Horoscopul zilei de 2 decembrie 2020. Racii sunt sensibili și emotivi

Redactor:
Madalina Manole
Horoscopul zilei de 2 decembrie 2020. Racii sunt sensibili și emotivi
Horoscopul zilei de 18 ianuarie 2021. Racii luptă pentru un statut

Horoscopul zilei de 2 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna traversează astăzi zodia Rac și ne oferă o doză mai mare de sensibilitate, emotivitate, dar și de compasiune și înțelegere. Aspectele pe care le face cu Chiron, Marele Vindecător, ne pot evidenția anumite vulnerabilități pe care trebuie să le conștientizăm pentru a le depăși.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 2 decembrie 2020

Dragoste

Ai mare nevoie de a sta cu familia sau cu tine însuți. Nu prea acorzi atenția cuvenită acestor aspecte și uiți de micile bucurii ale vieții.

Carieră și bani

Interesul zilei de astăzi se canalizează asupra locuinței sau rezolvării unui context ce ține de bunuri de patrimoniu.

Sănătate

Îți conștientizezi emoțiile care-ți fac rău și asta te poate ajuta să le vindeci. Ai o stare interioară destul de agitată și asta îți pate slăbi imunitatea.

Horoscop zilnic Taur – 2 decembrie 2020

Dragoste

S-ar putea să reiei un dialog din trecut lăsat nerezelvat. Pe de altă parte poți avea mustrări de conștiință și păreri de rău și nu ar strica să-ți ceri iertare dacă asta simți.

Carieră și bani

Este o zi bună să reiei niște negocieri, cel puțin la nivel de dialog, cu atât mai mult cu cât ești nemulțumită de condițiile actuale.

Sănătate

S-asr putea ca anumite vulnerabilități mai vechi să se facă simțite astăzi. Posibil să fii mai iritat, mai irascibil și nu ar strica să te odihnești mai mult.

Horoscop zilnic Gemeni – 2 decembrie 2020

Dragoste

Vorbește cu prietenii dacă ai nelămuriri sau dubii cu privire la comportamentul lor față de tine și nu lăsa să se acumuleze neînțelegerile.

Carieră și bani

Te preocupi de rezolvarea unui context financiar. Poate vrei să obții o sumă de bani pentru un proiect sau cineva din anturaj îți cere un împrumut.

Sănătate

Azi ai senzația că cei din jur nu-ți dau valoarea pe care o ai și asta îți poate aduce multe gânduri, frustrări, întrebări. Problem t este, de fapt, o stimă de sine scăzută.

Horoscop zilnic Rac – 2 decembrie 2020

Dragoste

Ai nevoie de a sta mai mult cu tine și de a te dedica imaginii tale. Azi îți acorzi mai multă atenție și asta te va binedispune.

Carieră și bani

Sunt niște nemulțumiri profesionale care-și fac simțită prezența astăzi. Nu este nimic nou, dar este ceva ce trebuie depășit într-o formă sau alta.

Sănătate

Luna îți traversează zodia și-ți aduce o stare de liniște, o nevoie de împăcare cu tine și cu ceilalți, dar și mai multă sensibilitate și emotivitate.

Horoscop zilnic Leu – 2 decembrie 2020

Dragoste

Este o zi bună să reanalizezi un context din trecut, să vezi care au fost rațiunile care teau îndemnat să iei o decize și ce poți face pentru a îmbunătăți contextul. Posibil ca o diferență de opinii să stea la baza stresului tău și să nu-ți dai seama de unde vin neînțelegerile.

Carieră și bani

Vrei să te dezvolți pe o anumită latură profesională dar nu ai încredere suficientă în tine. Nu asculta ce zic ceilalți și fă ceea ce-ți dictează intuiția.

Sănătate

Starea de sănătate este mai fragilă astăzi și ai tendința de a pune totul la suflet și de a te lăsa copleșit de tot ce auzi.

Horoscop zilnic Fecioară – 2 decembrie 2020

Dragoste

Ai mare nevoie de sfaturile prietenilor, de reapropierea de aceștia. Sunt situații pe care vrei să le discuți cu cei dragi, așa că nu ezita să le ceri atenția astăzi.

Carieră și bani

Un proiect în care ești implicat poate avea niște minusuri financiare. Poate cineva refuzză o investiție sau își retrage sprijinul.

Sănătate

Sunt frici interioare, temeri pe care le-ai tot dezvoltat în ultimul timp și pe care ai ocazia să le conștientizezi acum, poate chiar în urma unui dialog pe o cu totul altă temă.

Horoscop zilnic Balanță – 2 decembrie 2020

Dragoste

Azi ai putea conștientiza ceva ce te nemulțumește la partenerul de viață și aspectul poate fi un bun punct de pornire pentru a rezolva contextul.

Carieră și bani

Nevoia de a te afirma și a te pune întrt-o altă lumină profesională te poate face să iei frâiele în mână, însă ai grijă că ceilalți s-ar putea să încerce să te tragă înapoi, așa că nu-i asculta prea mult.

Sănătate

Ai tendința de a te suprasolicita profesional sau de a pune pre mult la suflet niște atitudini de-ale superiorilor care te scot din sărite.

Horoscop zilnic Scorpion – 2 decembrie 2020

Dragoste

Posibil să ai parte de niște nemulțumiri dacă ai o relație la distanță sau dacă partenerul este de altă naționalitate și să trebuiască să depui un efort mai mare pentru a le rezolva.

Carieră și bani

Nevoia de a progresa într-o activitate, de a mai învăța ceva în plus și de a te dezvolta pe o anumită direcție este mare, mai ales dacă sunt situații legate de locul de muncă care te nemulțumesc.

Sănătate

S-ar putea ca astăzi să-ți descoperi niște vulnerabilități, niște puncte sensibile pe care le-i ignorat și, totodată, să le conștientizezi cauza spirituală.

Horoscop zilnic Săgetător – 2 decembrie 2020

Dragoste

Sunt răni sentimentale mai vechi pe care le poți conștientiza acum sub forma fricilor. Te temi să pierzi persoana iubită sau ți se pare că nu te respectă copiii așa cum ți-ai dori, dacă ești părinte.

Carieră și bani

Simți că nu-ți poți exprima creativitatea la adevărata valoare, mai ales că astăzi toți îți cer asta. Este ceva ce-ți inhibă simțul artistic și asta te poate neliniști. Posibil să rezolvi un context financiar ce ține de un credit sau bunuri materiale.

Sănătate

Azi simți totul la cote înalte și contextul zilei te poate vulnerabiliza. Poate dacă ai dedica mai mult timp micilor plăceri ale vieții ți-ai mai îmbunătăți starea.

Horoscop zilnic Capricorn – 2 decembrie 2020

Dragoste

Azi ai tendința de a evita orice context conflictual care poate apărea în cuplu, ba mai mult de atât refuzi să socializezi prea mult cu partenerul de viață.

Carieră și bani

Relațiile cu colaboratorii și asociații sunt tensionate și-ți crează nervi, stres și disconfort emoțional. Ar fi bine să amâni semnarea contractelor importante.

Sănătate

Te retragi mai mult în intimitatea ta, fie la propriu, fie la figurat. Posibil să nu simți să stai de vorbă cu nimeni, ci doar să-ți asculți nevoile interioare.

Horoscop zilnic Vărsător – 2 decembrie 2020

Dragoste

Ai tendința de a fi destul de acid în dialog și să crezi că doar tu deții adevărul absolut, doar ideile și rațiunile tale merită luate în calcul, aspect care-ți poate aduce tensiuni cu cei dragi.

Carieră și bani

S-ar putea să prinzi doza necesară de curaj pentru a pune la punct niște colegi care te deranjează sau pentru a refuza sarcini care-ți vin suplimentar sau nu fac parte din fișa postului.

Sănătate

Azi ai șansa de a-ți conștientiza niște vulnerabilități, niște sensibilități care-ți dau bătăi de cap și poți chiar să te concentrezi pe rezolvarea lor. Poate-ți faci o programare la medic.

Horoscop zilnic Pești – 2 decembrie 2020

Dragoste

Luna îți traversează casa iubirii și îți aduce o doză mai mare de sensibilitat și nevoia de romantism, de a sta alături de persoana iubită.

Carieră și bani

Ai impresia că cei din jur nu-ți apreciazză talentele, nu te valorifică pe cât meriți, dar s-ar putea ca această impresie să fie de fapt reflectarea unei stime de sine scăzută.

Sănătate

Nevoia de a te dedica unor activități care-ți fac plăcere este mare, însă s-ar putea să-ți reprimi pornirile din cauza situației financiare. Posibil să ai niște lipsuri care trebuie acoperite și nu-ți dau voie să te concentrezi pe hobby-urile tale.

Transfer de titlu pentru Universitatea Craiova. Oltenii au dat mare lovitură şi l-au convins să...
O recunoşti? Boala a schimbat-o radical. Cândva, era una dintre cele mai elegante doamne de...
FOTO. Laura Cosoi, dezbrăcată în așternuturi! Cum s-a lăsat pozată superba blondă
DOLIU in lumea politica! A MURIT! Ion Iliescu – Am aflat cu profund regret vestea...
Cea mai frumoasă gimnastă din lume, mesaj șocant: `Nu mai trăim în epoca de piatră!`...
CTP s-a luat cu mâinile de cap în direct la TV după s-a întâmplat la...
Le-au injectat ser fiziologic în loc de vaccin. Unde s-a întâmplat
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
Mai mulți asistenți și medici au fost „vaccinați“ cu ser fiziologic, în loc de ser...
O recunoşti? Boala a schimbat-o radical. Cândva, era una dintre cele mai elegante doamne de...
Viață de bogătan! Ion Țiriac a uitat 2 Ferrari-uri într-un garaj din München. Ce s-a...
O cameră de monitorizare a SUPRINS ceva neașteptat într-o pădure din România. „Privire LASER în...
Atenție, români! Te trezești cu Poliția la ușă dacă pe Google cauți așa ceva
Horoscop 2021. Femeile care cuceresc orice bărbat. Zodiile cele mai pasionale
BAYWATCH: Veste tristă. Atăzi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru...
Anunțul ȘOC despre Sebi, la fix două săptămâni de la dispariție. Ce s-a întâmplat, de...
Theresa Ivancik, femeia cu bicepși de 40 de centimetri care este des confundată cu un...
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Cine este femeia care S-A ÎMBOGĂŢIT cu o resursă din Carpaţi de care românii NU...
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
Inchide