelor activități care te fac să te simți bine, să te simți împlinit și fericit. Sănătatea se îmbunătățește și mulți nativi pot descoperi remedii care să contribuie la o vindecare.

Horoscop zilnic Scorpion

Ești printre norocoșii zilei dat fiind că această conjuncție se petrece chiar în sectorul iubirii tale, pe casa fericirii. Este una dintre cele mai frumoase zile ale anului pentru tine, așa că profită și dedică-te doar acelor activități care te bucură. Ești optimist, entuziast și ai toate șansele să de îndrăgostești.

Horoscop zilnic Săgetător

Jupiter, din ipostaza de guvernator al tău, te ajută să faci pace cu tine și cu lumea interioară și să reașterni armonia în familie. Azi te vei simți mai fericit dacă vei petrece timp cu cei dragi sau te vei ocupa de casă. O vizită în locurile natale te poate reîncărca cu energie.

Horoscop zilnic Capricorn

Pot primi niște vești foarte bune astăzi sau poți purta un dialog care să te bucure și să îți aducă liniște interioară. Poți negocia astăzi ceva. Sigur va fi în avantajul tău. Astrele îți recomandă să ierți și să fii îngăduitor. O plimbare pe malul unei ape te poate ferici și încărca cu optimism.

Horoscop zilnic Vărsător

Conjuncția Soare-Jupiter se formează în sectorul tău financiar și poți avea șanse de câștig sau poți primi un cadou. Bucură-te de orice atenție, oricât de mică ar fi, și nu ezita să-ți cumperi și tu ceva care-ți place, dar fără a exagera cu cheltuielile.

Horoscop zilnic Pești

Ești zodia care găzduiește această conjuncție și pentru tine este un momet remarcabil cu care nu te vei mai întâlni în următorii 12 ani. Ești optimist, entuziast și te bucuri de viață. Fă ceea ce te face fericit și gândește pozitiv. Este un moment bun să te conectezi la energiile Universului și să te dedici practicilor spirituale.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”