Horoscopul zilei de 19 martie 2021. Gemenii sunt agitați și conflictuali

Horoscopul zilei de 19 martie 2021. Gemenii sunt agitați și conflictuali
Horoscopul zilei de 19 martie 2021. Gemenii sunt agitați și conflictuali
Publicat: 18/03/2021, 20:15

Horoscopul zilei de 19 martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna traversează astăzi zodia Gemeni, ipostază din care ne face mai comunicativi și mai direcți în dialog, mai ales că face o conjuncție cu Marte. Totuși, vom fi maturi în exprimare și diplomați, atenți la cuvintele noastre, dat fiind că face și un trigon cu Saturn din Vărsător. Pe de altă parte, cuadratura cu Mercur, guvernatorul Gemenilor, ne poate face mai agitați, mai irascibili și neatenți, chiar confuzi.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 19 martie 2021

Dragoste

Este o zi favorabilă să o petreci cu prietenii, să te mai detensionezi și relaxezi în preajma acestora. Chiar dacă nu vei fi foarte comunicativ, măcar ascultă-le sfaturile acestora. Vin cu o înțelepciune aparte de care ai nevoie.

Carieră și bani

Dacă trebuie să abordezi niște chestiuni profesionale, o vei face cu destul de multă diplomație. Vei discuta amănunte pe care până acum le-ai omis sau despre care n-ai îndrăznit să vorbești. Este o zi favorabilă să înveți, să studiezi sau să aprofundezi niște cunoștințe.

Sănătate

Gândurile despre trecut nu-ți dau pace și cu greu te mobilizezi să vorbești despre ceva ce te doare. Probabil nu o vei face decât dacă te simți în siguranță alături de cineva de încredere și apropiat sau poate vei vorbi doar cu tine. Ar fi indicat să vorbești despre ceea ce te apasă.

Horoscop zilnic Taur – 19 martie 2021

Dragoste

Niște prieteni s-ar putea să aibă nevoie de tine, să-și dorească să stea de vorbă cu tine și ar trebui să-i asculți. Ai tendința de a te axa doar pe nevoile tale și atât.

Carieră și bani

Sunt posibile discuții financiare, poate chiar legate de salarizare destul de consrtuctive. Unii nativi pot rezolva niște situații legale, ce vizează instituțiile publice.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă este posibil să fii mai agitat și mai irascibil decât de obicei, mai neliniștit poate.

Horoscop zilnic Gemeni – 19 martie 2021

Dragoste

Ai grijă ca prin acțiunile tale să nu-i rănești pe ceilalți, nu la modul fizic, cât mai ales prin faptul că pari indiferent.

Carieră și bani

Nu te baza pe puterea de concentrare astăzi, în schimb bazează-te pe determinarea de care dai dovadă să-ți atingi scopurile profesionale. Sunt tensiuni, provocări, dar le faci față prin diplomație și perseverență. Ai mai mult curaj să spui lucrurilor pe nume.

Sănătate

Luna în tranzit prin zodia ta și în aspectele create te poate face mai agitat, mai grăbit în acțiuni și mai nervos, mai ales dacă ți se pare că lucrurile nu se mișcă așa cum îți dorești tu.

Horoscop zilnic Rac – 19 martie 2021

Dragoste

Este foarte probabil ca partenerul să aibă chef de ceartă și să deschidă niște subiecte mai vechi, însă tu vei evita să dai naștere controverselor și te vei abține, chiar dacă ai multe de spus.

Carieră și bani

Nu vei fi prea comunicativ cu persoanele noi întâlnite și vei avea tendința chiar de a fi prea suspicios cu aceștia, de parcă ai căuta nod în papură tutoror.

Sănătate

Starea de agitație interioară, gândurile și frământările s-ar putea să nu te lase să dormi, așa că încearcă meditația și relaxarea prin muzică. Citește,a scultă ceva care să te calmeze.

Horoscop zilnic Leu – 19 martie 2021

Dragoste

Ești foarte comunicativ cu prietenii și chiar dispus să petreci cât mai mult timp în compania acestora. Ți-ar prinde bine și o ieșire. Poți cunoaște persoane noi care să-ți placă. În cuplu sunt momente favorabile discuțiilor despre viitor.

Carieră și bani

Discuțiile profesionale, cu colaboratorii și asociații se pot întinde mai mult decât ți-ai planificat. Puteți face planuri, puteți discuta despre proiecte noi, despre buget și investiții și puteți ajunge la viziuni comune.

Sănătate

Este posibil să te simți mai fără vlagă astăzi și să ai tendința de a fi ipohondru. O frică o poți transforma în panică dacă nu ești atent la ceea ce gândești.

Horoscop zilnic Fecioară – 19 martie 2021

Dragoste

Chiar dacă partenerul nu este de acord cu propunerile tale, nu încerca să te impui. Ia în calcul și ce are acesta de zis pentru a nu da naștere unor tensiuni gratuite.

Carieră și bani

Este o zi cu multe provocări în plan profesional. Nu te grăbi să iei decizii, să tragi concluzii și dă dovadă de mai mult tact în dialogurile cu superiorii.

Sănătate

Stresul profesional poate fi mai ușor combătut dacă abordezi în mod cât mai rațional o situație. Încearcă să nu uiți de relaxarea după program. Invită-ți partenerul la o plimbare pentru a vă detensiona amândoi.

Horoscop zilnic Balanță – 19 martie 2021

Dragoste

Te bucuri de o zi bună, cu aspecte favorabile iubirii. Ai șansa să pui o piatră la temelia relației tale și te poți simți mai aproape de idealurile partenerului. Discutați despre credințele și viitorul vostru. Cei care au relații la distanță sau care nu s-au mai văzut de multă vreme cu persoana iubită, acum au șansa să o facă.

Carieră și bani

La locul de muncă sunt foarte probabile tensiuni cu colegii din cauza principiilor diferite și a modului opus de abordare a unei situații. Nemulțumiri pot veni și din partea celor care nu-și îndeplinesc sarcinile corespunzător, mai ales dacă tu trebuie să le repari în urma lor. Caută niște cursuri, seminarii care știi că te pot ajuta să te dezvolți.

Sănătate

În continuare te bucuri de aspecte bune în legătură cu sănătatea ta, chiar dacă ai tendința de a te agita fără rost, de a te teme de un context, mai ales dacă acesta presupune o deplasare, o călătorie.

Horoscop zilnic Scorpion – 19 martie 2021

Dragoste

Agitația continuă în plan sentimental. Fie ești gelos, fie ești tentat să scormonești după secrete și să vrei să descoperi dedesupturi ale persoanei iubite. Faci asta pentru a te convinge cumva că ești lângă persoana care trebuie. Posibil, însă, ca întocmai tu să fii cel care nu este sigur pe sentimentele lui.

Carieră și bani

Unii nativi se preocupă astăzi de situația unor bunuri de patrimoniu, bunuri materiale, poate te afli într-un litigiu, proces. Nu te aștepta, însă, la prea multe răspunsuri pozitive deocamdată.

Sănătate

Ai nevoie să te reculegi și să analizezi dacă nu cumva ești într-o relație de co-dependență de altcineva. Vezi care sunt nevoile tale reale înainte de toate. Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă este posibil să fii mai agitat decât de obicei.

Horoscop zilnic Săgetător – 19 martie 2021

Dragoste

Este o zi foarte bună pentru a discuta cu partenerul de viață despre ceea ce vă deranjează unul la celălalt. Se pot rezolva conflicte mai vechi dacă apelezi la diplomație. În relația cu părinții pot fi, în schimb, mai atent la evitarea tensiunilor.

Carieră și bani

Dacă ai de dsicutat termenii unei colaborări sau de rezolvat situații ce țin de contracte, ai grijă să nu te lași impresionat de ceea ce-ți sun ceilalți și, fără să vrei, să ajungi păcălit.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate. Poți fi mai atent la activitățile pe care le desfășori prin casă.

Horoscop zilnic Capricorn – 19 martie 2021

Dragoste

În plan sentimental încă sunt valabile aspectele de ieri care te fac mai atractiv, mai pasional și mai dornic de intimitate.

Carieră și bani

S-ar putea să te nemulțumească niște situații profesionale, poate chiar legate de salarizare și să fii mai conflcitul cu colegii. Ambiționează-te și arată-le tuturor că ești mult mai bun decât cred ei.

Sănătate

Trebuie să fii atent astăzi la cum îți desfășori activitățile pentru că există risc de accidentare. De asemenea, atenție și la volan.

Horoscop zilnic Vărsător – 19 martie 2021

Dragoste

Ești mult mai îndrăzneț într-ale amorului și mult mai curajos în abordarea unei situații sentimentale. Ai grijă să nu fii prea superficial sau să lași totul la stadiul de flirt, deși ți-ai dori mai mult.

Carieră și bani

Ceva sau cineva te provoacă și te vei descoperi lăsându-ți libere talentele și exprimându-ți abilitățile cu multă bucurie și mândrie. Te poți afirma fără să-ți dai seama.

Sănătate

Ai nevoie de distracție, de relaxare, de mai multă mișcare. Azi poți da frâu liber unor hobby-uri și asta te poate apropia și de partener sau de copii.

Horoscop zilnic Pești – 19 martie 2021

Dragoste

Este o zi care vine la pachet cu destul de multe tensiuni în familie. Părinții s-ar putea să te taxeze pentru fiecare lipsă de atenți sau să aibă cerințe prea mari de la tine.

Carieră și bani

Nu te grăbi să iei decizii sau să dai verdicte. Ai grijă că azi poți fi mai conflcitual decât de obicei și ai tendința de a nu asculta și ceea ce zic ceilalți. Ai nevoie de răbdare și diplomație.

Sănătate

Ai grijă la acțiunile pe care le desfățori în interiorul casei să nu te rănești fără să vrei. Fii responsabil cu toate obiectele ascuțite care-ți ajung în mâini. Starea emoțională poate fi destul de posomorâtă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Devine ILEGAL în România. Legea e adoptată. Se aplică din 28 aprilie pentru toată lumea
Codul Rutier. Situația în care și pasagerii riscă dosar penal
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”