Horoscopul zilei de 10 septembrie 2020. Marte retrograd în zodia Berbec

Horoscopul zilei de 10 septembrie 2020. Marte retrograd în zodia Berbec
Horoscopul zilei de 12 octombrie 2020. Berbecii se afirmă prin comunicare
Publicat: 10/09/2020, 09:46

Horoscopul zilei de 10 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate. Astăzi, războinicul Marte, planeta acțiunii, își va începe mersul aparent retrograd prin zodia sa de domiciliu, Berbec.

Marte a retrogradat ultima oară în zodia Berbec în urmă cu aproximativ 32 de ani, prin urmare va trebui să încercăm să-i integrăm energia luptătoare cât mai constructiv în viața noastră, dat fiind că nu suntem prea familiarizați cu aceasta. Cu Marte retrograd în Berbec putem fi mai agitați, mai conflictuali, putem da naștere mai ușor revoltelor, luptelor de stradă, dat fiind că se va afla în aspecte tensionate cu toate planetele din Capricorn, o zodie care reprezintă autoritatea statului.

Cu Marte retrograd în Berbec trebuie să fim mai prudenți pentru că ne putem accidenta mai ușor, în special în zona capului, trebuie să evităm tensiunile cu autoritățile din viața noastră, pentru că pot degenera în adevărate conflicte și trebuie să ne reevaluăm propriul nostru mod de acțiune. Vor fi provocări profesionale majore, dar va trebui să nu ne aruncăm în lupte pentru care nu deținem armele necesare sau, cu alte cuvinte, nu pentru toți poate fi un moment bun să-și schimbe cariera. Este posibil ca multe din proiectele noastre să fie încetinite acum, îngreunate, de aceea este mai degrabă o perioadă a reevaluărilor și reconfigurărilor de strategie, decât a acțiunilor noi.  Marte va fi retrograd în Berbec până pe 14 noiembrie.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dragoste

Cum Marte este guvernatorul tău și va retrograda întocmai în zodia ta, în această perioadă va trebui să depui un real efort pentru a nu intra în conflict cu cei din jur, în special cu partenerul de viață din cauza banilor. Te vei enerva mai repede, vei fi mai tensionată decât de obicei, de aceea pentru tine este o perioadă foarte bună să-ți reevaluezi modul de acțiune, dar și atitudinea față de ceilalți.

Carieră

Marte retrograd va face aspecte tensionate cu planetele din Capricorn, care la tine se află pe casa carierei, iar acest aspect te poate face să nu mai suporți presiunea șefilor, să simți nevoia să-ți schimbi domeniul de activitate, însă evită acțiunile impulsive de acest gen, mai ales dacă nu ai altceva pregătit. Reevaluează-ți implicarea profesională și țelurile pe care le ai și vei avea șanse mai bune după ce Marte va reveni în mers direct.

Bani

Marte îți guvernează și sectorul banilor pe care-i deții împreună cu alții, inclusiv al creditelor, moștenirilor, litigiilor. Din acaestă zonă pot apărea tensiuni și întârzieri, blocaje, și de preferat ar fi să-ți reorganizezi strategia de atac dacă ai de întreprins acțiuni în acest sens. Atenție la investiții riscante!

Sănătate

Dat fiind că Marte îți este guvernator și, totodată, îți guvernează și organele sexuale, în această perioadă este de preferat să faci un control ginecologic de rutină, să eviți operațiile care nu sunt urgente și să ai mai multă grijă la acțiunile tale pentru a nu te răni. Posibil să te confrunți cu dureri de cap până ce energia marțiană va fi integrată de organism.

Horoscop zilnic Taur

Dragoste

Marte este guvernator al relațiilor tale și în această perioadă de retrogradare te poate pune față în față cu foști parteneri pentru a reevalua situația, însă scopul este de a-i ierta și de a trece mai departe. Posibil să te simți blocată într-o relație, să simți că nu avansează în sensul dorit, de aceea este de preferat să-ți reevaluezi modul în care te raportezi la partener și să cauți soluții.

Carieră

Cum Marte este guvernator al parteneriatelor de afaceri și asocierilor, poate aduce întârzieri în tot ce ține de acest sector, dar și tensiuni în relațiile cu colaboratorii. Reevaluează acele parteneriate, contracte care nu te pun suficient în valoare și vezi dacă nu cumva este cazul să renunți.

Bani

Luna traversează astăzi sectorul banilor și îți poate aduce ocazia de a-ți atinge un ideal financiar sau de a primi o veste foarte bună legată de salarizare, de un comision, remunerație. Zi favorabilă negocierilor și dialogurilor pe această temă.

Sănătate

Marte retrogradează pe casa subconștientului, a bolilor cronice, deci o reevaluare a stării de sănătate este necesară în această perioadă. Nativii care au trecut cu vederea unele simptome, acum vor fi îndemnați să caute soluții și vor avea curajul necesar să o facă. De asemenea, este o perioadă în care unele frământări se pot accentua, pot avea insomnii, dureri de cap, chiar ușoare stări depresive și se pot ciocni de amintiri.

Horoscop zilnic Gemeni

Dragoste

Marte va retrograda în sectorul prietenilor, prin urmare nu este exclus să apară neînțelegeri și tensiuni în anturaj, fiecare să acționeze într-o altă direcție decât în planul comun și de aici să ia naștere și conflictul. Este, totuși, un moment bun pentru reevaluarea relațiilor de prietenie, a acțiunilor împreună cu grupul. Te reprezintă anturajul în care te afli? Pe de altă parte, dacă vrei să te faci cunoscută, sunt acțiunile tale cele mai bune pentru popularitatea de care ai nevoie?

Carieră

Marte este guvernator al sectorului muncii și în aceaastă perioadă va trebui să depui un real efort pentru a nu intra în conflicte cu colegii. Reanalizează-ți raportarea la job, modul în care-ți îndeplinești sarcinile și nu te stresa dacă anumite proiecte, chiar și personale, nu vor funcționa după cum îți dorești. Este posibil să apară blocaje, să nu le poți demara acum, să nu le poți expune publicului. Totodată, nu este cea mai bună perioadă să-ți dai demisia dacă nu ai ceva mult mai bun pregătit.

Bani

Marte este tensionat de planetele din Capricorn, deci aflate în sectorul banilor care corespunde creditelor, moștenirilor, litigiilor, banii partenerului de viață, iar aici este nevoie de multă responsabilitate, pentru că por apărea provocări și blocaje, mai ales în cazul proceselor prin care se cer drepturi financiare.

Sănătate

Marte guvernează și casa sănătății tale, deci o reevaluare a stării generale poate fi de bun augur, o schimbare a stilului de viață. Ai mai multă grijă la alimentație, la igienă și mai ales la acțiunile zilnice, pentru că există risc de accidentare.

Horoscop zilnic Rac

Dragoste

Marte este guvernator al sectorului iubirii tale, deci la acest capitol vei avea de muncit mai mult dacă-ți dorești să armonizezi povestea de iubire în care te afli. Reevaluează-ți acțiunile sentimentale, povestea de dragoste în care te afli, relația cu persoana iubită și copiii, raportarea ta la timpul liber și la distracții. Evită să începi relații noi pentru că pot fi pline de obstacole.

Carieră

Marte retrogradează întocmai în sectorul carierei, iar acest aspect poate aduce tensiuni cu superiorii, frustrări legate de direcția ta profesională, provocări din zona parteneriatelor și colaborărilor. S-ar putea să nu te mai simți deloc confortabil la locul de muncă, să vrei să schimbi direcția în carieră și de preferat ar fi să faci o reevaluare serioasă a aspirațiilor tale profesionale, astfel încât să pornești la luptă când ai toate armele pregătite și, de preferat, după ce Marte ăși revine în mers direct.

Bani

Pe casa financiară se află Venus, Micul Benefic, care și-a încheiat cuadratura cu Marte, deci situația financiară s-a detensionat și totodată, te poți aștepta la oportunități de a-ți crește veniturile, la negocieri profitabile și la soluții înțelepte de drămuire a finanțelor.

Sănătate

Tot Marte este cel care-ți cere mai multă relaxare, mai mult timp acordat pasiunilor tale și hobby-urilor. Este momentul să-ți acorzi mai multă atenție, să începi să practici un sport și să ai mai multă grijă de aspectul fizic.

Horoscop zilnic Leu

Dragoste

Marte este guvernator al familiei și al locuinței și s-ar putea ca în această perioadă să apară tensiuni cu cei dragi, să fie nevoie de reevaluarea cțiunilor vizavi de aceste sectoare. Pe de o parte, revizuirea atitudinii față de părinți, pe de altă parte, posibil ca acțiuni care vizează casa să fie încetinite pentru a fi atent analizate. Marte vine să ceară reevaluarea mentalităților și principiilor de viață pe care te-ai bazat până acum, vine să-ți ceară să înveți niște lecții importante pentru evoluția ta. Raportează-te corect la cei din jur. Posibil ca acum să lupți mai mult ca niciodată pentru dreptate.

Carieră

Tot Marte îți cere să-ți reevaluezi studiile, diplomele obținute, să cauți să evoluezi nu doar personal, ci și profesional, mai ales că face aspecte tensionate cu planetele care se află în Capricorn, deci pe casa muncii tale. Poți resimți unele frustrări legate de job și cumva ar trebui să iei în calcul varianta de a studia mai mult, de a învăța să faci ceva nou pentru a-ți atinge un ideal, mai ales dacă-ți dorești mai multă libertate și independență profesională.

Bani

Astăzi evită să dai bani cu împrumut prietenilor sau să faci o investiție prea mare, riscantă, într-un proiect de grup.

Sănătate

Acțiunile îndreptate către sănătate trebuie reevaluate. Acordă o mai mare atenție acestui sector de viață pentru că pot veni diferite provocări care să te responsabilizeze. Ai mai multă grijă și fii prudentă în călătorii, în special fiind vorba de cele în străinătate.

Horoscop zilnic Fecioară

Dragoste

Marte guvernează sectorul comunicării, așa că ai mai multă grijă în perioada de retrogradare pentru că poți fi mai conflictuală cu cei din jur. Oricum, este cea mai bună perioadă pentru a-ți reevalua modul în care comunici cu cei din jur și modul de gândire, dat fiind că acțiunile survin deciziilor luate. Evită să-ți impui părerile și ideile celorlalți! În cuplu pot apărea tensiuni din cauza banilor și poate o reanaliză a raportării la finanțele comune ar fi ideală pentru soluționarea conflictului. În plus, sectorul iubirii este tensionat de planetele din Capricorn aflate în cudratură cu Marte, deci pot apărea frustrări în acest sens, renunțări, libidou scăzut, dar și ocazia ca remodelarea atitudinii față de partener să contribuie la o reclădire a relației.

Carieră

Cu Marte retrograd, pentru nativii care studiază, poate fi o perioadă mai dificilă în care mai greu își canalizează energia către învățătură și va trebui depus un mai mare efort în acest sens. Atenție în mod deosebit astăzi la tensiunile cu superiorii și autoritățile!

Bani

Marte retrogradează în sectorul banilor obținuți din moșteniri, banii partenerului, sectorul creditelor, litigiilor, proceselor, rentelor, alocațiilor, deci toate acțiunile care țin de aceste zone pot fi încetinite, pot apărea unele obstacole și va fi nevoie de reevaluarea acțiunilor, inclusiv reorganizarea finanțelor, a bugetului comun. Mulți nativi vor simți să ia atitudine față de un context financiar trecut cu vederea până acum.

Sănătate

Marte retrogradează în sectorul sexualității și cum planeta, prin definiție, guvernează acest sector, este recomandat să mergi să-ți faci un set complet de analize ginecologice. Este totodată și un sector al fricilor și temerilor, al crizelor interioare și este posibil să trăiești o furtună în adâncurile ființei tale, însă mergi în energia constructivă a lui Marte și lucrează cu tine, permite-ți să te transformi la nivel profund. Este o ocazia cu care nu te mai întâlnești prea curând!

Horoscop zilnic Balanță

Dragoste

Marte retrogradează în sectorul relațiilor tale și este de la sine înțeles că ce a fost până acum nu mai poate rămâne în același stadiu. Vor apărea tensiuni cu partenerul de viață și conflictele pot degenera până la ruptura acelor relații de lungă durată, chiar căsnicii, unde nu se mai poate face nimic. Pentru a folosi constructiv energia marțiană, reevaluează-ți acțiunile vizavi de partener, raportarea ta la cuplu și vezi ce poți îmbunătăți. Posibil să apară conflicte de putere, dorința de a domina, de a te impune în fața celuilalt, însă sunt atitudini greșite și taxate. Este nevoie de echilibru și înțelegere pentru ca lucrurile să funcționeze mai departe.

Carieră

Retrogradarea lui Marte afectează și sectorul profesional, în special fiind vorba de parteneriatele de afaceri și relațiile cu colaboratorii și asociații. Evită conflictele! Posibil ca unele colaborări să se încheie, mai ales dacă nu te puneau în valoare suficient și, totodată, alte contracte să fie îngreunate.

Bani

Marte este guvernator al sectorului financiar, așa că evită orice acțiune impulsivă legată de bani. Reevaluează-ți cheltuielile, modul în care-ți câștigi banii și nu te teme să porți o discuție legată de o mărire de salariu, însă nu o face agresiv. Posibil să simți unele limitări și blocaje, unele frustrări financiare în această perioadă.

Sănătate

Folosește-te de această perioadă pentru a-ți reevalua stima de sine, talentele personale și raportarea la acestea și mai ales pentru a-ți evidenția atașamentele, financiare sau emoționale. Sunt ele constructive pentru tine?

Horoscop zilnic Scorpion

Dragoste

Marte este guvernatorul tău secundar și este foarte probabil ca în această perioadă să devii mai tensionată și să fii mai conflictuală cu cei din jur, inclusiv în relațiile de dragoste. Depune un efort mai mare pentru a menține pacea și armonia și canalizează-ți energia către activități sportive, de exemplu sau către interior, pentru a face transformări. Este necesară o reevaluare a modului în care comunici cu cei din jur.

Carieră

Marte retrogradează întocmai în sectorul muncii și conflictele cu colegii pot fi la ordinea zilei. Totodată, poți să resimți frustrări profesionale, nemulțumiri legate de job și este momentul să-ți reevaluezi modul de implicare în actvitățile curente, dar și locul de muncă în sine. Nu este un moment bun să-ți dai demisia, dar este un moment bun să vezi ce poți face pentru a-ți îmbunătăți activitatea profesională.

Bani

S-ar putea ca astăzi să apară unele tensiuni financiare fie în cercul de prieteni, fie legate de un proiect. O sponsorizare, promovare poate întârzia.

Sănătate

Cu Marte retrograd trebuie să ai mai multă grijă la sănătatea ta, la timpul alocat relaxării și să aduci îmbunătățiri în stilul de viață. Este o perioadă bună pentru mers la ginecolog și făcut analize, însă de evitat operațiile care nu sunt urgente acum.

Horoscop zilnic Săgetător

Dragoste

Marte retrogradează întocmai în sectorul iubirii și pentru tine vine cu necesitatea reevaluării unor aspecte ce țin de viața sentimentală, de raportarea la dragoste, la relație și la persoana iubită. Este nevoie să-ți schimbi modul de acțiune și Marte te va determina să faci asta accentuându-ți frustrările, provocându-te la experiențe diferite. Nu începe noi relații acum, deși vei observa că la acest capitol apar blocaje și nimic nu va merge de la sine. Cum Marte este responsabil și de zona subconștientului și a trecutului, te poți folosi de această retrogradare pentru a depăși situații sentimentale mai vechi, pentru a-ți ierta foștii parteneri și astfel a te vindeca și, implicit, a evolua. Pe de altă parte, reevaluează-ți atitudinea față de copii, mai ales dacă ești părinte. Nu te impune! Nu va funcționa!

Carieră

Cu Marte retrograd este nevoie de o reanaliză serioasă a timpului liber, a activităților care-ți fac plăcere și te detensionează, o reevaluare legată de pasiunile și hobby-urile tale. Lui Marte îi place distracția, deci va taxa lipsa atenției acordată acestui sector de viață.

Bani

Același Marte face aspecte tensionate cu planetele din Capricorn, aflate pe casa ta financiară și va trebui să fii responsabilă față de modul în care-ți câștigi banii, dar și în care te raportezi la bani. Acțiunile imprevizibile, impulsive nu sunt deloc binevenite.

Sănătate

Marte este guvernator al sectorului bolilor cronice, așa că nu ezita să-ți reevaluezi starea de sănătate, să-i acorzi atenția cuvenită pentru că planeta te poate forța să te oprești din tumultul vieții cotidiene dacă nu-i asculți cerințele. Simptomele mai vechi, netratate sau tratate superficial, au nevoie de atenție. Totodată, poți avea parte de furtuni psihice, gânduri, amintiri care să te răscolească și să ceară integrare în viața ta.

Horoscop zilnic Capricorn

Dragoste

Marte retrogradează în sectorul familiei și al locuinței, prin urmare va trebui să depui eforturi considerabile pentru a evita tensiunile cu cei dragi. Totodată, acțiunile tale vizavi de familie se cer reevaluate, atenția acordată acestora, implicarea în viața de familie. Este vorba și de un freamăt interior , o reevaluare a trecutului, a emoțiilor tale și a universului tău interior. Poți lupta să depășești traume din copilărie, din trecut. Posibil ca acțiuni care vizează locuința să fie încetinite în această perioadă, însă preocupă-te de reamenjare, redecorare, renovare. Marte îți guvernează și sectorul prietenilor, deci atenție la tensiunile care apar din acaestă direcție. Reevaluează-ți grupul din care faci parte, anturajul, și vezi dacă te mai pune în valoare și merită să rămâi ancorată.

Carieră

Marte este guvernator al proiectelor tale, al planurilor de viitor, deci cel mai bine ar fi să nu demarezi nimic nou în acaestă eprioadă, ci să reorganizezi strategia de până acum. Posibil să primești sponsorizări, promovări, chiar ajutor de la persoane importante, însă nu te aștepta să vină fără efort. Cei care ies în lume, care fac parte din campanii politice, sunt bine susținuți, însă mare grijă la agresivitatea cu care-și impun punctul de vedere.

Bani

Din punct de vedere financiar, Venus, Micul Benefic, te susține pe zona aceasta și a ieșit din aspectele tensionate cu Marte, deci vei simți o ușoară îmbunătățire în acest sector, în special în tot ce vizează banii comuni cu partenerul de viață, de afaceri sau aspecte legate de credite, moșteniri, procese.

Sănătate

Pentru îmbunătățirea stării generale, mai ales că Marte poate veni cu furtuni interioare, este nevoie de dezvoltarea laturii spirituale, ezoterice, chiar oculte.

Horoscop zilnic Vărsător

Dragoste

Marte retrogradează în sectorul comunicării și-ți poate aduce o limbă de foc în această perioadă. Poți fi mai acidă, mai ironică, mai agitată și, implicit, mai conflictuală. Reevaluează-ți raportarea la modul în care transmiți informațiile, la modul în care susții un dialog și evită să-ți impui cu orice preț punctul de vedere și ideile.

Carieră

Cum Marte îți guvernează cariera, s-ar putea să fii mai conflcituală cu sueriorii și să intri în polemici, să nu cădeți de acord asupra aspectelor profesionale. Totodată, folosește-te de context pentru a-ți reevalua aspirațiile profesionale, ascensiunea, direcția în carieră. Unii nativi pot simți frustrări legate de domeniul de activitate, însă nu este recomandat să facă schimbări majore, ci doar să le planifice și să le pună în acțiune după ce Marte va reveni în mers direct. Cei care învață în acaestă perioadă se pot simți mai obosiți, mai fără chef, cu o putere mică de concentrare.

Bani

Astăzi s-ar putea să fii mai predispusă la cheltuieli pentru persoana iubită, pentru copii sau pur și simplu pentru a-ți îndeplini mici plăceri.

Sănătate

Marte se va afla în aspecte tensionate cu planetele din Capricorn care-ți guvernează casa sănătății, deci va cere responsabilitate, printre altele. O reevaluare a stării generale, un set de analize de rutină sau alte investigații medicale vor fi bine venite. Atebție mai multă la deplasări și călătorii!

Horoscop zilnic Pești

Dragoste

Marte este guvernator al principiilor tale de viață, iar această perioadă de retrogradare va aduce și o furtună legată de mentalitățile, convingerile și prejudecățile tale. Se cer reevaluări ale filozofiilor după care te ghidezi în viață. Multe dintre acestea nu te ajută în evoluție și trebuie lăsate în spate. Stima de sine este un alt capitol care necesită atenția ta.

Carieră

Marte retrograd îți cere să te folosești mai mult de abilitățile tale, de talentele native pe care le ai pentru a ieși în față. Aceste calități personale te pot ajuta în proiectele pe care le ai, în dezvoltarea și promovarea planurilor de viitor. Poți primi susținere din partea prietenilor sau din partea persoanelor cu funcție.

Bani

Marte retrogradează întocmai în sectorul tău financiar, al banilor obținuți din muncă proprie, și cere o reevaluare a modului în care-ți câștigi banii, o reanaliză a modului în care-i administrezi. S-ar putea ca multe acțiuni în acest sens să-ți fie încetinite, să lupți mai mult pentru a obține, a câștiga o sumă de bani. Revizuiește-ți atașamentele materiale și fii mai prudentă la achiziții și investiții. Unii nativi pot avea neplăceri și frustrări salariale.

Sănătate

Spiritualitatea, dezvoltarea personală, conectarea la eu-l superior și cunoașterea elevată îți vor deveni aliați în îmbunătățirea stilului de viață. Mai multă prudență în călătorii!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear...
Prețul uriaș cu care a ajuns să se vândă kilogramul de miel în Mega Image...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Indicatorul rutier pe care puțini șoferi îl cunosc. Ce trebuie să faci și unde poate...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Mesajul emoționant pe care l-a ales Narcisa pentru coroana lui Mădălin. Tânăra i-a vizitat mormântul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Schimbarea care urmează pentru MILIOANE de români. Marcel Ciolacu, anunț astăzi, 27 APRILIE: Se va...
Secretul unui pui suculent și delicios. Sfat de aur de la Jamie Oliver
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Război total după lansarea filmului Buzz House! Reacția lui Selly, după acuzațiile grave la adresa...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Ce s-a întâmplat după ce oamenii de știință au declanșat mini-cutremure în laborator