Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2021

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2021
Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2021
Publicat: 01/03/2021, 09:26

Horoscopul lunii martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna martie 2021 debutează cu intrarea planetei Marte, planeta acțiunii, în zodia Gemeni, ipostază din care ne va stimula să spunem ceea ce gândim, direct și fără ocolișuri. Mintea ne va funcționa rapid, vom fi ageri în gândire și vom fi mult mai determinați să căutăm adevărul în informațiile pe care le auzim.

Odată cu ingresul Soarelui în zodia Berbec, pe data de 20 martie, va debuta noul an astrologic și va fi momentul care va marca echinocțiul de primăvară. La braț cu Soarele pășește și Venus, planeta iubirii, aspect care ne va înflăcăra sentimental, ne va face mai pasionali și mai dornici să ne manifestăm sentimentele.

A doua jumătate a lunii stă sub confuzia și iluzia pe care le imprimă tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, prin zodia Pești. Vom fi mai visători într-ale rațiunii, dar și mai intuitivi, cu mai multă imaginație și mai sensibili în dialog, fiind mai capabili să atingem coarda sensibilă. Totuși, acest tranzit nu este o perioadă bună de luat decizii majore și importante.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2021, zodia Berbec

Dragoste

În prima parte a lunii ai tendința de a fi mai interiorizat, mai timid, mai puțin dispus să arăți ce simți. Totodată, este o perioadă de introspecție, în care poți analiza trecutul, te poți vindeca după o dezamăgire sentimentală, poți depăși un eșec relațional. Ulterior, când Soarele și Venus intră în conjuncție în zodia ta, tot trecutul va fi ca și uitat și îți vei recăpăta pofta de viață și de iubit. Posibil să cunoști o persoană care să te încânte și alături de care să-ți dorești noi începuturi în dragoste. În cuplu, finalul de lună poate aduce discuții despre oficializarea unei relații. Posibil ca un fost partener să te caute la finele lunii, însă cel mai probabil te vei fi vindecat în acel moment.

Carieră

Este o perioadă foarte bună din punct de vedere profesional. Ai șansa să te faci auzit, să te exprimi, să-ți atingi niște obiective legate de carieră. Poți învăța ceva nou, te poți implica în proiecte online sau de grup și comunicarea cu superiorii se va îmbunătăți.

Bani

Inclusiv din punct de vedere financiar se anunță o lună favorabilă. Venus, planeta care-ți guvernează banii, intră în zodia ta și te susține alături de Soare să-ți îmbunătățești punându-ți în valoare talentele și creativitatea. Te faci remarcat și asta îți aduce și beneficii materiale.

Sănătate

Chiar dacă prima parte a lunii te poți simți sufocat, anxios și cu o mare nevoie de interiorizare, ulterior starea de spirit se va îmbunătăți considerabil. Dedică-te unor terapii complementare, meditației, vindecării interioare și chiar ameliorării unor afecțiuni cronice în prima parte a lui martie și nu uita să te odihnești cât mai mult.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2021, zodia Taur

Dragoste

Dacă ești singur, luna aceasta te poți îndrăgosti cu ajutorul prietenilor sau de persoane cunoscute prin intermediul mediului online, al aplicațiilor specifice. În cuplu, reușești să te apropii mai mult de partener și să clarificați situații ce țin de bugetul comun, de cheltuieli. Încercați să rezolvați neînțelegerile din timp pentru că finele lunii pot aduce discuții financiare tensionate.

Carieră

Zona carierei rămâne ocupată de Jupiter și Saturn, însă luna aceasta ești ferit de conflicte, ba chiar ai șanse mari să te afirmi și să te îndrepți către atingerea unor obiective profesionale, mai ales că-ți recapeți încrederea în tine și în forțele tale. Proiectele de grup pot fi o altă cale de afirmare, dar și proiectele personale sau online.

Bani

Marte îți va activa întocmai sectorul financiar, iar pe durata acestui tranzit de aproximativ două luni, ești extrem de determinat să-ți îmbunătățești veniturile. Poți semna noi contracte, noi colaborări care să-ți aducă bani și mai ales să-ți dea sentimentul de independență financiară la care atâta speri.

Sănătate

În prima parte a lunii martie ești dornic de ieșit, de socializat, de reactivat viața socială, însă ulterior poți fi mai introspect și mai atras de vindecarea interioară, de vindecarea fizică, psihică și emoțională, iar contextul astrologic te va susține să te debarasezi inclusiv de vicii și persoane toxice.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2021, zodia Gemeni

Dragoste

Cu Marte în tranzit prin zodia ta te poți aștepta la o lună plină de pasiune. Ești dornic să-ți revitalizezi viața personală, iar asta poate aduce în cuplu discuții importante care vor avea ca efect construirea unor planuri de viitor. Convingerile și credințele, principiile de viață sunt subiect sensibil, și este momentul să-ți dai seama ce te leagă de partener. Cei singuri pot fi atrași de un superior, de o persoană cu funcție și autoritate, însă există și posibilitatea ca unii nativi să se întoarcă la cineva din trecut.

Carieră

În a doua jumătate a lunii ai parte de tranzitul lui Mercur, întocmai guvernatorul tău, prin sectorul carierei, iar acest context îți va aduce șanse de afirmare, șanse de atingere a unor obiective profesionale, poate de preluare a unei funcții. Finele lunii poate aduce niște tensiuni legate de direcția ta în carieră și vor fi nativi care vor analiza serios ideea de a-și schimba locul de muncă. Cei care-și caută un job, acum se pot angaja.

Bani

Banii nu par a fi o problemă pentru tine sau, mai corect spus, aceștia sunt strânși legați de situația profesională. De aceea vor fi nativi care vor obține o funcție ce le va aduce o creștere a veniturilor sau nativi care vor schimba jobul cu unul mai bine plătit.

Sănătate

Cu Marte în tranzit prin zodia ta te vei bucura de foarte multă energie și vei depăși probleme de sănătate mai vechi. Însă, există și riscul de a te epuiza ca urmare a excesului de muncă, de aceea o schimbare a stilului de viață este benefică acum, mai ales că ești susținut atsrologic să o faci.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2021, zodia Rac

Dragoste

Deși este o lună mult mai bună dinpunct de vedere sentimental, ar trebui să eviți pasiunile de moment care, în cazul cuplurilor,aduc relații exatrconjugale. Acestea au toate șansele să iasă la suprafață la finele lunii, tot atunci când se pot afla și alte secrete sau pot apărea tensiuni financiare între parteneri. Cei singuri au posibilitatea să se desprindă de o relație din trecut care le-a cauzat durere, să depășească o pierdere sentimentală.

Carieră

Chiar dacă luna începe cu nemulțumiri profesionale, odată ce Soarele în conjuncție cu Venus vor activa sectorul carierei, la jumătatea lunii, vei avea tot suportul astrologic să te afirmi, să te pui în evidență și să-ți îmbunătățești condiția. Unii nativi chiar pot primi o funcție, pot avea parte de recunoașterea unor merite profesionale.

Bani

Sunt nativi care se bazează mult pe sprijinul partenerului în această perioadă, însă și nativi care au șansa să-și crească veniturile ca urmare a unei avansări sau chiar din imaginea lor, prin promovarea talentelor lor.

Sănătate

Marte va tranzita sectorul sănătății și îți va aduce energia necesară pentru a te preocupa de vindecarea emoțională, dar și de ameliorarea unor afecțiuni deja existente. Poți lăsa un viciu în spate, poți ierta pe cineva care te-a rănit și poți depăși o dezamăgire în dragoste mai veche. Este posibil ca unii nativi să fie mai irascibili către finele lunii și chiar să aibă parte de insomnii.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2021, zodia Leu

Dragoste

Ce a fost mai greu a trecut sau, cel puțin, asta vei simți luna aceasta, când relația cu partenerul de viață se va îmbunătăți remarcabil. Poți clarifica neînțelegeri și poți stabili noi reguli de conviețuire, mai ales de natură financiară, dar cel mai important vă puteți face planuri de viitor, iar viața intimă își recapătă culoarea. Cei singuri sunt mai dornici de pasiune și pot cunoaște persoane noi, poate chiar prietenii le pot face cunoștință cu cineva, însă este mai mare este dorința de aventură decât cea de relație.

Carieră

Relațiile profesionale se îmbunătățesc și ele și ai ocazia să ajungi la viziuni comune cu partenerii de afaceri sau colaboratorii, șansa să priviți împreună spre aceleași idealuri. Unii nativi primesc vești sau sport din străinătate.

Bani

Luna aceasta te poți baza mai mult pe resursele partenerului sau poate obții o finanțare, o sponsorizare. Aspectele pot indica și faptul că trebuie să apelezi la niște economii, dar și că îți recalculezi o rată, o dobândă sau poate te preocupi de returnarea unei datorii.

Sănătate

Luna Nouă din data de 13 martie poate fi un moment favorabil să te debarasezi de tot ce este toxic și apăsător în viața ta, să scapi de frici, de angoase, de vicii, de obiceiuri nocive și chiar de acele gânduri obsesive care atrag asupra ta stări de rău.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2021, zodia Fecioară

Dragoste

Viața de cuplu se îmbunătățește remarcabil odată cu jumătatea lunii martie, atunci când Mercur, guvernatorul tău, va intra în sectorul relațiilor. Este o perioadă de reconectare la nevoile partenerului, de discuții și clarificări, de împăcări, inclusiv cu un fost partener. Ulteriori, viața intimă se va îmbunătăți și unii nativi pot discuta despre căsătorie. Cei singuri au mari șanse să înceapă noi povești de dragoste acum, însă ar trebui să le evite pe cele ascunse, interzise.

Carieră

Dacă până acum ai întâmpinat tensiuni și ai avut parte de nemulțumiri la locul de muncă, odată de Marte îți va activa sectorul carierei, chiar în primele zile din lună, determinarea cu care te vei îndrepta spre atingerea obiectivelor profesionale va fi imensă. Mulți nativi se vor afirma acum, li se vor recunoaște meritele și nu este exclus chiar să avanseze. Ultimele zile ale lunii pot aduce tensiuni cu superiorii sau cu colaboratorii.

Bani

În luna martie banii pot veni din colaborări, asocieri, parteneriate de afaceri și poți semna noi contracte care se vor dovedi profitabile.

Sănătate

Ai putea să răsufli ușurat luna aceasta, mai ales dacă până acum te-ai confruntat cu fel și fel de probleme de sănătate. Totuși, nu te culca pe o ureche, ci preocupă-te de evoluția spirituală, de vindecarea traumelor emoționale, de căutarea cauzelor subtile care au condus la apariția bolilor.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2021, zodia Balanță

Dragoste

Sectorul iubirii rămâne în continuare aspectat de planete, însă doar de Jupiter și Saturn, însă Marte, guvernatorul relațiilor tale, se mută în casa filozofiilor de viață. Acest aspect denotă faptul că ești interesat de ceea ce te leagă la nivel de mentalități și principii de partenerul de viață și ai interes să-ți dezvolți aceleași viziuni de viitor alături de acesta. Unele cupluri planifică o călătorie, iar cei singuri sunt mai atrași de parteneri cu care empatizează la nivel de convingeri.

Carieră

Dacă-ți cauți un loc de muncă, luna martie este favorabilă angajării. În plus, și la actualul job pot apărea noi oportunități care pot aduce o schimbare de sarcini, de atribuții, poate chiar și de direcție profesională, odată cu Luna Nouă din data de 13 martie.

Bani

Nu este exclus ca schimbările de la locul de muncă să vină la pachet și cu mai mulți bani. Este oricum o perioadă în care vei putea analiza dintr-o altă perspectivă modul în care te raportezi la bani.

Sănătate

Nu se întrevăd neapărat probleme de sănătate, cât o mai mare preocupare din partea ta pentru tot ce ține de stil de viață, rutină zilnică, capitole la care vei simți nevoia să aduci îmbunătățiri. Casa sănătății este tranzitată de planete care te susțin să faci aceste schimbări sau să găsești remediile potrivite pentru afecțiunile cu care te confrunți. Ultimele zile din lună pot fi mai agitate, mai obositoare.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2021, zodia Scorpion

Dragoste

Indiferent de statutul tău, că ești singur sau ai o relație, luna acasta te bucuri de mult romantism și sensibilitate, dar și de pasiune. Cu planete în tranzit prin casa iubirii și a intimității, șansele celor singuri de a începe o poveste nouă sunt mari, în timp ce în cupluri se alungă monotonia și se clarifică neînțelegeri mai vechi.

Carieră

Dacă în prima jumătate a lunii pui mai mult accent pe zona creativă și nu prea îți stă mintea la jobul propriu-zis, mai ales dacă acesta nu-ți oferă șansa de a-ți manifesta simțul artistic, din a doua jumătate a lunii va crește preocuparea, sporul și eficiența în desfășurarea activităților la locul de muncă.

Bani

Luna aceaasta preocupă-te de plata unor datorii, de rezolvarea unor contexte ce vizează creditele, moștenirile, litigiile și pune la punct detalii legate de bugetul pentru locuință sau de cheltuielile comune cu partenerul de viață. Unii nativi pot investi mai mult în casă sau pentru nevoile familiei.

Sănătate

Încearcă să nu lași emoțiile să te coplșească, mai ales în sens negativ. Posibil să fii prins încă în trecut, încă în traumele copilăriei sau să resimți o apăsare sufletească căreia trebuie să-i afli rădăcinile.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2021, zodia Săgetător

Dragoste

Cu Marte în tranzit prin sectorul relațiilor tale, luna aceasta te vei bucura de dinamism în cuplu și de readucerea pasiunii în dormitor. Este o perioadă foarte bună atât pentru cei singuri care vor să-și întâlnească jumătatea, cât și pentru cei care sunt în relații și care își pot consolida relația dedicându-se unor activități comune, activități distractive, plimbăr și excursii. În schimb, către finele lunii, va trebui să dai mai multă atenție nevoilor familiei, să te procupi mai mult de locuință, dacă nu-ți dorești tensiuni cu cei dragi.

Carieră

Ce a fost mai greu, în mare parte a trecut, iar luna aceasta este mult mai relaxată la locul de muncă. Poți reuși să te înțelegi mai bine cu colegii, să vă sprijiniți și sfătuiți mai mult, iar ocaziile unor noi colaborări există. Cei care au afaceri personale le pot conduce mai ușor către prosperitate.

Bani

Câștigurile pot veni din contracte de colaborare, asocieri și parteneriate în care ești implicat sau poate fi vorba de obținerea unor comisioane mai bune din vânzări. Deocamdată nu te poți plânge de situația financiară.

Sănătate

Dacă luna nu începe cu o mare doză de energie, de la jumătatea lunii poți începe să trăiești viața din plin, cu poftă și te vei bucura de mai mult timp liber sau vei ști cum să-l organizezi astfel încât să te dedici și micilor tale bucurii, hobby-urilor tale.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2021, zodia Capricorn

Dragoste

Sectorul comunicării este foarte bine aspectat și asta te va ajuta să te exprimi mai ușor în plan sentimental, să faci declarații de dragoste și să lămurești cu calm neînțelegerile apărute în cuplu. Cei singuri pot flirta cu mai multă ușurință.

Carieră

Marte îți activează sectorul muncii și este de așteptat ca luna caesta să te preocupi cu mai mult spor și determinare de sarcinile și responsabilitățile avute. Ai, însă, grijă să nu exagerezi cu munca. Sunt foarte bine susținuți nativii care vor să-și construiască o carieră în comunicare (mass-media, PR, jurnalism, învățământ, comerț, vânzări, etc) sau care au legătură cu această zonă. Nativii care-și caută un loc de muncă se pot angaja acum.

Bani

Ăn luna martie ești maestru în negocieri, așa că poți da dovadă de mai multă încredere în tine atunci când îți ceri drepturile. Oricum, pentru a face bani și a-ți crește veniturile, prima jumătate a lunii îți este foarte favorabilă, fie că este vorba de o renegociere salarială, fie de o schimbare de job pentru unul mai bine plătit.

Sănătate

Marte te va susține puternic din punct de vedere al energiei și vitalității, îți va aduce putere și determinare să-ți rezolvi toate sarcinile propuse, dar ai grijă să nu te suprasoliciți fără să-ți dai seama. Nativii care au de rezolvat probleme de sănătate se pot preocupa acum de acestea. Finalul de lună te poate prinde într-o fază mai nostalgică, iar sensibilitatea poate fi mai mare.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2021, zodia Vărsător

Dragoste

Dacă ești singur, luna martie vine să-ți schimbe statutul, dat fiind că Marte va tranzita chiar sectorul iubirii. Vei avea mai multă poftă de flirt, vei îndrăzni să cucerești pe cine-ți place și șansele legării unei noi povești de iubire sunt foarte mari. În cuplu, activitățile în doi, plimbările sunt modalități bune de reconectare, iar pe de altă parte se pot stabili noi reguli privind cheltuielile comune.

Carieră

Este o lună a creativității, dat fiind că Marte, planeta care-ți guvernează cariera, va intra în sectorul acesta și te va împinge de la spate să dai frâu liber simțului creativ. Unii nativi pot chiar transforma un hobby într-o meserie.

Bani

Prima parte a lunii martie este favorabilă câștigurilor și negocierilor și pot apărea noi surse de venit odată cu Luna Nouă din data de 13. Din a doua jumătate a lunii, Mercur îți va activa sectorul financiar și îți va aduce intuiție, idei, dar și o ușoară tentativă de visare, deci fii atent la acțiuni și nu te implica în speculații financiare sau activități care promit câștiguri rapide.

Sănătate

Luna aceasta te bucuri de o stare bună de sănătate. Iți repeți încrederea în tine, crește stima de sine și ai șansa să te debarasezi de niște situații apăsătoare din trecut, să vindeci o traumă sufletească.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2021, zodia Pești

Dragoste

Luna aceasta, din cauza tranzitului lui Marte prin sectorul familiei poți da naștere mai ușor tensiunilor cu cei dragi, iar pe de altă parte poți fi mai vulnerabil emoțional. Totuși, prima jumătate a lunii ai susținerea lui Venus în tranzit prin zodia ta, deci poți profita pentru a-ți îmbunătăți și armoniza viața sentimentală. În plus, când Mercur, planeta care-ți guvernează relațiile, va intra în zodia ta vei reuși să-ți îmbunătățești comunicarea cu partenerul de viață și puteți lămuri neînțelegerile de până acum. Dacă ești singur, în ciuda dorinței de a avea pe cineva alături, cel mai probabil nu vei depăși flirtul și aventura.

Carieră

Pe data de 13 martie se va forma o Lună Nouă în zodia ta și este un moment care trasează noi începuturi în viața ta. Poți învăța ceva noi, poți să te orientezi către un alt domeniu de activitate, poți să-ți pui în valoare un talent personal.

Bani

Este o lună în care vei avea parte de sprijinul părinților, familiei, dacă te confrunți cu probleme financiare. Totodată, posibil să investeți mai mulți bani în casă sau pentru familie. Oricum, jumătatea lunii vine cu promisiuni de creștere financiară, odată ce Soarele conjunct cu Venus vor activa casa banilor din horoscopul tău solar.

Sănătate

Ai avut parte de o perioadă tensionată sufletește, psihic, însă contextul se va mai detensiona odată ce planetele au părăsit casa subconștientului. Acolo mai rămân, însă Jupiter și Saturn, semn că mai ai încă de eliberat situații din trecut apăsătoare, mai ai de vindecat traume emoționale. Sunt traume chiar din copilărie, poate legate de abandon, poate de frustrări trăite în copilărie, care acum se vor activa și va trebui să le faci față.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Cum vor arăta verighetele pe care Oana Moșneagu și Vlad Gherman le vor purta: "Nu...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Chitara cu care John Lennon a înregistrat piesa „Help!”, găsită după 50 de ani