Horoscopul zilei de 11 martie 2021. „Peștii” sunt confuzi și iraționali

Horoscopul zilei de 11 martie 2021. „Peștii” sunt confuzi și iraționali
Nu rata horoscopul zilei, realizat de astrologul Mădălina Manole, exclusiv pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay.com)
Publicat: 11/03/2021, 01:08
Actualizat: 11/03/2021, 01:14

Horoscopul zilei de 11 martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează la grad perfect conjuncția dintre Soare și Neptun, planeta viselor, în zodia Pești, zodie guvernată de însuși Neptun.

Acest context poate fi foarte creativ pentru mulți dintre noi, ne poate stimula imaginația și inspirația artistică, însă nu ne este deloc favorabil dacă trebuie să luăm decizii raționale.

Putem fi confuzi și neclaritatea ne poate face să greșim, mai ales că și intuiția este înșelătoare.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 11 martie 2021

Dragoste

Nu te mira dacă astăzi descoperi o altă față a unor oameni. Nu prieteni, ci dușmani ascunși, persoane care te urmăresc din umbră și care își pt manifesta invidia sub diverse forme. Cum Soarele îți guvernează iubirea, evită să te lași cucerit astăzi de ceea ce auzi pentru a nu regreta mai târziu.

Carieră și bani

În prima parte a zilei sunt posibile dialoguri legate de proiectele tale. Unii nativi își fac planuri de viitor sau discută pe baza a ceea ce deja au planificat sau demarat.

Sănătate

Trecutul se manifestă destul de apăsător, îți întoarce cuțitul în rană ca și cum vrea să-ți arate ceea ce tu refuzi să vezi de mai multă vreme. Poți trăi astăzi o stare de sensibilitate mare, emoții, neliniști, dar lasă trecutul să…treacă.

Horoscop zilnic Taur – 11 martie 2021

Dragoste

Ai grijă la tendința de a lăsa să cadă în altă extremă o relație de prietenie. Nu este nici pe departe momentul să te entiziasmezi astfel pentru că nu vezi lucrurile prea clar în acest moment. Pe de altă parte, nu lua de bun tot ce-și propun prietenii.

Carieră și bani

S-ar putea să te entuziasmezi prea mult cu privire la proiectele tale și să visezi cu ochii deschiși la planurile de viitor. Nu este nimic rău în asta, însă nu te îndepărta de realitate sau visează folosindu-te de o bază reală. Posibile discuții cu superiorii sau dialoguri menite să te pună în evidență din punct de vedere profesional.

Sănătate

Sunt posibile stări de neliniște pe care să le resimți astăzi, iar dacă nu te simți în apele tale poți încerca să ajuți pe cineva, un om nevoiaș, o persoană fără posibilități. Îți vei recupera starea de bine.

Horoscop zilnic Gemeni – 11 martie 2021

Dragoste

Ai tendința de a le spune celor din jur ce să facă și cum să facă, într-un exces de moment în care ți se pare că deții adevărul absolut. Ar fi mult mai bine dacă le asculți și opiniile celorlalți și le iei în calcul convingerile.

Carieră și bani

Ai mai multă grijă la cum te afișezi în fața superiorilor sau într-un context profesional, public. S-ar putea să te ia gura pe dinainte și să spui lucruri care să-ți afecteze imaginea sau funcția. În plus, nu-ți impune cu orice preț punctul de vedere. Zi favorabilă pentru studiu.

Sănătate

Poți discuta despre o posibilă vacanță. Poate chiar primești o invitație în acest sens care să te bucure. Zi bună să te detensionezi citind sau dedicându-te unor activități intelectuale.

Horoscop zilnic Rac – 11 martie 2021

Dragoste

S-ar putea să ai senzația că se dărâmă totul în jurul tău, că principiile și credințele tale nu mai sunt de actualitate. Poate fi, de asemenea, un moment în care să vezi destul de neclar o situație de viață, să-ți pui la îndoială credințele și convingerile. O discuție cu partenerul poate pune sare pe rană.

Carieră și bani

Nu ești foarte clar ce vrei să faci mai departe, ce curs să urmezi, ce să studiezi. Posibil să fie nativi luați de val care acum să se decidă să se înscrie la un seminar sau să aplice pentru o plecare în străinătate. Dacă și ție îți trec astea prin minte, nu lua încă nicio decizie. Posibile discuții pe teme financiare.

Sănătate

Dacă îți faci planuri să pleci într-o călătorie, azi va trebui să fii mai atent la ofertele pe care le întâlnești pentru că există posibilitatea să fie mincinoase. De asemenea, asigură-te că ai tot ce-ți trebuie dacă, într-adevăr, pleci la drum.

Horoscop zilnic Leu – 11 martie 2021

Dragoste

Nu începe să-i faci reproșuri partenerului dacă tu te simți neiubit, neînțeles sau singur. Este doar senzația ta, mai corect spus frica ta care se manifestă și nu are legătură cu el, cât are cu trecutul tău.

Carieră și bani

Teama de a pierde ceva material (sunt cazuri în care este vorba de teama de sărăcie, de abandon, de singurătate) sau teama de a nu reuși în viață sunt principalele sentimente care pot încolți agresiv în mintea ta astăzi, așa că nu le lăsa să-și pună amprenta asupra activităților tale.

Sănătate

Soarele este guvernatorul tău, iar conjuncția cu Neptun își poate activa niște frici, îți poate scoate la iveală niște angoase. Ar trebui să devii ipohondru, ci să le analizezi rădăcinile.

Horoscop zilnic Fecioară – 11 martie 2021

Dragoste

Casa relațiilor este locul unde se petrece conjuncția mai sus amintită, așa că este foarte probabil să nu vezi deloc clar ceea ce se întâmplă în viața de cuplu. Ai tendința de a-ți acuza partenerul de ceea ce nu a făcut, iar dacă ești singur, ai tendința de a te iluziona mai ușor cu privire la o posibilă poveste de dragoste. Evită astfel de contexte pentru a nu regreta mai târziu.

Carieră și bani

Tot conjuncția Soare-Neptun poate sta la baza unor confuzii profesionale și ar fi ideal să eviți negocierile astăzi, semnarea contractelor și chiar și discuțiile cu colaboratorii, asociații, colegii de muncă care implică decizii profesionale.

Sănătate

Dacă aștepți să primești rezulatul unor analize, prima parte a zilei poate ven cu veștile, iar acestea sunt destul de bune.

Horoscop zilnic Balanță – 11 martie 2021

Dragoste

S-ar putea să fii mai vorbăreț și mai pus pe flirt în prima parte a zilei. Ești și mai sensibil, mai romantic și mai dornic de atenție și iubire.

Carieră și bani

Capacitatea de concentrare, de sinteză este diminuată astăzi și s-ar putea ca nimic din ce ai în plan să nu duci la bun sfârșit. Încearcă să nu te implici în prea multe sarcini în același timp și dacă îți iei o pauză, fii sigur că te și deconectezi de la muncă.

Sănătate

Posibil să fii mai neliniștit, mai agitat, chiar și fără un motiv anume, ca și cum ai aștepta să treacă ziua asta mai repede. Nu-ți face planuri prea mari legate de schimbarea stilului de viață, de ținut diete sau de început antrenamente, pentru că nu te vei ține de ele. Dacă urmezi un tratament, fii atent la dozele pe care le ei și la respectarea orelor.

Horoscop zilnic Scorpion – 11 martie 2021

Dragoste

Este o zi minunată pentru a visa cu ochii deschiși la povestea de dragoste ideală, însă dacă te vei lăsa furat de basm, fii sigur că vei fi dezamăgit de realitate. Dacă ești singur, oricât de mare e tentația, evită să te îndrăgostești pentru că nu vezi clar situația. În cuplu, fă gesturi romantice și reîndrăgostește-te, dar ai grijă la tendința (oarecum nativă) de a dezvolta dependență față de persoana iubită.

Carieră și bani

Este o zi în care creativitatea, imaginația și simțul artistic depășesc limitele realului. Dacă lucrezi în astfel de domenii, în care te poți exprima liber, poți da naștere unor adevărate opere de artă. Unii nativi pot rezolva ceva ce ține de actele unei case.

Sănătate

Acorzi multă atenție hobby-urilor și pasiunilor tale. Ai energie și chef de viață,  hiar dacă ziua începe cu o ușoară neliniște interioară.

Horoscop zilnic Săgetător – 11 martie 2021

Dragoste

Oricât de mult simți nevoia de a sta de vorbă cu partenerul de viață și a clarifica anumite aspecte legate de traiul în doi sau oricât de mult ți-ai dori să te împaci cu cineva, azi vei strânge din dinți și vei îngropa totul în adâncul tău. Cel mult vei vorbi doar tu cu tine.

Carieră și bani

Poți dialoga de nevoie cu colaboratorii, deși în sinea ta îți dorești să te lase toți în pace. Dacă nu simți că este momentul, nu lua decizii profesionale importante și nici nu te implica în negocieri.

Sănătate

Trăiești emoțiile la superlativ, ești mai sensibil și mai neliniștit ca niciodată. În majoritatea cazurilor, aceste stări au legătură cu trecutul, cu traumele din copilărie, cu familia. Deci vezi despre ce este vorba și corectează.

Horoscop zilnic Capricorn – 11 martie 2021

Dragoste

Ești mai sensibil, mai emoțional, mai declarativ cu sentimentele tale și poți fi furat de val și astfel să-ți declari iubirea pentru cineva.

Carieră și bani

O zi foarte bună pentru negocieri, dar doar dacă rămâi ancorat în realitatea. Comunicarea este de partea ta, ai idei, găsești soluții financiare la problemele tale și te faci plăcut în comunicare. Totuși, nu lua azi decizii importante.

Sănătate

Dacă pleci la drum asigură-te că ai tot ce-ți trebuie cu tine. Din grabă poți uita acte importante și nu numai.

Horoscop zilnic Vărsător – 11 martie 2021

Dragoste

Luna este încă în zodia ta și în prima parte a zilei se găsește în conjuncție cu Mercur, așa că poți fi mai sensibil, mai declarativ cu stările și emoțiile tale. Cum Soarele, cel care-ți guvernează relațiile, este conjunct cu Neptun, ar fi bine să nu te grăbești în decizii ce privesc viața de cuplu și nici să nu te entuziasmezi dacă cunoști pe cineva. Posibil să te întrebi dacă partenerul te iubește pentru ceea ce ești sau are alte interese.

Carieră și bani

Azi va trebui să ai mare grijă la tot ce ține de bani. Poți fi înșelat mai ușor din cauza unor confuzii de moment, poți pierde bani făcând calcule greșite sau poți fi păcălit de fel și fel de oferte. Ar fi recomandat să lași cumpărăturile importante pentru săptămâna viitoare și să eviți să cheltui pe fond emoțional.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Pești – 11 martie 2021

Dragoste

Mercur, planeta care-ți guvernează relațiile, este în conjuncție cu Luna, planeta care-ți guvernează iubirea, și poți fi mai sensibil la nevoile partenerului. Totodată, conjuncția Soare-Neptun se petrece în zodia ta și îți va aduce multă neclaritate și confuzie astfel că ar fi ideal să nu te grăbești să tragi concluzii în relația ta. Totodată, poți fi tentat să dezgropi trecutul, să te pierzi în amintiri. Dacă ești singur, visează, dar nu uita să rămâi cu un picior pe pământ.

Carieră și bani

Nu este nici pe departe o zi bună să iei decizii chiar dacă ai senzația că intuiția ta funcționează. Evită negocierile cu colaboratorii și în principiu orice fel de discuție profesională care ar putea să schimbe cursul lucrurilor.

Sănătate

Nu este deloc ușor de gestionat această conjuncție care se petrece în zodia ta, așa că de preferat ar fi să te odihnești mai mult. Te poți simți debusolat, trist chiar și fără motiv și ești mai ușor de rănit. Totodată, la polul opus, te poți entuziasma din diferite motive, chiar și fără bază reală și rațională.

Horoscop săptămâna 8 – 14 martie 2021. Peștii își pot îmbunătăți viața

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 8 – 14 martie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 8 – 14 martie 2021 este o perioadă a iertării și vindecării sufletești, dar și a înălțării spirituale.

Săptămâna 8 – 14 martie 2021 se remarcă prin fenomenul de Lună Nouă care se petrece pe data de 13 martie, în zodia Pești, moment care ne va aduce ocazia vindecării prin eliberarea de tot ceea ce este nociv în viața noastră, implicit ocazia unor noi începuturi.

Totodată, săptămâna este impactată de conjuncțiile pe care atât Soarele, cât și Venus, planeta iubirii, le fac cu Neptun, planeta viselor, în zodia Pești. Aceste aspecte actuvează puternic energia acestui semn zodiacal și aduc o mare disponibilitate vcătre iertare, vindecare, acceptare și detalare, dar și o mare doză de confuzie, imaginație, inspirație și intuiție. Este o perioadă bună să ne întoarcem la credință și să ne concentrăm pe evoluția spirituală.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2021

Horoscopul lunii martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna martie 2021 debutează cu intrarea planetei Marte, planeta acțiunii, în zodia Gemeni, ipostază din care ne va stimula să spunem ceea ce gândim, direct și fără ocolișuri. Mintea ne va funcționa rapid, vom fi ageri în gândire și vom fi mult mai determinați să căutăm adevărul în informațiile pe care le auzim.

Odată cu ingresul Soarelui în zodia Berbec, pe data de 20 martie, va debuta noul an astrologic și va fi momentul care va marca echinocțiul de primăvară. La braț cu Soarele pășește și Venus, planeta iubirii, aspect care ne va înflăcăra sentimental, ne va face mai pasionali și mai dornici să ne manifestăm sentimentele.

A doua jumătate a lunii stă sub confuzia și iluzia pe care le imprimă tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, prin zodia Pești. Vom fi mai visători într-ale rațiunii, dar și mai intuitivi, cu mai multă imaginație și mai sensibili în dialog, fiind mai capabili să atingem coarda sensibilă. Totuși, acest tranzit nu este o perioadă bună de luat decizii majore și importante.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O profesoară s-a dus în Dubai ca să mediteze copiii miliardarilor. Un băiat i-a făcut...
Scandal în familia lui Mădălin Păduran, după înmormântare. Narcisa, iubita tânărului, acuzată că a deschis...
FOTO. Imagini incendiare cu Cristina ICH! S-a răzbunat pe Piți jr. și s-a pozat într-un...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
Când și unde va fi înmormântat Costel Corduneanu. Familia interlopului a stabilit toate detaliile
Vești TRISTE despre Kate Middleton! Starea de sănătate a Prințesei de Wales nu este deloc...
O nouă taxă ar putea mări preţul biletelor de avion. Pasagerii ar primi în schimb...
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a...
Nivelurile apei din barajele din Istanbul se ridică la peste 81%! Ce spun experții despre...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sutienele sunt o necesitate de bază care ar trebui să fie scutite de TVA, spun...
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
Fumatul este INTERZIS la 5 m de altă persoană! Noua regulă intră în vigoare
ȘOC ÎN PNL. A fost găsit spânzurat în casă
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13...
Cine este tânărul de 23 de ani care a încetat din viață într-un cumplit accident...
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și...
"Mie nu îmi place să ling, după ce am scuipat o dată". Gheorghe Turda, despre...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
FMI a redus prognoza de creștere economică pentru România în 2024