VIDEO | Horoscop 22 octombrie 2022. Fecioarele pot sărbători un eveniment printr-o cină romantică

Publicat: 22/10/2022, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 22 octombrie 2022, urmărind horoscopul zilei, valabil pentru nativii și ascendenții din toate zodiile.

Berbec

Astăzi știi exact cum să te organizezi sau cum să-ți coordonezi activitățile astfel încât să respecți cu precizie unele cerințe sau standarde profesionale. Ca și sănătate, poți avea momente de super activitate urmate apoi de momente mai pasive și în care ai nevoie să te odihnești. Într-o relație deja existența poți experimenta o conexiune deosebită și profund intimă alături de persoana iubita. Dacă ești singur întâlnirea de astăzi poate să fie cu adevărat promițătoare.

Taur

Timpul alocat ție și celor dragi ție este foarte important astăzi. Ești atent la nevoile și dorințele celuilalt și-ți alegi cuvintele potrivite care stabilizează și armonizează relația voastră. Amândoi priviți în aceași direcție. Într-o chestiune legată de muncă, de o relație cu un coleg sau poate într-o problemă de sănătate, reușești să descoperi rețeta cea mai potrivită capabilă să aduce armonia și vindecarea pe care o așteptai.

Gemeni

Ești mai sigur și mai stăpân pe tine astăzi. Indiferent de cerințele și nevoile exterioare, tu ai ocazia să descoperi ce ai nevoie ca să te simți puternic și în siguranță. Această siguranță are la baza fie reușită unui proiect la care lucrezi de ceva timp și care acum este apreciat la justă valoare fie un moment deosebit de natură intimă, romantică alături de partenerul de cuplu, a cărei inimă bate cu putere alături de a ta.

Rac

În ciuda agitației ultimelor zile, conversațiile și schimburile de astăzi sunt încurajatoare și mobilizatoare pentru tine. Simți că în sfârșit poți să investești în ceva concret și stabil, iar acest lucru poate avea la baza anumite negocieri sau discuții avantajoase cu privire la propriul cămin sau la o proprietate imobiliară. Pacea și echilibrul sufletesc pe care-l simți astăzi cu toată ființa ta poate să fie un moment de referință pentru tine.

Leu

Ești focusat pe a utiliza la maxim toate resursele pe care le ai la dispoziție pentru a-ți evidenția talentul și aptitudinile iar negocierile pe care le porți astăzi au toate șansele de reușită. Dacă lucrezi într-un domeniu creativ, dacă ai un mesaj de împărtășit cu restul lumii, inspirăția sau creativitatea de care dai dovadă poate atinge un apogeu ajungând direct la inima celuilalt. Ai o putere de a motiva sau inspira fantastică, folosește-o cu discernământ!

Fecioară

Nevoile și dorințele tale sunt la fel de importante că cele ale partenerului tău astăzi așa că te decizi să investești mai mult timp și resurse în relația voastră. Ești foarte organizată în planurile tale și te asiguri că nimic nu lipsește, nici cel mai mic detaliu. Puteți sărbători ceva anume printr-o cină romantică, o muzică deosebită, un cadru care să vă încânte sufletul și care să amplifice conexiunea fizică și emoțională dintre voi.
Balanță

Deși starea ta este un pic mai introvertită și cauți să stai cât mai mult cu ține, poate chiar să-ți încarci bateriile după o săptămâna încărcată, cei dragi ție sunt cei care vor caută să-ți umple timpul cu activități plăcute și relaxante. Alături de ei poți experimenta un moment deosebit, te poți simți extrem de prezentă și recunoscătoare întrucât ultima luna te-a ajutat să te redefinesti amplificandu-ți propria valoare de sine.

Scorpion

Ești angrenat în tot felul de analize care să te ajute să-ți clarifici anumite visuri, aspirații sau chiar speranțe în privința unei relații romantice. Ești pregătit pentru a da valul la o parte și a recunoaște un adevăr extrem de profund, fie față de tine fie față de o persoană de care te simți atras într-un mod greu de controlat. Poate să fie un veritabil moment al adevărului și al eliberării pentru tine.

Săgetător

Emoțiile tale sunt destul de greu de ascuns astăzi întrucât implicarea și devotamentul de care dai dovadă atrag privirile și atenția tuturor. Un proiect important pentru tine, o cauză umanitară, o asociație în care ai investit considerabil pare să se contureze favorabil, împlinindu-se ceva la care sperai de mult. Un moment cu adevărat semnificativ pentru tine!

Capricorn

Ești dornic să investești într-o direcție care să te ajute să crești și să te dezvolți de o manieră practică și concretă. Iar această direcție este direct legată de ambițiile și planurile tale profesionale. Astăzi te poți bucura de eforturile și muncă de până acum care îți sunt recompensate corespunzător întrucât negocierile pe care le porți se desfășoară într-un mod favorabil pentru tine.

Vărsător

Dorințele tale sunt astăzi mult mai intense decât în mod normal și ești determinat să ți le împlinești. Poți face o călătorie cu persoană iubită, puteți lua o cină romantică sau puteți participa împreună la un spectacol deosebit. Ideea este să fii spontan și să creezi cadrul perfect pentru o conexiune care să va apropie și mai mult. În egală măsură, poți descoperi că mesajul sau filozofia de viață a unei anumite persoane are puterea să-ți reseteze întreaga perspectivă asupra vieții.

Pești

O zi cu adevărat intensă pentru tine. Poți experimenta un moment profund transformator în relația cu persoana iubită, în care ești hotărât să iei o decizie importantă. Fie continuați să mergeți împreună pe același drum și poate chiar să faceți un pas mai departe în relație fie decideți că drumurile voastre să se separe. Important este să fie o decizie asumată și cu care ești pe deplin împăcat.

Alexandru Tosa
Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost...
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor fi închise
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
Gruparea Hamas ia în calcul depunerea armelor. Care este condiţia pentru ca acest lucru să...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Vremea îi surprinde și meteorologi. Ce se întâmplă în următoarele 24 de ore
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Care este, de fapt, relația dintre Mariana Ionescu Căpitănescu și sora sa, Marcela Fota, dincolo...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Erupție excepțional de rară pe suprafața Soarelui! O furtună solară se îndreaptă spre Pământ