VIDEO| Horoscop joi 27 iulie 2023. Stare de agitație și nervozitate pentru unii nativi

Publicat: 27/07/2023, 00:00

Horoscopul zilei de joi, 27 iulie 2023. Previziunile astrologului Virginia Olteanu pentru toate zodiile.

Berbec

Curiozitatea sau interesul tău față de ceva sau cineva este în creștere, amplificând tendința spre acțiuni ușor impulsive sau nonconformiste. Dacă simți nevoia să investești într-un lucru sau o activitate anume, fă o cercetare de piață înainte pentru a te asigura că este una profitabilă.

Taur

Propunerea unui partener sau prieten te ia prin suprindere însă poate avea unele beneficii dacă te decizi să-i dai curs. Poți avea o discuție profundă cu cineva apropiat legată de cămin sau o chestiune emoțională însă va trebui să evaluezi cu grijă impactul unei posibile decizii asupra planurilor pe termen lung.

Gemeni

Deși te simți inspirat să împărtășești ceva din experiența ta de viață, poți fi un pic sceptic în privința feedback-ului pe care îl poate avea. Chiar dacă simți o ușoară stare de agitație sau nervozitate datorată situațiilor neprevăzute cu care te confrunți, faptul că le faci față cu succes îți crește încrederea.

Rac

Indiferent că faci o evaluare de natură financiară sau una de natură emoțională, încearcă să o faci într-un mod cât mai practic și mai realist posibil. Dacă vrei să surprinzi pe cineva cu un cadou sau cu o invitație la care nu se așteaptă, asigură-te că este momentul și cadoul potrivit.

Leu

Va trebui să faci un efort pentru a îmbina nevoia de securitate cu dorința de a-ți asuma unele riscuri. Fie te lași impresionat de cineva fie ești tu cel care are un efect hipnotic asupra celuilalt. Dacă vrei să atragi atenția cuiva o poți face cu succes însă fii realist și sincer în cuvintele sau promisiunile tale.

Fecioară

Nu este cea mai indicată zi pentru luarea unor decizii din cauza unei anumite stări de confuzie care poate distorsiona calitatea unor informații. Chiar dacă în mod normal logica și raționamentul tău sunt demne de admirat, astăzi încearcă să observi mai mult, fără să acționezi, ascultându-ți intuiția.

Balanță

Atitudinea cuiva te poate surprinde amplificând fie o tensiune emoțională fie o atracție pe care ai față de cineva. Îți poți face unele speranțe sau așteptări în privința unei persoane sau a unui proiect în care ești implicat și care contează mult pentru tine însă te-ar ajuta să vezi exact dacă se merită eforturile pe care ești dispus să le faci.

Scorpion

Dacă ai de susținut o prezentare sau de gestionat o situație profesională, te poți confrunta cu evenimente imprevizibile care te scot din ritmul dorit. Totuși modul în care faci față situației improvizând pe alocuri poate să aibă un real succes. Dacă ajungi la un acord, fii ferm și clar în stabilirea termenilor.

Săgetător

O zi cu multe încurcături și schimbări de planuri sau idei care se dovedesc a nu fi atât de clare precum ți-ai fi dorit. Dacă unele situații te iau prin suprindere generând agitație și disconfort, asigură-te că oamenii care se oferă să ajute au într-adevăr pregătirea necesară să o facă.

Capricorn

Poți simți o emoție intensă în interior în timp ce manifești cu totul altceva la exterior pentru a păstra în aparență controlul asupra unei situații. Dacă toate acestea vizează planul romantic, este necesar să-ți clarifici foarte bine sentimentele față de o anumită persoană înainte de a te decide ce să faci.

Vărsător

Chestiuni neprevăzute de natură emoțională sau familială nu te lăsa să te plictisești. În încercarea de a ajunge la un compromis cu un partener, asigură-te că promisiunile pe care bazeaza această înțelegere sunt reale și realizabile. Intensitatea emoțională a acestei zile nu susține cele mai logice decizii.

Pești

O călătorie pe care o faci este cu peripeții sau activitățile stabilite pot suporta unele modificări. Te poți simți inspirat să încerci ceva nou sau o persoană cu o filozofie de viață total diferită de tine îți oferă alte perspective. Dacă vei vrea să concretizezi aceste perspective, te-ar ajuta să clarifici cu atenție unele condiții sau detalii.

Horoscop general săptămâna 24-30 iulie 2023:

Previziunile pentru luna iulie:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
VIDEO. Se vinde o fostă vilă a lui Ceaușescu. Cât cere statul pe clădire, după...
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri...
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu...
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut...
Detaliul care a dus la prinderea criminalului din Brăila. Ce a început să facă după...
S-a transformat total în câteva luni: acuzată că a luat OZEMPIC pentru a slăbi! Vedeta...
Petruţa a plătit 12.000 de euro pe meditaţii şi a fost admisă pe poziţia 71....
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
Când și unde va avea loc înmormântarea lui Andrei Versace. Sicriul cu trupul neînsuflețit al...
Au peste 40 de ani, dar arată ca la 20. Ele sunt vedetele pentru care...
Cele mai ieftine SUV-uri cu transmisie automată. Care sunt rivalii lui DUSTER?
Războiul din Ucraina, ziua 881. Kievul primeşte în august 1,4 miliarde de euro din profiturile...
Obiceiul CIUDAT al lui Darwin! L-a ajutat să trăiască mai mult?
Adio, maestre! Marele actor s-a dus în ceruri. Era iubit și adorat de toți
Marele anunț pentru pensionari. Când vor primi bani în plus
Imagini din apartamentul în care Andrei Versace a fost găsit fără suflare. Ce se observă...
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace
Ce i s-a întâmplat Getuței Sterp în timp ce mergea la oi? Tânăra și soțul...
Fratele lui Andrei Versace rupe tăcerea după moartea lui: ”Nu a fost ucis, nu avea...
BANCUL ZILEI. Costică îl întreabă pe Mitică: –De ce porți verigheta pe mâna cealaltă?
Cum a plecat un medic român la război: Tată-meu mi-a dat sabia şi revolverul lui,...