VIDEO | Horoscop general, săptămâna 10 – 16 iulie 2023. Zodia mai încrezătoare ca oricând

Publicat: 10/07/2023, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru perioada 10 – 16 iulie 2023. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu pentru săptămâna următoare!

Berbec – Mai practic în acțiune și mai inspirat în comunicare!

Odată cu intrarea lui Marte, a guvernatorului tău în Fecioară din 10 Iulie munca, sănătatea, dieta și rutina zilnică vor deveni mai importante. În același timp nevoia de socializare, creativitate și romantism se fac resimțite grație intrării lui Mercur în Leu din 11 iulie. Ai șansa să-ți pui personalitatea în evidență într-un mod carismatic și atractiv. Într-o relație romantică sau de prietenie pot exista unele divergențe de idei care trebuie gestionate cu grijă. Ți se oferă șansa să te raportezi la o chestiune emoțională altfel decât până acum sau poți fii foarte inventiv cu schimbările făcute în propriul cămin.

Taur – Originalitate și asertivitate în exprimare!

Interacțiunea cu autoritatea, un șef, un părinte sau o instituție de stat este tensionată în primele 2 zile, mai ales dacă simți că ideile tale nu sunt luate în considerare. Mercur care intră în Leu te îndeamnă să-ți exprimi ideile cu pasiune și convingere dar și într-un mod care să impacteze din punct emoțional. Dorința de afirmare este susținută și de Marte din Fecioară care te determină să acționezi cu mai multă asertivitate și încredere în talentul sau abilitățile tale. A doua parte a săptămânii are un vibe fresh, spontan și inovator, tot ce ține de călătorii, schimburi de idei sau experiențe este favorizat.

Gemeni – Stimulare fizică și intelectuală!

Ești mai stimulat atât fizic cât și intelectual grație intrării lui Mercur, planeta care te guvernează în Leu. Dacă ai un mesaj pe care vrei să-l transmiți, acum este momentul în ciuda opoziției pe care o poți atrage la începutul săptămânii. Concomitent cu această agilitate fizică și intelectuală, Marte care intră în Fecioară amplifică preocuparea față de cămin și plan emoțional însă poate crește și reactivitatea în familie. O experiență anume generează unele conștientizări vis-a -vis de îmbunătățirea planului financiar sau a valorii de sine. În weekend, asigură-te că ești realist și ferm cu obiectivele tale.

Rac – Fii pe fază pentru a sesiza oportunitățile!

Începi săptămâna în forță gestionând unele chestiuni de ordin financiar sau profesional. Dacă Marte care intră în Fecioară te dinamizează în modul de exprimare a ideilor, Mercur din Leu din 11 iulie îți amplifică nevoia de a-ți îmbunătăți veniturile sau de a securiza ceva ce este important pentru tine. O chestiune financiară poate deveni un subiect intens de dezbatere mai ales dacă interesele tale nu coincid cu cele ale unui partener sau asociat. Abordarea flexibilă și inovatoare de care dai dovadă în a doua parte a săptămânii servește din plin
intereselor tale îndemnându-te spre oamenii sau resursele potrivite.

Leu – Mai încrezător în propriile idei și dorințe!

Devii mai asertiv, mai energic și mai încrezător în propriile idei și dorințe grație intrării lui Mercur în semnul tău din 11 iulie. În același timp Marte din Fecioară te susține în a deveni mai practic și mai organizat în privința gestionării banilor sau a propriei valori. Dacă ceva sau cineva anume exercită o presiune asupra ta, poți avea o reacție destul de directă și tranșantă. Pe parcursul săptămânii realizezi ca un efort sau o cercetare întreprinsă până acum te încurajează să abordezi o chestiune profesională într-un mod mai inspirat sau mai original. În weekend fii precaut, unde se duc gândurile, acolo se duce și puterea ta.

Fecioară – Acceptarea unor provocări într-un mod încrezător!

Unele influențe contradictorii te determină să acționezi diferit în funcție de situație. Dacă Mercur, propriul tău guvernator intră în Leu scoțând la iveală unele aspecte mai sensibile de natură psiho-emoțională cu care ai de lucrat, Marte intră în semnul tău amplificându-ți energia și asertivitatea în modul de manifestare. Unele discuții sunt posibile într-o relație romantică din cauza unor reproșuri sau presiuni de o anumită natură iar ele pot fi mai vizibile în weekend. Totuși, ce ajută este disponibilitatea ta de a încerca noi abordări sau metode care să-ți ofere o altă perspectivă asupra situațiilor.

Balanță – Alege-ți oamenii sau interesele potrivite!

Pe măsură ce Marte intră în Fecioară reamintindu-ți că mai sunt aspecte, situații sau persoane cu care nu ai făcut pace și care necesită acceptare sau vindecare, Mercur care intră în Leu pe 11 iulie îți amplifică nevoia de a te conecta cu acei oameni sau grupuri cu care rezonezi prin prisma intereselor pe care le aveți în comun. Dacă există unele presiuni socio-profesionale asupra ta, clarifică lucrurile într-un mod ferm și asumat. De altfel poți descoperi variante noi sau un mediu prielnic pentru a-ți folosi cunoștințele sau aptitudinile într-un mod productiv și avantajos. În weekend alege-ți cu atenție cauzele în slujba cărora vrei să te pui.

Scorpion – Un proiect anume capătă amploare!

Urmează o perioadă cu mai multă vizibilitate sau popularitate pentru tine. Cu sectorul prieteniilor și al aspirațiilor dinamizat de intrarea lui. Marte în Fecioară și sectorul carierei activat de intrarea lui Mercur în Leu, ești determinat să te evidențiezi profesional sau să investești într-un proiect important pentru tine. Realizarea acestui proiect poate antrena discuții intense cu cineva apropiat în primele 2 zile care vizează asumarea unei anumite autorități. O invitație neașteptată din partea unui partener este binevenită deoarece ești dornic de noi experiențe sau o propunere de colaborare te poate avantaja.

Săgetător – Mai multă eficiență și productivitate!

Cu Marte, planeta acțiunii în punctul cel mai înalt al hărții tale odată cu intrarea lui în Fecioară, acțiunile tale vor deveni mai vizibile și mai asertive dar nu mai puțin eficiente. Și Mercur în Leu din 11 iulie îți susține dorința de a investi fizic sau intelectual în acele direcții care contează pentru tine în acest moment. O chestiune financiară sau care ține de interese diferite poate naște unele discuții, deci este important să știi exact care sunt resursele pe care mizezi. Totuși, în a doua parte a săptămânii poți avea o super idee care să-ți crească eficiența sau productivitatea, în materie de bani sau organizare.

Capricorn – Mai dornic de libertate și de a vedea adevărul dincolo de aperențe!

Dorința de a înțelege mai profund motivațiile din spatele unor acțiuni va fi evidențiată de intrarea lui Mercur în Leu din 11 iulie care amplifică percepțiile și spiritul de analiză. În același timp Marte care intră în Fecioară te face dornic de mai multă libertate, aventură și spontaneitate. Dacă simți că există o lipsă de sinceritate din partea cuiva care încearcă să manipuleze lucrurile pentru a ieși în câștig, vei tinde să reacționezi destul de tranșant. Socializarea sau interacțiunea cu persoane cu care rezonezi este surprinzător de plăcută deoarece poți descoperi noi hobby-uri sau noi interese.

Vărsător – Clarificarea unor lucruri oferă mai multă libertate și mai mult spațiu!

Ceva sau cineva atinge un punct sensibil pentru tine chiar din primele zile ale săptămânii, fapt care generează unele discuții sau tensiuni. Totuși intrarea lui Mercur în Leu va susține în următoarea perioadă interacțiunile într-un parteneriat cât și dorința de a construi alianțe benefice ție. Acest lucru este susținut și de Marte care intră în Fecioară amplificând spiritul antreprenorial și dorința de a fii mai asertiv în privința unor investiții sau chestiuni de business. În a doua parte a săptămânii reușești să improvizezi de minune astfel încât să câștigi mai mult spațiu de mișcare sau de lucru în jurul tău.

Pești – Mai organizat cu munca dar și mai asertiv în unele parteneriate!

Începi săptămâna în plină activitate, fiind solicitat din mai multe direcții în același timp, fapt care nu te încântă neapărat. Marte în Fecioară din prima zi a săptămânii te va face mai asertiv în a-ți apăra limitele sau granițele în interacțiunea cu ceilalți atunci când acestea sunt depășite. În egală măsură și Mercur care intră în Leu din 11 iulie te va ajuta să te exprimi mai clar și mai ferm în relația cu cei cu care lucrezi și să te organizezi mai bine cu sarcinile zilnice. Pe parte de socializare sau creativitate, imaginația și inspirația de care dai dovadă atrag noi oportunități însă va trebui să-ți alegi cu grijă oamenii cu care colaborezi.

Previziunile pentru luna iulie:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
FOTO. Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic a fost vândut la licitaţie pentru...
BREAKING! Anunț de la Buckingham despre starea de sănătate a Regelui Charles. Comunicat oficial emis...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
Boala care se răspândește RAPID în lume! Record de îmbolnăviri: experții avertizează populația
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
Persoană înecată în mare, în stațiunea Mamaia. Tragedie de Florii pe litoral
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Informația momentului despre ION ILIESCU. Anunțul făcut chiar de avocatul său
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
Persoană înecată în mare, în stațiunea Mamaia. Tragedie de Florii pe litoral
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
”Nu îmi ieșeau bine analizele, eram pe perfuzii” Problemele de sănătate cu care s-a confruntat...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Cercetătorii spun că au găsit noi dovezi pentru o planetă ascunsă în Sistemul Solar