Horoscopul zilei de 18 martie 2021. „Taurii” sunt pasionali și profunzi

Horoscopul zilei de 18 martie 2021. „Taurii” sunt pasionali și profunzi
Nu rata horoscopul zilei, oferit de astrologul Mădălina Manole, exclusiv pe Gândul.ro!
Publicat: 18/03/2021, 06:21

Horoscopul zilei de 18 martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează la grad perfect sextilul dintre Venus, planeta iubirii, din zodia Pești și Pluto, planeta transformărilor interioare profunde, din zodia Capricorn.

Acest aspect vorbește despre foarte multă pasiune, despre dorințe puternice, înlăturarea tabuurilor, despre multă forță interioară în a ne vindeca viața sentimentală, dar și despre nevoia de a iubi și a fi iubiți, ne a ne asigura că ne aflăm într-o relație autentică. Totodată, putem dezvolta mai ușor atracții ascunse, se pot intensifica iubirile secrete.

Pe de altă parte, sextilul dintre Venus și Pluto ne oferă putere și energie să facem bani, să descoperim variante de a ne îmbunătăți veniturile și să ne recâștigăm valoarea personală și încrederea în noi înșine.

Luna își continuă și astăzi tranzitul prin zodia Taur și prin aspectele pe care le face ne aduce o mai mare nevoie de prieteni, de socializare, de stabilizare a emoțiilor, dar și o tendință către excese financiare, aspect la care ar trebui să avem grijă.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 18 martie 2021

Dragoste

Devii din ce în ce mai conștient de ceea ce trebuie să faci pentru a te vindeca de ceva din trecutul tău. Poate este vorba de renunțarea la autoritate, poate de schimbarea unor standarde și obiective sentimentale. În cuplu, șansele de a trăi pasiunea la cote maxime sunt foarte mari.

Carieră și bani

Contextul zilei te stimulează să-ți reconfigurezi niște aspirații profesionale sau să depășești un moment de neîncredere, o teamă ce are legătură cu cariera ta, cu direcția profesională pe care vrei să continui. Atenție mai multă la cheltuielile pe care le faci pentru că ai tendința de a face excese.

Sănătate

Vindecarea este cuvântul de bază al acestei perioade, dar mai ales al zilei de astăzi. Dincolo de vindecarea unei răni sentimentale, ai ocazia să vindeci și o afecțiune sexuală, o traumă poate. Apelează la meditație și la alte tehnici de conștientizare, de eliberare și la remedii naturiste, homeopate, chiar și la spiritualitate.

Horoscop zilnic Taur – 18 martie 2021

Dragoste

Cum Venus este planeta ta guvernatoare și Pluto este cea care-ți stăpânește relațiile, șansele de a trăi intens, pasional și romantic în cuplu sunt de partea ta. Te poți reconecta la partenerul de viață într-un mod profund și autentic. Cei singuri ar putea fi atrași de persoane din anturaj și s-ar putea să nu fie chiar ceea ce ei au nevoie.

Carieră și bani

Ai ocazia să-ți reconfigurezi niște planuri pe termen lung, să-ți recalibrezi niște proiecte. Este o zi bună să afli cine îți este aproape, dispus să te ajute și cine are doar interese la adresa ta și vrea să profite de pe urma funcției tale, statutului tău.

Sănătate

Luna îți tranzitează zodia și astăzi și te bucuri de mai multă energie ca ieri, grație sextilului pe care-l face cu Soarele. Ești mai deschis la socializare și mai dispus să petreci timp cu prietenii.

Horoscop zilnic Gemeni – 18 martie 2021

Dragoste

Nu te încrede prea mult în instincte și intuiție pentru că azi ai putea fi înșelat și fără să vrei poți da naștere unui conflict cu partenerul de viață, mai ales dacă reiei teme din trecut pentru că simți tu nevoia să mai clarifici ceva.

Carieră și bani

A venit ziua în care ar trebui să te oprești din tot ceea ce faci și să-ți dai voie să depășești o dezamăgire profesională, să-ți dai voie să te ierți pentru un moment în care nu ai avut curajul să iei atitudine în fața superiorilor sau ai renunțat la o funcție sau poate aceea zi în care ai urmat cariera dorită de alții și nu de tine. Poate fi, de altfel, o zi care să te stimuleze să faci aceste lucruri. Chiar dacă te temi, vei simți să-ți exprimi punctul de vedere.

Sănătate

Simți că ai niște blocaje energetice, spirituale, că ceva din trecut nu te lasă să evoluezi și ai putea să te concentrezi mai mult pe acest aspect. Posibil să te simți mai obosit din cauza faptului că nu îți dozezi corect energia.

Horoscop zilnic Rac – 18 martie 2021

Dragoste

Nevoia de a fi alături de prieteni este mare, mai ales că în momentul acesta din viață, grație aspectului pe care Venus îl face cu Pluto din sectorul relațiilor tale, vrei să-ți lămurești niște convingeri și credințe despre partener sau viața de cuplu. Totodată, este o zi favorabilă să te reconectezi spiritual și intim la partener și să alungați monotonia dintre voi. Relațiile la distanță sunt favorizate.

Carieră și bani

Poți începe să cauți cursuri și seminarii care să te ajute în explorarea unor curiozități pe care le ai. Poate citești o carte, vezi un documentar care contribuie la dezvoltarea ta personală.

Sănătate

Luna, guvernatorea ta, face multe aspecte cu planetele din Pești ceea ce-ți aduce o mare doză de sensibilitate și mai multă emotivitate, empatie, însă ai grijă să nu te lași copleșit de problemele altora. Unii nativi trebuie să evite dependența de ceilalți, să evite să facă tot ceea ce li se spune.

Horoscop zilnic Leu – 18 martie 2021

Dragoste

Este o zi pe care ar trebui să o dedici vieții intime și să te preocupi de fanteziile tale. Pasiunea în cuplu este mare, însă dacă ești singur ai grijă la tendința de a cădea în plasa unei aventuri care să nu te definească, de fapt.

Carieră și bani

Azi ești mult mai îngăduitor cu ceilalți și mai dispus să-ți cedezi partea și asta te poate ajuta foarte mult să-ți îmbunătățești relațiile profesionale, însă nu te lăsa și manipulat.

Sănătate

Încearcă să nu faci excese astăzi de niciun fel pentru că ți-ai putea strica starea de spirit. Posibil să fii mai irascibil și nervos.

Horoscop zilnic Fecioară – 18 martie 2021

Dragoste

Fă ceva diferit în cuplu. Eliberează-te de niște prejudecăți și rațiuni mult prea conservatoare și lasă liberă pasiunea. Este o zi care te poate stimula să fii mai spiritual cu privire la partener, la iubire. Evită să te lași cucerit de noi persoane pentru că se pot dovedi a nu fi pe placul tău, chiar dacă te atrag ca un magnet.

Carieră și bani

Nu exagera cu timpul petrecut la muncă și nici cu perfecționismul tău caracteristic pentru că poți rata activități importante. Este de preferat să faci lucrurile chiar diferit decât ai făcut-o până acum și să vezi care sunt rezultatele.

Sănătate

Același aspect profesional este de preferat să-l aduci și în viața personakă. Fă ceva care este complet diferit de rutina ta zilnică, adu-i stilului de viață o îmbunătățire și nu o să regreți.

Horoscop zilnic Balanță – 18 martie 2021

Dragoste

Profită de energia avestei zile pentru a da ce este mai bun din tine în relația cu părinții. Încearcă să te apropii de aceștia făcând lucrurile altfel, abordând o altă atitudine decât cea de până acum.

Carieră și bani

Azi te bucuri de mai multă energie în activitățile întreprinse și chiar ai putea să observi că nu mai resimți locul de muncă precum un sac greu pe umerii tăi.

Sănătate

Sextilul Venus-Pluto te poate ajuta foarte mult în vindecarea unei probleme de sănătate, poate chiar în găsirea celui mai eficient remediu și tratament. În unele cazuri este nevoie de o altă raportare la trecut, de debarasarea de unele angoase ale copilăriei.

Horoscop zilnic Scorpion – 18 martie 2021

Dragoste

Este o zi impactantă în plan sentimental, dat fiind că Pluto este guvernatorul tău, iar Venus, givernatoarea relațiilor tale. Ai șansa să experimentezi iubirea la un alt nivel, superior, spiritual și poți face declarații de dragoste impactante, însă ai grijă să-ți asumi și responsabilitatea vorbelor tale. Cei singuri pot fi mai atrași de relații secrete, de aventuri pasionale.

Carieră și bani

Dacă ai amânat niște dialoguri profesionale, nu o mai face și astăzi. Este o zi foarte bună pentru discuții cu colaboratorii, pentru negocierea unor noi contracte profesionale.

Sănătate

S-ar putea ca tu înuți să fii surprins de stările emoționale pe care le trăiești în prezent, însă ai grijă ce faci și ce spui într-un exces de emoție.

Horoscop zilnic Săgetător – 18 martie 2021

Dragoste

Azi poți conțtientiza importanța banilor în familie și nevoile reale ale celor dragi. Ai toată energia dacă trebuie să te ocupi de acte, activități ce țin de casă.

Carieră și bani

Poți avea inspirație financiară astăzi, așa că fii atent la cum îți planifici cheltuielile, ce investiții faci. Este o zi favorabișă în cazul multor nativi să obțină un credit pentru casă. Ai mai multă grijă la tendința de a-ți neglija activitățile profesionale în favoarea unor distracții de moment. Poate stai de vorbă prea mult cu cineva și nu realizezi că s-a scurs timpul și pauza s-a încheiat.

Sănătate

Poți avea un moment de revelație în legătură cu copilăria ta, cu o rană care, deși cicatrizată, își pune amprenta în viața ta. Poți învăța că trebuie să te iubești mai mult pe tine și poți învăța că trebuie să accepți iubirea altora, așa cum este ea, – aceasta este una din cerințele sextilului Venus-Pluto.

Horoscop zilnic Capricorn – 18 martie 2021

Dragoste

Comunicarea cu persoana iubită este impecabilă, te poți conecta spiritual la partener și poți trăi intens ziua de astăzi. Fă declarații de dragoste, exprimă-ți sentimentele.

Carieră și bani

Azi te poate deranja orice persoană superficială, însă încearcă să nu fii autoritar și să-i asculți și pe ceilalțu ce au de zis, încercând să empatizezi cu nivelul de exprimare al fiecăruia în parte.

Sănătate

S-ar putea ca nevoia ta de a te relaxa, de a te distra să te facă să scoți din buzunar mai mulți bani decât ai fi planificat, însă nu lăsa asta să-ți strice starea de spirit mult prea bună pe care o ai astăzi.

Horoscop zilnic Vărsător – 18 martie 2021

Dragoste

S-ar putea să nu fii foarte atent la cerințele și nevoile familiei și de aici să ia naștere un conflict. Cumva, azi poți uita și de propriile tale nevoi, de aceea nu ți-ar strica mai multă responsabilitate față de cămin și de tine.

Carieră și bani

Ești foarte stimulat și determinat să-ți crești veniturile, iar sextilul Venus-Pluto te poate activa puternic în acest sens, mai ales dacă ai de depășit o frică, o angoasă sau o pierdere din trecut. Ai șanse mari să te pui în evidență printr-un talent ascuns.

Sănătate

Starea de spirit se va îmbunătăți astăzi pentru că vei observa că îți recâștigi încrederea în tine. Este momentul să lași în spate ceva ce te manică de prea multă vreme.

Horoscop zilnic Pești – 18 martie 2021

Dragoste

Este o zi pasională, dat fiind că Venus se află în zodia ta și face aspecte cu Pluto. Poți să simți că iubești destul de profund și intens, însă ai grijă și la obsesia care poate lua naștere de aici. Cei singuri s-ar putea să nu-și poată scoate pe cineva din minte.

Carieră și bani

Încearcă să fii atent și la ce doresc ceilalți să-ți transmită, la mesajele pe care le primești pentru că pot aduce un plus convingerilor tale. Mai multă atenție la negocieri pentru că nu tot ce zboară se mănâncă.

Sănătate

Ești plin de energie, vitalitate și poftă de a trăi viața altfel, mai intens, mai profund. Superficialitatea celorlalți te poate obosi și enerva.

Horoscop săptămânal, 15 – 21 martie 2021. „Capricornii” devin mai comunicativi

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 15 – 21 martie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 15 – 21 martie 2021 poate începe sub auspicii mai liniștite, însă din weekend se va dinamiza energia astrală și noi odată cu ea.

Săptămâna 15 – 21 martie 2021 se remarcă prin intrarea Soarelui în zodia Berbec, moment în care se petrece echinocțiul de primăvară și începe noul an din punct de vedere astrologic.

Odată cu acest ingres, care se petrece pe data de 20 martie 2021, și noi vom simți că ne recăpătăm energia și pofta de viață.

Totodată, la o zi distanță, și Venus, planeta iubirii, va activa zodia Berbec și astfel viața sentimentală va căpăta energie și dinamism.

Un alt aspect important al săptămânii este intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Pești, tranzit care va dura până pe 4 aprilie și ne va aduce o mai mare sensibilitate în raționament, mai multă imaginație, dar și confuzie și haos mental. Nu va fi cea mai bună perioadă pentru luat decizii.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2021

Horoscopul lunii martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna martie 2021 debutează cu intrarea planetei Marte, planeta acțiunii, în zodia Gemeni, ipostază din care ne va stimula să spunem ceea ce gândim, direct și fără ocolișuri. Mintea ne va funcționa rapid, vom fi ageri în gândire și vom fi mult mai determinați să căutăm adevărul în informațiile pe care le auzim.

Odată cu ingresul Soarelui în zodia Berbec, pe data de 20 martie, va debuta noul an astrologic și va fi momentul care va marca echinocțiul de primăvară. La braț cu Soarele pășește și Venus, planeta iubirii, aspect care ne va înflăcăra sentimental, ne va face mai pasionali și mai dornici să ne manifestăm sentimentele.

A doua jumătate a lunii stă sub confuzia și iluzia pe care le imprimă tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, prin zodia Pești. Vom fi mai visători într-ale rațiunii, dar și mai intuitivi, cu mai multă imaginație și mai sensibili în dialog, fiind mai capabili să atingem coarda sensibilă. Totuși, acest tranzit nu este o perioadă bună de luat decizii majore și importante.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost...
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor fi închise
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
Gruparea Hamas ia în calcul depunerea armelor. Care este condiţia pentru ca acest lucru să...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Vremea îi surprinde și meteorologi. Ce se întâmplă în următoarele 24 de ore
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Care este, de fapt, relația dintre Mariana Ionescu Căpitănescu și sora sa, Marcela Fota, dincolo...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Erupție excepțional de rară pe suprafața Soarelui! O furtună solară se îndreaptă spre Pământ