Horoscopul zilei de 7 decembrie 2020. Fecioarele trebuie să fie mai atente la detalii

Horoscopul zilei de 7 decembrie 2020. Fecioarele trebuie să fie mai atente la detalii
Horoscopul zilei de 02 septembrie 2021. Foto: Pixabay.com
Publicat: 07/12/2020, 06:19

Horoscopul zilei de 7 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna tranzitează zodia Fecioară și deși acest tranzit vine cu o mai mare atenție la detalii, s-ar putea ca astăzi, din cauza unei cuadraturi cu Mercur, guvernatorul zodiei, să fim mai mult atenți la imaginea de ansamblu, aspect care ne poate defavoriza în cazul negocierilor, de aceea nu ar trebui să luăm decizii importante.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 7 decembrie 2020

Dragoste

În continuare se întrevăd aspecte plăcute pentru relațiile de cuplu, acele relații de lungă durată. La modul general, se schimbă multe principii și viziuni în urma dialogurilor.

Carieră și bani

Este o zi foarte bună să te ocupi de acele sarcini greoaie sau care-ți consumă răbdarea. Totodată, nu este exclus să te înhami la fel și fel de activități grele, să-ți iei multe responsabilități, dând dovadă de multă putere de muncă.

Sănătate

Va trebui să-ți administrezi cât mai bine stresul astăzi pentru că se anunță o zi cu multe dialoguri la limită. Nu ezita să-ți acorzi odihna necesară.

Horoscop zilnic Taur – 7 decembrie 2020

Dragoste

Luna îți traversează sectorul iubirii, însă pe cât de mare este nevoia de afectivitate, pe atât de puțin simți să o exprimi astăzi, mai ales dacă nu ai o relație așa cum ți-ai dori.

Carieră și bani

Interesul pentru activități artistice, culturale, intelecuatle este mare astăzi și dincolo de un film bun, o carte sau un documentar, s-ar putea să te interesezi de ateliere și seminarii legate de ceea ce-ți place.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, ci mai degrabă o mare dorință de a face ceva ce-ți bucură sufletul și te relaxează. Poate te dedici unui hobby.

Horoscop zilnic Gemeni – 7 decembrie 2020

Dragoste

Relațiile cu familia sunt destul de încordate așa că ai face bine ca astăzi să eviți toate acele teme de dialog care știi că dau naștere tensiunilor.

Carieră și bani

Azi te vei grăbi să pui totul în ordine la locul de muncă pentru că te așteaptă acasă niște situații care se cer rezolvate. Poate fi vorba de ordine și curățenie, de reparații în casă, de ceva ce ai tot amânat.

Sănătate

Emoțiile tale îți pot da bătăi de cap pentru că-ți pot declanșa fel și fel de întrebări, nelămuriri și confuzii care-ți adâncesc starea de interiorizare.

Horoscop zilnic Rac – 7 decembrie 2020

Dragoste

Azi s-ar putea să porți niște dialoguri destul de interesante cu persoana iubită și să aveți ocazia în urma lor să vă descoperiți niște calități, dar și niște defecte.

Carieră și bani

Ai mare grijă la negocieri astăzi pentru că ai tendința de a fi cam superficial și de a privi doar imaginea de ansamblu, pierzând din vizor detaliile care fac diferența. Pe de altă parte, dacă nu știi ceva, nu te sfii să întrebi, să ceri păreri avizate.

Sănătate

Dialogurile cu ceilalți pot fi sursa care-ți încarcă bateriile, sursa care-ți luminează o direcție, șaa că nu ezita să ceri sfaturi.

Horoscop zilnic Leu – 7 decembrie 2020

Dragoste

S-ar putea să ai niște discuții cu persoana iubită sau cu copiii despre valori personale, valori morale, chiar valori financiare. Ai nevoie să te simți mai mult apreciat și respectat.

Carieră și bani

Nu prea este o zi bună pentru negocieri din cauza tendinței de a nu fi atent la detalii așa cum ar trebui și cum de obicei ești. S-ar putea ca cineva să încerce să te păcălească, așa că evită speculațiile financiare pe cât posibil.

Sănătate

Posibil să nu te poți dedica pasiunilor și hobby-urilor tale și nici să te relaxezi pe cât ți-ai propus. Nu-i asculta pe cei care încearcă să te demoralizeze.

Horoscop zilnic Fecioară – 7 decembrie 2020

Dragoste

Relațiile cu familia sunt un punct vulnerabil al zilei și s-ar putea să primești reproșuri din partea acestora, să fie prea critici cu tine sau, din contră, tu să fii cel care exagerează cu critica.

Carieră și bani

Deși ești o fire analitică și foarte atentă la detalii, azi s-ar putea ca aceste calități să-ți lipsească sau oricât de mult te-ai concentra pe ele, ceva totuși să-ți scape, motiv pentru care nu ar trebui să te avânți în luarea unor decizii finale.

Sănătate

Luna își traversează zodia astăzi și te încarcă cu energie, vitalitate, dar și mai multă responsabilitate și simți practic,a stfel că poți să exagerezi cu rigiditatea, conservatorismul și seriozitatea.

Horoscop zilnic Balanță – 7 decembrie 2020

Dragoste

S-ar putea să nu fie tocmai un atu comunicarea astăzi, mai ales dacă vrei să despici firul în patru. Posibil să fii destul de confuză, așa că nu lua decizii.

Carieră și bani

Negocierile nu sunt deloc un puncyt forte al zilei pentru că-ți lipsește atenția la detalii și ai tendina să vezi totul în ansamblu. A arunca un ochi pe un contract și al semna este echivalentul unui eșec, așa că evită asta.

Sănătate

Starea de sănătate îți poate ridica unele probleme, însă întocmai asta te va face să te responsabilizezi mai mult și să iei atitudine. S-ar putea chiar să începi să cauți remedii la afecțiunile tale.

Horoscop zilnic Scorpion – 7 decembrie 2020

Dragoste

Relațiile de prietenie devin un punct important al zilei și vei căuta să ajungi la unele clarificări cu cei din anturaj, să le ceri unele explicații pentru anumite atitudini avute față de tine.

Carieră și bani

Aceeași atitudine o poți avea și la locul de muncă, cu persoanele cu care desfășori proiecte comune. Cumva le ceri explicații pentru un moment în care te-au desconsiderat sau nu ți-au luat în calcul opiniile și ideile. Nu te grăbi să investețti bani într-un proiect.

Sănătate

În prima parte a zilei poți fi mai obosit, însă îți recapeți rapid energia și buna dispoziție și te mobilizezi.

Horoscop zilnic Săgetător – 7 decembrie 2020

Dragoste

Părerile tale despre evoluția unei relații nu par a fi compatibile cu cele ale partenerului. Posibile tensiuni majore cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta. În cuplu îi poți reproșa partenerului că-ți impune anumite lucruri.

Carieră și bani

S-ar putea ca astăzi să fii pus în fața unei situații profesionale care, fie că vrei, fie că nu, îți cere să iei atitudine, să te afirmi. Va trebui să dai dovadă de multă maturitate, chiar experiență, responsabilitate, simți practic și mai ales răbdare.

Sănătate

Nu se îmtrevăd probleme de sănătate. Îns chim, stresul profesional poate fi destul de mare și de obositor, tracasant pentru tine, de aceea ar fi bine să nu uiți de relaxare.

Horoscop zilnic Capricorn – 7 decembrie 2020

Dragoste

O serie de principii încep să se cearnă în mintea ta și s-ar putea să începi să-ți conturezi noi viziuni desprea viața sentimentală.

Carieră și bani

Și cariera va fi în vizorul tău și nu este exclus să-ți dezvolți noi dorințe de dezvoltare, să lași în spate niște mentalități și să te gândești la posibilitatea de a te dezvolta pe noi planuri.

Sănătate

Îți trec prin minte multe întrebări, ai parte de frământări și unii nativi pot dezvolta chiar și frici legate de starea lor de sănătate sau a cuiva drag. Totul va fi trecător.

Horoscop zilnic Vărsător – 7 decembrie 2020

Dragoste

S-ar putea ca o relație pasională, o relație în care nu s-a ajuns la sentimente profunde să se încheie fără prea multe remușcări sau cel puțin să-ți dai seama că nu merită osteneala.

Carieră și bani

Sunt atașamente financiare de care te vei desprinde, pe care le vei lăsa în spate dându-ți seama că te țin pe loc. Ai grijă la acțiunile pe care le întreprinzi legate de bani, bunuri materiale pentru că au o mare doză de superficialitate.

Sănătate

Se produc transformări interioare aproape insesizabile, dar care vor contribui puțin câte puțin la schimbarea unor mentalități și concepții.

Horoscop zilnic Pești – 7 decembrie 2020

Dragoste

Luna traversează casa relațiilor și azi ai putea avea șansa de a lămuri o situație de cuplu, însă ai grijă la tendința de a fi superficial și a privi doar imaginea de ansamblu.

Carieră și bani

Și relațiile profesionale se află în vizorul tău și poți avea parte de negocieri cu partenerii de afaceri, de ocazia unor noi colaborări și asoceri, însă ai mare grijă la contracte. Fii foarte atent la detalii și nu te lăsa entuziasmat de vorbe fără fond.

Sănătate

S-ar putea ca faptul că nu-ți poți exprima autoritatea așa cum ți-ai dori, di diferite motive, să te frustreze și să te tensioneze peste măsură.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului