Horoscopul zilei de 7 ianuarie 2021. Marte își începe tranzitul prin zodia Taur

Horoscopul zilei de 7 ianuarie 2021. Marte își începe tranzitul prin zodia Taur
Nu rata horoscopul zilei, oferit de astrologul Mădălina Manole, exclusiv pe Gândul.ro!
Publicat: 07/01/2021, 01:25
Actualizat: 07/01/2021, 01:38

Horoscopul zilei de 7 ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Marte, planeta acțiunii, a intrat astăzi în zodia Taur, zodie pe care o va activa până pe data de 4 martie 2021. În tot acest timp, interesul nostru se va canaliza către sectorul financiar, mai ales către obținerea unei stabilități, unei siguranțe și unui confort financiar. Totodată, vom fi mai răbdători, mai rezistenți la muncă, dar și mai greu de urnit în activități noi. Pe parcursul acestui tranzit prin zodia Taur, Marte va face aspecte tensionate cuplanetele din Vărsător, deci s-ar putea să fim provocați să adoptăm noi atitudini.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 7 ianuarie 2021

Dragoste

Luna îți tranzitează astăzi casa intimității și s-ar putea să fii mai dornic de apropiere în cuplu, însă ai grijă că pot apărea tensiuni din cauza banilor la comun, dacă-i administrați astfel.

Carieră și bani

Marte îți va activa sectorul financiar și te va determina să faci tot ce-ți stă în putință pentru a-ți îmbunătăți veniturile, dar mai ales pentru a obține stabilitate fiannciară. Posibil să demarezi noi proiecte personale sau să te asociezi în noi proiecte alături de alții. Va trebui să ai grijă pentru că poți deveni mult mai cheltuitor. Unii nativi pot scoate bani din talentele personale.

Sănătate

Faptul că Marte părăsește zodia ta după aproximativ 7 luni te va detensiona și vei simți o îmbunătățire a stării de spirit, o ușurare.

Horoscop zilnic Taur – 7 ianuarie 2021

Dragoste

Luna îți traversează astăzi sectorul relațiilor și îți poate aduce dificultăți sau tensiuni în comunicarea cu partenerul de viață, dar și cu cei din jur, la modul general.

Carieră și bani

Marte va intra în zodia ta și-ți va aduce foarte mult curaj să te afirmi, determinare să-ți pui în practică planurile și inițiativă, ceea ce de obicei ție îți lipsește. Pe parcursul acestui tranzit vei avea ocazia să te preocupi și de cariera ta și să faci unele schimbări.

Sănătate

Deși astăzi te poți simți ușor bulversat, confuz, copleșit din cauza intrării lui Marte în zodia ta, pentru că va dura până să te acomodezi cu noua energie, pe tot parcursul acestui tranzit te vei simți în putere, în forță. Vitalitatea va crește și speranța vindecării de asemenea.

Horoscop zilnic Gemeni – 7 ianuarie 2021

Dragoste

Marte în tranzit prin sectorul trecutului s-ar putea să te pună față în față cu ipostaze, poate chiar persoane, pe care le credeai uitate. Vor reveni amintitri pentru a le vindeca.

Carieră și bani

Luna îți traversează sectorul muncii și astăzi s-ar putea să ai parte de unele neplăceri în relațiile cu colegii sau să-ți execuți sarcinile mai greoi.

Sănătate

Marte activează casa sănătății și-ți cere atenție pentru că se pot manifesta acum fel și fel de simptome ciudate. Va fi o perioadă cu mai multe neliniști interioare, cu stări de anxietate care nasc frusttrări și vei fi mai irascibil de aceea este bine să conștientizezi acest tranzit și să-l folosești în mod constructiv făcând tot ce poți pentru a evita interiorizarea. În schimb, te bucuri de o ontuiție remarcabilă pe care o poți asculta cu încredere.

Horoscop zilnic Rac – 7 ianuarie 2021

Dragoste

Marte îți activează sectorul prietenilor și viața socială va prinde culoare. Vei avea mai mult chef să ieși, săp cunoști oameni noi și chiar să legi noi relații de prietenie care se vor dovedi de lungă durată.

Carieră și bani

Tot Marte te poate sprijini și profesional și îți poate aduce în viață persoane importante care să te sprijine în proiectele tale. Unii nativi pot demara proiecte de grup acum și se pot afirma prin gesturi de caritate sau implicare în acțiuni umanitare.

Sănătate

Este o zi favorabilă pentru plimbări și activități distractive, recreative, chiar și sportive.

Horoscop zilnic Leu – 7 ianuarie 2021

Dragoste

Luna trece prin sectorul familiei și s-ar putea aca stăzi să-ți aducă unele neînțelegeri cu cei dragi. Încearcă să eviți conflictele fiind mai indulgent.

Carieră și bani

Marte îți activează sectorul carierei și va urma o perioadă cu multe provocări profesionale pentru tine. Ai determinarea necesară să-ți atingi obiectivele propuse, însă ai grijă la ambții și canalizează-le constructiv. Totodată, poți lupta cu curaj pentru obținerea unei funcții sau pentru schimbarea direcției în carieră. Pot apărea tensiuni cu superiorii și va fi nevoie de mai multă atenție acordată imaginii tale.

Sănătate

Astăzi te bucuri de o stare de sănătate de invidiat, deși nu este exclus ca stresul profesional să atingă cote înalte astăzi.

Horoscop zilnic Fecioară – 7 ianuarie 2021

Dragoste

Marte în tranzit prin zodia Taur te va stimula să-ți schimbi niște concepții și mentalități care sunt învechite și nu te ajută în relațiile pe care le ai.

Carieră și bani

Marte te va determina să te preocupi și de dezvoltarea ta profesională și nu este exclus să vrei să studiezi ceva nou, să vrei să înveți o limbă străină sau poate să obții o diplomă sai să te folosești de un atestat pe care nu l-ai folosit până acum. Evită să-ți impui cu forța punctele de vedere personale.

Sănătate

S-ar putea ca astăzi să te simți mai obosit ca de obicei și cel mai probabil activitățile zilnice sau de la muncă le resimți ca fiind copleșitoare, așa că odignește-te mai mult.

Horoscop zilnic Balanță – 7 ianuarie 2021

Dragoste

Marte în Taur, cu atât mai mult cu cât este planeta care-ți guvernează relațiile, te va susține să-ți reîmprospătezi viața intimă și să reaprinzi pasiunea în cuplu. Posibile tensiuni din cauza cheltuielilor partenerului.

Carieră și bani

Marte va activa sectorul bunurilor materiale și în perioada următoare vei fi determinat să rezolvi un context legat de acte, credite, partaje, litigii, moșteniri, asigurări. S-ar putea să fii nevoit să te responsabilizezi mai mult vizavi de modul în care-ți administrezi bunurile materiale. Evită împrumuturile și investițiile riscante!

Sănătate

S-ar putea să resimți ușor tensionat și frustrant acest tranzit în anumite perioade și asta pentur că îți poate răscoli niște lucruri ascunse. În cazul unor nativi pot ieși la suprafață fel și fel de ascunzișuri și secrete.

Horoscop zilnic Scorpion – 7 ianuarie 2021

Dragoste

Marte în Taur îți activează chiar sectorul relațiilor, așa că va trebui să te înarmezi cu răbdarepentru că va urma o perioadă în cae cu greu vei obține echilibrul în cuplu. Pentru că pot apărea tensiuni destul de serioase cu partenerul de viață, nu este exclus ca unele relații să se încheie în perioada următoare.

Carieră și bani

Tot Marte în Taur este responsabil și de relațiile tale profesionale care pot fi puse mult la încercare acum și va tebui să dai dovadă de adaptabilitate pentru a menține unele colaborări și asocieri. Unii nativi pot semna contracte în această perioadă.

Sănătate

Luna îți tranzitează zodia astăzi și-ți aduce o stare de bine, subtilitate în manifestări și nevoie de liniște.

Horoscop zilnic Săgetător – 7 ianuarie 2021

Dragoste

S-ar putea ca odată cu ieșirea lui Marte din sectorul iubirii să resimți o stare afectivă mai bună, să te detensionezi sentimental ca și cum o apăsare s-a ridicat.

Carieră și bani

Marte în Taur va activa sectorul muncii și îți va aduce un randament crescut în sarcinile pe care le întreprinzi. Vei da dovadă de rezistență, putere de muncă și efuciență. Vor fi nativi care vor avea chiar curajul de a-și schimba jobul dacă au experimentat nemulțumiri.

Sănătate

Marte te susține să-ți schimbi stilul de viață și să-ți reprioritizezi activitățile astfel încât să te pui pe primul loc. Tranzitul său prin casa sănătății te poate determina să cauți remedii și tratamente la problemele cu care te confrunți. Atenție la activitățile fizice. Nu le face în grabă și cu neatenție pentru a nu te răni.

Horoscop zilnic Capricorn – 7 ianuarie 2021

Dragoste

Marte în Taur va activa întocmai sectorul iubirii și te va susține puternic să-ți îmbunătățești viața sentimentală, dar și relația cu copiii, de care te vei preocupa mai mult. Cei singuri sunt mai dornici de flirt și noi povești de iubire, în timp ce în cuplu pot exista discuții despre o sarcină.

Carieră și bani

Este momentul să te folosești de energia lui Marte în Taur pentru a da frâu liber creativității tale. Vei avea mult mai mult curaj să-ți exprimi talentele și să te expui artistic. De evitat speculațiile financiare în toată această perioadă. Poți monetiza un hobby.

Sănătate

S-ar putea să fii mai tentat să de distrezi, să-ți satisfacți plăcerile și să te relaxezi, să te bucuri de viață cu alte cuvinte. Nu este nimic rău în asta, dar ai grijă la costuri.

Horoscop zilnic Vărsător – 7 ianuarie 2021

Dragoste

Marte în tranzitul său prin zodia Taur te va stimula să te preocupi de casă și familie. Posibil să apară tensiuni cu cei dragi, în special cu părinții, sau să trebuiască să te ocupi de o problemă a acestora. Precocupările legate de locuință pentru unii nativi pot însemna rezolvarea unei chestiuni administrative, în timp ce pentru alții poate aduce aprobarea unui credit de casă, o renovare, o mutare.

Carieră și bani

Luna îți traversează astăzi sectorul carierei și te poate pune în ipostaze tensionate cu superiorii. Evită conflictele și ai grijă la modul în care te afirmi pentru a nu exagera.

Sănătate

Marte s-ar putea să-ți declanșeze niște stări emoționale pe care cu greu să le poți controla. S-ar putea să trebuiască să te ocupi de o problemă de sănătate a cuiva din familie.

Horoscop zilnic Pești – 7 ianuarie 2021

Dragoste

Marte te va susține să-ți exprimi trăirile și sentimentele mai ușor. Îți va da curaj să vorbești, să iei decizii, însă va trebui să fii atent să nu o faci în grabă.

Carieră și bani

Tot Marte în Taur te va susține în negocieri, în examene, ședințe, în susținerea interviurilor și în orice altă activitate intelectuală sau care are legătură cu comunicare.

Sănătate

Pe perioada în care Marte va tranzita zodia Taur este de preferat să fii mai prudent la deplsări, să nu te grăbești, indiferent că ești pieton sau șofer. Trebuie să fii atent unde pui piciorul, la modul cel mai propriu al exprimării.

Horoscop săptămânal, 4 – 10 ianuarie 2021. „Scorpionii” pot semna noi contracte și asocieri

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 4 – 10 ianuarie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 4 – 10 ianuarie 2021 aduce o serie de schimbări importante în contextul astrologic general datorate tranzitului planetelor care-și schimbă zodiile.

Săptămâna 4 – 10 ianuarie 2021 este amprentată de 3 ingresuri planetare, adică trei planete importante își schimbă semnul zodiacal în care s-au aflat până acum, implicit energia de acțiune. Astfel, Marte, planeta acțiunii, va intra în zodia Taur, și ne va susține să conservăm ceea ce avem și mai puțin să inițiăm noi acțiuni. Mare parte din energia noastră se va canaliza către sectorul financiar, dar și către cel sentimental, în măsura în care consolidăm relațiile și mai puțin începem altele noi.

De asemenea, Venus, planeta iubirii, va intra în zodia Capricorn, și va face aspecte benefice cu Marte, deci contextul astrologic va susține relațiile. Astfel, vom deveni mai maturi cu sentimentele noastre și mai responsabili în plan sentimental, mai serioși mai dornici să ne stabilizăm legăturile, atât cele amoroase, cât și cele profesionale.

Mercur, planeta comunicării, va intra în zodia Vărsător, alăturându-se lui Saturn și Jupiter, aflate aici, și astfel ne va aduce idei noi, viziuni curajoase de viitor, soluții îndrăznețe, o gândire mult mai progresistă, chiar nonconformistă și va susține libertatea de exprimare. Totuși, s-ar putea ca ideile entuziaste de acum să nu poată fi puse în practică, cel puțin nu imediat, dat fiind că Mercur face aspect tensionat cu Marte din Taur, deci va fi o luptă pentru ca totul să rămână neschimbat.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna ianuarie 2021

Horoscopul lunii ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna ianuarie 2021 se remarcă prin intrarea planetei Marte, planeta acțiunii, în zodia Taur, un aspect care ne va domoli și ne va da putere să consolidăm ceea ce deja avem, însă nu va stimula noile acțiuni, decât dacă acestea au legătură directă cu obținerea confortului financiar și emoțional. Simțul practic, răbdarea și încăpățânarea vor crește.

În plan sentimental, Venus, planeta iubirii, va intra în zodia Capricorn și ne va responsabiliza, maturiza și ajuta să consolidăm relațiile cu ceilalți. De asemenea, Mercur, planeta comunicării, va activa zodia Vărsătorului și ne va stimula gândirea și exprimarea liberă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Hugh Grant a renunțat la procesul împotriva tabloidului The Sun