VIDEO | Horoscop marți, 24 ianuarie 2023. Gemenii, atenție la agitația de la începutul zilei!

VIDEO | Horoscop marți, 24 ianuarie 2023. Gemenii, atenție la agitația de la începutul zilei!
VIDEO | Horoscop marți, 24 ianuarie 2023. Gemenii, atenție la agitația de la începutul zilei!
Publicat: 24/01/2023, 06:00
Actualizat: 25/01/2023, 20:56

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de marți, 24 ianuarie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Fii atent la condus dar și la mici chestiuni tehnice sau logistice care te pot întârzia un pic. Orice demers artistic, spiritual sau care presupune acordarea de susținere sau ajutor este favorizat. Dacă lucrezi în domenii care presupun asistență socială, terapie, consiliere, vindecare ești în măsură să ajuți oamenii într-un mod deosebit.

Taur

Activitatea sau implicarea ta în anumite grupuri, asociații sau comunități este binevenită și apreciată. Dacă vrei să-ți extinzi influența sau vizibilitatea în mediul online, ai toată șansele ca postările tale să se bucure de un real succes. Însă dacă discuți unele chestiuni financiare, rămâi realist și atent le ceea ce ți se propune.

Gemeni

Chiar dacă ești un pic agitat sau neliniștit de dimineață, ziua poate să fie una reușită care să-ți aducă rezultatele pe care le aștepți. Planul profesional este favorizat, interacționezi într-un mod strategic sau inspirat care te pune în valoare. Dacă îți asumi să coordonezi un anumit proiect, te vei dedica cu toată inima.

Rac

Te bucuri de rezultatele unor proiecte sau demersuri în care ai tot investit până acum, deci nu lasă unele temeri sau insecurități care se ivesc să-ți strice cheful și buna dispoziție. Poți participa la un curs de artă fotografică, poți vizita un muzeu sau poate mergi la un film cu cineva, important este că experiența de astăzi îți îmbogățește sufletul.

Leu

Poți fi foarte inspirat și inventiv chiar în privința unor chestiuni financiare pe care le dezbați cu multă ușurință, însă un pic de realism nu ar strica în ceea ce privește modul de concretizare. Planul relațional, intim este de asemenea favorizat și îți poți surprinde partenerul cu pasiunea și inițiativa de care dai dovadă. Poate să fie o noapte cu adevărat magică.

Fecioară

Interacțiunea cu celălalt, partener, coleg, public, dacă este cazul este favorizată atâta timp cât îți păstrezi flexibilitatea și diplomația chiar și atunci când cineva îți testează răbdarea. Dacă ai o viață socială activă, nu vei vrea să ratezi ziua de astăzi pentru a-ți face apariția într-un anume fel.

Balanță

Ești eficient, practic și ai spor în tot ce-ți propui să realizezi însă asigură-te că nu-ți propui prea multe. Simțul datoriei este foarte important pentru tine iar atunci când datoria se îmbină cu pasiunea, lucrurile decurg minunat. Dacă îți este cerut ajutorul într-o anumită chestiune, nu vei ezita să-l acorzi cu toată inima.

Scorpion

O zi care favorizează demersurile artistice, creative, activitățile de relaxare sau întâlnirile romantice. Chiar dacă poate situația nu este perfectă sau așteptările tale pot fi ușor nerealiste, poți avea supriza să faci progrese deosebite cu ceea ce ți-ai propus. Ești încurajat de altfel să-ți demonstrezi acel talent sau abilitate care te singularizează.

Săgetător

Chiar dacă planurile celuilalt nu coincid cu ale tale, nu eziți să mergi inainte cu ce ți-ai propus. Este o zi cu un potențial spiritual deosebit, poți accepta sau vindeca ceva anume din propria ta copilărie învățând să fii blând și iertător atât cu tine cât și cu ceilalți. Interacțiunea cu mediul familial și cu căminul sunt favorizate.

Capricorn

Părerea ta, mesajul tău, vocea ta sau chiar viziunea ta sunt astăzi evidențiate într-un mod profund. Dacă ai ceva de transmis celorlalți, nu te lăsa intimidat de observațiile unor persoane mai critice sau nu te lăsa influențat dacă ceilalți nu se conectează cu tine. Profită de magia pe care o au cuvintele și gândurile tale astăzi! Folosește-o pentru a motiva și a susține!

Vărsător

Va fi o adevărată provocare în a rezista astăzi unor tentații iar poate în cazul unora dintre ele, nici nu ar trebui să o faci deoarece răsfățându-te cu ceva anume, poți realiza că ai meritat și meriți tot ce-i mai bun. O negociere sau o chestiune financiară care se află astăzi în vizorul tău îți poate crea un real sentiment de satisfacție și împlinire.

Pești

Ceva sau cineva te poate face să te simți unic și deosebit iar dacă ai unele dubii interioare în această privință, interacțiunile pe care le ai astăzi vor reuși să-ți înlăture aceste dubii cu succes. Fie că ești angrenat într-un proiect personal sau profesional, inspirația, talentul și magia cu care faci lucrurile să se întâmple te pun în valoare într-un mod mai mult decât plăcut.

Horoscop carieră 23-29 ianuarie 2023

Horoscop general 23-29 ianuarie 2023

Urmăriți horoscopul pentru carieră din luna ianuarie:

Urmăriți horoscopul pentru finanțe din luna ianuarie:

Urmăriți horoscopul general pentru luna ianuarie:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”