VIDEO | Horoscop general săptămâna 6 – 12 martie 2023. Inițiative curajoase și riscante pentru această zodie!

Publicat: 06/03/2023, 08:00

Află ce îți rezervă astrele pentru perioada 6 – 12 martie 2023. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec – Mai atent la sarcinile și responsabilitățile tale!

A păstra un echilibru între timpul alocat sarcinilor zilnice cu timpul dedicat nevoilor tale interioare, spirituale va fi în vizorul tău. Luna Plină din Fecioară de Marți te îndeamnă să fii atent și conștient de responsabilitățile tale, de calitatea muncii tale, de relația cu colegii și mediul profesional dar și mai organizat în tot ce ține de sănătate. Dacă reușești să-ți păstrezi răbdarea și să fii selectiv cu informațiile și oamenii din jurul tău, păstrând doar ce ți se potrivește poți descoperi noi moduri de a te pune în valoare și de a ieși în câștig. Din punct de vedere sentimental modul carismatic în care interacționezi te susține în a-ți atinge obiectivele. Intrarea lui Saturn în Pești activând un sector mai reflexiv al vieții tale te va îndemna în următorii aproape 3 ani să te conectezi mai profund la tot ce ține de meditație, vindecare, spiritualitate.

Taur – Inițiative curajoase și ușor riscante!

Mai mult timp pentru tine, pentru hobby-urile sau plăcerile tale, pentru activitățile cu copiii sau chiar pentru o relație romantică face parte din cerințele Lunii Pline din Fecioară. Vei tinde să te răzvrătești împotriva acelora care te împiedica să profiți de ceea ce iubești deoarece vrei să te manifești autentic, exact așa cum simți însă este important să o faci într-un mod realist, evitând să-ți asumi riscuri inutile. Dacă te simți atras de cineva vei rezista cu greu tentației de a lua inițiativa abordării persoanei respective. Unele proiecte la care ai lucrat de ceva timp sau un ajutor oferit cândva se poate întoarce acum într-un mod care te avantajează. Saturn intră în Pești pe 7 martie activând un sector al prieteniilor și al proiectelor de viitor îndemnându-te în următorii aproape 3 ani să evaluezi cu atenție care sunt acei oameni, interese, aspirații care merită cu adevărat investiția și eforturile tale.

Gemeni – Investind mai mult în a te stabiliza emoțional!

O gestionare mai eficientă a ceea ce faci pentru liniștea ta interioară, pentru nevoile familiei tale sau chiar pentru o stabilizare emoțională mai puternică, echilibrându-le armonios cu sarcinile profesionale este îndemnul Lunii Pline din Fecioară. Ai șansa să descoperi resurse interioare prețioase care te pot ajuta să te cunoști mai bine iar dacă simți nevoia unei ghidări anume, nu ezita să apelezi la persoana sau comunitatea care crezi că te poate susține în acest proces. În același timp asigură-te că nu forțezi sau grăbești unele lucruri, lasă-te ghidat de intuiție. În aceeași zi cu Luna Plină, Saturn intră în Pești activând sectorul carierei și al rolului tău social pentru următorii aproape 3 ani. Te va susține în a-ți asuma autoritatea pe plan profesional și social, dând o formă concretă eforturilor tale de până acum dar testându-le în același timp și durabilitatea.

Rac – Redefinirea unor concepte, idei, credințe!

O săptămână cu schimburi de idei și experiențe interesante dar și provocatoare în care unele persoane pot pune la îndoială credințele sau perspectiva ta în privința unor lucruri. Poți deveni ușor reactiv deoarece se ating subiecte sensibile pentru tine însă Luna Plină din Fecioară te îndeamnă să fii deschis și flexibil către noi idei, strategii, obiective, persoane chiar dacă sunt mai diferite. Poți primi un sfat bun din partea unei persoane pe plan profesional care te susține. Fii atent la sistemul nervos și nu lua decizii pe baza unor reacții de moment. Saturn intră în

Pești activând sectorul studiilor superioare, al călătoriilor și al expansiunii ajutându-te în următorii aproape 3 ani să-ți redefinești principiile și valorile după care te ghidezi, atât personale cât și spirituale.

Leu – Realinierea situației materiale sau emoționale!

Asigurarea unei stabilități financiare sau emoționale va fi în vizorul tău în această săptămână pe măsură ce realizezi că situația actuală nu este tocmai potrivită cu obiectivele tale pe termen lung. Lunii Plină din Fecioară te îndeamnă să fii deschis către o eventuală propunere de natură profesională, poate să fie o ofertă de job, o idee de business sau ceva diferit de ceea ce ai făcut până acum. Ai șansa să-ți evidențiezi calitățile de antreprenor. A te sfătui cu un prieten poate să fie foarte important pentru tine însă asigura-te că sfaturile lui sunt potrivite în contextul tău. Saturn intră marți în Pești activând sectorul afacerilor, al investițiilor dar și al intimității pentru următorii aproape 3 ani ajutându-te să înțelegi mai bine semnificația unor asocieri profesionale sau emoționale. El te va ajuta să te eliberezi de orice este stagnant sau toxic atât fizic cât și psihic.

Fecioară – Activități și abordări noi într-un parteneriat!

Cu Lună Plină în propriul tău semn, toată atenția este îndreptată spre tine, spre dorințele, cerințele sau ceea ce este important pentru tine într-o relație de parteneriat indiferent de natura lui. Ești mai spontan în abordare dar și ușor mai autoritar tinzând să-ți impui într-un fel punctul de vedere dacă nu te simți luat în considerare. Ești îndemnat să dai rutina la o parte experimentând mai mult în relația de cuplu sau fiind deschis către noi principii după care să vă ghidați. Pe plan profesional te simți încrezător în abilitățile sau talentul tău, fapt care poate antrena unele avantaje. Intrarea lui Saturn în Pești din 7 Martie activând sectorul parteneriatelor tale te va susține în următorii aproape 3 ani să construiești o nouă platformă de cooperare și interacțiune într-un parteneriat, testând calitatea relațiilor actuale.

Balanță – Îți întorci atenția spre tine!

Nevoia ta de libertate, de expansiune sau de a schimba ceva în modul în care interacționezi cu partenerul sau cu lumea în general este completată de o viziune mai pragmatică impusă de Lună Plină din Fecioară. Aceasta va cere de la tine să-ți întorci atenția spre tine, spre ceea ce-ți aduce pace, liniște, vindecare reorganizând lucrurile în viața asta astfel încât să-ți faci mai mult timp pentru tine. În timp ce unele conversații sau persoane te pot provoca testându-ți hotărârea sau deciziile, altele te pot susține în ceea ce este bine pentru tine. Un proces terapeutic sau de consiliere psihologică îți poate fi de mare folos, oferind noi perspective care te împuternicesc. Saturn intră marți în Pești activând sectorul muncii și al sănătății pentru următorii aproape 3 ani, deci ai șansa să reevaluezi calitatea muncii tale, a gradului de satisfacție dar și resursele investite în menținerea unui stil de viață sănătos.

Scorpion – Noi abordări pot genera un rezultat mai bun decât până acum!

Un proiect cu prietenii, o activitate de grup, un plan de viitor sau o aspirație pe care o ai cere mai multă atenție din partea ta dar și o abordare diferită de până acum dacă îți dorești un alt rezultat. Luna Plină din Fecioară te îndeamnă să experimentezi mai mult atât social cât și sentimental eliberându-te de orice blocaj ar putea exista care te ține pe loc deoarece experiența se capătă prin încercări repetate. În mediul profesional legătura cu un coleg de muncă poate să se dovedească avantajoasă financiar. Pe 7 Martie, Saturn intră în Pești activând sectorul iubirii, al creativității și al copiilor în următorii aproape 3 ani testând gradul tău de satisfacție sau împlinire în privința unei relații romantice, în interacțiunea cu propriul copil sau în modul în care îți manifești talentul sau creativitatea.

Săgetător – Mai asumat și mai organizat cu unele chestiuni practice!

Nevoile tale de bază și asigurarea unui mediu sigur familial și profesional fac parte din cerința Lunii Pline din Fecioară de săptămână aceasta. Va cere să-ți asumi autoritatea în privința unei gestionări mai eficiente a resurselor pe care le ai la dispoziție mai ales dacă vrei să faci unele schimbări fie în mediul în care locuiești fie vis-a vis de munca sau rutina zilnică. Dacă o relație de colaborare se dovedește a fi cu probleme, fii deschis la soluții noi sau diferite pentru remedierea situației. Dacă îți poți găsi un pic de timp liber și pentru tine nu ezita să socializezi mai mult cu persoane cu care împărți aceleași hobby-uri sau plăceri. Saturn intră marți în Pești dinamizând sectorul familiei și al căminului pentru următorii aproape 3 ani aprofundând relația pe care o ai cu mediul familial, cu propria casă sau cu universul tău interior.

Capricorn – Fii pregătit să încerci și altfel de abordări!

O săptămână importantă pentru tine ținând cont că Saturn, planeta care te guvernează intră marți în Pești activând sectorul gândirii și al comunicării pentru următorii aproape 3 ani. Îndemnul său pentru tine este să dai mai multă amploare și profunzime modului în care gândești sau comunici astfel încât să devii mai conștient de puterea gândurilor tale. Perspectiva ta asupra unui lucru sau abilitatea de a evalua impactul unei situații se va afla și în vizorul Lunii Pline din Fecioară care îți cere să fii flexibil în gândire și să îmbrățișezi și alte metode sau soluții de rezolvare dacă întâmpini unele situații mai problematice la muncă sau în sarcinile zilnice. Cineva din familie poate se poate dovedi a fi o prezență susținătoare și benefică ție. Ca și sănătate evită să te încărci cu mai mult decât îți este benefic.

Vărsător – Tentat să faci unele investiții financiare!

Dorința de a face unele schimbări astfel încât să te simți mai puternic sau mai sigur pe unele chestiuni de natură financiară sau emoțională va fi în vizorul tău săptămâna aceasta. Luna Plină din Fecioara de marți te va îndemna să fii mai organizat cu resursele sau cu afacerile tale dar și mai dispus să improvizezi în caz de nevoie pentru a-ți atinge obiectivele. Poți fi tentat să investești într-un proiect de natură imobiliară sau să schimbi ceva în propriul cămin însă este important să te asiguri că te încadrezi în bugetul alocat fără asumarea unor riscuri inutile. Conversațiile cu cineva apropiat îți alimentează unele idei sau dorințe. Saturn intră în Pești pe 7 martie dinamizând sectorul resurselor și a veniturilor tale pentru următorii aproape 3 ani ajutându-te să te clarifici în privința siguranței unor surse de venit și să te mobilizezi pentru crearea altora mai stabile și mai sigure.

Pești – Echilibrarea unor lucruri într-un parteneriat!

Intrarea lui Saturn în propriul tău semn poate fi considerat elementul cheie al săptămânii întrucât îți va activa sectorul propriei identități pentru următorii aproape 3 ani, timp în care îți va crește gradul de atenție, disciplină, seriozitate și asumare vis-a vis de tot ce este important pentru tine. Însă săptămâna aceasta este despre tine și „celălalt”. Discutarea și echilibrarea unor chestiuni într-un parteneriat indiferent de natura lui va fi cerința Lunii Pline din Fecioara de marți, 7 martie. Tot ce nu se află în echilibru între voi doi va tinde să iasă la iveală însă poate genera o anumită tensiune sau nervozitate dacă atitudinea este una agresivă sau impulsivă. Ce vă ajuta va fi abilitatea de a purta discuții deschise în care fiecare va putea să împărtășească din ceea ce simte într-un mod în care să se simtă ascultat și validat.

Horoscop general luna martie 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Cum s-a îmbogățit peste noapte un cuplu de britanici! Cei doi au găsit un vas...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Un produs foarte căutat s-a ieftinit. Mulți români l-au cumpărat deja
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Lino Golden și Delia s-au căsătorit, după doi ani de relație. Imagini de la cununia...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului