Horoscopul zilei de 2 ianuarie 2021. „Vărsătorii” leagă noi prietenii

Horoscopul zilei de 2 ianuarie 2021. „Vărsătorii” leagă noi prietenii
Nu rata horoscopul oferit de astrologul Mădălina Manole, exclusiv pe Gândul.ro!
Publicat: 01/01/2021, 21:40
Actualizat: 01/01/2021, 21:41

Horoscopul zilei de 2 ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna își continuă astăzi tranzitul prin zodia Leu și face aspecte de susținere cu Venus, planeta iubirii, aflată în zodia Săgetător, context care ne oferă un entuziasm sentimental aparte și mai multă poftă de viață și de distracție.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 2 ianuarie 2021

Dragoste

Ai parte de o zi foarte bună în plan sentimental și poți cunoaște persoane, poți flirta și poți cuceri, iar în cuplu te apropii de idealurile partenerului.

Carieră și bani

Este o zi foarte creativă pentru tine și poți să te ocupi de dezvoltarea unor pasiuni, mai ales de explorarea unor noi domenii de cunoaștere.

Sănătate

Te bucuri de o stare de sănătate bună și te simți relaxat, odihnit, dar și cu chef de viață, distracție și aventură.

Horoscop zilnic Taur – 2 ianuarie 2021

Dragoste

Familia este centrul de interes astăzi și ai ocazia să ajungi la înțelegeri cu cei dragi, poate chiar legate de bunuri materiale și moșteniri, în ciuda unor nemulțumiri aparente sau enervări de moment.

Carieră și bani

Sunt aspecte care îți susțin activitățile financiare, materiale, deci ai putea rezolva favorabil un astfel de context, poate chiar legat de locuință, de o investiție în casă.

Sănătate

Starea emoțională este cea care te ține puțin în frâu, însă nu va fi pentru mult timp și vei face tot posibilul să scapi de orice frustrare sau grijă avută.

Horoscop zilnic Gemeni – 2 ianuarie 2021

Dragoste

Te bucuri astăzi de foarte multă înțelegere în cuplu, atenție din partea persoanei iubite și poți ajunge ușor la înțelegere, armonie cu partenerul de viață.

Carieră și bani

Comunicarea este un atu astăzi și dacă ai ceva de negociat, inclousiv un contract, s-ar putea să ai șanse foaret mari să obții totul în favoarea ta. Relații foarte bune cu colaboratorii, asociații, partenerii de afaceri.

Sănătate

Starea de sănătate este bună, ai energie, vitalitate și reușești să îndepărtezi tot ce este nociv, toxic și te poate afecta psihic.

Horoscop zilnic Rac – 2 ianuarie 2021

Dragoste

Îți expui talentele, te faci remarcat și apreciat de cei din jur. Posibil să vrei cu orice preț să ieși în evidență prin ceva ce te caracterizează în mod deosebit.

Carieră și bani

O zi bună din punct de vedere profesional sau pentru activitățile pe care le ai de întreprins. Ai spor și poți discuta inclusiv de o remunerație pe care trebuie să o primești în urma muncii depuse.

Sănătate

Ai șanse reale de a-ți îmbunătăți starea de sănătate și de a te liniști în privința unui context, cel mai probabil, cu miză financiară.

Horoscop zilnic Leu – 2 ianuarie 2021

Dragoste

Te bucuri de o zi foarte bună în plan sentimental, fie că ești singur, fie că ai o relație. Îți exprimi emoțiile, sentimentele, dorințele și poți cuceri mai ușor, te poți apropia de partener.

Carieră și bani

Azi te bucuri de o creativitate aparte și de beneficii venite de pe urma acesteia, de pe urma talentelor tale. Poți primi laude și aprecieri.

Sănătate

Azi ai chef de distracție mai mult ca până acum și mai ales ai poftă să te dedici activităților care-ți fac plăcere, sportului, hobby-urilor tale.

Horoscop zilnic Fecioară – 2 ianuarie 2021

Dragoste

Ai șanse să te înțelegi mai bine cu familia, să rezolvi un context mai vechi sau să ajungi la o înțelegere nouă într-un context legat de locuință. Unii nativi se pot întâlni cu un fost partener.

Carieră și bani

Azi te va preocupa în mod deosebit un context ce vizează bunurile de patrimoniu, bunurile materiale sau pur și simplu locuința, capitol la care vrei să aduci unele îmbunătățiri.

Sănătate

Încearcă să nu exagerezi cu nimic, nici cu oboseala, nici cu alimentația și nici cu melancolia. Starea emoțională se poate îmbunătăți dacă lași în spate trecutul.

Horoscop zilnic Balanță – 2 ianuarie 2021

Dragoste

Contextul astrologic al zilei te susține foarte mult să legi noi prietenii, să socializezi și să-ți îmbunătățești comunicarea cu prietenii.

Carieră și bani

Este o zi favorabilă unor demersuri ce țin de proiectele tale, de asocieri și poți primi sprijinul unei persoane foarte imporante care să te ajute cu planurile tale.

Sănătate

Înc earcă să fii mai prudent la acțiunile tale pentru a nu-ți afecta starea de sănătae și nu uita că odihna este cea mai importantță.

Horoscop zilnic Scorpion – 2 ianuarie 2021

Dragoste

Te pui în valoare prin relațiile tale, prin felul tău de a fi și de a te exprima. Vor fi nativi care astăzi vor decide să oficializeze o relație sau, cel puțin, să o ia mai în serios.

Carieră și bani

Posibile tensiuni cu superiorii sau cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta. Profesional, pune-ți mai mult în valoare talentele, lucrează cu ele pentru a le îmbunătăți.

Sănătate

Continuă să ai grijă la deplasări, indiferent că ești la volan sau pieton. Starea de sănătate, al modul general, este una bună.

Horoscop zilnic Săgetător – 2 ianuarie 2021

Dragoste

Te bucuri de momente plăcute în plan sentimental și ai șansa să dezvolți orizonturi comune cu partenerul de viață, să vă puneți de acord asupra unor convingeri și principii.

Carieră și bani

Nevoia de a te dezvolta într-un anumit domeniu, pe o anumită latură este mare și azi s-ar putea să studieze ceva, să porți un dialog care să contribuie la îmbunătățirea unei mentalități.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate care să-ți strice buna dispoziție.

Horoscop zilnic Capricorn – 2 ianuarie 2021

Dragoste

Nu este exclus să reiei un context din trecut, cu un fost partener sau să lași pasiunea și fantezia libere, dar menținute într-un cadru ascuns.

Carieră și bani

Astăzi te preocupi de un context ce vizează bani și bunuri materiale. Poate legat de administrarea lor sau faci niște calcule, socoteli referitoare la o investiție, la un credit.

Sănătate

Sunt an umite frici, angoase, nemulțumiri interioare pe care le vei resimți astăzi, dar șansele de a-ți îmbunătăți starea psihică sunt foarte mari.

Horoscop zilnic Vărsător – 2 ianuarie 2021

Dragoste

Te bucuri de o zi foarte bună în plan sentimental și ai șansa să-ți îmbunătățești relația cu partenerul de viață. Dedică-te mai mult activităților împreună și nu vei regreta. În plus, ești susținut și în relațiile cu prietenii și-ți poți îmbunătăți considerabil legătura cu cei dragi.

Carieră și bani

Azi ai parte de sprijin într-un proiect în care ești implicat cu cineva apropiat sau o persoană importantă te ajută să-ți duci un plan la bun sfârșit.

Sănătate

Starea de sănătate se îmbunătățește și ai șanse să revii la entuziasmul și optimismul zilelor trecute.

Horoscop zilnic Pești – 2 ianuarie 2021

Dragoste

S-ar putea ca unii nativi să privească o poveste de iubire într-un mod mult mai serios, alții chiar să o oficializeze, iar alții să depună efort pentru a evita tensiunile.

Carieră și bani

Ești solicitat din toate părțile, însă ai șansa să-ți îmbunătățești relația cu superiorii, cu atât mai mult cu cât te implici în toate activitățile pe care aceștia ți le cer.

Sănătate

Deși ești mai obosit ca de obicei, dorința de a petrece, de a ieși în lume și a te expune este destul de mare.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna ianuarie 2021

Horoscopul lunii ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna ianuarie 2021 se remarcă prin intrarea planetei Marte, planeta acțiunii, în zodia Taur, un aspect care ne va domoli și ne va da putere să consolidăm ceea ce deja avem, însă nu va stimula noile acțiuni, decât dacă acestea au legătură directă cu obținerea confortului financiar și emoțional. Simțul practic, răbdarea și încăpățânarea vor crește.

În plan sentimental, Venus, planeta iubirii, va intra în zodia Capricorn și ne va responsabiliza, maturiza și ajuta să consolidăm relațiile cu ceilalți. De asemenea, Mercur, planeta comunicării, va activa zodia Vărsătorului și ne va stimula gândirea și exprimarea liberă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Hammer time”: O bombă de fabricație franceză lansată de ucraineni distruge o clădire plină de...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Tatăl Andreei, studenta la Medicină, ucisă cu bestialitate, nu s-a putut dezlipi de sicriul cu...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Halep a fost BLOCATĂ. Decizia finală în circuitul WTA
Capcana STB pentru șoferii nesimțiți. Nimeni nu mai scapă
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Tatăl lui Mirel Dragomir, despre crima sângeroasă comisă de fiul său: "Nu pot să-l privesc...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Test de cultură generală. Care a fost prima țară care a trecut la ora de...