Horoscopul zilei de 5 ianuarie 2021. „Capricornii” au parte de conștientizări și revelații

Horoscopul zilei de 5 ianuarie 2021. „Capricornii” au parte de conștientizări și revelații
Nu rata horoscopul zilnic, oferit de astrologul Mădălina Manole, exclusiv pe Gândul.ro!
Publicat: 04/01/2021, 22:45
Actualizat: 04/01/2021, 23:13

Horoscopul zilei de 5 ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna intră astăzi în zodia Balanță și ne imprimă nevoia de armonie în relațiile cu cei din jur. Vom căuta echilibrul, încercând pe cât posibil să evităm conflictele. Totodată, astăzi se perfectează conjuncția din Mercur, planeta comunicării, și Pluto, planeta transformărilor, în zodia Capricorn, context care dincolo de unele conștientizări importante, poate veni și cu răbufniri, mai ales dacă am acumulat frustrări interioare.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 5 ianuarie 2021

Dragoste

Luna îți tranzitează sectorul relațiilor și te va susține să aduci armonia în viața de cuplu, însă va trebui să faci și unele compromisuri pentru a nu isca tensiuni.

Carieră și bani

Relațiile cu superiorii sunt destul de încordate și se pot spune cuvinte care să schimbe un context. Va trebui să depui un real efort pentru a menține echilibrul între tine și partenerii de afaceri sau colaboratori.

Sănătate

Ești destul de agitat astăzi, însă nu se întrevăd probleme de sănătate. Nu ar strica să faci activități care te solicită fizic, de exemplu sport.

Horoscop zilnic Taur – 5 ianuarie 2021

Dragoste

S-ar putea ca în cuplu să apară unele tensiuni și neînțelegeri. Poate partenerul este prea critic cu tine sau poate nu aveți aceleași convingeri și de aici pornesc discuțiile.

Carieră și bani

Te bucuri de o zi cât de cât calmă la locul de muncă și reușești să-ți închei cu bine sarcinile și activitățile din program. Poți decide să aprofundezi un domeniu pentru a te dezvolta într-o anume direcție.

Sănătate

Te b ucuri de o stare de sănătate mai bună. Luna tranzitează acest sector și-ți induce nevoia de liniște, echilibru, cumpătare.

Horoscop zilnic Gemeni – 5 ianuarie 2021

Dragoste

Luna îți tranzitează sectorul iubirii și te susține în activitățile sentimentale pe care le întreprinzi. Nu este exclus ca astăzi să ai parte de unele dialoguri importante în cuplu. Posibil să se spună secrete sau să se scoată la suprafață trăirile interioare ascunse.

Carieră și bani

Nevoia de a gândi strict cu mintea ta, de a te exprima liber, fără perdea, fără restricții s-ar putea să te facă să spui și lucruri pe care alții să nu le înțeleagă sau să nu le accepte. Creativitatea și expresivitatea sunt puternic aspectate. Posibile soluții la probleme ce țin de bani și bunur5i materiale.

Sănătate

Dedică-te hobby-urilor tale astăzi, mai ales acelor activități pe care le-ai dat deoparte și vei vedea că îți vei recăpăta buna dispoziție și entuziasmul.

Horoscop zilnic Rac – 5 ianuarie 2021

Dragoste

Azi ești foarte atent la nevoile familiei și simți nevoia de a perece timp slături de cei dragi, de părinți. Posibil ca în cuplu să ai parte de dialoguri importante care să determine direcția de viitor a relației voastre.

Carieră și bani

Unii nativi pot aborda din alt unghi un contract sau o relație profesională, cu un asociat, cu un colaborator și acolo unde s-au acumulat tensiuni pot exista răbufniri.

Sănătate

Preocupările tale sunt strict legate de casă, de activități casnice, pe care le faci cu plăcere și voioșie, și de aici îți vei lua doza de energie astăzi.

Horoscop zilnic Leu – 5 ianuarie 2021

Dragoste

Simți nevoia să stai departe de conflicte și tensiuni și va fi foarte greu să te enerveze cineva astăzi, așa că poți discuta cu parteneru și despre acele subiecte mai sensibile pe care evitai să le deschizi.

Carieră și bani

S-ar putea să ajungi la un consens cu colegii, să reușești să te faci înțeles fără a te impune și astfel să obții rezolvări favorabile. Unii nativi pot discuta despre o angajare sau pot veni cu soluții practice la problemele de la locul de muncă.

Sănătate

Este o zi cu importante conștientizări despre stil de viață, activități și poți primi sfaturi bune care să contribuie pozitiv la menținerea sănătății tale.

Horoscop zilnic Fecioară – 5 ianuarie 2021

Dragoste

Conștientizările în plan sentimental pe care le poți avea astăzi, posibil chiar în urma unui dialog cu persoana iubită sau copiii, pot să-ți schimbe complet o viziune și să aducă transformări în viața ta amoroasă.

Carieră și bani

Te preocupi de o situație financiară, fie că este vorba de niște calcule în urma cărora pui un ban deoparte, fie că este vorba de achitarea celor necesare, poae chiar a unei datorii care te apăsa. Evită speculațiile financiare.

Sănătate

Deși te simți bine și nu ai probleme de sănătate, s-ar putea să resimți niște tensiuni interioare, frământări și griji, cel mai probabil nefondate.

Horoscop zilnic Balanță – 5 ianuarie 2021

Dragoste

Este o zi foarte bună pentru a calma spiritele în relația cu partenerul de viață și pentru a te reapropia de acesta, mai ales că vei fi foarte calm și îngăduitor.

Carieră și bani

Sunt posibile tensiuni la locul de muncă, cu colegii, dar pe care fie le vei aborda superficial, nelăsându-le să te afecteze, fie le vei ignora total.

Sănătate

Luna îți traversează zodia și-ți aduce o mare nevoie de liniște, calm, echilibru interior, dar și o stare bună de sănătate. Poți fi mult mai dinamic în acțiuni, mult mai pus pe fapte.

Horoscop zilnic Scorpion – 5 ianuarie 2021

Dragoste

Sunt niște întrebări fără răspuns sau frământări interioare pe care le resimți și azi ai face bine să vorbești cu prietenii, să ceri sfatul unei persoane care a trecut prin ceva asemănător, care are experiență și înțelepciune. Zi liniștită în cuplu.

Carieră și bani

Dacă ai de negociat contracte astăzi, vei fi într-o postură favorabilă pentru că vei avea abilitatea de a obține ceea ce-ți dorești.

Sănătate

Ești foarte conștient de faptul că starea de bine depinde exclusiv de tine și azi vei face tot ce este nevoie pentru a-ți liniști gândurile sau, cel puțin, aceasta este recomandarea astrelor.

Horoscop zilnic Săgetător – 5 ianuarie 2021

Dragoste

Nevoia de a petrece timp cu prietenii, de a sta la povești este mare și azi ar trebui să ți-o satisfaci. Sunt aspecte de susținere în sectorul vieții sociale. Profită și detașează-te.

Carieră și bani

S-ar putea să primești niște sfaturi financiare foarte bune sau să ai niște conștientizări care schimbă radical un context. În unele cazuri, nativii se bucură de sprijinul unei persoane importante într-un proiect pe care-l au.

Sănătate

Dincolo de frământările tale interioare și de întrtebări la care nu găsești răspuns, nu se întrevăd probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Capricorn – 5 ianuarie 2021

Dragoste

Este o zi a marilor conștientizări, o zi în care poți avea revelații și poți primi răspunsuri la cele mai dificile întrebări. Se întrevăd dialoguri care pot schimba curul unei acțiuni în viața ta personală.

Carieră și bani

Azi va trebui să fii mai prudent la dialogurile cu superiorii pentru că pot apărea tensiuni. Pe de altă parte s-ar putea să-ți dai seama ce-ți dorești de la viața ta profesională.

Sănătate

Te bucuri de o stare echilibrată de sănătate.

Horoscop zilnic Vărsător – 5 ianuarie 2021

Dragoste

Este o zi a marilor conștientizări, o zi în care intuiția îți poate răspunde la întrebări fără răspuns legate de viața ta sentimentală, poate chiar legate de trecut. Unii nativi pot discuta cu cineva din trecut.

Carieră și bani

S-ar putea ca astăzi să-ți asumi rolul de înțelept și atotșiutor și să le dai sfaturi tuturor celor din jur. Nu este nimic rău în asta, sfaturile pot fi bune, dar nu le impune cu forța.

Sănătate

Este bine să-ți asculți mai mult organismul și să-i dai ceea ce-ți cere, mai ales dacă îți cere odihnă și relaxare. Eliberează-te de gânduri, restricții autoimpuse și frici.

Horoscop zilnic Pești – 5 ianuarie 2021

Dragoste

Se întrevăd dialoguri interesante cu prietenii și ai face bine să le asculți sfaturile acestora pentru că pe lângă înțelepciune, vin cu soluții pentru tine.

Carieră și bani

Sunt șanse mari să primești vești financiare bune sau să rezolvi un context ce ține de bunuri materiale, de acte, să ai idei despre cum să obții ceea ce-ți dorești.

Sănătate

Dincolo de frământări și griji, gânduri pe care ți le faci, nu se întrevăd probleme de sănătate, ba chiar te bucuri de energie astăzi.

Horoscop săptămânal, 4 – 10 ianuarie 2021. „Scorpionii” pot semna noi contracte și asocieri

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 4 – 10 ianuarie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 4 – 10 ianuarie 2021 aduce o serie de schimbări importante în contextul astrologic general datorate tranzitului planetelor care-și schimbă zodiile.

Săptămâna 4 – 10 ianuarie 2021 este amprentată de 3 ingresuri planetare, adică trei planete importante își schimbă semnul zodiacal în care s-au aflat până acum, implicit energia de acțiune. Astfel, Marte, planeta acțiunii, va intra în zodia Taur, și ne va susține să conservăm ceea ce avem și mai puțin să inițiăm noi acțiuni. Mare parte din energia noastră se va canaliza către sectorul financiar, dar și către cel sentimental, în măsura în care consolidăm relațiile și mai puțin începem altele noi.

De asemenea, Venus, planeta iubirii, va intra în zodia Capricorn, și va face aspecte benefice cu Marte, deci contextul astrologic va susține relațiile. Astfel, vom deveni mai maturi cu sentimentele noastre și mai responsabili în plan sentimental, mai serioși mai dornici să ne stabilizăm legăturile, atât cele amoroase, cât și cele profesionale.

Mercur, planeta comunicării, va intra în zodia Vărsător, alăturându-se lui Saturn și Jupiter, aflate aici, și astfel ne va aduce idei noi, viziuni curajoase de viitor, soluții îndrăznețe, o gândire mult mai progresistă, chiar nonconformistă și va susține libertatea de exprimare. Totuși, s-ar putea ca ideile entuziaste de acum să nu poată fi puse în practică, cel puțin nu imediat, dat fiind că Mercur face aspect tensionat cu Marte din Taur, deci va fi o luptă pentru ca totul să rămână neschimbat.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna ianuarie 2021

Horoscopul lunii ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna ianuarie 2021 se remarcă prin intrarea planetei Marte, planeta acțiunii, în zodia Taur, un aspect care ne va domoli și ne va da putere să consolidăm ceea ce deja avem, însă nu va stimula noile acțiuni, decât dacă acestea au legătură directă cu obținerea confortului financiar și emoțional. Simțul practic, răbdarea și încăpățânarea vor crește.

În plan sentimental, Venus, planeta iubirii, va intra în zodia Capricorn și ne va responsabiliza, maturiza și ajuta să consolidăm relațiile cu ceilalți. De asemenea, Mercur, planeta comunicării, va activa zodia Vărsătorului și ne va stimula gândirea și exprimarea liberă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Începând de astăzi, turiștii trebuie să plătească taxă de intrare în Veneția