Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 martie 2022. Taurii sunt binedispuși și se fac plăcuți

Publicat: 07/03/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 7 martie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna traversează astăzi zodia Taur, ipostază din care ne imprimă nevoia de stabilitate, financiară sau sentimentală. Astrul se va afla astăzi în conjuncție cu Uranus din Taur și în aspecte de susținere cu planetele din Pești, semn că ziua vine cu surprize neașteptate, dar plăcute.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Luna te susține să-ți crești veniturile, așa că nu este deloc exclus să ai parte de un câștig neașteptat, de un bonus sau o datorie returnată. Unii nativi se vor preocupa să rezolve situații financiare mai vechi sau vor face cheltuieli astăzi.

Horoscop zilnic Taur

Te bucuri de energia, entuziasmul și sporul aduse de tranzitul Lunii prin zodia ta. Ești mai sociabil, poți petrece timp cu prietenii și te faci plăcut de cei din anturaj. Unii nativi câștigă popularitate în mediul online. Este o zi foarte bună să faci lucruri care nu se încadrează în tiparul tău obișnuit.

Horoscop zilnic Gemeni

Azi ești mai obosit și poți fi agitat din cauza trecutului sau din cauza unui secret. S-ar putea ca o persoană să reapară în viața ta, o amintire să te bulverseze sau ești tentat să reiei un obicei mai puțin sănătos. Poți descoperi un adevăr care să vină cu disconfort emoțional.

Horoscop zilnic Rac

Azi încearcă să fii mai sociabil pentru că poți avea parte de experiențe interesante, care să te ajute să-ți schimbi perspectiva asupra unui context. Unii nativi pot să întâlnească persoane care să îi inspire. O serie de proiecte și planuri se bucură de succes sau de oportunități de creștere.

Horoscop zilnic Leu

Azi vei atrage mai ușor privirile asupra ta, și implicit și criticile. Fii curajos, dar atent în manifestările publice. Lasă fricile deoparte și afirmăte cu multă încredere în tine. Ai șanse să-ți atingi un obiectiv și pentru asta te poți folosi de toate resursele tale și ale celorlalți.

Horoscop zilnic Fecioară

Azi ai putea apela la ajutorul celor din jur. Poți să te bazezi cu încredere pe sprijinul altora, așa că acceptă sfaturile care îți sunt adresate. Poți avea parte de unele conștientizări care să îți schimbe perspectiva de viitor. Sunt nativi care primesc ajutor și rezolvă neașteptat de repede situații legate de acte și lege.

Horoscop zilnic Balanță

Sfatul astrelor pentru această zi este să cauți compania persoanelor optimiste și pozitive. Ai tendința de a pune la suflet ce se petrece în viața altora. Odihnește-te mai mult. Unii nativi resimt acut nevoia să aibă pe cineva alături, să știe că se pot baza pe cei din jur.

Horoscop zilnic Scorpion

Configurația astrologică a zilei îți poate aduce surprize plăcute din partea partenerului. Poate chiar tu ești cel care își surprinde perechea de viață. Profită și adu un aer proaspăt în relațiile tale. Profesional, poți face negocieri avantajoase.

Horoscop zilnic Săgetător

Te poți aștepta la fel și fel de surprize la locul de muncă, în principiu plăcute și menite să te stimuleze să faci unele schimbări necesare, dar și favorabile ție. Încearcă să te și odihnești și să acorzi mai multă atenție alimentației.

Horoscop zilnic Capricorn

Ziua de astăzi te stimulează la relaxare și distracție, la activități alături de copii sau persoana iubită. În plus, ești deschis și comunicativ și te poți exprima mai ușor în fața celor dragi. Poate îți recunoști sentimentele în fața cuiva sau faci o negociere avantajoasă.

Horoscop zilnic Vărsător

Se întrevăd cheltuieli pentru casă și familie. Poate cumperi ceva pentru cei dragi sau poate vrei să-ți redecorezi casa. Ai putea chiar și tu să faci cheltuieli pentru tine, însă mulți nativi se întâlnesc cu situații neprevăzute care să le ceară implicare financiară.

Horoscop zilnic Pești

Comunci mai ușor astăzi, te lași purtat în discuții, unele mai pretențioase, altele mai blânde. Poți lua decizii majore. Atitudinea dezinvoltă te ajută în negocieri, dar și în susținerea punctului de vedere. S-ar putea ca unele dialoguri și vești să te surprindă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Care este starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea. Familia Regală Britanică a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Resturile unei rachete abandonate în spațiul cosmic de 15 ani au trecut pe lângă un...