Horoscopul zilei de 29 decembrie 2020. Capricornii trebuie să evite conflictele

Horoscopul zilei de 29 decembrie 2020. Capricornii trebuie să evite conflictele
Nu rata horoscopul zilnic, oferit de astrologul Mădălina Manole, exclusiv pe Gândul.ro!
Publicat: 29/12/2020, 06:22

Horoscopul zilei de 29 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna traversează astăzi zodia Rac și ne induce nevoia de liniște și armonie interioară, de echilibru emoțional, de a fi alături de cei dragi, însă trebuie să ținem cont de faptul că se pregătește pentru faza de Lună Plină, care va avea loc mâine, și care poate accentua unele tensiuni emoționale încă din a doua parte a zilei de astăzi.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 29 decembrie 2020

Dragoste

Nevoia de a sta cu familia este mare și simți mai mult ca oricând să te dedici celor dragi. Te ocupi de unele activități casnice și pui la punct detalii legate de locuință.

Carieră și bani

S-ar putea ca un context profesional să te solicite astăzi și să-ți dea niște planuri personale peste cap.

Sănătate

Sunt emoții și trăiri interioare care te copleșesc. Poate fi vorba de teama de singurătate și nevoia de a avea pe cineva alături sau în alte cazuri de amintiri din copilărie, din trecutul îndepărtat care revin și nu-ți dau pace.

Horoscop zilnic Taur – 29 decembrie 2020

Dragoste

Ești sociabil și comunicativ, mai ales în a doua parte a zilei când simți să faci destăinuiri și să-ți exprimi sentimentele, dorul și grija față de cineva.

Carieră și bani

Se întrevăd dialoguri cu superiorii care pot fi destul de neplăcute sau poate este vorba de contexte profesionale care te acaparează. Evită negocierile financiare.

Sănătate

S-ar putea să faci o scurtă plimbare, poate vizită la rude, la cei dragi, chiar și o excursie care să te anime și să te relaxeze.

Horoscop zilnic Gemeni – 29 decembrie 2020

Dragoste

Indiferent de nemulțumirile pe care le resimți vizavi de partener, astăzi, mai ales în prima parte a zilei, evită să le expui pentru că pot apărea tensiuni.

Carieră și bani

Se întrevăd calcule și socoteli, planuri financiare, fie legate de un context trecut, fie de unul nou care pare a se instala contra voinței tale, posibil chiar în urma unor modificări legislative.

Sănătate

Către seară vei da mai mult frâu liber unor talente și te vei expune într-un cadru intim, trăind intens momentul.

Horoscop zilnic Rac – 29 decembrie 2020

Dragoste

Dacă în prima parte a zilei vei fi mai tăcut, ulterior s-ar putea să fii nevoit să iei atitudine în cuplu și nu este exclus să apară și tensiunile, chiar unele răzvrătiri pentru că nu vei avea disponibilitate spre compromis sau trecut cu vederea, în unele cazuri spre împăcare.

Carieră și bani

Relațiile profesionale sunt tensionate și s-ar putea să nu fii dispus să lași de la tine, să nu te intereseze reconcilierea în cazul unor asocieri și colaborări.

Sănătate

Luna îți tranzitează zodia și stare generală este bună, dar asta nu înseamnă că faptul că nu-ți poți găsi liniștea și pacea interioară nu te va afecta.

Horoscop zilnic Leu – 29 decembrie 2020

Dragoste

Prima parte a zilei o dedici prietenilor, însă s-ar putea ca un dialog cu aceștia să stea la baza unor întrebări care-ți vor bântui prin minte către seară.

Carieră și bani

Sunt contexte legate de locul de muncă care te enervează și te agită, poate chiar dialoguri cu colegii sau sarcini sosite pe nepusă masă.

Sănătate

Încearcă să ai mai multă grijă la sănătate și la alimentație pentru că există posibilitatea să-ți dai peste cap sistemul digestiv.

Horoscop zilnic Fecioară – 29 decembrie 2020

Dragoste

Prietenii se dovedesc a fi aproape de tine și către seară chiar este posibil să organizezi o întâlnire cu aceștia. Dacă faceți planuri, ia în calcul și eșecul lor astfel încât să nu te enervezi dacă nu vor ieși așa cum îți dorești.

Carieră și bani

Nativii care sunt implicați în proiecte de grup se pot aștepta la nemulțumiri și neplăceri care vin din partea celorlalți.

Sănătate

Ești dornic de a te îndepărta de tot ce te stresează și de a te dedica pasiunilor și hobby-urilor tale, însă nu te stresa dacă lucrurile nu vor ieși după bunul tău plac, ci conformează-te grupului.

Horoscop zilnic Balanță – 29 decembrie 2020

Dragoste

Sunt solicitări din partea familiei care te agită astăzi, mai ales că nu prea ai timp să le faci pe plac tuturor.

Carieră și bani

Se întrevăd contexte profesionale destul de provocatoare și s-ar putea să ai parte de unele conștientizări care să te trezească la realitate și să te facă să te întrebi dacă te afli pe direcția potrivită.

Sănătate

Ar fi ideal să-ți iei o zi liberă pentru că se întrevede mult stres și îl vei depăși doar dacă vei găsi rețeta magică să obții echilibrul între familie și carieră.

Horoscop zilnic Scorpion – 29 decembrie 2020

Dragoste

S-ar putea să te ia gura pe dinainte și să spui chiar ceea ce-ți trece prin minte, mai exact să-ți expui fără remușcări unele principii și convingeri de viață pe care le ai, dar care s-ar putea să surprindă partenerul.

Carieră și bani

Ești foarte interesat de studiu, de dezvoltarea unei noi viziuni asupra unor domenii care te pasionează. Unii nativi pot căuta să se înscrie la cursuri și seminarii.

Sănătate

Dacă este ceva ce te macină astăzi, atunci este vorba de imposibilitatea de a călători sau mai bine spus de lipsa siguranței pe care contextul social actual o imprimă. Posibil să te bucure o veste din străinătate sau un dialog cu cineva de peste granițe.

Horoscop zilnic Săgetător – 29 decembrie 2020

Dragoste

Către seară se aprinde pasiunea în cuplu și poți trăi momente frumoase alături de partener. Cei singuri pot fi mai dornici de flirt.

Carieră și bani

Axa financiară este activată de tranzite și s-ar putea să analizezi astăzi pe toate părțile un astfel de context, mai ales care are legătură cu niște bunuri materiale ce se cer valorificate.

Sănătate

Sunt frici și angoase pe care ai tendința să le manifești chiar și fără un motiv anume. Posibil să te lași copleșit de teama de a pierde ceva și să nu te simți în apele tale deloc.

Horoscop zilnic Capricorn – 29 decembrie 2020

Dragoste

În partea a doua a zilei s-ar putea să ai de-a face cu unele nemulțumiri ale partenerului de viață sau să trebuiască să te supui nevoilor acestuia, aspect care te va tensiona și enerva peste măsură și poate sta la baza izbucnirii unor conflicte.

Carieră și bani

Mare atenție la relațiile profesionale, cu asociații și colaboratorii, mai ales dacă la mijloc este vorba de un contract pentru că pot apărea neînțelegeri și nu vei fi dispus la prea multe compromisuri.

Sănătate

Se întrevede stres psihic, fie din cauza unei dureri fizice pe care o resimși, fie din cauza unor contexte pe care nu le poți manipula așa cum ți-ai dori sau nu țin de tine.

Horoscop zilnic Vărsător – 29 decembrie 2020

Dragoste

În prima parte a zilei poți discuta serios cu partenerul de viață despre un context mai vechi care a rămas nerezolvat și puteți lua o decizie de comun acord mult mai ușor.

Carieră și bani

Se anunță o zi destul de stresantă la locul de muncă, cu sarcini care vin pe neașteptate și nu este exclus ca programul să ți se dea peste cap.

Sănătate

Dcaă nu-ți poți lua o zi liberă, cel puțin asigură-te că nu lași stresul să te copleșească. Este o perioadă destul de sensibilă în planul sănătății și ai nevoie de mai multă odihnă.

Horoscop zilnic Pești – 29 decembrie 2020

Dragoste

Dacă în prima parte a zilei te solicită părinții sau un context legat de locuință, din a doua jumătate a zilei pregătește-te să intri în vizorul persoanei iubite sau copiilor. S-ar putea ca în ciuda nevoii de iubire pe care o ai, să simți nevoia de a sta mai retras.

Carieră și bani

Este o zi în care creativitatea este la cote înalte și contextul te poate ajuta să-ți pui amprenta asupra unui proiect și să-i dai un refresh.

Sănătate

Nativii care nu sunt împăcați cu o situație sentimentală sau care suferă după o despărțire, azi ar trebui să depună un efort și să se dedice acelor activități care le fac plăcere, propriilor lor hobby-uri pentru că sunt susținuți să treacă mai ușor peste tristețe și melancolie, nostalgie.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Prețul petrolului și al aurului a crescut după loviturile asupra Iranului