VIDEO | Horoscop general, săptămâna 14-20 august 2023. Luna Nouă din Leu influențează toate zodiile

Publicat: 12/08/2023, 15:47
Actualizat: 12/08/2023, 16:02

Află ce îți rezervă astrele pentru perioada 14 – 20 august 2023. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu pentru săptămâna următoare!

Berbec – Schimbări financiare sau relaționale neașteptate!

Imprevizibilul va face parte din tema săptămânii, indiferent că vorbim de sectorul financiar sau relațional. Luna Nouă din Leu de miercuri din sectorul creativității, al socializării și al romantismului amplifică dorința de a te focusa pe ceea ce-ți oferă plăcere și te pune pune în valoare. Totuși, energiile sunt foarte oscilante, deci cu cât vei avea un control mai bun asupra propriilor emoții, cu atât vei gestiona mai rapid schimbările care se ivesc. Latura ta practică și pragmatică va fi extrem de utilă, ajutându-te să rămâi ancorat în realitate.

Taur – Pui bazele unei noi fundații!

Căminul, familia sau o situație de natură emoțională ia amploare, săptămâna aceasta, grație Lunii Noi din Leu din 16 august. Ceva sau cineva te inspiră sau îți găsești curajul necesar de a face acea schimbare pe care ți-o doreai de mult, o schimbare de ordin fizic sau emoțional. Poate fi o modificare în cămin, o redecorare, un nou business care are treabă cu căminul sau o schimbare radicală de natură emoțională, care are ca scop să te elibereze de un anumit tipar familial. Indiferent de caz, pui bazele unui noi „fundații.”

Gemeni – Alege-ți cuvintele cu grijă!

Dacă pe de-o parte există persoane a căror prezență și energie te încarcă, și pe care îi simți aproape de sufletul tău, vor exista și alții a căror intenții nu sunt la fel de onorabile. Cu Luna Nouă din Leu, de miercuri, puterea gândului și a cuvântului capătă amploare, oferindu-ți șansa să-ți transmiți mesajul cu încredere, însă așteaptă-te că nu toată lumea să fie pe aceeași lungime de undă. Tot ce vizează negocierile, semnarea de contracte, vizibilitatea pe partea de social media poate fi afectată deci alege-ți oamenii și mediul potrivit.

Rac – Reconfigurarea unor prietenii sau planuri de viitor!

Dacă o situație neașteptată te forțează să reconfigurezi traseul, te mobilizezi excelent în ciuda disconfortului creat. Luna Nouă din Leu din 16 august activează sectorul cheltuielilor zilnice, al resurselor și al valorii de sine ajutându-te să înțelegi mai bine care sunt acele proiecte sau persoane care merită investiția ta și care nu. Indiferent că vorbim de o investiție financiară sau emoțională, un plan anume sau o prietenie poate să fie rămână cu semnul întrebării. Cu cât deciziile tale sunt mai practice cu atât se dovedesc mai utile.

Leu – Redefinirea imaginii personale sau profesionale!

Cu Luna Nouă din 16 august, în propriul tău semn, ești în lumina reflectoarelor și a atenției pe care o generezi prin simpla ta prezență. Este un moment în care te poți redefini sau rescrie direcția în care vrei să mergi, dacă tu consideri că cea actuală nu este una potrivită. Chiar dacă pe plan profesional vor exista persoane care nu sunt pe aceeași lungime de undă cu tine, ai șansa să-ți evidențiezi talentul și abilitățile într-un mod inovator generând rezultate concrete și profitabile.

Fecioară – Rămâi flexibil și obiectiv în fața schimbărilor!

A merge în direcția care îți oferă expansiunea și creșterea pe care ți-o dorești implică mai întâi să te eliberezi de ce nu-ți mai folosește. Grație Lunii Noi din Leu, din 16 august, și a suprizelor cu care vine vei vedea care sunt oamenii pe care te poți baza cu adevărat și care nu. Deși îți sunt amplificate unele temeri sau nesiguranțe personale sau relaționale, cu cât ești mai flexibil în a te adapta unor noi cerințe sau perspective, cu atât poți depăși mai ușor situația. Rămâi obiectiv și alocă-ți scurte momente de introspecție sau meditație, vor fi de mare folos.

Balanță – Schimbări în proiectele și obiectivele de viitor!

Luna Nouă din Leu, de săptămâna aceasta, vizează sectorul prieteniei, al interacțiunii la nivel de grup și al proiectelor de viitor, îndemnându-te să alegi cu grijă oamenii sau proiectele în care alegi să investești. O chestiune financiară te poate lua pe nepregătite sau o prietenie se poate întrerupe brusc din lipsa unor interese comune, deci încearcă să fii atent și precaut. Partea bună este că ai șansa să analizezi mai profund lucrurile și să-ți clarifici interesele sau grupurile cu care rezonezi, dar și obiectivele pe termen lung.

Scorpion – Ești susținut în ciuda unor rezistențe vizibile!

În ciuda rezistenței cu care te confrunți, din partea unor persoane, cu care colaborezi pe plan profesional, te bucuri de susținerea potrivită din partea altor surse sau grupuri cu care rezonezi. Sectorul carierei, dar și al autorității personale sau profesionale, găzduiește Luna Nouă din Leu, din 16 august, care te îndeamnă să-ți setezi noi obiective personale sau o nouă identitate profesională. Dacă, totuși, atitudinea cu care o faci nu este una diplomată, vei întâmpina unele opoziții.

Săgetător – Unele obligații îți restrâng din libertate!

Dorința ta de a-ți extinde orizonturile fizice sau intelectuale, printr-o călătorie, interacțiuni diverse sau paticiparea la un curs de dezvoltare personală este evidențiată de Luna Nouă din Leu de miercuri, care te îndeamnă la libertate și explorare. Totuși, apariția unor obligații sau responsabilități față de ceva sau cineva poate îngreuna ceea ce ți-ai propus. Dacă ești tu cel care vrea să experimenteze unele lucruri pe marginea unui proiect de muncă, va trebui să găsești o formă legală care să te satisfacă.

Capricorn – Dorința de explorare necesită transformarea unor lucruri sau tipare!

Luna Nouă din Leu din 16 august activează sectorul afacerilor, al transformărilor și al intimității, îndemnându-te să cultivi un spirit antreprenorial mai dezvoltat. O relație intimă cu cineva poate traversa momente delicate, dacă nu mai există aceeași atracție, însă se pot găsi metode pentru reîmprospătarea atmosferei. De asemenea, un parteneriat profesional poate întâmpina aceleași probleme, dacă interesele nu mai sunt comune. Dorința de a experimenta noi senzații este amplificată.

Vărsător – Schimbări în relații și parteneriate!

Este o săptămână în care nu vei dispus să faci prea multe compromisuri, ci dimpotrivă. Luna Nouă din Leu din 16 august din sectorul parteneriatelor tale te îndeamnă să găsești o formă de colaborare echilibrată și potrivită cu interesele tale, însă unele situații neașteptate pot strica acest echilibru. Partea bună este că în timp ce unele alianțe slăbesc, altele se dovedesc mai stabile decât au fost vreodată sau altfel spus în timp ce o ușă se închide, se deschid altele generând noi oportunități.

Pești – Alege munca și stilul de viață potrivit cu nevoile tale!

Tot ce vizează alimentația, sănătatea, munca, rutina zilnică, ceea ce faci în folosul sau pentru a ajuta pe cineva sunt în vizorul Lunii Noi din Leu de miercuri, care te îndeamnă să preiei controlul și să devii mai organizat în domeniile de mai sus. Interacțiunea cu unele persoane sau tot felul de zvonuri sau vești care există în mediul în care lucrezi pot avea un impact mai puțin plăcut asupra ta, însă știi la cine să apelezi dacă ai nevoie de susținere sau ghidare. Cu cât ești mai ferm în a-ți seta noi limite, cu atât vei atrage colaborările potrivite.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Ce s-a putut observa de 1 mai în blestematul loc de la 2 Mai, unde...
Ai cumpărat mici de mangaliță din supermarketurile Lidl? Ce ingrediente conțin, de fapt
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Câți mici a cumpărat un român de 1 Mai! Oamenilor nu le-a venit să creadă:...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă...
Pensiile care ar putea fi dublate. Românii vizați
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Ce mai înseamnă Paștele pentru români și cum vor petrece cei mai mulți sărbătorile pascale?