VIDEO| Horoscop duminică 3 septembrie. Unii nativi primesc reproșuri, alții poartă o discuție serioasă, pe seară

Publicat: 03/09/2023, 00:00
Actualizat: 03/09/2023, 09:34

Horoscop duminică 3 septembrie. Previziunile astrologului Virginia Olteanu pentru toate zodiile.

Berbec

Atitudinea fermă și directă pe care o ai astăzi dar și încrederea în tine te vor ajuta să depășești unele obstacole cu care te confrunți în încercarea de a-ți atinge unele obiective. Pe seară simți nevoia să te răsfeți cu un pahar de vin stând și reflectând la unele lucruri însă partenerul are alte planuri.

Taur

Poți deveni ușor reactiv dacă te confrunți cu tot felul de schimbări juridice, legale sau de altă natură care te forțează să refaci complet unele documente. Odată cu intrarea Lunii în Taur pe după amiază, vei capăta mai multă stabilitate și hotărâre vizavi de o strategie anume la care lucrezi.

Gemeni

Un aspect de natură fizică sau emoțională poate avea un anumit impact asupra ta limitându-ți libertatea de mișcare sau exprimare. În ciuda acestui lucru, un mindset pozitiv te va ajuta să depășești mai ușor momentul. Pe seară un pic mai multă odihnă și relaxare te vor ajuta să-ți încarci bateriile.

Rac

Dacă va trebui să demonstrezi unele talente sau abilități într-un anumit context sau să-ți aperi imaginea atunci când atitudinea cuiva pare să fie total lipsită de respect, nu vei sta pe gânduri. Colaborările nu sunt favorizate însă ce-ți poate fi de folos este să te sfătuiești cu cineva mai în vârstă într-o anumită privință.

Leu

Interacțiunea cu cineva indiferent că este vorba de planul personal sau profesional te poate tensiona mai ales dacă solicitările sau reproșurile care ți se fac nu sunt deloc îndreptățite. Pe seară te decizi să-ți faci o strategie mai solidă pe marginea unor aspecte financiare care te preocupă.

Fecioară

Un sentiment puternic de gelozie sau posesivitate poate ieși la suprafață într-o relație de iubire, lucru care nu face altceva decât să-ți confirme unele suspiciuni pe care le aveai demult. O plimbare undeva în natură mai pe seară îți oferă șansa să clarifici unele chestiuni în condițiile în care ți-ai recăpătat din calm și răbdare.

Balanță

Dacă nu te simți în formă indiferent că vorbim de aspectul fizic sau emoțional, ar fi mai indicat să nu forțezi lucrurile. Sau dacă te simți copleșit de o anumită responsabilitate apelează la sustinerea unui prieten. Analizarea unor lucruri pas cu pas poate amplifica stabilitatea și siguranță interioară.

Scorpion

Un singur cuvânt aruncat la întâmplare de cineva poate să aibă un aibă un adevărat impact asupra ta mai ales dacă consideri că atitudinea nu a fost una potrivită. Sau, poți întâmpină o problema tehnică, calculatorul sau mașina nu mai vrea brusc să pornească, fapt care îți da de lucru.

Săgetător

Ceva sau cineva îți strică cheful negându-ți accesul la un lucru esențial pentru tine. Interacțiunea cu copiii poate să fie dificilă necesitând multă răbdare din partea ta pentru a ajunge la o înțelegere. Unele aspecte de natură practică, administrativă îți ocupă seară și ești super eficient în gestionarea lor.

Capricorn

Relațiile de familie pot să fie astăzi ușor tensionate mai ales dacă o persoană apropiată ție pune la îndoială o convingere sau un principiu la care ții foarte mult. Lucrurile încep să se liniștească pe după amiază când ai destulă răbdare să porți o conversație constructivă și clarificatoare.

Vărsător

O știre, un mesaj pe care îl primești sau un schimb de informații cu cineva poate să-ți activeze unele sensibilități dacă nu știi exact cum să-l gestionezi. Sau poate o ofertă care ți se face te deranjează foate tare dacă consideri că celălalt vrea să te păcălească într-un anumit fel. Devii mai reflexiv pe seară.

Pești

O situație neașteptată poate să aibă un impact mai puțin plăcut pe plan financiar sau poate sustinerea pe care mizai din partea unei persoane nu pare să fie așa cum ai sperat. Faci un drum pe după amiază sau porți o discuție serioasă cu cineva pentru a planifica cu atenție care sunt următorii pași de făcut.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Meteorologii Accuweather anunță o vară ciudată în România. Temperaturi anormale în București
FOTO. Cea mai sexy atletă face avere din pozele cu ea! Din banii pe care...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis...
Cu 10 lei poți să trăiești cu ochii tăi o călătorie splendidă în trecut. Istoria...
Absolut ȘOCANT! Ce au arătat ultimele analize în cazul Gabrielei, fetița de 4 ani moartă...
Meteorologii anunţă o "schimbare majoră" a vremii. Vom avea fenomene extreme în ţară toată săptămâna
Se spală în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Accident sau sinucidere? Un bărbat a decedat în a treia zi de Paște, după ce...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a...
Adevărul despre FIOROȘII T-REX! S-a aflat ABIA ACUM
Toți proprietarii de apartamente cu DOUĂ CAMERE au fost avertizați. Anunțul venit marți, 7 MAI
România, marcată de ploi abundente. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația:...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va...
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de...
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e...
Satelitul care a orbitat Pământul nedetectat timp de 25 de ani