Horoscopul lunii APRILIE: Cum vor fi afectate zodiile de eclipsa de soare din Berbec

Publicat: 31/03/2023, 16:51
Actualizat: 31/03/2023, 17:06

Horoscop aprilie. Află de la astrologul Virginia Olteanu cum vor fi afectate zodiile de eclipsa de soare din Berbec de pe 20 aprilie.

Horoscop aprilie Berbec – Noi idei, proiecte sau un nou mod de manifestare!

Elementul cheie al lunii este Eclipsa de Soare din propriul tău semn din 20 aprilie care te impulsionează să demarezi acea idee, relație sau proiect în care crezi cu putere, chiar dacă nu toată lumea din cercul tău de cunoștințe te va susține. Dacă în prima parte a lunii focusul va fi mai mult pe echilibrarea situației într-o relație sau parteneriat, a doua parte se va concentra pe a da o formă concretă, practică unor proiecte la care lucrezi. Unele beneficii financiare sunt posibile. Retrogradarea lui Mercur din 21 aprilie te îndeamnă să fii precaut totuși cu modul în care îți gestionezi resursele, să ai un back up în cazul în care pot apărea schimbări neașteptate dar și deschiderea necesară de a se sesiza oportunitățile.

Horoscop aprilie Taur – Investind într-o cunoaștere atât interioară cât și exterioară!

Începutul de lună este marcat de evenimente incitante și imprevizibile. Intrarea lui Mercur în propriul tău semn din 3 aprilie te face mai conștient de propriile dorințe, nevoi și chiar talente, chiar dacă unele idei se vor concretiza mai greu decât ai planificat din cauza retrogradării acestuia din 21 aprilie. De altfel în prima parte a lunii te concentrezi pe unele sarcini domestice sau profesionale care necesită mai multă grijă dar și de propria sănătate. Planul financiar este susținut de intrarea lui Venus, planeta care te guvernează în Gemeni amplificând nevoia de a investi în activități care aduc un plus valoare vieții tale. Eclipsa de Soare din Berbec din 20 aprilie îți atrage atenția asupra nevoii de a aprofunda latura spirituală a vieții tale iar credința va fi un element esențial în această călătorie.

Horoscop aprilie Gemeni – Îmbrățișează-ți vulnerabilitățile!

O lună în care ești invitat să te cunoști mai în profunzime devenind mai focusat pe sectorul psihologic dar și spiritual al vieții tale. Mercur, planeta ta guvernatoare, intră în Taur pe 3 aprilie activând acest sector unde de altfel va și retrograda începând din 21 aprilie, deci te poți confrunta cu unele temeri sau anxietăți care trebuie depășite. Luna Plină din 6 aprilie te îndeamnă să te concentrezi mai mult pe ce-ți aduce bucurie și împlinire ridicându-te deasupra unor griji sau nemulțumiri. Relațiile de grup, un prieten anume sau un obiectiv de viitor te susțin în demersurile tale iar Eclipsa de Soare din Berbec din 20 aprilie va evidenția acest lucru chiar dacă pot exista unele provocări. Influența ta pe plan profesional se amplifică!

Horoscop aprilie Rac – Obiectivele tale socio-profesionale capătă amploare!

Situația ta profesională, ambițiile și obiectivele tale vor fi foarte importante pe parcursul lunii, ceva sau cineva îți poate purta noroc. Luna Plină din 6 aprilie te va îndemna să aliniezi planul profesional cu cel emoțional fiind flexibil și realist cu ceea ce-ți propui, chiar pregătit să faci unele compromisuri. Retrogradarea lui Mercur din Taur care începe din 21 martie va ridica unele semne de întrebare în privința unor proiecte îndemnându-te să înaintezi cu atenție. De asemenea, viața ta sentimentală va necesita să faci unele introspecții și analize începând cu 11 aprilie. Eclipsa Solară din Berbec din 20 Aprilie te îndeamnă să fii asertiv și încrezător cu obiectivele tale profesionale însă ținând cont de unele obstacole.

Horoscop aprilie Leu – Schimbări de planuri dar și noi posibilități!

O lună dinamică cu schimbări de planuri dar și noi oferte sau posibilități. Sectorul carierei tale este activat puternic iar unele propuneri de colaborare te pot lua prin surprindere, însă va fi extrem de important să clarifici termenii contractuali. Retrogradarea lui Mercur din 21 aprilie în acest sector va încetini progresul unor lucruri, dar îți va amplifica spiritul de analiză. Luna Plină din Balanță din 6 aprilie te angrenează în tot felul de negocieri, schimburi de idei sau filozofii care mai de care mai diferite. În jurul datei de 11 aprilie entuziasmul tău în privința unei călătorii, căi de dezvoltare sau filozofii de viață capătă amploare. Eclipsa de Soare din Berbec din 20 aprilie îți oferă șansa să dai curs unei inițiative sau aventuri care îți poate schimba filozofia de viață însă va depinde de tine dacă te simți pregătit.

Horoscop aprilie Fecioară – Mai asertiv financiar dar și mai nonconformist în abordare!

Începi luna în aceeași notă în care o și termini, dornic să-ți satisfaci dorința de libertate și spontaneitate iar unele persoane se dovedesc perfecte pentru interesele tale. Din 3 aprilie, Mercur, planeta guvernatoare, intră în Taur, deci vei căuta să-ți concretizezi unele planuri însă retrogradarea lui din 21 aprilie poate să încetinească procesul, cerând să analizezi cu grijă orice planuri de călătorie, studii sau chestiuni juridice îți captează interesul. Sectorul financiar este în vizorul tău și, deși este important să păstrezi echilibrul între venituri și cheltuieli, în același timp încearcă să nu ratezi nici o posibilitate care se poate ivi de a-ți extinde orizonturile. Eclipsa de Soare din Berbec din 20 aprilie te îndeamnă să dezvolți latura ta antreprenorială cu mai mult curaj, chiar dacă acest lucru va antrena unele schimbări importante în stilul de viață.

Horoscop aprilie Balanță – Testarea calității și productivității unor asocieri!

Sectorul parteneriatelor tale, sentimentale sau profesionale va fi activat puternic atât de Lună Plină din propriul tău semn din 6 aprilie, cât și de Eclipsa de Soare din Berbec din 20 aprilie. Calitatea sau productivitatea unor colaborări sau asocieri va ieși la iveală oferindu-ți șansa să alegi ce este mai potrivit pentru tine. O relație anume se dovedește norocoasă, antrenând o posibilă ofertă de colaborare însă Mercur retrograd din 21 aprilie te va îndemna să analizezi cu grijă costurile și implicațiile respective. Venus, planeta ta guvernatoare, intră în Gemeni din 11 aprilie îndemnându-te să fii mai expansiv și mai îndrăzneț cu interesele tale dar și în manifestarea propriei creativități. Sfârșitul de lună te vede mai hotărât în privința unei direcții profesionale stabile și productive.

Horoscop aprilie Scorpion – Noi tipare relaționale dar și un nou stil de viață!

Interesul tău în psihologia relațiilor, indiferent de natura lor, sentimentale sau profesionale, va fi amplificat luna aceasta. Mercur retrogradează în Taur din 21 aprilie în sectorul parteneriatelor tale îndemnându-te să regândești modul în care interacționezi într-un parteneriat sau colaborare. Unele interacțiuni neprevăzute te pot surprinde prin modul direct și chiar tranșant în care sunt spuse lucrurile. În același timp te poți simți atras de persoane cu o filozofie de viață total diferită de a ta. Ești invitat să devii mai profund în modul de analiză atât prin prisma Lunii Pline din 6 aprilie dintr-un sector psihic, al resurselor secrete dar și al Eclipsei de Soare din Berbec din 20 aprilie care te va îndemna să schimbi radical unele chestiuni în stilul de viață. Pentru a reuși, va trebui să rescrii unele tipare după care te-ai ghidat până acum.

Horoscop aprilie Săgetător – În orice întreprinzi, fii inpirat dar realist!

Dinamismul și optimismul îți vor amprenta personalitatea pe parcursul acestei luni, susținându-te în a depăși unele situații mai provocatoare. Luna Plină din 6 aprilie te determină să fii mai realist în privința unor așteptări profesionale sau sentimentale sau chiar a unor prietenii. De altfel, munca de zi cu zi, rutina zilnică dar și interacțiunea cu unii colegi poate să fie provocatoare în unele momente, determinându-te să găsești noi abordări care să-ți eficientizeze lucrurile. Retrogradarea lui Mercur în Taur din 21 aprilie te îndeamnă să regândești aceste interacțiuni și chiar atitudinea vizavi de jobul tău, să fii atent la detalii și mai preocupat cu menținerea unui stil de viață echilibrat. Eclipsa de Soare din 20 aprilie crează ocazia perfectă pentru a-ți evidenția creativitatea însă într-un mod care să fie cuantificabil și productiv.

Horoscop aprilie Capricorn – Asumă-ți identitatea și unicitatea indiferent de mediul exterior!

Deși este important să-ți urmezi propriile principii menținând stabilitatea unor conexiuni sau situații, va fi la fel de important să știi când să gândești în afara cutiei, încercând noi abordări. Luna Plină din 6 aprilie din sectorul carierei te va forța să rezolvi o situație profesională altfel decât până acum, însă pe parcurs te vei simți pe deplin susținut în ce ai de făcut de cineva apropiat. Sectorul romantic este în prim planul lunii, cineva te surprinde cu o inițiativă mai nonconformistă sau poate noi interese sau hobby-uri apar neașteptat. Mercur retrogradează din 21 Aprilie îndemnându-te să regândești modul în care îți exprimi personalitatea, creativitatea sau să evaluezi cât de împlinit ești într-o relație. Eclipsa Solară din 2o aprilie te invită să te reconectezi cu tine cât mai profund, realizând că valoarea ta este dată de cine ești, nu de ce faci.

Horoscop aprilie Vărsător – Un nou mindset și redefinirea conceptului de “acasă”!

În timp ce sectorul familial, mediul în care locuiești, căminul propriu vor trece prin tot felul de modificări, comunicarea cu anturajul apropiat sau ideile tale capătă amploare. Luna Plină din 6 aprilie scoate în evidență faptul că nu toată lumea agrează modificările pe care vrei să le faci însă credința pe care o ai în noile tale perspective este puternică. Poți fi inspirat, susținut sau motivat de ceva sau cineva să-ți urmezi proiectele chiar dacă asta poate antrena unele tensiuni cu cineva apropiat. Retrogradarea lui Mercur din 21 aprilie te îndeamnă să te reconectezi mai profund cu propriile rădăcini, căutând acel loc pe care să-l numești cu adevărat “acasă”. Eclipsă de Soare din 20 aprilie îți va testa încrederea în propriile gânduri sau convingeri, ajutându-te să te definești mai clar.

Horoscop aprilie Pești – Noi oportunități de a-ți valorifica talentele native!

Interacțiuni neașteptate îți pot deschide noi orizonturi, noi hobby-uri sau domenii de cercetare, însă este esențial să le urmezi doar pe cele potrivite. Luna Plină din 6 Aprilie te stimulează în a-ți urma o pasiune pentru ceva sau cineva în ciuda unor impedimente, iar sentimental vei fi mai dornic de conexiune și intimitate. Sectorul financiar va căpăta amploare pe parcursul lunii iar propria valoare de sine va deveni mai evidentă pe măsură ce poți avea unele câștiguri sau avantaje valorizând un talent nativ. Mercur intră însă în retrogradare din 21 aprilie îndemându-te să-ți evaluezi productivitatea unor gânduri, idei și chiar conexiuni cu unele persoane. Atenție însă la tot ce ține de comunicare, semnări contracte și tehnologie! Eclipsa de Soare din 20 aprilie te invită să-ți asumi propria valoare, talent sau principii mai asertiv decât până acum fiind pregătit să-ți înfrunți unele nesiguranțe interioare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată ce se întâmplă chiar înainte de cele mai fericite momente din viață