Horoscopul zilei de 26 martie 2021. „Leii” au parte de noi perspective financiare

Horoscopul zilei de 26 martie 2021. „Leii” au parte de noi perspective financiare
Astrologul Mădălina Manole îți oferă horoscopul complet, exclusiv, pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay.com)
Publicat: 26/03/2021, 00:00
Actualizat: 26/03/2021, 06:57

Horoscopul zilei de 26 martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează la grad perfect conjuncția dintre Venus, planeta iubirii, și Soare, în zodia Berbec.

Acest aspect ne va aduce o mare doză de energie, poftă de viață, dar mai ales ne va crește iubirea de sine și dorința de a lega noi relații sau de a reaprinde pasiunea în cuplu.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 26 martie 2021

Dragoste

Conjuncția are loc chiar în zodia ta, așa că așteaptă-te la multă pasiune în viața de cuplu, mai ales că Venus este guvernatoarea relațiilor tale, iar Soarele este guvernatorul iubirii. Dacă ești singur, s-ar putea ca după această zi să nu mai fii.

Carieră și bani

Luna traversează astăzi sectorul muncii tale și te face mai responsabil cu privire la activitățile profesionale. Posibil să vii cu idei noi despre cum să-ți eficientizezi munca sau despre cum să câștigi mai mulți bani.

Sănătate

Cu asemenea conjuncție în zodia ta te poți bucura de un surplus de energie și multă poftă de viață, de distracție și aventură.

Horoscop zilnic Taur – 26 martie 2021

Dragoste

Luna îți tranzitează sectorul iubirii și s-ar putea să fii luată prin surprindere de anumite atitudini, mesaje, situații care se petrec în planul vieții sentimentale. Zi favorabilă pentru activități cu copiii.

Carieră și bani

Fii atent la ce se petrece în jurul tău pentru că poți atrage de partea ta niște beneficii materiale, financiare.

Sănătate

Venus este guvernatoarea ta, iar această conjuncție care se petrece pe casa sănătății tale te poate stimula să te vindeci, să lași în spate cu toată forța ceva ce te doare, fie sentimental, fie să-ți dorești cu ardoare ameliorarea unei afecțiuni. Starea emoțională se va îmbunătăți.

Horoscop zilnic Gemeni – 26 martie 2021

Dragoste

Conjuncția se petrece în sectorul prietenilor, prin urmare nu este exclus ca cineva din anturaj să te atragă. Cei care sunt parte a unui cuplu pot simți nevoia de mai multă socializare, dorința de a ieși și a cunoaște persoane noi.

Carieră și bani

Astăzi va fi nevoie să acorzi atenție și familiei și nu doar contextelor care vin din sfera profesională și care oricum nu-ți sunt pe plac.

Sănătate

Starea emoțională îți poate aduce, în mod surprinzător, amintiri sau situații din trecut care te pot face mai introvertit, mai dornic de liniște, de a petrece timp tu cu tine și cu cei dragi.

Horoscop zilnic Rac – 26 martie 2021

Dragoste

Posibil ca prietenii să fie cei care îți arată cât de valoros ești și te susțin să te afirmi, contribuind la recâștigarea încrederii în tine.

Carieră și bani

Conjuncția între Soare și Venus se petrece în casa carierei. Dacă pe de o parte va aduce energie mai multă pentru îmbunătățirea desfășurării activităților, pe de altă parte poate aduce unele oportunități profesionale. Este șansa ta să ieși în față și să te faci remarcat, maia les că ești susținut în dialoguri și negocieri.

Sănătate

Este o zi bună să te detensionezi cu cei apropiați, cu rudele sau poate alegi să-ți spui off-ul unor prieteni, vecini, cu care te înțelegi bine.

Horoscop zilnic Leu – 26 martie 2021

Dragoste

Această conjuncție de astăzi îți este deosebit de benefică pentru că te poate ajuta să ajungi la niște acorduri cu partenerul de viață. Cei care au relații la distanță se pot apropia de partener într-o formă sau alta, iar cei singuri pot fi atrași de persoane cu care empatizează la nivel de principii și convingeri. Nu este exclus ca cineva de altă naționalitate să-ți trezeasvă interesul.

Carieră și bani

Este o zi bună pentru a explora și a descoperi noi domenii care te atrag. Poate vrei să te dezvolți mai mult, personal sau profesional, așa că nu mai sta pe gânduri. Posibile contexte financiare care te enervează pe moment, dar te fac să-ți schimbi o perspectivă.

Sănătate

Faptul că vei interacționa mai ușor cu cei din jur te poate ajuta să te relaxezi mai mult, să te detașezi de unele probleme.

Horoscop zilnic Fecioară – 26 martie 2021

Dragoste

Ai toate șansele să reaprinzi pasiunea în cuplu, asta dacă reușești să-ți stăpânești unele gelozii sau nemulțumiri financiare.

Carieră și bani

Poți vedea o nouă versiune a unui context legat de bunuri materiale și poți fi mai stimulat să obții niște beneficii financiare. Ai idei bune, așa că nu da înapoi.

Sănătate

Luna îți tranzitează zodia astăzi, astfel că te vei simți în formă, mai ales că răbdarea și simțul practic, caracteristice ție, vor fi susținute de acest tranzit, deci te vei simți în apele tale.

Horoscop zilnic Balanță – 26 martie 2021

Dragoste

Conjuncția remarcabilă se petrece chiar în sectorul relațiilor tale, așa că interesul pentru a-ți îmbunătăți viața de cuplu va crește. Pasiunea va fi cu adevărat intensă. Chiar și cei singuri vor fi mai deschiși noilor relații.

Carieră și bani

Este o zi favorabilă discuțiilor profesionale. Relațiile cu ceilalți se pot îmbunătăți, dacă știi cum să pui problema. Unii nativi au șanse mari să obțină un nou contract, o nouă colaborare.

Sănătate

Luna îți tranzitează sectorul sănătății și-ți poate aduce o nevoie mai mare de liniște, relaxare, de odihnă.

Horoscop zilnic Scorpion – 26 martie 2021

Dragoste

Venus este guvernatoarea relațiilor tale, iar această conjuncție te astăzi te poate ajuta să vezi unde greșești, ce nu merge și să aduci mai multă energie în viața de cuplu.

Carieră și bani

Conjuncția are influențe pozitive asupra modului în care-ți desfășori sarcinile la locul de muncă. Vei fi mai energic, mai dornic să rezolvi totul cât mai repede, iar relația cu superiorii se poate îmbunătăți.

Sănătate

Tot această remarcabilă conjuncție vine cu energie și te susține în îmbunătățirea stării de sănătate.

Horoscop zilnic Săgetător – 26 martie 2021

Dragoste

Conjuncția Soare-Venus la tine se petrece chiar în sectorul iubirii și te ajută să-ți îmbunătățești viața sentimentală. Vei fi mai pasional, mai dornic de aventură și mai deschis flirtului.

Carieră și bani

S-ar putea să fii surprins de anumite situații legate de sectorul profesional. Un superior ar putea veni cu noi propuneri. Partea cu plec este că te poți concentra mult mai bine pe ceea ce ai de făcut și toate îți ies așa cum îți dorești.

Sănătate

Dacă te vei odihni corespunzător și nu vei face excese, mai ales din categoria distracțiilor, ziua de astăzi îți este favorabilă.

Horoscop zilnic Capricorn – 26 martie 2021

Dragoste

Poți fi stimulat de conjuncția dintre Soare și Venus să petreci mai mult timp în intimitatea căminului, ocupându-te de activități casnice care-ți fac plăcere. Dat fiind că Venus îți guvernează iubirea, poți reamenaja locuința și poți găti o cină romantică.

Carieră și bani

Crește intersul pentru a explora noi domenii, pentru a studia și pentru a cunoaște alte viziuni asupra unui context și unii nativi chiar pot lega relații importante cu persoane din altă țară sau de altă naționalitate.

Sănătate

Este o zi favorabilă să rupi tiparele de rutină, să faci ceva diferit care să-ți îmbunătățească starea emoțională și să te energizeze.

Horoscop zilnic Vărsător – 26 martie 2021

Dragoste

Folosește-te de cuvinte pentru a te apropia de persoana iubită, pentru a aprinde pasiunea în cuplu. Ai grijă la tendința de a fi gelos. Poți folosi gelozia pentru a-ți incita partenerul, dar nu mai mult.

Carieră și bani

Este o zi favorabilă dialogurilor și negocierilor. Poți fi mult mai sociabil decât de obicei și poți găsi soluții și răspunsuri neașteptat de bune la ceea ce te macină. Zi favorabilă învățării, susținerii examenelor și interviurilor.

Sănătate

Ești foarte entuziast și ar fi recomandat să fii atent la deplasări. Dorința de a te plimba și de a vizita noi locuri sau poate rudele te poate face să uiți de restricțiile momentului.

Horoscop zilnic Pești – 26 martie 2021

Dragoste

Luna îți tranzitează sectorul relațiilor și-ți poate aduce discuții neașteptate cu partenerul de viață. Dacă ești singur, ești mai dispus să flirtezi, să te expui prin talentele tale.

Carieră și bani

Conjuncția se petrece în sectorul tău financiar și te susține să faci bani. Ai energie, ești determinat să-ți îmbunătățești veniturile și poți primi niște beneficii materiale sau poate o propunere neașteptată de asociere. Unii nativi scot bani din propriile lor talente.

Sănătate

Stima de sine este cheița care te face să te pui în mișcare la adevăratul tău potențial. Nu lăsa pe nimeni să te afecteze cu ceea ce spune despre tine.

Horoscop săptămâna 22 – 28 martie 2021. Berbecii sunt în centrul acțiunii

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 22 – 28 martie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 22 – 28 martie 2021 poate aduce un conflict între rațiune și visare și astfel putem fi mai confuzi decât de obicei, motiv pentru care nu este recomandat să luăm decizii de amploare.

Săptămâna 22 – 28 martie 2021 se remarcă printr-o serie de aspecte tensionate pe care le fac planetele Mercur din Pești și Marte din Gemeni, atât cu Nodurile Lunare, cât și între ele, ceea ce denotă multă tensiune, agitație, confuzie și o doză mare de impulsivitate în luarea deciziilor, dar și acțiuni îndrăznețe, dar negândite.

Săptămâna se deschide totuși cu un trigon între Marte și Saturn, deci acțiunile nastre vor fi atent calculate, vom avea răbdare și o bună capacitate de concentrare, însă lucrurile se pot schimba de miercuri încolo.

Soarele și Venus își unesc energiile într-o conjuncție în zodia Berbec, care va fi izvor de energie, ambiție, dorință și pasiune. Iubirea de sine crește, dar și interesul pentru noi povești de iubire sau pentru îmbunătățirea realațiilor actuale.

Horoscopul săptămânii 22 – 28 martie 2021 se încheie cu o Lună Plină în zodia Balanță, moment intens care poate aduce ocazia unor schimbări semnificative în relațiile cu cei din jur.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2021

Horoscopul lunii martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna martie 2021 debutează cu intrarea planetei Marte, planeta acțiunii, în zodia Gemeni, ipostază din care ne va stimula să spunem ceea ce gândim, direct și fără ocolișuri. Mintea ne va funcționa rapid, vom fi ageri în gândire și vom fi mult mai determinați să căutăm adevărul în informațiile pe care le auzim.

Odată cu ingresul Soarelui în zodia Berbec, pe data de 20 martie, va debuta noul an astrologic și va fi momentul care va marca echinocțiul de primăvară. La braț cu Soarele pășește și Venus, planeta iubirii, aspect care ne va înflăcăra sentimental, ne va face mai pasionali și mai dornici să ne manifestăm sentimentele.

A doua jumătate a lunii stă sub confuzia și iluzia pe care le imprimă tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, prin zodia Pești. Vom fi mai visători într-ale rațiunii, dar și mai intuitivi, cu mai multă imaginație și mai sensibili în dialog, fiind mai capabili să atingem coarda sensibilă. Totuși, acest tranzit nu este o perioadă bună de luat decizii majore și importante.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Filiera prin care baronul 'Mocro Maffia' livra tone de cocaină în România! 'Scarface' a pierdut...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor avea închis
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Gogoșile de post, desert perfect. Plus, cornulețe cu rahat
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Cum vor arăta verighetele pe care Oana Moșneagu și Vlad Gherman le vor purta: "Nu...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Cum a justificat o mamă faptul că și-a tatuat copiii minori în mod repetat?