VIDEO | Horoscop bani pentru luna octombrie. Balanțele pot avea numeroase avantaje financiare

Publicat: 13/10/2022, 15:43

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Lucrurile încep să se miște

În ciuda unor întârzieri sau blocaje de natură socială, colectivă vis-a-vis de planurile financiare a căror rezultate se lasă așteptate, lucrurile încep să se miște, chiar daca într-un mod diferit decât te-ai fi așteptat. Disponibilitatea de a fi flexibil și deschis către alte perspective iți vă fi de mare ajutor. Alianțele, colaborările sau asocierile profesionale pot susține sectorul financiar întrucât acestea vin cu soluții noi și cu o abordare demnă de luat în considerare. Din 23 octombrie, vesti bune pe plan financiar, fie că vorbim de investiții, un plan de refinanțare, o moștenire sau un business propriu.

TAUR 21 aprilie – 20 mai

Planuri noi

În ciuda talentului care te caracterizează de a-ți asigura permanent o fundație stabilă a propriilor resurse, de a avea o abordare practică și pragmatică, ai putea fi tentat luna aceasta să dai curs unei idei sau propuneri din partea unei cunoștinte de imbunătățire a planului financiar, de a te implica poate într-o anumită cauza, însă oricât de tentantă ar putea aceasta să pară, este indicat să o verifici cu atenție. Să nu fii mai idealist decât este cazul. Spre sfârșitul lunii însă perspectiva unor noi parteneriate de business poate aduce vești bune pe plan financiar, mai ales dacă acestea vizează resursele pe termen lung sau chiar posibile investiții.

GEMENI 21 mai – 21 iunie

Stabilitate financiară

Din 8 octombrie, Pluto își reia mersul direct în Capricorn în sectorul finanțelor de lungă durată după 6 luni de retrogradare oferindu-ți ocazia de a investi mai mult în stabilizarea situației financiare. Eșți mai curajos dar și poate un pic mai impulsiv în gestionarea propriilor resurse luna aceasta, însă ar ajuta să îmbini idealismul cu realismul astfel încât să te asiguri de un rezultat satisfăcător. Exista șansă că o activitate sau un hobby de natură creativă sau artistică să se transforme într-o reală sursă de venit însă pentru acest lucru ai nevoie să pășeșți în lumina reflectoarelor. Măiestria cu care comunici, diplomația și dorință de a crea parteneriate în care ambele părți pot beneficia în egală măsură vor genera rezulte pozitive.

RAC  22 iunie – 22 iulie

Investiți de calitate

Vei tinde să fii destul de echilibrat cu gestionarea propriilor resurse luna aceasta însă nu este exclus să experimentezi și momente în care se te simți tentat să investeșți un pic mai mult decât ar fi fost prevăzut inițial pe noi achiziții care țin de propriul cămin. Poate să fie un obiect deosebit, o piesă de mobilier, o schimbare de decor însă acestea vor fi cu siguranță calitative și alese cu mult bun gust. Din 23 octombrie, Saturn își reia mersul direct în Vărsător într-un sector al finanțelor deblocând lucrurile în acest sector. Te vă ajuta să te structurezi mai bine în privință unor credite sau investiții deja realizate, să devii un pic mai econom sau chiar să încerci să strângi niste fonduri pentru a investi într-un proiect propriu pe care-l ai în vizor, chiar daca asta ar presupune asumarea unor riscuri. La nivel colectiv situația este destul de imprevizibilă, e bine să fii precaut.

LEU 23 iulie – 22 august

Atenție la cheltuielile inutile

Primele 10 zile ale lunii cer de la tine multă precizie și atenție la modul în care iți gestionezi resursele, la orice fel de discuții sau negocieri financiare cât și la eventualele investiții pe care plănuieșți să le faci. Să te asiguri că ceea ce cumperi este și ceea ce ai avut nevoie sau că parteneriatul care ți se propune este realizabil și eficient pentru tine, indiferent de cât de tentant ar putea părea la prima vedere. Însă întoarcerea lui Jupiter în Pești din 28 octombrie te va ajuta să reevaluezi perspectiva unui parteneriat de business sau chiar a unei investiții importante, însă vă trebui să îmbini intuiția cu spiritul analitic pentru a vedea cât de potrivit este pentru tine.

FECIOARĂ 23 august – 22 septembrie

Șanse de bani

Sectorul financiar vine cu șanse promițătoare luna aceasta. Folosirea strategică și pragmatică a resurselor proprii, îmbinată cu organizarea și eficienta muncii dar și cu dorință de a-ți asuma conducerea în anumite proiecte are șansele să aducă rezultatele scontate. Luna Plină din Berbec din 9 octombrie te vă ajuta să evaluezi dacă investițiile de până acum au fost cele mai inspirate oferindu-ți ocazia să echilibrezi balanță intre venituri și cheltuieli. Din 10 octombrie cu Mercur, Soarele și Venus în sectorul resurselor și al valorilor, ai posibilitatea să-ți imbunătățești considerabil veniturile și chiar să descoperi că ai un talent nativ pe care îl poți valorifica într-un mod productiv. Atenție însă la unele propuneri sau oferte care pot părea mult mai tentante decât sunt în realitate, mai ales în jurul datei de 19 octombrie.

BALANȚĂ 23 septembrie – 22 octombrie

Atenție la speculațiile financiare

Modul în care te prezinți și în care iți pui imaginea în valoare are șansă să-ți aducă rezultate mai mult decât satisfactoare. Daca eșți angrenat în tot felul de speculații financiare este important să fii atent la mișcări imprevizibile și să eviți acțiunile sau investițiile cu un grad mare de risc. Eclipsa parțială de Soare din Scorpion din 25 octombrie vine cu transformări pozitive în sectorul financiar, al resurselor zilnice dar și cu o creștere semnificativa a încrederii și valorii de sine. Poți descoperi că ai un talent nativ pe care-l poți valorifica din plin iar acesta iți poate atrage multe avantaje.

SCORPION 23 octombrie – 21 noiembrie

Intuiția nu este de ajuns

Situația unor parteneriate de business sau a unor investiții pe care plănuieșți să le realizezi poate să fie incertă, de aceea este important să-ți alegi cu grijă persoanele cu care împărtășeșți aceste planuri. De asemenea, e bine să eviți orice activitate speculativă. Cauți să-ți construieșți o adevărată strategie înainte să demarezi ceva însă înainte de toate cercetează-ți cu atenție propria intuiție, cu siguranță iți vă fi de mare ajutor. Pe 30 octombrie Marte își începe mersul aparent retrograd în gemeni în sectorul afacerilor și al bunurilor la comun cu un partener îndemnându-te să reevaluezi eficacitatea și productivitatea unor asocieri de business.

SĂGETĂTOR 22 noiembrie – 20 decembrie

Atenție la propuneri

Avantajele acestei luni depind de flexibilitatea și diplomația cu care alegi să interacționezi cu ceilalți. Pluto își reia mersul direct în Capricorn pe 8 octombrie în sectorul banilor dar și al valorilor ceea ce te vă ajuta să te clarifici în privință propriei valori dar și a ceea ce consideri că ți se cuvine că și salariu. Există o tendință de a rișcă în privință activităților speculative însă ar fi bine să-ți analizezi mișcările cu grija. Ai grija în intervalul 25 – 29 octombrie la ofertele sau propunerile care ți se fac, asigura-te că sunt realiste dar și valoroase pentru tine, indiferent din partea cui vin.

CAPRICORN  21 decembrie – 19 ianuarie

Precauție maximă

Vestea bună este că Saturn își reia mersul direct în sectorul banilor și al valorilor proprii ceea ce presupune că după o perioadă mai dificilă și chiar presantă din perspectiva financiară, capeți o mai bună claritate asupra modului în care să te pui în valoare. Această valoare vă depinde mult acum de relațiile profesionale pe care eșți dispus să le întreții. Chiar și așa, este o lună în care este indicat să fii precaut și atent cu cheltuielile efectuate, să păstrezi spiritul econom care te carecterizeaza. Daca eșți angrenat în activități speculative este important să fii extrem de precaut în aceasta lună.

VĂRSĂTOR 20 ianuarie – 18 februarie

Fără grabă și impulsivitate

Mai ales în primele 10 zile ale lunii ți se recomandă să fii atent la investițiile sau activitățile financiare pe care plănuieșți se le realizezi. Daca eșți în discuții în vederea încheierii unui parteneriat de business sau a discutării unei oferte, asigura-te că te-ai documentat corespunzător în prealabil. Evită graba sau impulsivitatea unor decizii oricât de entuziasmat ai putea să fii, mai ales daca eșți angrenat în activități speculative. Jupiter aflat în mers retrograd revine în Pesti pe 28 octombrie în sectorul finanțelor tale deci este posibil că un proiect sau un obiectiv la care renunțaseși să revină în vizorul tău.

PEȘTI 19 februarie – 20 martie

Abilități antreprenoriale

O lună care vine cu o imbunătățire semnificativă a sectorului financiar mai ales dacă te preocupă investițiile, dacă deții acțiuni la o anumită firmă, dacă lucrezi în domenii legate de investiții sau capitaluri. Folosirea abilitaților antreprenoriale într-un mod cât mai diplomatic dar nu mai puțîn strategic va reprezenta cheia reușitei. Luna Plină din berbec din 9 octombrie activează sectorul finanțelor și a valorii personale indemnandu-te să devii mai asertiv în modul în care își gestionezi resursele dar și mai determinat în a cere mai mult pentru serviciile tale. Dacă cererea ta nu este îndeplinită, atunci poți începe cercetarea pentru o posibilă reorientare.

Elena Popescu
Elena Popescu iubește jurnalismul încă din adolescență, atunci când și-a descoperit pasiunea pentru scriitură. Primul job a fost la numai 21 de mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată,...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări....
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Dan Negru, imagini spectaculoase din locul Cinei cea de Taină! Joia Mare vine cu o...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Putin a împietrit. Vin soldații americani. Decizia SUA se aplică din 9 Mai
A murit starul rock and roll-ului. Este cel care i-a inspirat pe artiștii de la...
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Guglielmo Marconi, inventatorul telegrafiei fără fir. Părintele radioului modern