Horoscopul lunii august: Este nevoie să învățăm să fim deschiși schimbărilor

Horoscopul lunii august: Este nevoie să învățăm să fim deschiși schimbărilor
Astrologul Lavinia Badea
Publicat: 31/07/2022, 17:17
Actualizat: 07/08/2022, 18:32

Luna august este marcată de un Careu în T în zodii Fixe, cu vârful în Taur, unde se află Marte, Uranus și Nodul Nord. Aceasta energie se simte cel mai puternic în prima săptămâna a lunii.

E posibil să ne fie greu să luam decizii importante, care de fapt ne pot conduce către evoluție. E nevoie să învățăm să fim deschiși schimbărilor.

Toată luna vom lucra cu latura posesivă și dorința de a acumula. Lecția detășării e remediul – fie în relații, fie în viața socială sau la job.

Horoscop august BERBEC

Începi luna august cu ideea de schimbare, însa e nevoie să vezi cât de dispus ești să miști lucrurile în acest sens. S-ar putea sa eziți. Întreabă-te de ce? Atenție, din a doua săptămână a lunii, s-ar putea să fie nevoie să iei decizii importante în ceea ce privește chestiuni legate de viața personală. Banii vin, nu îți face griji! DAR… ai grijă. Ai tendința de a acționa impulsiv. Pune deoparte, vin câștiguri frumoase prin intermediul afacerii sau vocației tale. În viața personală s-ar putea să simți nevoia de flirt, pasiune. Ori te vei indrăgosti.

Horoscop august  TAUR

În august o să revendici mai multă independență, dacă lucrezi pentru un șef, o să ai curaj pentru a cere o mărire de salariu sau, de ce nu, o reducere a sarcinilor. Dacă ai propria afacere, o să te simți mai puternic ca niciodată să pui cărămidă peste cărămidă ca să clădești ceva frumos. Este posibil ca în această lună să apară în mintea ta o dorință de a face mai mulți bani pentru a-ți crește confortul. De asemenea, poți să întinzi o mână de ajutor celorlalți și să primești și tu un ajutor de la ei, în caz de nevoie. Taurii care sunt singuri își doresc o relație.

Horoscop august  GEMENI

O să ai destul de mult tendința de a te simți izolat sau chiar de te autoizola din cercul de prieteni sau din anumite comunități sociale. O să fii mai preocupat de curățenie, atât fizică cât și spiritual. Te cauți, îți cauți un sens și ești destul de zbuciumat. Cei care activează în domeniile creative ar putea obține venituri bune. Dacă deja simpatizezi pe cineva de multă vreme e un moment prielnic să te exprimi.

Horoscop august RAC

Te simți fără energie, vrei să faci lucruri, dar nu poți. E o perioadă mai ciudată, în care apar conflicte și drame. Abia spre finalul lunii se îmbunătăște starea. Sunt totuși și vești bune, iar acestea vin pe partea financiară! Cheltuielile pot fi și ele sub control, ai putea economisi bani pentru viitor. E posibil să simți nevoia să te impui în față celorlalți și astfel riști să îi îndepărtezi. Învață să îi asculți și pe cei din jurul tău.

Horoscop august LEU

Chiar dacă suntem în plin sezon al zodiei Leu, recomandarea este să menții focul, nu neapărat să pui lemne peste el. La începutul lunii va apărea în viața ta o persoană care îți influențează planurile personale și profesionale. Nu uita că aparențele pot fi greșite, așa că nu trebuie să dramatizezi sau sp tragi concluzii greșite. Nu cataloga. Sunt favorizate și călătoriile în august. Evita să te lauzi gratuit, să te impui in discuții și să atragi atenția pentru validare. Ai multe oportunități financiare.

Horoscop august FECIOARĂ

Puneți centura și bucură-te de călătorie! Nu e o lună deloc rea, ba chiar ai multe aspecte favorabile ce îți vor oferi experiențe memorabile. În relație soarele strălucește, pe plan financiar deja întrezărești noi oportunități! Ce să mai, sclipești. Nu te implica în conflicte inutile. Vei constata că îți este mult mai bine să ignori lucrurile pe care nu le poți schimba. Ideal ar fi sa accepți și schimbările venite din exterior. În viața personală spre final de lună s-ar putea totuși ca unele lucruri să scârțâie.

Horoscop august BALANȚĂ

Ești într-o perioadă optimistă, în care ai senzația că vei reuși tot ce îți propui. Nu crezi greșit, însă ai grijă să nu îți pui ochelarii roz. Deși multe aspecte îți sunt favorabile, se întrevăd și situații care îți vor lăsa un gust amar în toată această lună dulce. Nu le putem evita, ele devin lecții de viață. În scurt timp vei afla și cine este adevăratul tău prieten, iar acesta te va ajuta să descoperi o situație ce nu îți era favorabilă. Fii amabil cu ceilalți, iar acest bine se va întoarce la tine. Balanțele pot avea parte de întâlniri predestinate.

Horoscop august SCORPION

Iese la iveală un talent, iar acesta e posibil să îți aducă admirație și beneficii, ori în cercul de prieteni sau la muncă. Tot la muncă, ai parte de un proiect suplimentar. Te simți destul de energic și datorită acestui lucru poți rezolva chestiuni pe care le-ai tot amânat. În viața personală unii scorpioni cunosc oameni interesanți, alții de gândesc la despărțire. Viața voastră amoroasă nu e simplă luna aceasta.

Horoscop august SĂGETĂTOR

O lună excelentă pe partea educațională. Cei care au de susținut examene sau proiecte vor fi favorizați. Viziunea asupra lumii și opiniile tale vor fi acum foarte diferite de ceea ce simt și gândesc cei dragi ție. Cu toate acestea, nu te implica în discuții inutile și argumente verbale, pentru că nu vei obține prea mult din asta și riști să îngropi relații la care ții cu adevărat. Săgetătorii celibatari își caută perteneri care le pot întinde o mână de ajutor în cariera, iar cei implicați deja în relații au un moment de inspirație, și e posibil să facă planuri pe termen lung. Apar cererile în căsătorie.

Horoscop august CAPRICORN

Viața amoroasă pur și simplu explodează în această lună! Este vorba despre o nouă iubire pentru cei singuri, cu multa pasiune si chiar adrenalină. Nici dacă ești într-o relație nu scapi de Cupidon, care te face să arăți mai multă afectivitate fața de partener, cu care ajungi să trăiești aproape într-o complicitate …interesantă. Dacă vrei să faci mai mulți bani, va trebui să fii mai categoric și să pui piciorul în prag. Altfel, ușile se vor închide pentru o perioadă bună.

Horoscop august VĂRSĂTOR

Te așteaptă multă muncă, dar și responsabilități, însă nu uita de familie. Dacă ignori problemele celor dragi, o să descoperi că se vor aduna și cumva se vor răsfrânge. Fie că e vorba de o schimbare neașteptată sau de o decizie care îți va bulversa reperele, nu te vei plictisi! Concluzia: mult ego și energie în jurul chestiunilor legate de casă. Cei din domeniul medical, juridic ar putea obține venituri considerabile în această lună..

Horoscop august PEȘTI

Ești ușor iritabil și simți că nimic nu îți intră în voie. Atât la muncă, cu prietenii sau acasă parcă ceri atenție și tandrețe. Încearcă să îți odihnești puțin sufletul și să te întrebi ce vrei de fapt, ce îți lipsește și de unde poți lua acel lucru/sentiment. Faci investiții, pui în contul de economii și chiar poți să fii și generos.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”