Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2020. „Taurii” sunt irascibili și conflictuali

Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2020. „Taurii” sunt irascibili și conflictuali
Horoscopul zilei de 8 decembrie 2020. Taurii primesc șanse sentimentale (FOTO: Pixabay)
Publicat: 17/11/2020, 08:13
Actualizat: 17/11/2020, 08:28

Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează la grad perfect o opoziție între planeta comunicării, Mercur, din zodia Scorpion, și planeta surprizelor, Uranus, aflat în retrogradare în zodia Taur. Aspectul indică tensiune în relații, conflicte care pot lua naștere din nimicuri. Se pot spune cuvinte care șochează, se pot primi vești neașteptate și informații surprinzătoare, iar comunicarea prin mijloace tehnologice poate fi afectată.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 17 noiembrie 2020

Dragoste

S-ar putea ca astăzi să afli niște informații care să te ia prin surprindere despre partenerul de viață. Poate fi vorba de secrete intime sau chiar în cuplu se discută pe teme mai sensibile și legate de viața sexuală. Banii pot fi, de asemenea, un punct sensibil care poate naște conflicte. Niște frici bine ascunse se pot manifesta acum.

Carieră și bani

Sectorul financiar este puternic afectat de această opoziție de astăzi, prin urmare s-ar putea să afli vești neașteptate care să te oblige, vrând, nevrând, să scoți niște bani din buzunar. Se pot discuta situații care vizează un bun material, de patrimoniu, un credit, taxe, impozite, asigurări. Atenție la negocieri și discuții financiare!

Sănătate

Mercur îți guvernează casa sănătății și cum este tensionat s-ar putea ca și tu să resimți o stare de stres, de irascibilitate mai mare astăzi. Posibil să o resimți deja de ceva zile, dar azi să fie apogeul, așa că acordă mai multă atenție odihnei.

Horoscop zilnic Taur – 17 noiembrie 2020

Dragoste

Ești direct vizat de această opoziție, mai ales că Mercur îți guvernează casa iubirii, așa că fă bine și caută echilibrul în dialogul cu partenerul de viață. Acesta poate fi cinic, poate spune cuvinte dureroase, dar încearcă să nu dezvolți tensiunile în conflicte. Cel mai bine ar fi să profiți și să rediscuți niște decizii de cuplu pe care le-ai luat luna trecută. S-ar putea să primești niște onformații despre persoana iubită care să te surprindă. Nu crede tot fără să cercetezi!

Carieră și bani

Posibil să primești niște vești surprinzătoare legate de un contract sau un partener de afaceri, colaborator, să te ia pe neașteptate cu niște mesaje. Nu sunt excluse nici criticile la adresa ta, însă azi ai capacitatea de a le lua pe toate în sens constructiv. Atenție la negocieri să nu fii păcălit.

Sănătate

Azi poți fi mai irascibil decât de obicei, mai pus pe harță și ar fi bine să-ți controlezi aceste porniri. O plimbare sau chiar exercițiile fizice te pot ajuta să te detensionezi.

Horoscop zilnic Gemeni – 17 noiembrie 2020

Dragoste

Mercur este guvernatorul tău și vei resimți din plin efectele opoziției. Posibil să intri în conflicte mai ușor, mai ales cu membrii familiei, să reiei teme de dialog mai vechi, poate chiar legate de casă. Ai putea să reanalizezi o decizie luată luna trecută să vezi dacă nu cumva îi poți aduce îmbunătățiri.

Carieră și bani

Azi încearcă să eviți tensiunile cu colegii și mai ales să nu le asculți bârfele. Cum Mercur se află pe casa muncii, poate stimula dialogurile mai aprinse. Posibil să primești vești neașteptate despre un loc de muncă.

Sănătate

Posibil să vină informații despre sănătate, fie a ta, fie a celor din familie, care trebuie abordate cu atenție. Nu e nimic grav, dar dacă este vorba de ceva amânat, acum se cere rezolvat. Poți fi mai irascibil și mai obosit astăzi.

Horoscop zilnic Rac – 17 noiembrie 2020

Dragoste

Mercur se află pe casa iubirii, un sector de altfel destul de bine susținut astăzi, dar asta nu înseamnă că nu poți avea unele tensiuni cu persoana iubită sau dialoguri surprinzătoare cu copiii. Poți afla și vești, informații surprinzătoare despre cei dragi, să descoperi, de exemplu, un secret al copiilor. Prietenii pot veni și ei cu informații surpriză care pot da peste cap un plan.

Carieră și bani

Un proiect personal sau în care ești implicat cu un grup, care are legătură cu media sau cu online-ul, poate suferi unele răsturnări de situație ca urmare a unor vești primite. Totodată, poți avea idei foarte bune pentru a-l repune pe linia de plutire. Poate trebuie să iei niște decizii importante și asta te sperie.

Sănătate

Sunt niște confuzii și frământări care-ți dau târcoale, dar pe care reușești să le transformi în atuuri și în reacții pozitive, care-ți dau curaj. Ai un entziasm aparte astăzi, foarte benefic stării de spirit și, implicit, de sănătate.

Horoscop zilnic Leu – 17 noiembrie 2020

Dragoste

Încearcă să găsești un echilibru între familie și carieră pentru că te poți aștepta la unele critici din partea celor dragi că petreci prea puțin timp cu ei. Oricum, în plan sentimental ai parte de o zi foarte bună și te poți apropia mult de persoana iubită, de copii, sau de persoana care-ți place.

Carieră și bani

Posibil să primești niște vești financiare care să te pună pe gânduri și să te scoată din starea de confort emoțional. De asemenea, astăzi evită să te contrazici cu superiorii pentru că aceștia pot fi deosebit de impunători. Pare că nu te ascultă sau nu-ți iau în seamă ideile.

Sănătate

Te bucuri de o stare emoțională foarte bună. Te simți puternic, greu de doborât, indiferent de veștile și provocările care pot apărea.

Horoscop zilnic Fecioară – 17 noiembrie 2020

Dragoste

Se întrevăd dialoguri plăcute în plan sentimental, mai ales după o perioadă destul de tensionată, care pare că ți-a consumat multe rezerve de bună dispoziție. Reînvii plăcerea și bucuria de a trăi și a te distra.

Carieră și bani

Posibil să fii luat prin surprindere de vești și informații profesionale, să ți se dea niște planuri peste cap și azi să fii mai conflictual dacă vine vorba de principii și mentalități. Evită tensiunile cu superiorii. Tu ai niște viziuni și un raționament care pot fi diferite de ale celor din jur.

Sănătate

Mercur este guvernatorul tău așa că poți resimți din plin ziua de astăzi ca pe o stare de tensiunie, irascibilitate și de preferat ar fi să te odihnești mai mult și să nu dai curs tensiunilor cu cei din jur.

Horoscop zilnic Balanță – 17 noiembrie 2020

Dragoste

Poți avea parte de răsturnări de situație care vizează o relație intimă, poate o aventură, o relație secretă. În cuplu se pot afla secrete despre partener, dar în ciuda contextului, ai capacitatea de a lămuri tot cu calm și diplomație.

Carieră și bani

Pot veni vești financiare care să te surprindă și nu este exclus să fie vorba despre un context legat de bunuri materiale, moșteniri, credite. Acordă mai multă atenție negocierilor. Poți reanaliza și rediscuta o decizie luată luna trecută.

Sănătate

Te bucuri de o stare de sănătate foarte bună, singurul inconvenient fiind grija pentru ceva sau cineva care te poate copleși. Posibil să ai niște frământări care să nu te lase să te odihnești cum trebuie.

Horoscop zilnic Scorpion – 17 noiembrie 2020

Dragoste

Cum Mercur se află în zodia ta și face aspecte tensionate, te poți aștepta la fel și fel de surprize în cuplu, la răsturnări de situație și dialoguri șocante. Ai grijă la ironia și cinismul pe care le poți arunca destul de ușor astăzi partenerului.

Carieră și bani

Relația cu colaboratorii, asociații, partenerii de afaceri este destul de tensionată, așa că nu duce lucrurile la extrem. Posibile surprize, situații neprevăzute legate de un contract. Dacă nu ești provocat, te poți transforma în cel mai înțelept sfătuitor al celorlalți, asumându-ți cu bucurie rolul de profesor, de învățător.

Sănătate

Ești irascibil și pus pe harță, mai ales dacă te vei confrunta cu răsturnări de situație pe care nu le prevăzuseși. S-ar putea să-ți conștientizezi niște frici și asta să te enerveze.

Horoscop zilnic Săgetător – 17 noiembrie 2020

Dragoste

Nu este exclus ca astăzi să te îndrăgostești sau să-ți cadă cu tronc cineva, să conștientizezi că ai făcut o pasiune pentru o persoană din anturaj, poate chiar din grupul de prieteni. În cuplu pot apărea tensiuni, dat fiind că Mercur este guvernator al acestui sector și poți avea unele dialoguri surprinzătoare cu partenerul.

Carieră și bani

Posibile conflicte cu partenerii de afaceri, cu colaboratorii, cu superiorii. Poți primi vești neașteptate legate de un contract. Nu este exclus să ai senzația astăzi că nu-ți poți atinge niște obiective.

Sănătate

Cum Mercur se află pe casa subconștientului este de așteptat să resimți o stare de frământare, irascibilitate, să te lași copleșit de gânduri și anxietăți, de frici și chiar să dai curs unor vicii. Nu face excese și nu te lăsa copleșit. Ia partea bună a zilei. Luna se află în zodia ta și face aspecte foarte bune care-ți dau o stare de sănătate și o energie debordantă.

Horoscop zilnic Capricorn – 17 noiembrie 2020

Dragoste

În plan sentimental poți fi martorul unor situații absolut neprevăzute și surprinzătoare. Prietenii pot veni cu vești care să te șocheze, însă dacă îți vor face dezvăluiri despre persoana iubită, ar fi bine să nu le iei de bune și să nu acuzio fără probe. Este de preferat ca azi să ai încredere în cel de lângă tine și să ții cont că prietenii pot fi răutăcioși, invidioși.

Carieră și bani

Posibile tensiuni la locul de muncă, cu colegii, mai ales dacă nu împărtășiți aceleași idealuri și convingeri, viziuni despre un proiect. De asemenea, așteaptă-te la o răsturnare de situație legată de un plan făcut, legată de un proiect.

Sănătate

Cum Mercur este guvernator al sănătății tale, azi s-ar putea să fii mai irascibil și mai pus pe contrazis, să ai gânduri mai ciudate, însă să reușești în tot acest context să-ți menții starea de spirit bună.

Horoscop zilnic Vărsător – 17 noiembrie 2020

Dragoste

Mercur este guvernator al sectorului iubirii și al intimității, așa că se pot discuta subiecte delicate în cuplu sau poți afla vești surprinzătoare despre persoana care-ți place. Comunicarea cu copiii poate fi importantă astăzi pentru că îți poate revela răspunsuri la unele întrebări. Poți cuceri mai ușor pe cineva pentru că prinzi curaj.

Carieră și bani

Mercur se află pe casa carierei și asta îți poate aduce conflicte cu superiorii, tensiuni și nemulțumiri în atingerea unor obiective avute. Este important să găsești un echilibru între profesie și familie. Reia niște decizii profesionale de luna trecută și poți ajunge la alte viziuni și strategii.

Sănătate

Sănătateta nu pare să fie un punct vulnerabil deloc, dar nu lăsa emoțiile să te copleșească și fii rațional în tot ce ține de viața personală.

Horoscop zilnic Pești – 17 noiembrie 2020

Dragoste

Mercur este guvernator al relațiilor tale, deci s-ar putea să-ți aducă niște frământări și tensiuni în cuplu și dialoguri neașteptate cu partenerul de viață. Principiile tale, viziunile tale de viitor, idealurile și mentalitatea nu se încadrează în tiparele partenerului și din această cauză, fie ai parte de conflicte, fie de conștientizări importante care să-ți schimbe raționamentul.

Carieră și bani

Ești deosebit de conflictual astăzi și mintea ta pare că ți-e dușman și funcționează exact pe dos. Nu lua decizii importante și nu te implica în negocieri majore pentru că poți avea tot tu de pierdut. Cu toatea astea, superiorii te pot felicita pentru un proiect, o reușită profesională.

Sănătate

Ești frământat de gânduri, de fel și fel de idei și asta te poate obosi peste măsură. Poți afla vești despre starea de sănătate a cuiva din familie.

Horoscop săptămânal 16-22 noiembrie 2020. „Gemenii” trebuie să evite speculațiile financiare

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 16 – 22 noiembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 16 – 22 noiembrie 2020 poate adce o serie de surprize și situații neașteptate în relațiile sentimentale și profesionale.

Săptămâna 16 – 22 noiembrie 2020 este marcată de trei aspecte tensionate pe care le face Venus, planeta iubirii și a banilor, aflată în zodia Balanță cu planetele din Capricorn, Jupiter, Saturn și Pluto. Contextul prevestește frustrări relaționale, tensiuni, blocaje și situații care conduc la transformări profunde în dragoste.

Nu suntem susținuți nici în comunicare, astfel că în relațiile unde s-a făcut totul până acum ca lucrurile să se îmbunătățească și nu s-a întâmplat asta, pot apărea încheieri definitive. Contextul este valabil nu doar pentru relațiile sentimentale, ci și pentru cele profesionale.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna noiembrie 2020

Horoscopul lunii noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna noiembrie se remarcă prin conjuncția Jupiter-Pluto din Capricorn, o conjuncție extrem de rară, dar care se reface pentru a treia oară anul acesta, și care este deosebit de impactantă la nivel socio-politic.

Cele două planete nu se vor mai întâlni în Capricorn, cel puțin nu în următorii 248 de ani, prin urmare ceea ce trăim vine să repună bazele unor noi sisteme și ierarhii pentru viitor. Jupiter este Marele Benefic, iar Pluto este planeta regenerării.

După ce acestea s-au unit și au provocat schimbări sociale, economice și legislative, iată că vin acum să repare situația pe o nouă temelie. Impactul este și individual, fiecare resimțind o îmbunătățire în sectorul de viață care corespunde zodiei Capricorn din astrograma natală, motiv pentru care această previziune devine mai puternică pe ascendent și nu pe zodie.

Alte două evenimente majore ale lunii noiembrie 2020 sunt reprezentate de momentul în care Mercur, planeta comunicării, își încheie mersul retrograd prin zodia Balanță, pe 3 noiembrie, și reintră apoi în Scorpion în mers direct, și momentul în care Marte, planeta acțiunii, își încheie mersul retrograd prin zodia Berbec, pe data de 15 noiembrie 2020.

Acest context va ridica niște limitări pe care le-am resimțit în comunicare și în acțiuni, ne va ajuta să vedem mai clar o situație și ne va îndemna să acționăm pentru a ne atinge niște obiective propuse.

Pe 30 noiembrie 2020 vom fi martorii unei eclipse de Lună, care nu va fi vizibilă din România, dar al cărei impact va fi resimțit de toate zodiile pentru că va fi vorba de un reglaj karmic, de evenimente care ne vor lua prin surprindere și ne vor repune pe direcția de mers înainte.

Zodiacul chinezesc, 16-22 noiembrie 2020. „Șobolanii” pot avea tendințe negativiste

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 16-22 noiembrie 2020. Din 25 ianuarie 2020, Anul Mistrețului a fost înlocuit cu cel al Șobolanului de Metal. Află ce îți rezervă astrele zodiacului chinezesc, în săptămâna 16-22 noiembrie!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Trei turiști s-au pozat goi pe una dintre cele mai importante atracții din Namibia